Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

"Attitude dla fanów" - Opinie, komentarze, porady

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ciekawe, może sam się zdecyduje coś skomentować z TNA. Jakieś propozycje? :)

Nie wiem nie znam się zarobiony jestem :P

Hmm a ja mam pomysł następujący lecz najpierw muszę coś przyznać - bardzo fajny pomysł Brejver miałeś na ten projekt. A moja wizja jest następująca może tak nie zamykajmy się na komentowanie tylko wrs a może MMA?? też jak dobrze wiemy jest tu grupka, która lubi mieszane sztuki walki więc moglibyśmy to także dołączyć.

Możnaby można :)

Jak dla mnie super pomysł, sam bym nie wpadł na takie coś ;] Brejver, KIL może niedługo będziecie komentować całe gale i wrzucać na forum? Fajne macie głosy, takie nadające się na komentatorów. Mam jeszcze pytanie czy moglibyście skomentować jakąś walkę ELimination Chamber?

nie wiem zobaczymy gdyż cała gala w najgorszej jakości waży około 300 MB i trwa 2 godziny więc potrzebna jest masa czasu :) Pożyjemy zobaczymy :)

P.S.

Chciałem dodać iż walki komentowane przez nas nie będą się ukazywały kiedy będą chciały tylko w jakichś odstępach coś około tygodnia - 2 tygodni i w ilości 3-4 walki :)

5199219949eed950a51bb.png

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Brejver

12

• nttn

5

• KIL

4

• Esespe

4

Top użytkownicy w tym temacie

Spoko pomysł chłopaki, od lat miałem coś takiego w głowie i dobrze że wreszcie ktoś z tym ruszył tylko wrzucajcie te walki na jakieś YouTube czy Dailymotion - będzie tysiąc razy wygodniej.

A sam komentarz? Nie każdy się do tego nadaje bo orientacja w temacie to za mało. To nie telewizja i żaden keyfabe tu nie obowiązuje więc można jechać po bandzie :D

Brejver - fajnie tylko więcej nawijaj o otoczce, storyline'ach, feudach, okolicznościach itp. bo komentarz nie polega jedynie na nazewnictwie akcji - złą przyjęliście ideę. Równie dobrze można dać link do walki i wypisać akcje - wyjdzie to samo.

KIL - trochę w klimacie NJPW z Eurosportu 2 czyli usypiająco i temat zbyt sztywno przedstawiony :)

No i jakość obrazu tragiczna :)

Spoko pomysł chłopaki, od lat miałem coś takiego w głowie i dobrze że wreszcie ktoś z tym ruszył tylko wrzucajcie te walki na jakieś YouTube czy Dailymotion - będzie tysiąc razy wygodniej.

A sam komentarz? Nie każdy się do tego nadaje bo orientacja w temacie to za mało. To nie telewizja i żaden keyfabe tu nie obowiązuje więc można jechać po bandzie :D

Brejver - fajnie tylko więcej nawijaj o otoczce, storyline'ach, feudach, okolicznościach itp. bo komentarz nie polega jedynie na nazewnictwie akcji - złą przyjęliście ideę. Równie dobrze można dać link do walki i wypisać akcje - wyjdzie to samo.

KIL - trochę w klimacie NJPW z Eurosportu 2 czyli usypiająco i temat zbyt sztywno przedstawiony :)

No i jakość obrazu tragiczna :)

Rzeczywiście być może wrzucimy na YT albo DM :) Pomyślimy :) Ale nie będzie problemów z federacjami w związku z prawami autorskimi :P?

Hmmm wiesz... problem jest w tym, że ciężko jest nawijać o storylineach, feudach w walkach które są stare i które widzimy po raz pierwszy bo właśnie chcemy nagrywać tylko te walki które pierwszy raz oglądamy. No w sumie tak jednak przyjemniej się słucha niż czyta :P

Jakoś obrazu no to oczywiście WMV :) Ale takie walki zajmują mało i przynajmniej na początku nie chcemy się zagłębiać w dobre jakości walk a potem męczyć się z uploadami itp :)

Rozumiem, że chcecie komentować to co oglądacie pierwszy raz, ale efekt byłby moim zdaniem o niebo lepszy gdybyście wcześniej "przygotowali się" do walki.

Hehe, tu prawa autorskie nie obowiązują ;)

Rozumiem, że chcecie komentować to co oglądacie pierwszy raz, ale efekt byłby moim zdaniem o niebo lepszy gdybyście wcześniej "przygotowali się" do walki.

Hehe, tu prawa autorskie nie obowiązują ;)

hmm...możem,y spróbwać... przecież nic nie szkodzi próbowanie :) zobaczymy jak wyjdzie :)

No to dobrze :) Pomyślimy :)

Przemk0, możesz skomentować walkę roku na Attitude Wrestling Awards 2007. Chodzi o walkę: Fight For The Right Ladder Match - Christian Cage vs Kaz :]

nie_tak_tak_nie a Ty to kto jesteś aby rozdawać walki do komentowania :P? Chciałem powiedzieć że jest to projekt mój, majoneza i KILa tak więc póki co to my będziermy zapraszać do współpracy i nagrywać więc proszę Cię sprawy organizacyjne zostaw nam

Brejver, to była tylko propozycja, Przemk0 pytal :]

Hehe nawet całkiem dobry ten polski komentrarz oby tak dalej chłopaki :D Mam propozycje może skomentowali byście walke Stone Cold Steve Austin vs The Rock z Wrestlemanii 17 :P ciekawie by sie to oglądało z polskim komentarzem :grin:

"Łatwiej jest się staczać, niż staczać walkę codzień.."

