Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Polska prasa o Wrestlingu

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Dodatkowo jak na złość nie jestem na tym forum od początku, a tylko rok i pod moim nickiem nie ma informacji o napisaniu kilku tysięcy postów. Nie ma szans SixKiller i -Raven- muszą miec rację (jak jeszcze się pokłócę to dostanę ostrzeżenie jak RR).

Tak, obraz sie, poplacz i zamknij w szafie tylko dlatego, ze nikt nie zgadza sie z twoim zdaniem. Po prostu moze to zostaw? Ten tekst nie jest skierowany do ciebie i jak widac nie jest nawet dla ciebie wiec po co masz sie nim zajmowac i na sile udowodnic, ze jestes madrzejszy? Ja sam osobiscie jakos nie czulem sie po nim zniesmaczony, no ale widocznie nie czuje istoty wrestlingu.

https://forum.wrestling.pl/topic/12301-polska-prasa-o-wrestlingu/page/4/#findComment-111680

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

8

• luki

8

• -Raven-

6

• FH

5

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   359
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Ale zresztą po co ja się tłumacze? I tak stanie na tym że jade gościa którego nie znam i uważam się za lepszego bo oglądałem więcej gal od niego. Dodatkowo jak na złość nie jestem na tym forum od początku, a tylko rok i pod moim nickiem nie ma informacji o napisaniu kilku tysięcy postów. Nie ma szans SixKiller i -Raven- muszą miec rację (jak jeszcze się pokłócę to dostanę ostrzeżenie jak RR).

Zupełnie niepotrzebna była ta złośliwość, Lukibarca :? . Jeszcze nigdy nikt nie dostał (przynajmniej z tego co ja wiem) tutaj ostrzeżenia, bo miał od kogoś odmienne zdanie. No chyba, że motywował je w sposób uwłaczający innemu userowi (nie raz ostro polemizowałem z Six'em i prawie standardowo mamy odmienne zdanie na większość tematów, a jeszcze nigdy nie dostałem ostrzeżenia za to, że miałem inne zdanie niż on, tak więc mógłbyś sobie darować jakieś wydumane zarzuty, że ktoś Cię zbanuje bo się nie zgadzasz z Moderatorem). Nie liczy się ilość napisanych postów czy staż na forum, ale to co ma się do powiedzenia i umiejętność umotywowania tego (np. Fuckhead ma niewiele wiecej napisanych postów od Ciebie a każdy bardzo liczy się z jego zdaniem, bo FH po prostu ma wiele mądrego do powiedzenia).

Dalsza dyskusja z Tobą w tym temacie nie ma jednak sensu, skoro próbujesz grać tu męczennika, który z góry jest skazany na porażkę w dyskusji z userami starszymi stażem czy o większej ilości zamieszczonych postów. Postaw Lukibarca raczej na merytorykę a nie tanie zagrania mające zrobić z Ciebie jakiegoś buntownika - z pewnością zyska na tym poziom dyskusji.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/12301-polska-prasa-o-wrestlingu/page/4/#findComment-111681

Fuckhead ma niewiele wiecej napisanych postów od Ciebie a każdy bardzo liczy się z jego zdaniem, bo FH po prostu ma wiele mądrego do powiedzenia)

Hm, taki mały offtop: Fuckhead to czyjaś ksywka na forum, czy ja o czymś nie wiem? :D

Kto zacz?

Aha, i nie żebym sie poczuł niedopieszczony ale nikt nie ocenił próbki mojej "tfurczości" :P

nWo 4 life!

Just 2 sweet!

861576481480fa62cbd549.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/12301-polska-prasa-o-wrestlingu/page/4/#findComment-111683

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Hm, taki mały offtop: Fuckhead to czyjaś ksywka na forum, czy ja o czymś nie wiem?

