Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wymarzony podwójny finisher

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Chodzi o to że ktoś mówi jaki chciałby ujrzeć podwójny finisher.

Np. Podwójny Chokeslam Undertaker'a i Kane'a.

To ja zacznę.

1. Sharpshooter Bret'a Hart'a i Crossface Benoit'a- Jeśli jest Tornado Tag Match lub jakiś inny match to Bret Hart zakłada Sharpshooter, a potem Benoit dokłada do tego jeszcze Crossface.

2. F-5 Brock'a i RKO Randy'ego Orton'a- Kiedy Brock zakręca przeciwnikiem jak do F-5 to wtedy puszcza i RKO wykonuje Randy.

3. Backstaber Carlito i Swantom Bomb Jeff'a Hardy'ego- Carlito wykonuje Backstaber, ale trzyma na kolanach przeciwnika, a wtedy Jeff wykonuje Swantom Bomb.

4. Figure Four Leg Lock Ric Flair'a i Leg Drop Hulk Hogan'a- Ric Flair zakłada Figure Four Leg Lock, a Hogan w między czasie wykonuje Atomic Leg Drop.

We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hrystek

13

• RR

7

• Esespe

6

• -Raven-

5

Top użytkownicy w tym temacie

Hehehe, Hrystek, , ty to masz fantazje, chłopie:D:DD:D To sie ceni w dzisiajszych czasach. Mój pomysł byłby trudny do wykonania, ale.....

Undertaker wynosi kolesia do the Last Ride, rzuca go, ale partner DEadMAna wykonuje jeszcze crossbody z narożnika. Chodzi tu o odpowiednie wyczucie w teamie, by oponent odczuł i rzut i przygniecenie już w locie ,,nadlatującego" kumpla GRabaża.

F-5 Brock'a i RKO Randy'ego Orton'a

Lepiej pasowało by to do finishera Festusa. Jeśli to by im wyszło, to jest Cutter powalający nawet Undertakera na Wrestlemanii :P

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

F-5 Brock'a i RKO Randy'ego Orton'a

Lepiej pasowało by to do finishera Festusa. Jeśli to by im wyszło, to jest Cutter powalający nawet Undertakera na Wrestlemanii :P

O Festusie nie pomyślałem, ale wyglądało by to podobnie do podwójnego finishera teamu 3D

We want Dark Sam!

1.Codebreaker i people elbow - Chris wykonuje codebreakera po czym rock wykonauje people elbow

2.Shooting Star Press i 619 - Rej wykonuje 619 a nastepnie Evan Ssp.

3.Mandibe Claw (czy jaoks tak sie pisze :D) i rock bottom - Mick wykonuje Mandibe Claw po czym rock wykonuje rockbottoma

4.Last ride i backstabber - Undertaker podnosi kogos to last ride nastepnie carlityo wyskakuje z naroznika lapiac sie przeciwnika i wykonuje backstabbbera

15733752564c2c578fdaea8.jpg

.Last ride i backstabber

Carlito musiałby to robić chyba z drabiny:D:D Ale pomysł zabójczo dobry....

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Napisał że z narożnika.
We want Dark Sam!

Ja osobiscie chciałbym zobaczyć takie "combo" xD ;D :

Kane i undertaker wykonują double chokeslam na liny wtedy rey mysterio robi "six łan najn" xD i RVD wykonuje hugee five star frog splash .. a potem niech robią co chcą :twisted:

Fajne byłoby połączenie Powerbomb z Enzuigiri, tylko, że faktycznie to Enzuigiri z drabiny. Kopniak prosto w twarz po czym potężny Powerbomb :)

Angle Slam to Shooting Star Press :)

albo najbardziej bolesne połączenie Headbutt (Ten Kozlova) i Backstabber :)

• Reputacja:   295
  • Urządzenie:  Android

Ja bym nie chciał zobaczyć czegoś takiego (bo pewnie wyłapujący akcję wyjechałby po niej na cmentarz), ale fantazja podpowiedziała mi taki myk:

Kevin Steen łapie gościa do Package Pilledriver'a, kiedy ma już go w pozycji "głową w dół" - from top rope skacze Low Ki ze swoim Warriors Way, trafiając nogami (a raczej mega-wbijajc go głową w ring) oponenta w momencie, kiedy Steen kończy swój finisher :twisted:

Akcja z gatunku Don't Try This!

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Urządzenie:  Windows

Podobną akcje, też taką Don't Try This wykonał Low-Ki i Homicide tylko to był właśnie Cop Killa i Warriors Way, tez akcja na co najmniej szpital.

