Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

2004.10.31 Wy i wrestling...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Ostatnimi czasy forum troche "siadlo" Jest kilku nowych userow, o ktorych nie wiemy zbyt wiele, jak i sa starsi userzy, ktorzy siedza w tym temacie od dawien dawna.

Pomyslalem sobie ze mozna by bylo wrzucic temat w ktorym bedzie pare pytan do kazdego dotyczacych waszego hobby jakim jest dla Was wrestling.

Mam nadzieje, ze temat bedzie sie cieszyl Waszym zainteresowaniem.

Jedna prosba: prosze o nie komentowanie cudzych wpisow. Nawet jesli Osoba A lubi powiedzmy Hogana czy Gianta Gonzaleza to jest to jego prywatna sprawa. Wrestling to nie samo WWE. Jest masa federacji i wrestlerow, ktorzy sa sami w sobie unikatowi. Tak samo jest z nami. Kazdy ma swoje upodobania i swoje spojrzenie na ta zabawe. Wiec chociaz raz badzmy dla siebie wyrozumiali i uszanujmy innych punkt widzenia na wrestling.

Oto pytania:

1. Podaj swoje imie oraz nicki jakie uzywales badz to na ksiegach gosci badz kanalach irocwych.

2. Ile miales lat i jak zaczela sie Twoja przygoda z wrestlingiem (opisz w kilku zdaniach) ?

3. Wymien 5 swoich najwiekszych idoli wrzechczasow (moga to byc aktywni wrestlerzy badz tez Ci ktorzy juz zakonczyli swoje kariery badz tez nie zyja)

4. Ktora federacja najlepiej zapadla Ci w pamiec i dlaczego ?

5. Jaki angle badz feud zapadl Ci najbardziej w pamieci ? Mozesz podac 3 przyklady.

6. Ktora federacje ogladasz aktualnie i co bys zrobil by ja poprawic ?

7. Twoje marzenie zwiazane z wrestlingiem ?

[ Dodano: 2004-10-30, 03:42 ]

1. Mam na imie Andrzej a jesli chodzi o nicki... To od zawsze Hartfan. Pare razy zdazalo sie Harty ale pozostalo niezmiennie Hartfan. Gdzie mnie mozna spotkac ? Kanaly ircowe #wcwfans #nba #szczecin

2. Ile mialem lat :) Hmmm, mysle ze to byl rok 1990 (czyli 12) i stacja Sky ktora to mialem mozliwosc ogladac w swojej kablowce. Lecialy tam programy WWF. Ogladalem wowczas WWF pare lat az zabrali mi ta stacje z kablowki. Pozniej mialem przerwe az do czasu gdy na TNT zaczeli pokazywac WCW. Zycie bylo piekne wowczas :) Gale co tydzien w piatki. WWF/WWE zaczelem ogladac ponownie od 2000 roku. I tak pozostalo do dzis. Jesli chodzi o inne federacje to ECW i CZW. Obu hardcore federacji mam kilkanascie PPV i bardzo zaluje ze ECW juz nie istnieje.

3.

1. Bret Hart (WWF/WCW)

2. Sting (WCW)

3. Shawn Michaels (WWF/WWE)

4. Chris Benoit (ECW/WCW/WWE)

5. Stone Cold Steve Austin (WWF/WWE)

4. Moja ulubiona federacja to WWF z lat 1992-1995. Markuje temu okresowi do dzis. Wrestling owczesny nie nudzil mnie wogole. Wszystko bylo takie "idealne" dla mnie. Sa to dla mnie czasy Harta, Tatanki, Lugera, Takera i innych wrestlerow jakich bym chcial zawsze pamietac.