FH=Fuckhead

15974308365193fac7b7921.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/12301-polska-prasa-o-wrestlingu/page/4/#findComment-111684

To i ja powiem coś do siebie... Po przeczytaniu artykułu mogę z pewnością wyznać, że mam jak najbardziej pozytywne wrażenia. Mimo wielu błędów stylistycznych autor ukazał wrestling takim jaki jest naprawdę. Bo czy ktoś nie zgodzi się z następującymi stwierdzeniami :

Wrestling to show z barwnymi postaciami, charyzmatycznymi mistrzami, zabawnymi sędziami i drobiazgowo opracowanymi scenariuszami, które rozciągają się na kilka imprez, czasem są odgrywane latami, tworząc tasiemcowy serial.

Starcia są umowne, mają być przede wszystkim efektowne.

Aby zrozumieć ten show, trzeba odrzucić uprzedzenia i potraktować go wyłącznie jak rozrywkę. Bo narodził się, by bawić, budzić emocje.

Szczególnie ten ostatni cytat jest w stanie pokazać, że nie jesteśmy bandą idiotów, którzy jarają się facetami w rajtuzach udającymi, że się biją. Pokazuje on to, że rozumiemy jego prawdziwy przekaz. Ani razu nie padło tam stwierdzenie, że jest to idiotyczne jak miało to miejsce w artykule na gazeta.pl . Tu wszystko zostało pokazane obiektywnie i to czytelnik decyduje czy warto się tym zainteresować czy nie, nikt go do tego nie zniechęca ani też nie przekonuje(chociaż tutaj nawet mógłbym się spierać).

Nie rozumiem za bardzo głosów oburzenia szczególnie ze strony FH. Skoro cały czas zależy nam na promocji wrestlingu to zamieszczenie bilansu zysków jest tu najlepszą promocją. Na pewno ukazanie sum w szanowanej prasie jest lepszym magnesem do złapania inwestorów niż najbardziej pozytywne reklamy na naszych portalach.

Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/12301-polska-prasa-o-wrestlingu/page/4/#findComment-111689

nasjazz - nie oburzyłem się tylko zwyczajnie tekst nie przypadł mi do gustu, nie podoba mi się początek, środek i koniec oraz brak spójności. We wstępie i wielu innych zdaniach wyczułem ironię, ale może jestem w błędzie. Po wyeliminowaniu tych mankamentów całość byłaby naprawdę fajna. Kilka akapitów jest wartościowych i dobrze napisanych i nie udaję że ich nie widzę, ale wszystko wychodzi na zero po dodaniu tej promowanej przeze mnie "paplaniny" :)

A czy taki artykuł przekona statystycznego Kowalskiego? Wątpię, ale mogę także być w błędzie. Jest zbyt szczegółowy i insiderski jak na przeciętnego czytelnika, a za słaby na wieloletniego fana :D

https://forum.wrestling.pl/topic/12301-polska-prasa-o-wrestlingu/page/4/#findComment-111692

-Raven-, ten ostatni akapit napisałem z tego powodu, że kolejny już raz oskarżasz mnie że krytykuje gościa tylko dlatego że nie znam go z forum.

Pojedyńcze zdania są ok, jako całość jest źle.

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

https://forum.wrestling.pl/topic/12301-polska-prasa-o-wrestlingu/page/4/#findComment-111707

• Reputacja:   359

-Raven-, ten ostatni akapit napisałem z tego powodu, że kolejny już raz oskarżasz mnie że krytykuje gościa tylko dlatego że nie znam go z forum.

A mógłbyś mi pokazać w którym to miejscu (a raczej miejscach, bo wspomniałeś że zrobiłem to "po raz kolejny") oskarżam akurat właśnie Ciebie, że krytykujesz autora tylko dlatego, że go nie znasz z Forum? :shock: Nie schlebiaj sobie Lukibarca, nie wszystko kręci się dookoła Twojej osoby.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/12301-polska-prasa-o-wrestlingu/page/4/#findComment-111716