Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

2004.10.31 Wy i wrestling...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

1. Na imie mam Tomek, a jeśli chodzi o nick to zawsze mam Lied

2. W wieku około hmm... 10 (chyba)... kiedy TV4 zaczeło pokazywać WCW... ponieważ wcześniej nie miałem żadnej satelity, kablówki jedynie odbiornik naziemny.

3. Goldberg (bo jak byłem mały to myślałem że to wszystko dzieje się naprawdę, a ten Goldberg taki silny :P), Rey Misterio(ładnie śmiga na tym ringu :P), Eddie Guerrero (ale to dopiero jak wstąpił do WWE), Stinga (a tak jakoś :))... a piątego nie podam bo nie mam zdecydowanego typa...

4. WCW... bo na początku tylko ją oglądałem

5. nWo z WCW, Goldberg'a z Kevin'em Nash'em oraz obecny Kurt'a z Big Show'em

6. WWE SmackDown! Dałbym jakieś 2 godzinne skróty z SmackDown i RAW do np. Eurosport. Wywalił bym JBL z Orlando Jordanem :P:P:P... Oraz jedynie 3 PPV w roku(było by ciekawiej)... jeden ze RAW, jeden ze SD... oraz jeden łączony

7. Pobić JBL :P, jakaś gala w Polsce... :D

• Odpowiedzi 16
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hartfan

1

• rey023

1

• Dejv

1

• Wee Man

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

1. Piotrek/Killah - jedyne imie i jedyna ksywa jakich kiedykolwiek używałem. :-)

2. Było to już ponad dziesięć lat temu, a była to gala WWF. Pamiętam z niej tylko jakiś 6-man tag ( Yokozuna, Jushin Liger, Doink i Giant m.in. w nim byli, o ile pamiętam). Na dobre w wrestling wkręciłem się koło roku 1996 (WCW)

3. Jedynym prawdziwym idolem jest Sting, a pozostała czwórka wrestlerów, których bardzo lubię, to Kevin Nash (Ach, ten Jacknife...), The Rock, DDP, Bret Hart.

4. WCW, zdecydowanie WCW. Chyba najbardziej podobało mi się to, że nie było tam głupich gimmicków (hmmm...przynajmniej do czasu...), a poza tym tam powstał największy storyline w historii wrestlingu (I think...), czyli wCw vs. nWo.

5. Ano właśnie - najbardziej zapadło mi w pamięć nWo i wszystko co z nim związane - najpierw wCw vs. nWo, transformacja Stinga, Sting vs Hollywood Hogan, Black and White vs The Wolfpac.

6. Od niedawna zacząłem oglądać WWE na szwedzkim ZTV, ale stwierdzam, że to straszna kapa. Połączenie rosterów jest moim zdaniem niezbędne (dwa odrębne programy miały sens, gdy w każdej było pełno gwiazd, ale teraz, gdy spora część młodych wrestlerów jest najzwyczajniej w świecie nie wypromowana, to mamy wtórność i wszystko strasznie szybko się nudzi). Kolejnym posunięciem z mojej strony, jeśli chodzi o RAW, byłoby przyłączenie jeszcze paru zawodników do Evolution - stworzenie takiej atmosfery, jaka była podczas wCw vs. nWo, gdzie nie wiadomo, komu można zaufać.

-Jeśli chodzi o NWA-TNA to zmieniłbym hale, bo te wygladają jak stodoły, ostre pushowanie Ravena, który powinien regularnie pojawiać się w main-eventach. Podobnie zrobiłbym z Sandmanem, tylko nie wiem, czy on jeszcze jest w TNA. :-)

7. Bardzo chciałbym spotkać się i porozmawiać ze Stevem Bordenem.

"So many are overnight sensations, so many wrestlers are so-called World Champions, so many wrestlers have the so-called power right there. But none of those wrestlers are me!"

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE Speed #77 Data: 03.06.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Taped Data emisji: 06.06.2025 Platforma: X Komentarz: Corey Graves Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • Giero
      Za nami kolejny odcinek WWE NXT, ostatni przed Worlds Collide. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Show rozpoczęliśmy od konfrontacji uczestników Fatal 4-Way Matchu o NXT North American Championship na Worlds Collide. Zabrakło jedynie Reya Fenixa, ale byli Ethan Page, Laredo Kid i Je’Von Evans. Wmieszał się w to wszystko Sean Legacy, który zapowiedział, iż chce zostać podwójnym mistrzem – zdobyć najpierw pas Evolve, a następnie sięgnąć po NXT North American title. Zareagowali na to… Vanity Project, którzy z kolei uznali, iż to Jackson Drake zdobędzie mistrzostwo Evolve i trzymają stronę Ethana Page’a. Z tego wszystkiego zrodził się brawl. DarkState szybko rozprawili się z Chase U. Myles Borne pokonał Charliego Dempseya na zasadach z walk znanych z rywalizacji o Heritage Cup. To oznacza, iż Borne może opuścić No Quarter Catch Crew. Fatal Influence chciały celebrować zeszłotygodniowy sukces Jacy Jayne w postaci zdobycia mistrzostwa kobiet NXT. Przerodziło się to w konfrontację kilku zawodniczek… a skwitowane było debiutem Mariah May. Choć oficjalnie nie padł jej ringname. W ośmioosobowej walce tag teamowej zespół złożony z Dragona Lee, Je’Vona Evansa, Laredo Kida i Seana Legacy’ego pokonał Ethana Page’a i Vanity Project. W main evencie Trick Williams pokonał Mike’a Santanę i obronił mistrzostwo TNA. Skrót gali
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #788 Data: 03.06.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Perfomance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • Attitude
      Nazwa gali: wXw We Love Wrestling - Live in Dinkelsbühl Data: 31.05.2025 Federacja: Westside Xtreme Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Dinkelsbühl, Bayern, Niemcy Arena: Dinkelsbühler Schranne Publiczność: 150 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #662 Data: 02.06.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Tulsa, Oklahoma, USA Arena: BOK Center Format: Taped Data emisji: 05.06.2025 Platforma: Peacock Komentarz: Blake Howard & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
  • Dodaj nową pozycję...