5. Tu nie do pobicia jest feud Stone Cold Steve Austin vs Vince McMahon. Genialnie sie to ogladalo i az sie lezka kreci na sama mysl (jednoczesnie patrzac na obecna sytuacje i feudy w WWE)

Dodam jeszcze tu feud moich 2 herosow Bret Harta i Stinga z WCW. Mam ich kazda walke z tego okresu i moglbym je ogladac godzinami :)

6. Ogladam WWE... Co bym zrobil ? :) Zwolnil polowe rosteru. Zrobil jedna gale w tygodniu. Ludzie powinni czuc potrzebe ogladania swojej federacji a nie znuzenie "ooo, znowu WWE". Jak dla mnie za duzo jest tez PPV. Zrobilbym powiedzmy 8 w roku i na pewno powrocilbym do King of the Ring. Czyli bylo by to 5 klasycznych PPV (RR, WM, KotR, SS, SS) + 3 dodatkowo. Dodalbym pas Hardcore. Zrezygnowal z pasow bylego WCW. Czyli byly by pasy: HW, IC, Woman, Tag Team i Hardcore. Pasy tez nie zmienialy by jak teraz swoich wlascicieli co gale. I na koniec odstawilbym od bookingu HHH.

7. Spotkac Bret Harta one on one oraz Trish Stratus i Torrie Wilson.

https://forum.wrestling.pl/topic/1251-20041031-wy-i-wrestling/

• Odpowiedzi 16
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• J-Ro

1

• Koper

1

• Y2J

1

• Wee Man

1

Top użytkownicy w tym temacie

1. WeeMan,Raven,Abraham Raven...To moje 3 najpopularniejsze xywy...4 Real jestem Arek.Tłumaczyć nicków nie będę,był jush taki topic.

2. Był to rok 1995...zacząłem oglądać WCW,nie pamiętam w jakich okolicznościach.Na początku mi się nie podobało,bo się nieco bałem jako mały berbeć,ale z czasem przerodziłem się w marka wrestlingu którym jestem do dziś :P Oglądałem potem WCW,oraz WWF.

3. The Rock,Raven,Undertaker,Sting,B.Hart.

4. WWE,mimo wszystko najbardziej komercyjna i popularna federacja... chociaż np. w TNA wrestling jest kilka klas lepszy...

5. Angle Rock-Trish z pocałunkiem i brewką na końcu :lol: ,angle Rocka z Hurricane'm kiedy Rock śpiewał to co w moim podpisie 8-) oraz feud Austin-McMahon jak to jush wspomniał Harty....klasyka po prostu.

6. WWE,TNA,ROH,CZW. WWE powinno postawić na ,,mniejszych" i lepszych technicznie wrestlerów niż na gigantów którzy się nie ruszają oraz uszczuplić nieco roster.TNA jest na najlepszej drodze,żeby pokonać WWE.Wrestlingowo jush lepsi,ale nie są nastawieni tak globalnie jak WWE.ROH powinno poszukać znanych nazwisk i tyle.CZW nie powinno nic zmieniać.Po prostu ultraviolent i tyle,niektórzy to kochają inni nienawidzą.

7. Spotkać i mieć stosunek z Stacy Keibler :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zajobbować The Rockowi na WM30.

Spotkać się z Ravenem i pogadać o wszystkim i o niczym.

To by było na tyle.Pozdro all. :D

https://forum.wrestling.pl/topic/1251-20041031-wy-i-wrestling/#findComment-13535

1. Imię: Tomek; Nick: J-Ro aka. Jay Raw aka. V.I.Pain aka. ... (mógłbym tak w nieskończoność) :P

2. Hmmm... Miałem coś koło 9/10 lat - Mama pokazała mi program na Sky One (bodajże WWF Superstars), no i zaczęło się...

3. Mick Foley, "Rowdy" Roddy Piper, Hulk Hogan (Harty mnie zabije), Ric Flair... Oto moja Fantastyczna Czwórka...

4. wCw (sixter się przyczepi, fuck 'em) - dlaczego? Chyba dlatego, że potrafiła jednocześnie zrewolucjonizować i zabić swoją federację...

5. nWo (mówimy oczywiście o pierwszym, "klasycznym" nWo), Austin vs McMahon i... Hmm... Angle vs Guerrero...

