Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jeff Hardy (gimmick)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

A pierwsza wersja Matt Hardy V.1. to nie była przypadkiem Heelowa postać??.... Wiem, że Matt dostał za nią nagrodę za gimmick roku (chyba 2002, albo 2003, ale dokłądnie nie pamiętam)....

tak ,ale od tamtej pory Matt był facem :roll: a w jego przypadku ciężej byłoby od tak zacząć zmieniać gimmick :razz:

14862459324ab3fd58511a3.jpg

• Odpowiedzi 22
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RR

4

• Duality

3

• bling71

2

• Cerebral Asasin

2

Top użytkownicy w tym temacie

Off topic co do Matt'a - jeszcze jeden heel w ECW? No chance ; o

Hardy w moich oczach najprawdopodobniej będzie jak już ktoś pisał tweenerem, na pewno lepsze to niż emo babyface ^^.

Time to retire - i will join TNA.

Widze, że jest tutaj grupa osób, opowiadająca się za Jeffem tweenerem, lecz nie wiem, jak się sprawdzi na micu w tej roli.Byc może moje obawy są nieuzasadnione i przesadzone, lecz jak zmiana, to zmiana wszystkiego by widzowie to łyknęli.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Jeff nigdy nie był jakimś geniuszem mikrofonu. Moim zdaniem o wiele łatwiej będzie mu jako heel/tweener niż jako face. O wiele łatwiej jest wtedy wygłosić jakieś porządne promo, bo jako face'a nie słuchało się go z jakąś wielką przyjemnością :twisted:

15974308365193fac7b7921.jpg

Bonkol, , to fakt że gatki Jeff nie ma, lecz jako taki wieloletni face Jeff jest przyzwyczajony do jakiegoś stylu (no powiedzmy), a być może będzie sie musiał wykazać czyms innym i się przestawić na cos zupełnie innego.

O wiele łatwiej jest wtedy wygłosić jakieś porządne promo, bo jako face'a nie słuchało się go z jakąś wielką przyjemnością

Że miby gorzej już być nie możę? :P Ale granie heela/face i nawijanie zależy bardziej od predyspozycji psychologicznych, tak mi się zdaje. Jeśli nie potrafił, to albo się nauczy w ogóle, albo......dupa.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Powiem tak , nie jestem fenam przesłodzonego Jeffa , więc nowy gimnick jest dla mnie strzałem w dziesiątke. No i ten jego speech na początku Smackdown( podczas segmentu Undertakera) , czuc było szaleństwo i power. Porównanie do Jokera jak najbardziej trafne. Oby WWE niczego nie spierdoliło.
Ten kto nie ma nic do stracenia zawsze wygrywa

79793472149ff39c031e5d.jpg

Powiem tak , nie jestem fenam przesłodzonego Jeffa , więc nowy gimnick jest dla mnie strzałem w dziesiątke. No i ten jego speech na początku Smackdown( podczas segmentu Undertakera) , czuc było szaleństwo i power. Porównanie do Jokera jak najbardziej trafne. Oby WWE niczego nie spierdoliło.

To prawda, szczególnie gadka o tym kto w jakich barwach widzi świat szczególnie wiarygodnie mu wyszla. Szkoda tylko ze nadal biega w tych gejowskich paskach i dziurawych rajstopach na rekach, jednak ktos moglby sie pokusic o nowy image dla Jeffa - zarowno jesli chodzi o makijaz (zeby sie wiazalo z owa szaroscia o ktorej wspomnial przed walka z Undertakerem) jak i o ciuszki (obecne za bardzo kojarza sie z cukierkowatym baby-facem, moglby je zmienic na jakies bardziej... surowe). I rowniez mam wielka nadzieje ze WWE nie spier*** tej rzeczy.

9591089054c460696b3c7d.jpg

To prawda, szczególnie gadka o tym kto w jakich barwach widzi świat szczególnie wiarygodnie mu wyszla. Szkoda tylko ze nadal biega w tych gejowskich paskach i dziurawych rajstopach na rekach, jednak ktos moglby sie pokusic o nowy image dla Jeffa - zarowno jesli chodzi o makijaz (zeby sie wiazalo z owa szaroscia o ktorej wspomnial przed walka z Undertakerem) jak i o ciuszki (obecne za bardzo kojarza sie z cukierkowatym baby-facem, moglby je zmienic na jakies bardziej... surowe). I rowniez mam wielka nadzieje ze WWE nie spier*** tej rzeczy.

Dokładnie. Umalowana twarz Jeffa i jego speech choc krótki jest jednym z lepszych jakie ostatnio słyszałem( choreografia dodała odpowiedniego klimatu). A co do ciuchów to zgadzam się w 100%. Gdyby zmienili mu gimnick na kogoś a'la Joker to niech zmienią też ubiór , szczególnie spodnie bojówki i tą wystającą z kieszeni szmate.

Ten kto nie ma nic do stracenia zawsze wygrywa

79793472149ff39c031e5d.jpg