Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Powiązanie z głosami

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Jest noc, księzyc rozświetla całą okolice, wszystkie domy wyglądają pięknie przy promieniach księzyca, lecz jest jeden taki którego kazdy się boi, kamera zbliza się do czarnego ponurego domku, wlatuje szybko do pokoju widzimy jak promienie księzyca wpadają przez okno do pokoju, a w nim lezy postać na rozwalonej wersalce, trzyma się ona za głowę zblizamy się do niej, po czym słyszymy niewyraźne głosy.

Głosy - Czy ty nie rozumiesz, ze jeśli się nas nie pozbędziesz pajacu to Ci nigdy nie pozwolimy wygrać, popatrz to my wszystko kontrolowaliśmy podczas twojej walki, popatrz kto Cie wyeliminował jakaś miernota Endeverafter.

SilentHunter - Możecie siedzieć w mojej głowie pokurwiency, na następnej gali pokaże wam kto jest lepszy. Gówno to mnie obchodzi, kim jesteście, możecie nawet być tymi, którzy nie chcą wyjść z mojej głowy, ale ja się i tak nie dam!

Głosy - Jeśli myślisz, ze możesz nas kontrolować, to jesteś w błędzie.

Nagle słyszymy dzwonek do drzwi.

Hunter zbliża się do drzwi ze swoją pałką bejsbolową, otwiera drzwi a tu nagle ukazuje się mu postać, ubrana w czarne pokryte skórą spodnie, tak samo i kamizelkę. A na głowie ma jakiś jebnięty zwis koński.

Hunter(ze złością na twarzy) - A ty czego tu zwisie, nie mówiono Ci, żeby tego miejsca nie odwiedzać?

Scumback - joł, homie przyszedłem tu, w celu takim, iz, ze chciałbym się spytać, czy nie masz czegoś do sprzedania

Hunter(z lekkim uśmiechem) - Hmm... no mam odwróć się tyłem i spójrz w prawo

Scumback się odwraca, a Hunter wali go pałką bejsbolową po głowie, a następnie zamyka drzwi.

Hunter(wzdychając) - I co głupie pokurwieńcy, mówiliście, ze możecie mnie kontrolować, nie wyszło to wam.

Głosów nie słychać tak jakby w ogóle ich nie było.

Hunter wychodzi z domku, podchodzi do skrzynki na listy rozwalającej się, można pomyśleć, ze jedno dotknięcie tej skrzynki mogłoby ją rozwalić na części pierwsze. Hunter wyjmuje list z niej. I czyta "Drogi Hunterz'e, chcielibyśmy Cię poinformować, o tym iz zbliża się Gala, która odbędzie się w Kielcach 30.11.2008r. Będziesz miał na niej walkę, więcej nie możemy nic powiedzieć, przygotowuj się bo mamy nadzieje, ze to będzie twój dzień.

Hunter - Znowu będę musiał się zmierzyć z jakimś podrzutkiem. Tym razem się nie dam ani tym głosom, ani żadnemu wyrzutkowi z ulicy.

Hunter wchodzi do domku lecz zostawiając drzwi otwarte na oścież.

Następnego Dnia

Hunter wychodzi z domku i zmierza do Hali gdzie odbędzie się gala.

Po kilku godzinach

Hunter wchodzi do Hali po czym szybko zostaje złapany przez Mariusza Max Kolanko.

MMK - Witam jak się Pan czuje przed galą?

SH - No a jak mam się czuć, nikomu, powtarzam nikomu, nie popuszczę kto stanie mi na drodze.

MMK - No cóz widzimy, ze się rodzi nam nowa gwiazda.

SH - Gwiazda? Ja bym to ujął inaczej.(Tutaj Silent Hunter pięknie recytuje) Rodzi sie nam największy skurczybyk jaki mógł przybyć, do naszej federacji.

MMK - No cóz jeśli chcesz abyśmy tak to rozumieli to w porządku. Dzięki za wywiad i powodzenia

Silent Hunter odchodzi nic nie mówiąc. Idzie korytarzem po czym rozmyśla, jestem najlepszym nikt mnie nie zdoła zatrzymać, na tej gali, Ci wszyscy ludzie domagający się krwi, zobaczą ją. Hunter idzie dalej po czym głosy znów się odzywają.

Głosy - No cóż, ty tak sobie tutaj rozmyślasz, a my wiemy i tak jaki będzie wynik walki. Możemy Ci to przypomnieć kiedy my się dostaliśmy do twojej głowy... A może, nie, jednak nie. Dowiesz się o tym, ale o wiele, wieele później, jak juz będziesz, do niczego w federacji. My się postaramy, abyś był największym śmieciem, jakiego tylko można sobie wyobrazić.