6. WWE, NWA-TNA (ostatnio rzadziej)... Tak naprawdę, to nie chce mi się rozpisywać, co bym zmienił - za dużo pisania, a ja jestem leniwy... Sorry, Harty :D

7. Obejrzeć jakąś galę (chociażby indy), na żywo... :D

https://forum.wrestling.pl/topic/1251-20041031-wy-i-wrestling/#findComment-13569

Oto pytania:

1 Real Name : Damian Real Xywa :Sowa Prezes Xywa IRcowa : Sowa SDKPiL

2. Gdybym to pamietal cos ok 8-9 lat oczywiscie WCW

3. Bret Hart Shawn Michaels The Undertaker Hogan Sting

4. WCW moj pierwszy kontakt z wrestlingiem bylem oczarowany jakabym teraz powiedzial klimatem tych gal .

5. No niewatpliwie walki nWo i rozwalanie przez Goldberga Kazdego :)

6. Aktualenie nic nie ogladam :) ;prostest przeciwko miernosci WWE

7. Buziak od Stephanie :P Ogladniecie Live PPV i Reaktywacja WCW

to tyle

https://forum.wrestling.pl/topic/1251-20041031-wy-i-wrestling/#findComment-13571

• Reputacja:   15
  • Urządzenie:  Windows

1. Podaj swoje imie oraz nicki jakie uzywales badz to na ksiegach gosci badz kanalach irocwych.

Przemk0.. zawsze Przemk0 :] a prawdziwe imie to.. ha bedzie niespodzianka.. - Przemek!! yeah :P

2. Ile miales lat i jak zaczela sie Twoja przygoda z wrestlingiem (opisz w kilku zdaniach) ?

nie pamietam to bylo w czasie gdy leciało WorldWide na Polszmacie.. teraz mam 23lata wiec mozecie sobie odjac iles tam lat i zobaczyc kiedy to sie zaczelo.. ale jakos wlasnie od WorldWide.. wpierw tak śmiałem sie troszke z tego i tak na próbe postanowilem looknac na cale NItro bo lecialo na TNT i.. szczeka mi opadla spodobalo sie.. i zaczelem ogladac i NItro i Thunder tydzien w tydzien..

3. Wymien 5 swoich najwiekszych idoli wrzechczasow (moga to byc aktywni wrestlerzy badz tez Ci ktorzy juz zakonczyli swoje kariery badz tez nie zyja)

Nie mam idoli.. bo to niezdrowe..

WCW bo od tego zaczynalem.. to proste jak drut..

5. Jaki angle badz feud zapadl Ci najbardziej w pamieci ? Mozesz podac 3 przyklady.

eee ha ha.. moze to dziwne ale zapamiętałem jak Vampiro feudował z Crowbar'em i Davidem Flairem.. glownie dlatego ze markowalem Vampiro.. a to byl feud od ktorego przestal juz tak jobowac..

btw.. chujowo sie ogladalo feudy WCW gdy nie moglem PPV obejrzec.. powod : brak netu :(

ogladam TNA TNA TNA i tylko TNA.. bo na wiecej nie mam czasu,.. gdybym mial to pewnie ROH tez bym ogladal.. hmm co bym zmienil w TNA ? ha.. odebral pas Jarrettowi :] tylko w jakis dobry sposob tzn przeciwnik musi byc zajebiscie dobrze wypromowany... no i na rzecz Ravena dla przykladu..

Nie mam zadnego.. hmm moze jakis tam niezobowiazujacy flirt z Trish :P Pewnie wielu z was napisze tutaj ze marzeniem jest spotkac jakiegos tam wrestlera.. ale dla mnie to za malo zeby nazwac to marzeniem.. ot wrestlerzy zwyczajni ludzie ktorzy robia to dla kasy w wiekszosci.. hmm moze dlatego chcialbym pogadac z Terrym Funkiem albo Foley'em.. oprocz tego moze z Larym Zbyszko :D ha ha :P

A wlasnie J-Ro dobrze napisal fajnie by bylo obejrzec jakas gale live.. oo ! wlasnie AJ'a w akcji.. chlopak ma skillsy :-)

https://forum.wrestling.pl/topic/1251-20041031-wy-i-wrestling/#findComment-13576

Marcin . eM , Marco i pokrewne :)

hm , a nawet nie pamiętam .. to byuo dawno , dawno ;) na TNT leciauo WCW , wtedy sie tym jarauem jak dziki ;)

The Rock , Nash [ zawsze go lubiuem ;) ] , Hall [ jego tesh :D ] , Billy Kidman , Rey Mysterio

