Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RAW 27/10/08

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Na początku widzieliśmy skróty z walki Batisty i Chris'a Jericho.

Jericho wyszedł na ring i zaczął opowiadać o tym że gdyby nie to że Austin nie oszukiwał to teraz wyszedłby z pasem. Dodał że Adamle chciał tylko tego żeby Chris stracił pas. Chris powiedział że domaga się rematchu z walki na CS. Na ring wszedł Adamle i zaczął mówić że Jericho zmierzy się z Batistą o pas WHC już za tydzień w Cage Matchu. Na ring wyszedł Orton i zaczął mówić że mają zwolnić obecnego GM'a RAW. Jeśli tego nie zrobią to przestanie występować na RAW.

Kofi Kingston $ CM Punk vs TeDiabiase & Cody Rhodes /w Manu World Tag Team Championship.

Kofi zmienił się z CM Punk'em, a Cody z TeDiabiase'em. Punk wykonał Springboard Diving Clothesline na Te, po czym dorzucił jeszcze Neckbreacker'a. CM Punk serią kicków i punchy wepchnął Diabiase'a do narożnika. Punk wykonał Knee Strike, ale w wykonaniu bulldog'u przeszkodził mu samuańczyk który otrzymał high kick'a. Na ring wszedł Cody, ale z ringu wyrzucił go Kofi który wykonał Hurricanrane. Te próbował Leg Sweep'u, ale Punk przytrzymał się liny i wykonał GTS, po czym spinował TeDiabiase'a do trzech.

Charlie Haas( Beth Phoenix) vs Santino Marella.

Po tym jak Santino wyrzucił z ringu Haas'a uderzył Honky Tonk Man'a. Goldust, Roddy otoczyli ring od porzodu, a od tyłu Santino'a zaszedł Honky. Goldust i Piper weszli na ring. Santino się odwrócił, ale Honky Tonk uderzył go gitarą.

6man Diva Tag Team Match

Wygrali Mickie James, Kelly Kelly i Candice Michelle.

JBL mówił o tym że ściągnął z ringu HBK'a bo chciał jak najszybciej przyklepać Chris'a, a dziś go zniszczy

Rey Mysterio vs Evan Bourne

Rey wykonał 619, ale przy próbie West Coast Pop'u Evan się schylił. Bourne wykonał roll up, ale Mysterio skontrował, a sędzia doliczył do trzech.

Po walce oboje podali sobie ręce. W tym momencie wyszedł Kane. Big Red poczęstował Rey'a clothesline'em. Próbował mu zdjąć maskę, ale Big Boot'em natomiast poczęstował go Evan. Mysterio i Bourne zaczęli okładać Kane'a, ale na pomoc przybiegł mu Mark Henry który nie zdążył jeszcze wejść na ring otrzymał Dropkick'a. Evan próbował wyskoczyć na niego z ringu, ale ten go złapał i wepchnął na ring. Big Red Monster wykonał chokeslam na Rey'u, a Henry World Strongest Slam na Evan'ie.

Morrison i The Miz mówili o ich walce z DX i ich Dirt Sheet na ECW.

Na Backstage JBL okładał HBK'a.

JBL & Chris Jericho vs Batista

Na ring wszedł HBK. Shawn i Chris czekali na zmianę. Batista zmienił się z Shawn'em, ale sędzia tego nie zauważył. Sędzia zaczął mówić HBK'owi że musi klepnąć. Y2J pobiegł po pas, a JBL trzymał Batiste. Próbował go uderzyć, ale Batista się schylił. HBK chciał wykonać Chris'ie Sweet Chen Music, ale ten uciekł. Batista wykonał Spinebuster, na JBL'u. Zrobił swój taunt i wykonał Batista Bomb. Próba pinu zakończona sukcesem.

Edytowane przez Hrystek
We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

• Odpowiedzi 13
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• thejehmes

2

• the77

2

• Hrystek

2

• miszcz_94

1

Top użytkownicy w tym temacie

Walka w klatce ;] A zwycięża ten kto ją pierwszy opuści :)

Orton powiedział że przestanie występować na RAW... a nie w WWE, czyżby planował przejście na SmackDown!? I feud z Triple H`em? Według mnie było by ciekawie ;] A Cage match to raczej pewne że wygra Batista ;/

joga94,

Napisałem: " Jeśli tego nie zrobią to przestanie występować na RAW".

Co do Cage matchu to na pewno wygra Batista :x

Kurde wszystko dla tego że walną focha :roll:

Z tego co mi wiadomo WWE zamierza wprowadzić Orton'a do feudu z Batistą.

We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

Big Red Monster wykonał Kane na Rey'u,

Czyli co zrobił?

Po tym jak Santino wyrzucił z ringu Haas'a uderzył Honky Tonk Man'a. Goldust, Roddy otoczyli ring od porzodu, a od tyłu Santino'a zaszedł Honky. Goldust i Piper weszli na ring. Santino się odwrócił, ale Honky Tonk uderzył go gitarą.

Nic nie rozumiem z tego.

Ogarniaj te raporty, bo momentami tragedia.

