Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wymarzony podwójny finisher

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Chodzi o to że ktoś mówi jaki chciałby ujrzeć podwójny finisher.

Np. Podwójny Chokeslam Undertaker'a i Kane'a.

To ja zacznę.

1. Sharpshooter Bret'a Hart'a i Crossface Benoit'a- Jeśli jest Tornado Tag Match lub jakiś inny match to Bret Hart zakłada Sharpshooter, a potem Benoit dokłada do tego jeszcze Crossface.

2. F-5 Brock'a i RKO Randy'ego Orton'a- Kiedy Brock zakręca przeciwnikiem jak do F-5 to wtedy puszcza i RKO wykonuje Randy.

3. Backstaber Carlito i Swantom Bomb Jeff'a Hardy'ego- Carlito wykonuje Backstaber, ale trzyma na kolanach przeciwnika, a wtedy Jeff wykonuje Swantom Bomb.

4. Figure Four Leg Lock Ric Flair'a i Leg Drop Hulk Hogan'a- Ric Flair zakłada Figure Four Leg Lock, a Hogan w między czasie wykonuje Atomic Leg Drop.

We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hrystek

13

• RR

7

• Esespe

6

• -Raven-

5

Top użytkownicy w tym temacie

Hehehe, Hrystek, , ty to masz fantazje, chłopie:D:DD:D To sie ceni w dzisiajszych czasach. Mój pomysł byłby trudny do wykonania, ale.....

Undertaker wynosi kolesia do the Last Ride, rzuca go, ale partner DEadMAna wykonuje jeszcze crossbody z narożnika. Chodzi tu o odpowiednie wyczucie w teamie, by oponent odczuł i rzut i przygniecenie już w locie ,,nadlatującego" kumpla GRabaża.

F-5 Brock'a i RKO Randy'ego Orton'a

Lepiej pasowało by to do finishera Festusa. Jeśli to by im wyszło, to jest Cutter powalający nawet Undertakera na Wrestlemanii :P

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

F-5 Brock'a i RKO Randy'ego Orton'a

Lepiej pasowało by to do finishera Festusa. Jeśli to by im wyszło, to jest Cutter powalający nawet Undertakera na Wrestlemanii :P

O Festusie nie pomyślałem, ale wyglądało by to podobnie do podwójnego finishera teamu 3D

We want Dark Sam!

1.Codebreaker i people elbow - Chris wykonuje codebreakera po czym rock wykonauje people elbow

2.Shooting Star Press i 619 - Rej wykonuje 619 a nastepnie Evan Ssp.

3.Mandibe Claw (czy jaoks tak sie pisze :D) i rock bottom - Mick wykonuje Mandibe Claw po czym rock wykonuje rockbottoma

4.Last ride i backstabber - Undertaker podnosi kogos to last ride nastepnie carlityo wyskakuje z naroznika lapiac sie przeciwnika i wykonuje backstabbbera

15733752564c2c578fdaea8.jpg

.Last ride i backstabber

Carlito musiałby to robić chyba z drabiny:D:D Ale pomysł zabójczo dobry....

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Napisał że z narożnika.
We want Dark Sam!

Ja osobiscie chciałbym zobaczyć takie "combo" xD ;D :

Kane i undertaker wykonują double chokeslam na liny wtedy rey mysterio robi "six łan najn" xD i RVD wykonuje hugee five star frog splash .. a potem niech robią co chcą :twisted:

Fajne byłoby połączenie Powerbomb z Enzuigiri, tylko, że faktycznie to Enzuigiri z drabiny. Kopniak prosto w twarz po czym potężny Powerbomb :)

Angle Slam to Shooting Star Press :)

albo najbardziej bolesne połączenie Headbutt (Ten Kozlova) i Backstabber :)

• Reputacja:   293
  • Urządzenie:  Windows

Ja bym nie chciał zobaczyć czegoś takiego (bo pewnie wyłapujący akcję wyjechałby po niej na cmentarz), ale fantazja podpowiedziała mi taki myk:

Kevin Steen łapie gościa do Package Pilledriver'a, kiedy ma już go w pozycji "głową w dół" - from top rope skacze Low Ki ze swoim Warriors Way, trafiając nogami (a raczej mega-wbijajc go głową w ring) oponenta w momencie, kiedy Steen kończy swój finisher :twisted:

Akcja z gatunku Don't Try This!