WCW bo tego się najwięcej naoglądauem ;)

najlepszy angle wszechczasów to byuo nWo ... Black & White vs. Wolfpac ;) nie zapomne tego nigdy ;) pozatym feud Takera z Kanem ;)

aktualnie żadną bo jej nie ma w telewizji .. czasem jakieś gale sobie zamówie .. ale to tak dla zabawy ;) a co bym poprawiu ... dau bym to do telewizji jakiejś europejskiej ... eurosport or smt ;)

żadne z moich marzeń nie wiąże się z wrestlingiem ale jakbym miau zdjęcie z Trish to bym sie nie obraziu ;)

https://forum.wrestling.pl/topic/1251-20041031-wy-i-wrestling/#findComment-13587

ad1. A wiec na imie mam Andrzej na Ircu uzywam takich nickow Forest, Rebelion2004, Harahido, BIG-RED-MACHINE najczesciej na kanalach #wcwfans #wrestling #nba #rpg&rts

ad2.to bylo w 2002 roku gdy zaszedlem do mojego kumpla ktory gral w smackdown 2 na PSX

bardzo mi sie to spodobalo, nastepnego dnia sciagnelismy z kumplem pare mathow takich, ze gwiazdy ktore widzialem w grze istnieja naprawde

ad3.Terry Funk, Kane(przed zdjeciem maski), Tajiri(ECW), Essa Rios i inni meksykance

lubie ich technike, game technicznych ciosow

lubie kiedy "lataja"

lubie ich charyzme

ad4.ECW to byl poprostu miodzio wrestlingowy

tam zaden math sie nie nudzi

ad5.Kane i Undertaker 2000r.

Triple H i Kane 2002r.

BigShow i Kurt Angle 2003/2004 rok

ad6.NWA-TNA poprawic psychologie anglow, zmienic komentatorow:P, wieksze hale, lepsze titantrony

zalozyc federacje w polsce

https://forum.wrestling.pl/topic/1251-20041031-wy-i-wrestling/#findComment-13588

Łukasz

Luk...i tylko Luk...chyba, ze zajety jest gdzies Luk, to wtedy dla zapamietania Lukzetioem

Na irc'u Luk, albo Luk_

hmmm...wprawdzie nie pamietam dokladnie jak to sie zaczelo...było to strasznie dawno temu...mialem 5, moze 6 lat ;) i wtedy mama była w Niemczech...przyjechała i włączyła DSF i tam wrestling leciał...nigdy nie zapomne tej magicznej 23:15 ;)

a) niepodważalnie, bezkonkurencyjnie - BRET HART

b) Shawn Michaels, nie wiem czego...zawsze go lubiłem, nawet kiedy prowadził niezapomniany feud z Hartem

c) The Rock, superoS koleś

d) Kevin Nash (Podobał mi się jako 'ochroniarz' HBK'a...jeszcze jako Diesel był wtedy)

e) Scott Hall (lubiłem go za czasów WWF, ale w WCW też niczego sobie)

WWF, WCW

Dlaczego? Bo innych nie mialem okazji ogladac...

WWF - ponieważ była to pierwsza federacja, jaka mialem okazje ogladac...naprawde to było niesamowite uczucie, kiedy czekasz cały tydzień i wreszcie w sobote o 23:15 włączasz DSF i ukazuje CI się Bret Hart:D

WCW - ponieważ była to moja druga federacja i tam właśnie przeszedł Bret Hart ;)

a) Bret Hart - Shawn Michaels...nie musze chyba wyjasniac...po prostu zajebisty jak dla mnie (jeszcze wtedy markiem byłem)

b) NWO vs WCW - nie wiem czego...po prostu mi sie podobal ;)

c) nie wiem...zastanowie sie:P

WWE...heh...zmieniłbym roster, przede wszystkim wypieprzylbym te niczego niewarte gwiazdeczki i porzadnych wrestlerow zatrudnilbym...zmienilbym mistrzow...

