Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestling- Polska (przypadki)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Mój kolega z byłej klasy miał koszulkę Undertakera, Ceny z WM i SCSA. Poza tym widziałem na jakichś targach kilku typów (biboyów) w bluzkach Y2J.

It's Easy Bein' Sleazy

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

7

• domino

6

• Przemek_1991

5

• Simson

4

Top użytkownicy w tym temacie

W lipcu tego roku, widziałem jak dwaj bliźniacy mieli koszulki z John'em Ceną i z logiem Wrestlemania XX

5546442554918299d934f8.jpg

u mnie w szkole jakiś ziomek wyskoczył w koszulce takera i raz przez okno widziałem faceta w koszulce SCSA.

u mnie w szkole jeden synek ma koszulkę CM punka (ta z trupią klatą i sercem) drugi ma koszulkę Johna Ceny (You cant see me z grafiką rodem z pegasusa). U mojego brata w szkole, kolega z ławki kupił sobie koszulkę z Wrestlemani XX. Chyba w lumpexie wygrzebał.

HUSTLE

LOYALTY

RESPECT

166610022549806dab42cb3.jpg

Przypominam sobie ze kilka razy widzialem kolege z ulicy w bluzie z podobizną Johna Ceny . Ale to raczej przypadek bo wrestlingiem sie wogole nie interesuje .

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

• Reputacja:   449
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Od dłuższego czasu zbieram się, żeby wypytać się, czy którykolwiek z Was natknął się na gumę do żucia do której dodawane były naklejki z wrestlerami? Gdzieś w latach 1993-1995? Ponieważ dość młody wtedy byłem, nie wiem, czy była to kwestia jakiejś jednorazowej dostawy do miejscowego sklepu, czy towar ten był szerzej dostępny?

He, he - co do tych gum do żucia, to były one dostępne przez dłuższy czas i gama naklejek była dość spora (byłem wtedy 100-u procentowym markiem i chociaż sama guma była gówniana i traciła smak po 5 minutach - kupowałem ją kilogramami dla samych naklejek) - była większość najbardziej znanych wrestlerów, z Hitmanem, HBK'em, Takerem, Hoganem i Ultimate Warriorem na czele:)))

Wczoraj na siłowni widziałem, że syn właścicieli (gnojek ma może z 10 lat) miał na sobie jakąś koszulkę WWE (widziałem z tyłu logo, ale nie widziałem co było z przodu).

Ładne 7-8 lat temu, kiedy z wrestlingu w Polsce nie szło nic kupić, widziałem na targowisku turystę (chyba jakiś Skandynaw) w koszulce Hitmana.

Dobre kilkanaście lat temu, matka kupiła mi gdzieś u nas na jakimś bazarze białą koszulkę na WF. Normalnie myślałem, że jebnę (wrestlingowy stuff w Polsce w tamtych czasach???:), bo shirt miał na przodzie wizerunki Breta Harta, Lexa Lugera i chyba (tu już nie jestem pewny) Yokozuny (wykonanie - dziadowskie, ale i tak byłem w siódmym niebie) :D Pewnie Polacy walnęli podróbę, albo to była jakaś partia z Turcji:))))

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

He, he - co do tych gum do żucia, to były one dostępne przez dłuższy czas i gama naklejek była dość spora

Jeszcze są ;) Przed czerwcem przychodzę do brata ciotecznego patrze na szafkę a tam ? Co widzę ? Naklejki Kane, The Rocka i wielu innych. Pytam się, skąd je masz ? A on, - A jakieś gumy u nas w sklepiku były tanie to wziąłem. Nie jestem pewien czy o te gumy chodzi ale były :P

It's Easy Bein' Sleazy

Jeżeli chodiz o te gumy to u nas w sklepiku są takie kolekcji "power man" z wrestlerami :D Czy o te wam chodzi??
"Ten, który kocha staje się zaślepiony wobec przedmiotu swojej miłości"

17493022184a8bc5252ce62.jpg

Ja idąc na boisko z kumplami spotkałem kolesia który nosił kuszulke SvR 2007 dośc ciekawie to wyglądało bo kuszulka ta wygladała na nim tak jakby nosił sukienke.

19355529494bc0e6f3e8556.gif

Hehe, pamiętam jak jakieś 10 lat temu na nasz rynek wyszła planszówka "Mistrzostwa Świata w Zapasach" która jest niczym innym jak spolszczoną wersją planszówki WWF z 92-3 roku. Wydała ją jakas firma Soppol- nawet w necie ich znaleźć nie można :D

Instrukcja byle jaka na kartce A5, pionki z dupy...ale za to wizerunki wrestlerów jak Hogan, Warrior, Savage, Earthquake, czy The Model....w tamtych czasach...cud miód.

