Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wymarzony podwójny finisher

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Chodzi o to że ktoś mówi jaki chciałby ujrzeć podwójny finisher.

Np. Podwójny Chokeslam Undertaker'a i Kane'a.

To ja zacznę.

1. Sharpshooter Bret'a Hart'a i Crossface Benoit'a- Jeśli jest Tornado Tag Match lub jakiś inny match to Bret Hart zakłada Sharpshooter, a potem Benoit dokłada do tego jeszcze Crossface.

2. F-5 Brock'a i RKO Randy'ego Orton'a- Kiedy Brock zakręca przeciwnikiem jak do F-5 to wtedy puszcza i RKO wykonuje Randy.

3. Backstaber Carlito i Swantom Bomb Jeff'a Hardy'ego- Carlito wykonuje Backstaber, ale trzyma na kolanach przeciwnika, a wtedy Jeff wykonuje Swantom Bomb.

4. Figure Four Leg Lock Ric Flair'a i Leg Drop Hulk Hogan'a- Ric Flair zakłada Figure Four Leg Lock, a Hogan w między czasie wykonuje Atomic Leg Drop.

We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hrystek

13

• RR

7

• Esespe

6

• -Raven-

5

Top użytkownicy w tym temacie

Hehehe, Hrystek, , ty to masz fantazje, chłopie:D:DD:D To sie ceni w dzisiajszych czasach. Mój pomysł byłby trudny do wykonania, ale.....

Undertaker wynosi kolesia do the Last Ride, rzuca go, ale partner DEadMAna wykonuje jeszcze crossbody z narożnika. Chodzi tu o odpowiednie wyczucie w teamie, by oponent odczuł i rzut i przygniecenie już w locie ,,nadlatującego" kumpla GRabaża.

F-5 Brock'a i RKO Randy'ego Orton'a

Lepiej pasowało by to do finishera Festusa. Jeśli to by im wyszło, to jest Cutter powalający nawet Undertakera na Wrestlemanii :P

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

F-5 Brock'a i RKO Randy'ego Orton'a

Lepiej pasowało by to do finishera Festusa. Jeśli to by im wyszło, to jest Cutter powalający nawet Undertakera na Wrestlemanii :P

O Festusie nie pomyślałem, ale wyglądało by to podobnie do podwójnego finishera teamu 3D

We want Dark Sam!

1.Codebreaker i people elbow - Chris wykonuje codebreakera po czym rock wykonauje people elbow

2.Shooting Star Press i 619 - Rej wykonuje 619 a nastepnie Evan Ssp.

3.Mandibe Claw (czy jaoks tak sie pisze :D) i rock bottom - Mick wykonuje Mandibe Claw po czym rock wykonuje rockbottoma

4.Last ride i backstabber - Undertaker podnosi kogos to last ride nastepnie carlityo wyskakuje z naroznika lapiac sie przeciwnika i wykonuje backstabbbera

15733752564c2c578fdaea8.jpg

.Last ride i backstabber

Carlito musiałby to robić chyba z drabiny:D:D Ale pomysł zabójczo dobry....

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Napisał że z narożnika.
We want Dark Sam!

Ja osobiscie chciałbym zobaczyć takie "combo" xD ;D :

Kane i undertaker wykonują double chokeslam na liny wtedy rey mysterio robi "six łan najn" xD i RVD wykonuje hugee five star frog splash .. a potem niech robią co chcą :twisted:

Fajne byłoby połączenie Powerbomb z Enzuigiri, tylko, że faktycznie to Enzuigiri z drabiny. Kopniak prosto w twarz po czym potężny Powerbomb :)

Angle Slam to Shooting Star Press :)

albo najbardziej bolesne połączenie Headbutt (Ten Kozlova) i Backstabber :)

• Reputacja:   293
  • Urządzenie:  Android

Ja bym nie chciał zobaczyć czegoś takiego (bo pewnie wyłapujący akcję wyjechałby po niej na cmentarz), ale fantazja podpowiedziała mi taki myk:

Kevin Steen łapie gościa do Package Pilledriver'a, kiedy ma już go w pozycji "głową w dół" - from top rope skacze Low Ki ze swoim Warriors Way, trafiając nogami (a raczej mega-wbijajc go głową w ring) oponenta w momencie, kiedy Steen kończy swój finisher :twisted:

Akcja z gatunku Don't Try This!

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Urządzenie:  Windows

Podobną akcje, też taką Don't Try This wykonał Low-Ki i Homicide tylko to był właśnie Cop Killa i Warriors Way, tez akcja na co najmniej szpital.