Heh...zeby gale WWE odbywaly sie w Polsce...chcialbym jeszcze kiedys z wnukami pojsc na prawdziwą, profesjonalną galę polskiej federacji wrestlingu...heh...i spotkac kilku wrestlerow...bo dla mnie to naprawde niesamowici ludzie...no to by było na tyle ;P

https://forum.wrestling.pl/topic/1251-20041031-wy-i-wrestling/#findComment-13601

Sixter

15

1. DDP

2. Sting

3. Hulk Hogan

4.The Rock

5. Goldberg

6. Triple H

7. Shawn Michaels

Moglbym tu wkliec wpis Przemka. Zaczelo sie od world wide'a, pozniej bylo TNT i NItro oraz Thunder. Pozniej dlugi okres przerwy. Dzis WWE, oraz w malym stopniu TNA. Dla przykladu tego PPV Victory Road nie omieszkam obejrzec,

1.Goldberg vs The world. Dla mnie swietny angle. Bill urodzil sie po to by dostac taki angle.

2. DDP vs Goldberg

3. nWo i cala ta ich historia.

4. Hulk "Hulkster" Hogan vs Kevin Nash

5. Ric Flair vs Eric Bishoff, four horseman, zwyciestwo Flaira i stanie sie prezesem WCW.

Zaluje ze nie mialem przyjemnosci obejrzec kilku swietnych wedlug mnie angli z WWF WWE o kotrych moge jedynie przeczytac z raportow bedacych na wcwfans.

WWE. A wiec podretuszowal bym lekko gimicki wrestlerom. Nigdy sie nie zgodze z tym ze gimmick ogranicza wrestlera. tak jest w WWE. Big Show ze swoimi rozmiarami powinien miec prawo do wielu fizycznych akcji. Pozatym podzial na dwa rostery jest wedlug mnie dobry. Wiecej bym raczej nic nie zmienil, bo coz mozna, przeciez nie powiem ze zatrudnil bym Austina, Rocka, oraz Folleya i wrocil do roku 2002 bo wiem ze to nie mozliwe. Rok 2005 stanie pod znakiem rozpadu Evolution, powstania jakiejs nowej stajni. To bedzie ciekawe, trzeba tylko na to poczekac.

marzyc to mozna o niebieskich migdalach. A bilet na RAW czy SD kostuje pewnie kilkanascie dolcow. Na PPV tez pewnie cos kolo tego wiec nie bede mowil ze marze o fizycznym byciu na gali. Poprostu bym jakas obejrzal na zywo.

https://forum.wrestling.pl/topic/1251-20041031-wy-i-wrestling/#findComment-13607

1. mateusz a nick to ganzes

2.nie pamietam ile miałem lat to było dawno na początku dostawałem kasety vhs od kuzyna ze stanów oczywiście z WWF potem miałem chwilę przerwy i znowu oglądałem na TNT i DSF

3. lubie w wiekszośći stare gwiazdy wwf bo od tego zaczynalem bendą to

1.Hulk Hogan

2.Ultimate Warrior

3.Jake "The Snake" Roberts

4.Bret Hart

5.Brutus "The Barber" Beefcake

6.Superfly Jimmy Snuka

a z obecnie walczących to:

1.The Rock

2.Rey Mysterio

3.The Undertaker

4.Shawn Michaels

4.Moja ulubiona federacja to WWF i teraz WWE

5.nWo i cala ta ich historia , Stone Cold Steve Austin vs Vince McMahon, Bret Hart - Shawn Michaels

6. oglądam WWE zmienił bym tam wiele długo by pisać

7. być na jakiejś gali najlepiej PPV

https://forum.wrestling.pl/topic/1251-20041031-wy-i-wrestling/#findComment-13617

Nie zszokuje nikogo że na imie mam Dawid :).Kiedys używałem nicki jak Euronymous,Fenriz potem zapragnołem czegoś z wrestlingu i miałem nick Kane ale ludzie zaczeli mnie mylić z jakimś debilem co używał też nicku Kane (ten co wyrolował paru ludzi na wrestling) dlatego postanowiłem używać nicka:Dejv i tak już zostało.

Miałem coś ok.11/12 lat czyli już jest to kawałek czasu.Zaczeło sie od WCW które przypadkowo odkryłem a potem jeszcze dodatkowo do oglądania wrestlingu gra pt. WWF Wrestlemania skłonił :D .