Oglądałem to Raw i chodzilo mu o to, że udzerzył Haasa a chwilke pózniej Honky Tonk Man`a.Po tym incydencje Goldust i Piper otoczyli ring od przodu po to aby Honky mógł oddam Santino i uderzył go gitarą.Po tej akcji wszyscy wysmniewali się z Marelli.

Kane wykonał Chokeslam na Reyu

I na dodatek Henry musiał sie w to wszystko wpieprzył przyjemnie sie oglądało jak Rey i Bourne obijali Kane :lol: :lol:

488720645485e634748f84.jpg

the77, wydaje mi się że trochę za bardzo czepiasz sie szczegółow, każdy ma prawo popełnić jakiś błąd coś pisząc. Sama gala nawet niezła . Kofi Kinston i Cm Punk zdobyli pasy World TT champions z czego bardzo się ciesze , tylko pytanie jak długo będą je trzymali i czy na kolejnym Rawie ich nie stracą .

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

Hrystek, wiem co napisałeś lecz ja napisąłem posta w stylu że Adamle będzie dalej GM. Chociaż na kolejnym RAW bardzo bym chciał usłyszeć najpierw "I hear voices in my head" Orton wychodzi i mówi: "GM RAW zapraszam na ring" a tu NO CHANCE! ;]

the77, wydaje mi się że trochę za bardzo czepiasz sie szczegółow, każdy ma prawo popełnić jakiś błąd coś pisząc.

Owszem, ale Hrystek popełnia ich dużo i prawie w każdym raporcie.

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Owszem, ale Hrystek popełnia ich dużo i prawie w każdym raporcie.

Wogóle, wydaje mi się, że raporty pisane są na szybko. Są nieprzemyślane, bardzo często czytając je, nie wiadomo o co chodzi w danej walce bądź segmencie. Ja osobiście wybieram raporty z zagranicznych sajtów, bo wole poczytać po angielsku, ale sensownie. Krótko mówiąc - recaperzy! Nie ułatwiacie nam! A po to jesteście. Poprawcie się :-)

Krótko mówiąc - recaperzy! Nie ułatwiacie nam! A po to jesteście. Poprawcie się

O przepraszam, na mnie ostatnio skarg nie było :twisted: .

Co do raportu, walki powinny być chociaż w końcówce opisane, np.

6man Diva Tag Team Match

Wygrali Mickie James, Kelly Kelly i Candice Michelle.

Mogleś napisać chociaż jak wygrały, poprzez jaką akcję.. :grin: Tyle ode mnie.

• Reputacja:   1

Gala średnio wyszła i najlepszym pojedynkiem był Mysterio vs Bourne naprawde swietny match pokazali swoja mocna strone i potrafia zrobic niesamowite widowisko. Beth Haamazon Phenoix xD CM Punk i Kofi nowym Tag Team Champami - wkoncu nadzeszło punk cofniety do midcadu i dostaje pasy tag teamów nie wiem co chce WWE przez to osiagnac ale i tak ci dwaj nie podniosą poziomu tag teamów niestety

ocena: 6/10

Raw mnie zaskoczyło.Mamy nowych World Tag Tema Champion i ten team mi się podoba jak dla mnie powinni ich jakoś nazwać i nie rozwalić jakimś bez sensownym konfliktem bo to by było bez sensu, a co do walki nawet,nawet myślałem że Cody i Ted zatrzymają jeszcze trochę ten pas ale to nawet lepiej że dali go Kofiemu i Punkowi tworzą fajny team robią fajne akcje jak na tamtej walce i pas powinni trochę dłużej potrzymać.

Następna walka a raczej następna komedia Haasa z jakiegoś wresterla tym razem zawodniczki a mianowicie Beth Pheonix, Santino odrazu gdy Haas zszedł narożnika

został wyrzucony z ringu i chwilkę okładany przez Marrele i Santi zaatakował Honk`iego próbował uciec Piper i Goldust pobiegli odciąć mu drogę Santino się odwrócił i dostał gitara i to tyle po wielkim Intercontinental Championie.

Kolejny mecz div 6 tag-team match i wygrały Mickie James,Candice Michele i Kely Kely i to wszystko co by było o divach.

Evan Bourne vs Rey Mysterio podobałą mi sie walka było równo ale jednak wygrał Rey był fajne akcje myślałem ze wygra Evan ale Rey zrobił mu niespodziewanie 619 West Coas Up nie wyszło skontrował Bourne próbował Roll up`a ale przekręcili się dwa razy i Rey wygrał przez Roll Up,następnie wszedł Kane, Mysterio i Bourne zaczęli go odkładać, ale wchodzi MarK Henry wykonuje Strongest Slam na Evanie i koniec dla Mysterio i dla Bourn`a.

Ostatnia walka i zarazem najlepsza walka na początku gdy jeszcze wchodził Jericho pokazane zostało jak JBL okłada Michaels`a i Batista sam na ich dwóch.Robili z Batista co tylko mogli ale to nie starczyło przyszeł jednak na ring HBK zmienił się z Batsita śedzia nei zauważył Jericho próbuje walnac Batiste pasem gdy sędzia nie patrzył Michael`s sprzedaje Super Kicka Chrisowi Batista wykonał na JBL`u SpineBuster pin i koniec walki i triumfują Batsita i Schawn.