Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

CZW

Michał G.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

co moglibyście mi polecić z CZW?? Interesują mnie gale z hardcorowymi walkami. Oglądałem Cage of Death 2-4 i Ultraviolent Tournament of Death, ale chciałym obejrzeć coś jeszcze, byle żeby były w klimacie tych wymienionych - świetlówki, szyby, kosiarki i te sprawy:) Z góry dzięki.
https://forum.wrestling.pl/topic/1218-czw/

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Michał G.

1

• Dejv

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Wygląda na to że obok mnie ,RVD i DX-Paca rośnie kolejny maniak Ulraviolentu :-) .

W zasadzie to w 95% gal z CZW był jakiś deathmatch w którym leciało "troche" krwii,jarzeniówek i tego typu rzeczy tak więc ciężko abym miał Ci wymienić wszystkie gale z CZW :-) .Jakbys sie rozglądał za galami bądź walkami to polecam w szczególności deathmatche takich zawodników jak Wifebeater,Lobo,Zanding,"Sick"Nick Mondo,Justice Pain,Messiah czy Nick Gage bo oni to głównie decydują/decydowali i sile ultraviolentu w CZW.Obecnie na wielką gwiazde ultraviolentu wyrasta Chris Cash tak więc kolejna osoba moze dołączyć w niedługim czasie do grona tych wrestlerów.

Co do gal to można śmiało polecić całą serie Tournament of Death i Cage of Death a o pozostałych to tak jak pisałem nie ma sensu wymieniać bo po prostu musisz sobie zobaczyć gdzieś na internecie jakie walki były na gali a potem samemu ocenić czy warto kupić/ściągnąć daną gale(a jakich wrestlerów warto w deathmatchach oglądać to już wiesz :-) ).

Skoro sie interesujesz ultraviolentem jak widze to polecam zainteresować sie też kolejnymi świrami i ich walkami jak np.Corporal Robinson,Rollin Hard,"Mean"Mitch Page,Axl Rotten,Spyden Nate Webb,J.C. Bailey czy w szczególności Mad Man Pondo,Necro Butcher i Ian Rotten (większość ich to IWA:MS z czego J.C Bailey i Spyder walczą tez w CZW, osttanio też Necro Butcher sie pojawiał w CZW a i Mad Man Pondo kiedyś tam walczył).

Mam nadzieje że Cie ta odpowiedź usatysfakcjonuje.Jakbyś miał jakieś pytania dotyczące CZW czy innych tego typu federacji to wal albo do Question Zone albo na PW.

Pozdrawiam!

https://forum.wrestling.pl/topic/1218-czw/#findComment-13355