W moim przypadku to nie ma sensu gdyż ja interesuje sie w zasadzie wszelkimi odmianami wrestlingu od WWE (już mniej) po Puroresu i Ultraviolent tak więc musiałbym wymieniać z każdej prawie federacji i odmiany wrestlingu po paru wrestlerów których uwielbiam itp.

ECW ze względu na hardcore - do dziś dnia obok CZW jest to moja ulubiona federacja a CZW ze względu na Ultraviolent i walki crusierów.

Musiałbym wymieniać z paru federacji a nie mam czasu za wiele na to.

Nie oglądam regularnie żadnej federacji ale staram sie coś zdobywać z głównie CZW,ECW,ROH i coś z Puroresu.

Reaktywacja ECW (ale to jest już tylko i wyłącznie marzenie bo chciałbym żeby ECW było takie jak w latach 1994-1998 a to jest niemożliwe),spotkać paru wrestlerów których bardzo szanuje,kanał o wrestlingu w polskiej TV 24h powrót do CZW Nicka Mondo.

https://forum.wrestling.pl/topic/1251-20041031-wy-i-wrestling/#findComment-13629

W koncu jakis fajny topic :)

1.Mam na imie Maciek. Odkad wszedlem na forum zawsze uzywam nicka rey lub rey023.Na lazdym forum na jakim jestem to taki mam nick , chociaz jest jedno forum gdzie dostalem bana i tam pozniej uzywalem nicka Hall316.

2.Wrestling pierwszy raz obejrzalem majac kolo 6-7 lat na niemieckim kanale rtl czy rtl2 czy jakos tak :P Wiele z tego nei pamietam ale napewno wrestlerami ktorych wtedy ogladalem i podziwialem byli Bret Hart ,Lex Luger i Undertaker.Bylem pod wrazeniem ich wygladu (wejscia Takera ) sily i wogole podobala mi sie cala oprawa.

3.Kolejnosc przypadkowa

- Chris Benoit

- Sting

- Bret Hart

- Randy Orton

- Lex Luger

4.World Championship Wrestling - dlaczego bo sie sie na niej wychowalem to ogladajac te federacje na dobre zakochalem sie w wrestlingu.

5.hmm....tu jest ciezko

- napewno nWo w WCW (pierwsze nWo i nWo Wolfpac a nie te pierdoly co byly pozniej)

- Booker T. i Chris Benoit w WCW i ich best of 7 series

- Goldberg i Kevin Nash / DDP

6.WWE

Napewno polaczylbym rostery przez co oczywiste byloby zwolnienie wielu wrestlerow .Zmniejszylbym ilosc PPV i przedewszystkim wrzywrocil King of the Ring co jest idealnym sposobem na wybicie sie mlodych zdolnych wrestlerow.Jak dla mnie 5-6 PPV w roku zupelnie wystarczy.Zostawilbym tylko WWE title , IC title , Women's title i tt titles.Brakuje mi czasow kiedy z niecierpliwoscia czekalo sie na walke na ppv a nie terac kiedy ppv jest co 3 tyg , a fuedy tworzy sie z niczego i z niczego sie je niszczy albo juz sa tak przezyte ze az sie nie chce ogladac.I na Boga wrestling ma sie opierac na tym wrestler moze zaoferowac publice i to powinno byc miara jego pushu a nie jakies polityczne bullshity!!!!!

7.Sprawdzic sie w nim....

https://forum.wrestling.pl/topic/1251-20041031-wy-i-wrestling/#findComment-13633

1.Na imie mam Konrad, a nick to prawie zawsze Y2J.. probowalem to zmienic, ale nie dalo rady :P

2.Mialem wtedy 11 lat (98 rok) kiedy brat powiedzial mi o programie WWF Superstars, ktory emitowany byl na Wizji TV. Pomyslalem, czemu nie? Pierwsza gala jaka pamietam to RAW po Judgment Day 98. Z poczatku nie wiedzialem o co tam chodzi, czemu jakis koles kloci sie ze swoim synem (Vince z Shanem) ale po jakims czasie wszystko juz rozumialem i coraz bardziej mi sie to podobalo. Od poczatku bylem strasznym markiem, ale wlasnie czasy markowania sa najlepsze dla fana wrestlingu..