Ja chciałbym zobaczyć Electric chair drop+ RKO, myślę że fajnie by wyglądało. No i jeszcze Powerbomb Hernandeza+ Edge-o-matic.

108940769154394f4e4b6a0.jpg

Stunner & Rock Bottom- Stone cold robi Stunnera koleś sie nie przewraca tylko odwraca do tyłu i wtedy Rock wykonuje Rock Bottom.

Sweet Chin Music & RKO- Podobnie jak wyżej, po Sweet Chin Music koleś sie odwraca gdzie czeka Randy i nagle RKO.

"Łatwiej jest się staczać, niż staczać walkę codzień.."

5870264874924971869009.jpg

Ja osobiście chciałbym zobaczyć LAst Ride z Swanton Bomb - pierw ostatnia jazda a potem juz tylko bomba.

Równiez ciekawie wygladała by F-5 połączona z Inziguri - chodzi o kopniecie w locie.

19355529494bc0e6f3e8556.gif

Dam jeszcze parę:

1. Podwójne Enzuigree- Dwie osoby podają nogę jednemu wrestlerowi i w tym samym czasie wykonują Enzuigree.

2. Tombstone Pelidriver i Pelidriver- Ciężko by to było wykonać, ale może jakoś. Undertaker trzyma już gościa do Tombstone Pelidriver'u i szybko przyłącza się np. Bret Hart wykonując Pelidriver w tym samym momencie co Undertaker Tombstone Pelidriver'a.

We want Dark Sam!

następne

1.Batista bomb lub spear i 619 - rey wykonuje 619 przeciwnik nie upada lecz odwraca sie i dostaje batista bomb lub spear

2.Styles Clash i Worm - Aj wykonuje Clash'a a nastepnie Scotty wykonuje worma

3.Cop Killa i piledriver - Homicide lapie kogos do Copa Killa i podbiega np

Bret Hart lapie do pildrivera i bo0om !:D

4.podwójny Last Ride ?czemu nie?-obydwaj lapia kogos do Lr jeden jedna reka drugi druga

5.Shooting star press i Swanton bomb - Na ring rozstawione sa dwie drabiny na przeciwko siebie.przeciwnik leży pomiedzy nimi . Najpierw evan wykonuje SSS odrazu po tym Leci Swanton Bomb od Jeffa