5870264874924971869009.jpg

Panowie, proponuję jeszcze dodawać dźwięk do walki programem Avi ReComp. Dzieki temu zachowamy jakosc avi i dodamy polski komentarz!

Ja również popieram tego typu inicjatywy . Jak najbardziej trzeba robic takie rzeczy które jeszcze bardziej nas przybliżą do poznania istoty wrestlingu . Wiele osób nie zna niektórych chwytów , a dzieki temu będzie można obejrzeć walkę i przy okazji dowiedziec sie czegoś nowego .

PS. Panowie tylko wiecej życia w tym komentarzu bym prosił :-)

65353178847073c1fdb485.gif

Panowie, proponuję jeszcze dodawać dźwięk do walki programem Avi ReComp. Dzieki temu zachowamy jakosc avi i dodamy polski komentarz!

My ściągamy walki już odrazu w formacie wmv więc nie mamy formatu avi aby go schrzanić :P Hehe :P

Poza tym to kolejne 4 walki są gotowe jednak nie mam czasu na ich uplaod :) Jutro powinno to nastąpić :)

Komentarz robi duże wrażenie tylko brakuje mi w nim odrobinę większych emocji :P Bo komentujecie to trochę tak bez uczuciowo ;) Oczywiści nie przesadzajcie też czasem z podnoszeniem głosu bo w nie których przypadkach wydaje to się śmieszne (w szczególnie w języku polskim. W Angielskim jeszcze oko przymróżyć można)

It's Easy Bein' Sleazy

Witam ponownie w cyklu walk z Polskim komentarzem :) Dzisiejsza dawka jest w liczbie 5 walk skomentowanych przeze mnie, KILa i marcina145.

Do waszej dzisiejszej dyspozycji oddajemy:

AJ Styles vs Samoa Joe vs Chris Sabin vs Jay Briscoe z federacji ROH - Komentarz: Brejver

http://rapidshare.com/files/160619869/AJ_Styles_vs_Samoa_Joe_vs_Chris_Sabin_vs_Jay_Briscoe.wmv

lub

http://download.attitude.i365.pl/AJ_Styles_vs_Samoa_Joe_vs_Chris_Sabin_vs_Jay_Briscoe.wmv

Matt Hardy & jeff Hardy vs The Miz & Jim Morrison z federacji WWE - Komentarz: Brejver specjalnie dla użytkownika "miss"

http://rapidshare.com/files/160628260/Hardys_vs_Miz___Morrison.wmv

lub

http://download.attitude.i365.pl/Hardys_vs_Miz___Morrison.wmv

Masato Yoshino vs Dragon Kid z federacji Dragon gate - Komentarz KIL

http://rapidshare.com/files/158363456/Yoshino_vs_Kid.wmv.html

lub

http://download.attitude.i365.pl/Yoshino_vs_Kid.wmv

Amazing Red vs Petey Williams z federacji TNA - Komentarz: KIL

http://rapidshare.com/files/158292512/Amazing_Red_vs_Petey_Williams.wmv.html

lub

http://download.attitude.i365.pl/Amazing_Red_vs_Petey_Williams.wmv

AJ Styles vs Jeff Hardy z federacji TNA - Komentarz KIL & marcin145

http://odsiebie.com/pokaz/879204---3f08.html

lub

http://download.attitude.i365.pl/AJ_Styles_vs_Jeff Hardy_.wmv

Zapraszamy do słuchania i czekamy na opinie :)

P.S.

Walka z ROH w moim komentarzu to tak w sumie pierwsza nagrana walka więc jeszcze bez nadmiernych emocji tak więc wybaczcie to że tam jest głos robocopa wręcz :P Hehe :P

P.S.2

Jutro pojawią się linki do ściagnięcia z serweru Attitude

Czekamy na opinie :)

P.S.3

Linki z serwera Attitude dodane :) Miłego ściągania, oglądania i prosimy o komentarze :)

• Styl:  Jasny

Narazie oglądnąłem walkę z Ring Of Honor i AJ Styles vs Jeff Hardy. No i jest bardzo pozytywnie :-) Rzeczywiście trochę głos robocopa hehe, ale ogólnie było dobrze. Jeśli chodzi o walkę z TNA, to było bardzo fajnie. Widać, że chłopaki się przygotowali do "tła historycznego" walki i sama walka też dobrze komentowana. Troche jeszcze jest do dopracowania, ale z czasem dojdziecie do perfekcji :) A i jeszcze mam pytanie Brejver, mógłbym skomentować jakąś walkę gościnnie z Marcinem145?

http://www.lastfm.pl/user/milkSHAKE619

"Bez sensu i celu, podziały i nienawiść. Komercja, moda, pieniądze i zawiść"

5077314944c546db6bd6cc.jpg