Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Muzyka z TNA IMPACT!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Chodzi mi o 2 muzyczki: 1. Ta na rozpoczęcie IMPACT!'u weszła od 08-10-2008 2. Główna piosenka z TNA Bound for Glory z tego roku
  • Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miszcz_94

2

• Exorcist_91

2

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

• Reputacja:   0

Dziękuję bardzo! Tylko nie wiem jak dać Ci pochwałke bo nie widze to żadnej ikonki czy czegoś w tym stylu. Napisz jak mam to zrobić, to chętnie wyśle ci +++

• Reputacja:   1

Nie ma za co no coż musiałbym założyc temat Music Leeched ale to nie jest konieczne nie musisz dziekowac ;)

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: CMLL/Colosos Del Ring Data: 06.12.2025 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre, Wrestling In Meksyk - Freelance Shows Typ: Event Lokalizacja: Mexicali, Baja California, Meksyk Arena: Gimnasio de Mexicali Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • Attitude
      Nazwa gali: AAA/Promociones Sanchez Data: 07.12.2025 Federacja: Lucha Libre AAA World Wide, Producciones Sanchez Typ: Event Lokalizacja: Ciudad Nezahualcoyotl, Estado de Mexico, Meksyk Arena: Arena Neza Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1698 Data: 08.12.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Kansas City, Missouri, USA Arena: T-Mobile Center Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery,
    • KyRenLo
      Walka Bayley vs. Sol Ruca dostała oficjalny obrazek: Za nami gala NXT Deadline, więc znamy też ostatecznego rywala Blondasa. Jest nim nowy mistrz NXT Oba Femi. Eleganckie zestawienie. Zobaczymy co WWE zrobi z wynikiem tej walki. Gdzieś czytałem, że rywalizacja Drew vs. Cody ma dalej trwać, więc może McIntyre jakoś się przyczyni do ewentualnego wielkiego zwycięstwa mistrza NXT. Karta na teraz: • John Cena vs. Gunther • Cody Rhodes vs. Oba Femi • Bayley vs
    • GGGGG9707
      Tak, chociaż wcześniej chodziło mi o samą obecność jego w WWE pod kątem tego że nie jest wrestlerem i kim jest, teraz pisałem o właśnie jego wybrykach przy których regularnie dostaje pozwy i robi afery (nie na taką skalę ale jednak). Generalnie Logan mi z wielu powodów nie pasuje ale nie chcę się powtarzać, napisałem już swoje zdanie i nie ma sensu znowu tego pisać, teraz umieściłem jego i Lesnara przez ich głośne afery żeby pokazać różnice w podejściu WWE, np swojego czasu taki Rich Swann który
  • Dodaj nową pozycję...