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Urządzenie:  Windows

Podobną akcje, też taką Don't Try This wykonał Low-Ki i Homicide tylko to był właśnie Cop Killa i Warriors Way, tez akcja na co najmniej szpital.

Ja chciałbym zobaczyć Electric chair drop+ RKO, myślę że fajnie by wyglądało. No i jeszcze Powerbomb Hernandeza+ Edge-o-matic.

108940769154394f4e4b6a0.jpg

Stunner & Rock Bottom- Stone cold robi Stunnera koleś sie nie przewraca tylko odwraca do tyłu i wtedy Rock wykonuje Rock Bottom.

Sweet Chin Music & RKO- Podobnie jak wyżej, po Sweet Chin Music koleś sie odwraca gdzie czeka Randy i nagle RKO.

"Łatwiej jest się staczać, niż staczać walkę codzień.."

5870264874924971869009.jpg

Ja osobiście chciałbym zobaczyć LAst Ride z Swanton Bomb - pierw ostatnia jazda a potem juz tylko bomba.

Równiez ciekawie wygladała by F-5 połączona z Inziguri - chodzi o kopniecie w locie.

19355529494bc0e6f3e8556.gif

Dam jeszcze parę:

1. Podwójne Enzuigree- Dwie osoby podają nogę jednemu wrestlerowi i w tym samym czasie wykonują Enzuigree.

2. Tombstone Pelidriver i Pelidriver- Ciężko by to było wykonać, ale może jakoś. Undertaker trzyma już gościa do Tombstone Pelidriver'u i szybko przyłącza się np. Bret Hart wykonując Pelidriver w tym samym momencie co Undertaker Tombstone Pelidriver'a.

We want Dark Sam!

następne

1.Batista bomb lub spear i 619 - rey wykonuje 619 przeciwnik nie upada lecz odwraca sie i dostaje batista bomb lub spear

2.Styles Clash i Worm - Aj wykonuje Clash'a a nastepnie Scotty wykonuje worma

3.Cop Killa i piledriver - Homicide lapie kogos do Copa Killa i podbiega np

Bret Hart lapie do pildrivera i bo0om !:D

4.podwójny Last Ride ?czemu nie?-obydwaj lapia kogos do Lr jeden jedna reka drugi druga

5.Shooting star press i Swanton bomb - Na ring rozstawione sa dwie drabiny na przeciwko siebie.przeciwnik leży pomiedzy nimi . Najpierw evan wykonuje SSS odrazu po tym Leci Swanton Bomb od Jeffa