Ja chciałbym zobaczyć Electric chair drop+ RKO, myślę że fajnie by wyglądało. No i jeszcze Powerbomb Hernandeza+ Edge-o-matic.

108940769154394f4e4b6a0.jpg

Stunner & Rock Bottom- Stone cold robi Stunnera koleś sie nie przewraca tylko odwraca do tyłu i wtedy Rock wykonuje Rock Bottom.

Sweet Chin Music & RKO- Podobnie jak wyżej, po Sweet Chin Music koleś sie odwraca gdzie czeka Randy i nagle RKO.

"Łatwiej jest się staczać, niż staczać walkę codzień.."

5870264874924971869009.jpg

Ja osobiście chciałbym zobaczyć LAst Ride z Swanton Bomb - pierw ostatnia jazda a potem juz tylko bomba.

Równiez ciekawie wygladała by F-5 połączona z Inziguri - chodzi o kopniecie w locie.

19355529494bc0e6f3e8556.gif

Dam jeszcze parę:

1. Podwójne Enzuigree- Dwie osoby podają nogę jednemu wrestlerowi i w tym samym czasie wykonują Enzuigree.

2. Tombstone Pelidriver i Pelidriver- Ciężko by to było wykonać, ale może jakoś. Undertaker trzyma już gościa do Tombstone Pelidriver'u i szybko przyłącza się np. Bret Hart wykonując Pelidriver w tym samym momencie co Undertaker Tombstone Pelidriver'a.

We want Dark Sam!

następne

1.Batista bomb lub spear i 619 - rey wykonuje 619 przeciwnik nie upada lecz odwraca sie i dostaje batista bomb lub spear

2.Styles Clash i Worm - Aj wykonuje Clash'a a nastepnie Scotty wykonuje worma

3.Cop Killa i piledriver - Homicide lapie kogos do Copa Killa i podbiega np

Bret Hart lapie do pildrivera i bo0om !:D

4.podwójny Last Ride ?czemu nie?-obydwaj lapia kogos do Lr jeden jedna reka drugi druga

5.Shooting star press i Swanton bomb - Na ring rozstawione sa dwie drabiny na przeciwko siebie.przeciwnik leży pomiedzy nimi . Najpierw evan wykonuje SSS odrazu po tym Leci Swanton Bomb od Jeffa

