Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

gdzie mogę obejrzeć NJPW? w tv

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Kiedyś oglądałem go na eurosporcie, ale ostatnio coś nie leci może znacie programy gdzie można obejrzeć walki NJPW za granicą? Coś tam wyczytałem, że leci na japońskim tv asahi może znajdę go na satelicie, ale nie wiem nawet, w których godzinach są walki ;/

Wiem, że w Internecie można obejrzeć poszczególne walki, ale chciałbym na bieżąco oglądać NJPW

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Aleks

2

• Streetovs

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Na Samurai Tv tak samo jak pare innych federacji Japonskich, walki czy gale ppv na zywo sa bardzo wczesnie.

Jeszcze jest njpw.tv sprawdz- http://www.tv-asahi.co.jp/tvasahibb/wrestling/

Na drugi raz zaloz temat w Question Zone.

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• KyRenLo
      Money in the Bank bardzo blisko, a mimo tego, że moja ukochana zawodniczka walczy o pas, a dodatkowo są dwie walki o walizkę co samo w sobie powinno być interesujące to u mnie brak większej chęci na oglądanie tego widowiska. Cztery walki w karcie gali Premium to jakiś mało śmieszny żart. Pierwsza gala WWE od jakiegoś czasu, której nie obejrzę na żywo, czy nawet na następny dzień. Nawet typować mi się zbytnio nie chce. Oby nie wymyślili czegoś tak głupiego jak walizka dla Ripley, czy Solo. Karta w obrazku: Tradycyjnie udanej gali dla oglądających.
    • MattDevitto
      07.06.2025 Inglewood, California, USA LEPIEJ PÓŹNO NIŻ WCALE KARTA: Six Man Tag Team Match Aero Star, Mr. Iguana & Octagon Jr. vs. LWO (Cruz Del Toro & Dragon Lee) & Lince Dorado Tag Team Match Chik Tormenta & Dalys vs. Lola Vice & Stephanie Vaquer WWE NXT North American Title Fatal Four Way Match Ethan Page (c) vs. Laredo Kid vs. Rey Fenix vs. Je'Von Evans Six Man Tag Team Match El Hijo del Dr. Wagner Jr., Pagano & Psycho Clown vs. Legado del Fantasma (Angel, Berto & Santos Escobar) AAA Mega Title Match El Hijo del Vikingo (c) vs. Chad Gable
    • KyRenLo
      Serial Yellowjackets sezon pierwszy. Odcinek drugi. Na koniec drugiego odcinka Młoda Misty znalazła coś bardzo istotnego i postanowiła to zniszczyć. Co znalazła Misty?  
    • PpW
      Oficjalny rozkład jazdy na jutrzejsze Ledwo Legalne 5 🔥🔥🔥 Czasówka typu klasyczna: Bramki Mińskiej 65 otwieramy o 19, Pre-Show meczu możecie spodziewać się koło 19:45 a główne show startuje około 20 🔥🍺 Widzimy się już jutro na najważniejszej i najbardziej hardkorowej gali w historii polskiego wrestlingu 👊 Przeczytaj na fanpage.
    • PTW
      JUTRO DZIEŃ WOLNY! :) Jutro, tj. w najbliższą sobotę zarządzamy wyjątkowo dzień wolny od treningów w Akademii Pro Wrestlingu PRIME TIME WRESTLING. Powodem są prace konserwacyjne nad ringami które ostatnimi czasy zbierają srogi łomot na treningach i galach, dodatkowy dzień regeneracji po niezwykle ostrej gali (wystarczy spojrzeć na mętny wzrok Emanuel El G Wrestling Page, widać, że niektórym się przyda... :)), oraz... coś bardzo fajnego nad czym pracujemy, a co ogłosimy oficjalnie wkrótce :) Na kolejne spotkanie zapraszamy już w niedzielę od godziny 10:00, żebyście nie zdążyli za bardzo zatęsknić :) /fot. Jacek Zawora Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
  • Dodaj nową pozycję...