BTW: Wychaczyłem ją ze 2 lata temu na półce jakiegoś sklepu i tera zdobi mą półkę :twisted:

Ma to może ktoś prócz mnie?

nWo 4 life!

Just 2 sweet!

861576481480fa62cbd549.jpg

Triple B my to znamy tych bliźniaków xD

Raz też widziałem 10-latka w koszulce z Hulkiem Hoganem i The Rockiem.

[you] wejdź i oceń moją galerię http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=15169&start=15

72980324749511c3a2737d.gif

W czsach mojego gimnazjum, 7-8 lat temu?? kumpel miał tandetny t-shirt z bazaru, ale na nim...młody Sting blondynek!!! Choc i on sam nie wiedział, o co i o kogo mi chodzi:(

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

jakiś przedmiotów w sklepach

Od dłuższego czasu zbieram się, żeby wypytać się, czy którykolwiek z Was natknął się na gumę do żucia do której dodawane były naklejki z wrestlerami? Gdzieś w latach 1993-1995?

W 1993r. do któregoś numeru Bravo dodana była naklejka z Bretem Hartem, ponieważ był to okres mojego markowania to cieszyłem się jak cholera ;)

it's good to be bad

Hehe, pamiętam jak jakieś 10 lat temu na nasz rynek wyszła planszówka "Mistrzostwa Świata w Zapasach" która jest niczym innym jak spolszczoną wersją planszówki WWF z 92-3 roku. Wydała ją jakas firma Soppol- nawet w necie ich znaleźć nie można :D

Instrukcja byle jaka na kartce A5, pionki z dupy...ale za to wizerunki wrestlerów jak Hogan, Warrior, Savage, Earthquake, czy The Model....w tamtych czasach...cud miód.

BTW: Wychaczyłem ją ze 2 lata temu na półce jakiegoś sklepu i tera zdobi mą półkę :twisted:

Ma to może ktoś prócz mnie?

Ma :) Dostalem ta gre kilka dobrych lat temu na gwiazdke od rodzicow. :) Teraz lezy gdzies schowana w szafie. :-)

A co do tych gum to tez kupowalem je jak glupi, oby tylko dostac nowa naklejke. Na starych szafach mam jeszcze je ponaklejane. :)

Mój kumpel z siłowni ma koszulke Stone Colda, ale jeszcze z logiem WWF.
"Łatwiej jest się staczać, niż staczać walkę codzień.."

5870264874924971869009.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Tam chodziło o to, że Black nie chciał ponoć przegrywać singlowych starć jeśli nie walczy z main eventerem.
    • GGGGG9707
      SmackDown wraca do 2 godzin, wiedziałem że nie wytrzymają całego roku. Szkoda bo znowu nie będzie się dało oglądać.  Swoją drogą RAW w tym tygodniu teraz na Netflixie trwa 1 godzinę 20 min. W teorii 3 gdozinne RAW. Ludzie już 10 lat temu 2-godzinne SD w tv wycinając reklamy trwało 1h20 a teraz to 3h...   Generalnie zgodzę się z komentarzem powyżej, oprócz :  Myślę że wiele zawodniczek nie zgadza się z tobą i nie tęsknią za nim. Jeśli wierzyć pozwom to potwór i śmieć, człowi
    • Grins
      Jak już zaczął gadać to mógł dokończyć, jedni mówią że Black spoko drudzy mówią że rak, pewnie doszło do spiny bo przecież Black nie miał takiej pozycji aby każdy pomiatać na zapleczu. 
    • Grok
      Ash By Elegance ogłosiła w mediach społecznościowych, że wkrótce przejdzie operację. Elegance zrezygnowała z TNA Knockouts Championship na Victory Road 2025 i ogłosiła emeryturę z powodu niemożności rywalizacji na ringu. Podzieliła się aktualizacją na X ze zdjęciem z szpitala i podpisem, w którym informuje, że udaje się na operację. Elegance wcześniej opisała problemy zdrowotne, które zmusiły ją do krótkiej emerytury, ale dokładna natura i przyczyna pozostają nieznane. Wspomniała, że lekar
    • Grok
      Rebel z AEW, Tanea Brooks, ujawniła, że zdiagnozowano u niej terminalne ALS. W piątek opublikowała w mediach społecznościowych aktualizację stanu zdrowia, w której ogłosiła diagnozę. Rebel powiedziała w wideo: ALS (stwardnienie zanikowe boczne) to postępująca choroba neurodegeneracyjna, atakująca komórki nerwowe w mózgu i rdzeniu kręgowym. Rebel zmaga się z problemami zdrowotnymi od maja 2024 roku, kiedy po raz pierwszy trafiła do szpitala z powodu guza na płucu – ostatecznie okazało s
  • Dodaj nową pozycję...