Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wymarzony podwójny finisher

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ja bym chciał zobaczyć jak Edge robi spera i gdy przeciwnik już leży spada na niego Jeff wykonując Swantom Bomb. Edytowane przez AiBqu
[you] wejdź i oceń moją galerię http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=15169&start=15

72980324749511c3a2737d.gif

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hrystek

13

• RR

7

• Esespe

6

• -Raven-

5

Top użytkownicy w tym temacie

To pokolei...

To taki Hanpicapowy. Przeciwnik próbuje roll up, lecz opiera się o liny( rzecz jasna trzymając się ich). Nagle wchodzi Booker T i wykonuje Scissors Kick.

We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

Cena wykonuje fu a gdy przeciwnik już leży na ziemi Jeff Hardy wykonuje Swanton Bomb

Ile można powtarzać, że mają to być finishery wykonane naraz, a nie po kolei!

Każdy może sobie napisać "Undertaker wykonuje Last Ride, a potem RVD wykonuje 5 Star Frog Splash", trochę więcej inwencji panowie...

Diving Headbutt D-Vona w krocze i Swanton Bomb Hardiego na brzuch :D

12135614384eeb824360301.jpg

• Urządzenie:  Windows

Ktoś wykonuje Electric Chair Drop, a w kiedy wrestler spada dostaje jeszcze Scissors Kick (lub, jak kto woli The Axe Kick), który wbija jego twarz w ring...
  • 2 tygodnie później...

Fu + GTS :PP

Może było by to trudne do wykonania ale wykonywał bo go tylko jeden zawodnik Cena lub Punk i polegało by to na tym że Koleś wyrzuca przeciwnika jak do FU ale nie leci z nim tylko uderza go kolanem w tył głowy:D Dobre?

Moja Galeria wejdź i zostaw Komenta !

JESTEM HARDKOREM !

Może potrzebujesz zaproszenia na LOCKERZ.COM ? Wal do mnie !

237781014a3abb4a587b4.jpg

• Urządzenie:  Windows

Sorki za offtop, aleKoper137 nie zrozumiałeś tematu.... to nie chodzi o mixowanie akcji, ale o finishery robione przez Tag Teamy...

1. Sweet Chin Music połączone z Back Stabberem :] Shawn uderza przeciwnika nogą, a gdy ten ledwo przytomny tak opada na plecy, z tyłu pojawia się Carlito i wykańcza opponenta :D

2. GTS i Spear - Punk wykonuje GTS i w momencie, gdy przeciwnik tak na chwile staje w pionie (zanim się przewróci) Batista atakuje Spearem :]

3. Spear i "Siks łan najn" - Batista spearem wyrzuca przeciwnika na lini, a Ry robi 619 w plecy ;D Albo inna kombinacja.. Batista spear na liny.. przeciwnik się od nich odbija, i taki ledwo przytomny stawia kilka kroków do przodu (na środek ringu), a tam Rey robi West Coast Pop ;D (chyba dobrze nazwe napisałem..)

Edytowane przez Codebreaker-

12501231434d3da85730ba0.png

Wiem że to może wydawać się idiotyczne ale chciałbym zobaczyć Festusa i Big Daddy'iego równocześcnie wykonujących swój finisher. Wybaczcie ale zapomniałem jak się nazywa , ale chodzi mi o to że obaj biorą przeciwnika na plecy po czym kładą się na ziemię .

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

1.Sweet Chin Music HBK'a i Choke Slam Kane'a Shawn wykonuje finishera po czym przeciwnik się odwraca i wpada w ręce Kane'a

2.Batista Bomb i People's Elbow -Po Bombie Batisty ktoś wykonuje finisher Rock'a

3.Jackhammer i Swantom Bomb

4.Tombstone Piledriver i Five Knuckle Shuffle

------------------------------

Make some noise-X Pac! ]

------------------------------

20786969194a5358bae9926.gif

Chossek

Ile razy maja mowić ze to ma byc naraz robione a nie po kolei ! Czytac poprzednie posty !

15733752564c2c578fdaea8.jpg

4.Tombstone Piledriver i Five Knuckle Shuffle

:lol:

Alabama Slam połączony z Back Stabberem.

12135614384eeb824360301.jpg

SCSA Robi Stunner, po wykonaniu przytrzymuje chwilkę na ramieniu głowę przeciwnika. Puszcza głowę a Booker wykonuje Axe Kick. (Praktycznie w tym samym momencie bo Austin przytrzymuje głowę oponenta krótko i tylko po to by równo spadł)

10136801454e08b07ab2e86.jpg

Dobra chłopaki bez przesady. Pogadaliście sobie, ale te finishery można wymyślać w nieskończoność, a w chwili obecnej każdy nowy pomysł jest coraz bardziej do niczego. Zamykam.
Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Robespierre
      Lubię takie informacje. Napawa mnie to optymizmem.
    • Grok
      WWE potwierdziło, że Tiffany Stratton rzuci open challenge o tytuł Women’s United States Championship podczas dzisiejszego odcinka SmackDown. Po udanej obronie pasa przeciwko Kianie James dwa tygodnie temu, mistrzyni ogłosi Women’s United States Championship Open Challenge. Ponadto Carmelo Hayes przekaże wiadomość dla United States Championa Trick Williamsa oraz Lil Yachty. Rhea Ripley otworzy dzisiejszy odcinek SmackDown. WWE potwierdziło, że Rhea Ripley rozpocznie piątkowe SmackDown w Lex
    • mu
      reszta mojej erpozki wjedzie w swoim czasie , juz jest prawie skonczona , ale jeszcze nie jestem w 100% zadowolony
    • mu
      @Przemk0 CZEKANKO
    • Grok
      Adam Copeland uważa, że swoją ceremonię pożegnalną już miał w 2011 roku po kontuzji szyi. W wywiadzie opowiedział o swojej przyszłości w wrestlingu oraz o wpływie wieloletniej kariery na jego ciało. W rozmowie z Clutch Points Copeland poruszył temat kontuzji i przerw, które są doliczane do jego kontraktu z AEW, co sprawia, że data jego wygaśnięcia pozostaje niepewna. „Złamałem nogę, więc doliczono mi czas na rehabilitację. Musiałem też nakręcić Beekeeper 2 i Percy Jackson, więc to również zost
  • Dodaj nową pozycję...