SH - A moze dojdziemy do porozumienia? Ja będę wam pozwalał w każdej chwili się odzywać, a wy zostawicie mnie podczas walki.

Głosy - Hmm... a do czego to będzie prowadzić?

SH - Będziecie moim drugim głosem. Który będzie mi pomagał w najtrudniejszych chwilach walki, zagrzewając mnie, do dalszej walki o swoje. A ja nigdy nie będe się chciał was pozbyć.

Głosy - Możemy zawrzeć układ, ale tylko jedynie na tą walkę. Masz zapewnione zwycięstwo w niej.

SH - Ale jak coś kręcicie, to zobaczycie.

Głosy - Przekonasz się podczas walki. A teraz znikamy

Hunter jeszcze bardziej pewny swojej wygranej udaje, się do pobliskiego baru. Wchodzi do niego, odpychając drzwi z całą swoją siłą. Każdy zwraca uwagę na niego, bar wygląda jak Hunter'a kibel po zarzyganiu, wszystko obrośnięte grzybem, więc Hunter nawet nie miał zamiaru niczego zamawiać.

SH(ze złowieszczmy wzrokiem) - Co się patrzycie. Zajmijcie się swoimi sprawami.

Hunter podchodzi do baru i mówi do barmana.

SH - Jak wiesz, to mów jak nie to spier**wywalaj stąd bo nie ręcze za siebie

Barman - Tak. Jest tuz za rogiem, tego lokalu.

Hunter wychodzi z baru, bez żadnego, nawet malutkiego podziękowania i kieruje się do Siłowni.

Po kilkunastu minutach

Widzimy jak Hunter ćwiczy w śiłowni, lecz podchodzi do niego mocno przypakowany człowiek i chcę coś mu powiedzieć.

PacMan - Możesz przestać?

Hunter przestaje ćwiczyć patrząc się na niego, ze złością.

SH(krzycząc) - Czego chcesz! Wiesz, ze przeszkadzanie mi w ćwiczeniu, to jest zły pomysł?

PM(z lekkim uśmiechem) - Lepiej posłuchaj co mam Ci do powiedzenia. Ostatnio widziałem Cię w walce na Baltic Mayhem, byłeś bardzo przeciętny, więc mogę Cię nauczyć jak dobrze wyprowadzać ciosy.

SH(ze złością) - Sugerujesz, ze ja nie umiem się bić?!

PM - Uspokój się, czy ja coś takiego powiedziałem? Chcę Cię tylko nauczyć jak dobrze wyprowadzać ciosy, a będziesz je zadawał napewno skuteczniej i az do samej krwi.

SH - Będzie coś z tego jestem zainteresowany.

Pół godziny po ćwiczeniach z PacMan'em

PM - Czyli juz wiesz jak skuteczniej wyprowadzać ciosy to Cię bardziej ustawi w fedracji.

SH - Dobra będziesz pierwszą osobą którą podziękuje. Tak więc dzięki Ci wielkie. Napewno będę tu wpadał do Ciebie częściej

PM - Nie ma sprawy, jak byś coś chciał jeszcze to możesz wpaść tu.

PacMan szepcze jeszcze coś do ucha Hunterowi lecz tego nie słyszymy

PM - To jak wpadniesz jeszcze do mnie po Gali?

SH - Po tym co tutaj usłyszałem to napewno

Hunter wychodzi i kieruje się znów do Hali gdzie ma się odbyć Gala.

Kilkanaście minut później

Hunter znajduje się w Hali, przechadza się po niej wzrok ma skierowany, tylko wprost, niczym się nie przejmuje Mariusz Max Kolanko chce przeprowadzić z nim znowu wywiad, lecz Hunter zamyślony nie zwraca uwagi na niego. Po czym kieruje się do swojego pokoju. Jest kilkanaście minut przed galą.

Hunter - Mam nadzieję, ze nie dam się teraz pokonać po tym co dzisiaj usłyszałem. Zrobię osobiście dla mojego przeciwnika prawdziwe piekło, po którym nie będzie mógł się ocucić. Tak więc głosy do dzieła! Rest in Peace People.

RP wyszedł jak na mnie bardzo pozytywnie myślę, starałem się bardziej rozwinąć fabułę z głosami tak więc proszę o komentarze :).

7894118684ede4cf290d46.jpg

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• HcK

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• HcK

HcK 1 odpowiedź