Edytowane przez Esespe

15733752564c2c578fdaea8.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Grins
      Bez kitu jeszcze Naomi od biedy można zaliczyć do tych którzy pushu potrzebują, ogólnie ona zbiera bardzo dobre recenzje od początku roku i większość chciała aby to ona wygrała na WM 41 a nie Jade  W sumie ona coś wspominał chyba że chce małego Usosa więc coś mi się wydaje że to będzie jej ostatni run taki pożegnalny dadzą jej pas na jakiś czas i straci po paru miesiącach, jedyne co mi nie pasuje w jej postaci to ten chujowy strój bo tak to Theme Song na duży plus siada mi konkretnie.  Co do Rollinsa to żenada, ta walizka mu do niczego nie potrzebna chłop jest na pozycji main eventera i dostaje walizkę XD totalna żenada... Ta walizka powinna powędrować do Knighta który dalej zbiera żywiołowy pop ale po co, lepiej dać Rollinsowi który nie potrzebuje tej walizki chyba tylko do storyline'u.  Becky jeśli się podłoży na SummerSlam to wyjdzie jakoś z tego z twarzą, jeśli tego nie zrobi to jebać ją  Ale chociaż podniesie prestiż tego pasa i osoba która ją pokona dostanie dość mocnego boosta.   
    • CzaQ
      1. Kobiece walizki Podobało mi się. Tak jak zawsze się mówi - ciężko zjebać walki z drabinami i walizkami (chyba udało się to WWE kilka razy, ale głównie ze względu na wynik). Tu były fajne proporcje, bo 3 młode dupy i 3 próchna, więc rozkład dobry. Kilka lepszych i gorszych akcji, ale ogólnie bardzo na plus.  Obstawiałem Naomi, bo widzę jak Jade jej przerywa co chwile inkasacje, a to dobra telewizja. Ponadto Jadeitowa w końcu dostanie title shota jak Usosowa kiedyś zainkasuje.    2. ICek Walka wrzucona z dupy i takaż też była. Zamaskowany był tylko po to żeby pokazać się w WWE tak samo zresztą jak jego koleżkowie na trybunach i żeby publika wiedziała co to AAA i z czym to się pije. Poziom tygodniówkowy.    3. Pas żydowski kobiet Już na poprzednim PPV obstawiałem Beczkę, ale przedłużyli reign Walkirii poprzez DQ. Tu już musieli postawić kropkę nad I. Ruda pokonuje mistrzynie i sięga po swój pierwszy pas IC. Za jakiś czas go straci i będzie polowała na US i zostanie pierwszą grand slam championką.    4. Walizka męszczyn Co moge powiedzieć. Mógł to być main event, ale postawili na głupie tagi. Może chcieli podkręcić, że zwycięzca może dziś użyć?  Tak czy siak powiem tyle - jednak babki podobały mi się lepiej. Tutaj było za dużo chaosu, zamieszania i interwencji.  Rollo na końcu wchodził na drabine jakby miał pełne gacie. Myślę sobie - kurde postawiłem na niego, ale chłop chyba na Punka jeszcze czeka. Gdzie tam po prostu w brązowych galotach po prostu wchodził  Dodatkowo gruby Kubuś się w końcu odwrócił od flecisty-solisty i mamy feud o pas US. Gdzieś tam jeszcze Ksiądz Damian się czai w tle, bo były już segmenty na backu, więc może triple threat w najbliższym czasie.  Realizatorzy często jebali różne akcje, bo pokazywali już końcówki albo po jak np. Bronn zajebiście wjechał spearem w kogoś tam na wejściu. Gość ma rewelacyjne te dzidy   5. Tagi Pomysły były dwa - albo heelowie wygrywają i Wolverine dostaje title shota na pas WHC przeciwko gorszemu Usosowi albo prawilnie wygrywają fejsowie, bo w końcu przerżnęli na ostatniej tygodniówce. Poszli w myśl zasady. Samą walkę przewinąłem, bo nie chciałem tego oglądać także nawet nie ocenie. Na plus wjazd tajemniczej postaci i był to R-Truth. Pytanie czy to był work ze zwolnieniem czy faktycznie wkupił się w łaski po tygodniowym narzekaniu fanów? Program z Jasiem? Ale Ron nie jest wypromowany... chyba, że wrócił jako Ron Killings poważna postać wtedy jakoś szybko to nakręcą..    Podsumowując fajnie Trypel prowadzi to nowe WWE - faktycznie stawia na nowe gwiazdy - Naomi, Seth, Becky  Przynajmniej wszystkie wyniki mi pykły. 4/4     Jak chcesz punkty to musisz myśleć jak zjeb czyli jak booker    Ogólnie średniawka. Choć fajnie było zobaczyć 2 walki z drabinami, bo one zawsze dostarczają emocji. Wyniki na minus.
    • Attitude
      Nazwa gali: AULL/CMLL Data: 07.06.2025 Federacja: Alianza Universal De Lucha Libre, Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Event Lokalizacja: Tlalnepantla, Estado de Mexico, Meksyk Arena: Arena Lopez Mateos Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • Lukasz_Kukas_Tm
      Tryplak,zaczyna powoli jak stary Vincenty.Ktoś mu nie leży,wyjazd,ale przy tak wielu zawodnikach z których niewielu dostaje większą szanse.Ron może teraz coś pokazać więcej,i mam nadzieje,że zwieńczy swoj koniec z pasem mistrzowskim na koncie
    • MattDevitto
      Oglądałem jedynie opener i ME tj. El Hijo del Vikingo vs. Chad Gable - te walki śmiało można polecić każdemu. Ogólnie z tego co widziałem w sieci, odbiór był bardzo pozytywny w przeciwieństwie do gali o której wspomniałeś na końcu zdania. Wyszło na luzie, bez spiny, a całe show na żywo można było śledzić na kanale yt WWE. Iguanę widziałem nieraz w AAA, ale tam nie robił tak dobrego wrażenia może przez to jaki obecnie jest ten produkt. Jest też ciągle posiadaczem pasów Mixów wraz z La Hiedrą, która niestety nie robi od dłuższego czasu postępów i odznacza się już tylko dużym tyłkem Wracając do Iguany - trafił w punkt, na idealny moment, energię i jak to się mówi zaskoczyło. Zdziwię się jak po takim odbiorze WWE nie wykorzysta go w najbliższym czasie, bo tam są pieniądze. Przecież takie maskotki dla dzieci poszłyby jak świeże bułeczki z rana. Chyba nawet wczoraj widziałem, że sprzedawane są już jego koszulki...
  • Dodaj nową pozycję...