3.Steve Austin i The Rock za wspomnienia. CM Punk, Steve Corino i Homicide za teraz.

4.Oczywiscie WWF.. do polowy tego roku bylem diehard fanem, podobalo mi sie nawet gdy wszyscy narzekali.. Ale odkad znowu zaczalem ogladac ROH nie moge patrzec na WWE i ich zajebiste pomysly typu Eugene vs. Eric Bischoff na PPV...

5.Na pewno Austin vs. Vince, jak dla mnie najlepszy feud ever. Poza tym na pewno Rock vs. Triple H w 2000 roku, to byly piekne czasy. Ostatnio naprawde podobal mi sie feud Kurt vs. Eddie przed WrestleMania.

6.Teraz ogladam ROH w miare mozliwosci (pozdro Koper :) ). Nie wiem czy tu naprawde trzeba cos poprawiac, na pewno postaralbym sie o powrot Christophera Danielsa (he built that house), o czeste wystepy Steve'a Corino. No i Joe musi wreszcie stracic World Title, na rzecz Punka albo Homicide'a, ewentualnie Bryana Danielsona, nikt inny nie wchodzi w rachube w tym momencie.

7.Spotkac kiedys Stefcie :-) Punka, Rocka, Austina + kilka osob z ROH. Byc na jakiejs gali live, WWE badz ROH. Ewentualnie byc na jakiejs WrestleManii na zywo.

https://forum.wrestling.pl/topic/1251-20041031-wy-i-wrestling/#findComment-13634

• Urządzenie:  Macintosh

1. Imię - Marcin, nick tylko i wyłacznie Koper

2. Pierwszy kontakt miałem w wieku 10 lat (za pośrednictwem chyba Polsatu), a regularnie zacząłem oglądać na TNT (a także ATV i później TV4 i Polsat2)w wieku 11 lat (1996 r.).

3. Obecnie jakoś nie mam wrestlerów których jakoś wielce chełbie alę lubię m.in. poniższych

Sting (z senstymentu)

Homicide

Low Ki

Samoa Joe

Bret Hart

4. W pamięci zapadła WCW bo od niej zacząłem, a obecenie oczywiście ROH.

5. nWo vs Sting (tudzież całe WCW)

nWo black and white vs nWo Wolfpac

Low Ki vs Christopher Daniels

6. Oglądam przedewszystki ROH (pozdro Y2J ;) ), każdą galę jaka mi nie napatoczy :). Niech już Joe straci pas najlepiej na rzecz Homicide'a, poza tym może troszkę wiecej hardcore'u, częstszych występów Low Ki, Amercian Dargon'a, Steve'a Corino i powrotu Christopher'a Daniels'a i Spanky'iego, może jakiś mały titan tron :-) . Oglądam także WWE (same PPV) ale nie chce mi się pisać co bym zmienił. Oglądam również czasem gale CZW i tutaj chciałbym po prostu jakiegoś lepszego klimatu gal bo obecny nie trafia do końca do mnie.

7. Być w USA na jakiejś gai ROH bądź WWE, najlepiej w pierwszym rzędzie.

https://forum.wrestling.pl/topic/1251-20041031-wy-i-wrestling/#findComment-13637

• Urządzenie:  Windows

Oto pytania:

Gregorz, zawsze używam odkąd mam komputer nicku drvampire

Rok 1993 i gala King Of The Ring, RTL2 łapany na antenę pokojową ustawioną na antenę satelitarną sąsiada, do dziś nie wiem jak to działało, wtesy załapałem bakcyla WWF oraz Gangu Olsena który też puszczali

Undertaker od 1-5, a poza tym Kane, Foley, HHH (DX), Papa Shango

Zawsze oglądałem regularnie tylko WWF/WWE

Undertaker Vs Shawn Michaels, Undertaker Vs Mankind, Invasion

WWE - powrót do Attitude i ery gimmicków

Ja chcę na galę do USA !!!!!!!!!!

https://forum.wrestling.pl/topic/1251-20041031-wy-i-wrestling/#findComment-13686