Edytowane przez Esespe

15733752564c2c578fdaea8.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• CzaQ
      1. Solo Sikoa vs. LA Knight vs. Penta vs. Seth Rollins vs. Andrade vs. El Grande Americano - Money in the Bank ladder match for a men's championship match contract 2. Alexa Bliss vs. Roxanne Perez vs. Rhea Ripley vs. Giulia vs. Naomi vs. Stephanie Vaquer - Money in the Bank ladder match for a women's championship match contract 3. Cody Rhodes and Jey Uso vs. John Cena and Logan Paul - Tag team match 4. Lyra Valkyria (c) vs. Becky Lynch - Last Chance match for the WWE Women's Intercontinental Championship If Lynch loses, she can no longer challenge for the title for as long as Valkyria is champion. If Valkyria loses, she will be forced to raise Lynch's hand and acknowledge Lynch as the better woman.
    • CzaQ
      MITB facetów - kurde zaskakujący skład - byłem pewny, że znajdzie się Jimmy Uso oraz/albo Sami Zayn i byliby dla mnie pewniakami, bo goniliby za Geyem Uso i pasem WHC, bo Cena jest nietykalny na ten moment. A tak? Mamy : - Andrzeja z Meksyku, który wrócił do WWE i mógł sobie wysępić jakiś pas przy negocjacjach, - Pente, który robi jakąś furore, ale szans nie ma za bardzo. Musi jeszcze odpłacić frycowe za bycie w AEW o wiele bardziej niż Adrade. - Solista Sikacz, który może zrobić ciekawy myk i wykorzystać waliche na... mistrzu US Jakubie Grubasie, bo WHC jest na RAW, a na Cene jest za cieńki w uszach. - LA Knight - fajna i słuszna opcja, ale czy W pójdzie na to? Ostatnio bardziej wkurwiają z wynikami niż cokolwiek.  - El Grande Americano - eee też ciekawa opcja, nie wykluczam, ale widzę bardziej gagowe zdjęcie maski na PPV i szok toż to Chad Gable! - Seth... z takimi plecami ma szansę, ale dla mnie to głupota, bo on o pas może zawsze z marszu lecieć w dodatku walizkę już miał, a ja nie lubię takiego marnotrastwa.  Szczerze? Jak dla mnie najlepszą opcją byłoby jakby ktoś wypadł z walki z powodu niespodziewanego ataku i zastąpił go ktoś inny bardziej użyteczny kto by wygrał. Oby nie Wujek Howdy, który miał na pieńku z Chadem.  Jeśli miałby stawiać to jednak Seth wygra. Choć widzę Knighta z neseserem, pasuje mu do rączki  A sama walka na spokojnie powinien być git.    MITB kobiet - trochu wyjebane. Mistrzyniami są Stratna oraz Karetka. Uczestnicy :  - Alexa Bliss z nowymi cycorami - nie niemożliwe, ale jej niepotrzebne.  - Roxanne Perez - do niedawna w NXT. Świeża krew dla obu mistrzyń. - Giulia - za cieńka w uszach. - Vanquer - ma coś w sobie, może? Kto wie. - Rhea - raczej bez szans. Co za dużo to niezdrowo. Niech da szanse innym. - Naomi - niestety bardzo możliwa opcja. W inkasacji będzie jej przeszkadzać Jade, aż w końcu Glow zdobędzie pas, a Jade uzyska przez to title shot i singlowy run jak już ją pokona.    Becky vs Lyra o pas IC kobiet Jak dla mnie stypulacja to jawny spojler wygranej Rudej. Już na poprzednim PLE obstawiałem jej wygraną, ale uratowali się DQ żeby nie zmienić mistrzyni. Teraz już to nie przejdzie, bo Beczka będzie szła po Grand Slam Championa kobiet.    Tagi Logan i Cena vs Cody i Jey Szkoda strzępić ryja. Na ostatnim SD górowali źli. Tym razem face'owie powinni sobie odbić i to będzie jedna z nielicznych porażek Ceny w tym roku.    Prócz walk o walizki to szykuje się stypa. 
    • IIL
      Logika podpowiada, aby nie liczyć na jakiś nie wiadomo kosmos ze względu na to, że minęło już tyle lat, ale z drugiej strony Kenny i Okada wciąż potrafią dowieźć w ringu na najwyższym poziomie.  Omega po ponad rocznej przerwie ze względu na poważne problemy zdrowotne był niezłym znakiem zapytania, ale oceny jego występów mówią same za siebie: Dwie walki ponad 9/10 i cztery na ponad 8/10 w tym ponad cztery 5-stary WON Okada jest ostatnio często krytykowany za przystopowanie w ringu: Jednak jego walka w finale Continental Classic 2024 była mocarna (9.36/10 na cagematch, 5-star 1/4 dla WON).  Można tutaj zrobic argument, że Ospreay robi z każdym robotę i ciągnie ich do góry. Wydaje mi się jednak, że Okada po prostu zwolnił ze względu na wpasowanie się w swój heelowy charakter i gdy trzeba, wciąż potrafi dodcisnąc gazu. Kenny wyciąga oponentów podobnie jak Ospreay zresztą, no i... jest tu taka historia między nimi pisana głównie przez akcje w ringu, że mimo astronomicznych oczekiwań jestem o i ch walkę na All In spokojny. Bardzo płynnie rozumieli się w ringu, mieli tę tak zwaną chemię i to przez walki, a nie segmenty czy proma zrobili z tego spektakl, który ruszył biznes wrestlingowy poza monopolem na tyle, że doprowadził do postawienia konkurenta dla WWE.    Okada ma sporo świeżości do zaproponowania w tej serii ze względu na występy w heelowej roli. Będzie się to świetnie komponować z Omegą sprzedającym obijanie bebechów (co będzie na maxa wiarygodne).  Oceny walk całej serii:   Warto sobie odświeżyć:   To akurat najmocniejsza walka kobiet jaką AEW ma w zapasie. Mone z gimmickiem kolektora pasów i Storm jako główna mistrzyni Womens champ w ich first time ever matchu nadaje się właśnie na galę formatu All IN. Toni tutaj powinna wygrać.    Hangman powinien jak najbardziej dostać drugi run z pasem, ale chyba lepszym momentem dla mnie byłaby obrona i zrzucenie tytułu na rzecz powracającego Darby Allina. Mam nadzieję, że Darby po powrocie zostanie wrzucony od razu w main event. 
    • Kaczy316
      1. LA Knight 2. Roxanne Perez 3. Cody Rhodes and Jey Uso 4. Lyra Valkyria (c)  
    • Bastian
      1. Seth Rollins 2. Roxanne Perez 3. Cody Rhodes & Jey Uso 4. Becky Lynch
  • Dodaj nową pozycję...