Edytowane przez Esespe

15733752564c2c578fdaea8.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Grins
      Oglądałem na żywo i tak nie mogłem spać więc odpaliłem i ogólnie gala średniak ale końcówka gali mi to wynagrodziła   R-Truth powraca Nie! Ron Cena Nie! Powraca Ron Killings!  Ale to miało pierdolnięcie chłop ma już 53 lata na karku a nadal wygląda jak młody bóg, w ringu tak samo młody bóg, no kurwa jak oni teraz w niego nie zainwestują i nie pozwolą mu na " Last Dance " to się chyba wkurwię, taki potencjał się marnował tyle lat już 2011 roku Vince mi ciśnienie podniósł jak z niego zrezygnował później była tylko jobberka a gość tylko się marnował i nawet jako jobber wpierdalał pół rosteru na śniadanie jeśli chodzi o rozrywkę... Nie no teraz niech kują żelazo póki gorące i wierze że sami fani to wymuszą bo chłop ma wsparcie fanów i to duże a zasłużył na push... Serio czy ktoś by pomyślał rok temu że R-Truth będzie jeszcze na takiej pozycji? Największą przeszkodą jest Cody bo tak można byłoby z organizować potężny program na SummerSlam z dojebanym Main Eventem, ale tak czy siak Ron Killings będzie tym co będzie dźwigał SmackDown teraz na plecach.    Rollins z walizką... Na co mu to? Na co mu ta walizka? Przecież on bez walizki może przejąć pas, mija kolejny rok a walizka trafia tam gdzie nie powinna trafić, Triple H to chyba nie lubi zbytnio tej stypulacji i walizek bo później nie wie co z danym zawodnikiem ma zrobić, a było tutaj tyle potencjalnych zawodników których można było wypromować Solo, Knight, Penta, Andrade ale nie trzeba dać walizkę gościowi który już posiadał walizkę i dzięki niej się wypromował w 2015 roku... Za to u kobiet już to wygląda całkowicie inaczej, Naomi zasłużyła na walizkę i w jakiś sposób pomoże jej się to odbudować... Ogólnie jeśli chodzi o obie walki to uważam że walka kobiet w zeszłym roku była lepsza, walka mężczyzn w tym roku też była lepsza bo więcej ciekawszych spotów było   Co do Rollinsa jeszcze to się nie zdziwię jak w dupi walizkę przez Punka albo Romana i zaś walizka pójdzie się jebać chociaż mam nadzieje że tego nie zrobią, co do Romana to już pewne że wróci na SummerSlam w nowym gmmicku i za pewnie nie jako Trible Cheef zupełnie jako nowa postać, w nowym gmmicku w którym pozostanie już Baby Face'm do samego końca, rozdział The Bloodline przeszedł do historii na WM 41 czas na coś nowego.  Jacob Fatu robi rozpierduchę na Solo  W końcu! To chyba już oficjalny face turn Jacoba który zbiera mocny pop i ogólnie jest tak mocarnie pompowany że nawet nie pozwolili mu na konfrontacje z Bronem! Ogólnie taki mały news Limp Bizkit zrobił niby nowy theme song dla Brona! Jedynym zawodnikiem dla którego zrobili theme song był Undertaker! Serio muszą widzieć w nim ogromną przyszłość że już nawet tak przepotężny zespół zrobił mu theme song, niby ma zadebiutować już w tym tygodniu na RAW  Ale wracając Solo w nowej wersji jest przekozacki, w końcu idzie go oglądać, chłop czuje luz w obecnej postaci i nie pasuje mu postać takiego poważniaka i gbura bo teraz gdy zaczął być luzakiem czuć w końcu jakąś aurę od niego i oby tego nie zmienili, co do Jacoba poskłada Solo na SummerSlam lub przegra po jakieś interwencji i tutaj w miejsce Jacoba mógłby wlecieć w końcu Zilla Fatu z przepotężnym debiutem na SummerSlam.  Becky wygrywa pas IC, w sumie wolę takie coś niż miałaby się kręcić przy głównym tytule tutaj chociaż tytuł podpromuje i ogólnie Larya została porządnie podpromowana... Ale na SummerSlam niech dadzą wygrać Laryi żeby jeszcze bardziej ją przyboostować jako mocną mid-carderkę. 
    • Attitude
      Nazwa gali: RevPro Live In Southampton 36 Data: 08.06.2025 Federacja: Revolution Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Southampton, Hampshire, England, UK Arena: The 1865 Format: Live Platforma: revproondemand.com Komentarz: Dave Bradshaw & Gideon Grey Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: AULL / CMLL Data: 07.06.2025 Federacja: Alianza Universal De Lucha Libre, Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Event Lokalizacja: Tlalnepantla, Estado de Mexico, Meksyk Arena: Arena Lopez Mateos Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • MissApril
      Obie walizki moim zdaniem zmarnowane, lepiej byłoby dać je komuś bardziej świeżemu, niż w kółko wszystko ma się kręcić wokół tych samych twarzy. U pań prędzej walizkę dałbym Roxanne lub Stephanie, zaś u panów LA Knight'owi.  Becky z pasem może być, w końcu coś lepszego będzie się działo, bo Lyra była nijaka jako mistrzyni. Spoko opcja dla lepszego wypromowania tego tytułu.  Super końcówka z R-Truth  
    • GGGGG9707
      Czyli Cody wygrywa KOTR aby na SummerSlam walczyć z Ceną a Killings na NOC lub następnym SNME
  • Dodaj nową pozycję...