Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler września

Kto powinien zostać wrestlerem miesiąca?  

59 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto powinien zostać wrestlerem miesiąca?

• Shawn Michaels
      7
    • Chris Jericho
      10
    • Kozlov
      28
    • Jeff Hardy
      11
    • Matt Hardy
      0
    • Samoa Joe
      1
    • Sheik Abdul Bashir
      2

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

RAW:

- Shawn Michaels

- Chris Jericho

SmackDown!:

- Kozlov

- Jeff Hardy

ECW:

- Matt Hardy

TNA:

- Samoa Joe

- Sheik Abdul Bashir

Ankieta trwa pięć dni.

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Odpowiedzi 25
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• wilq_7

1

• K-PEL-K

1

• Esespe

1

• Mahonek 2

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Urządzenie:  Android

Ani w RAW, ani w TNA się nikt za bardzo we wrześniu nie pokazał. W ECW Hardy ładnie wygrał Scramble, ale to za mało. Kozlov zaczął skakać do najlepszych, ale znaczącej walki nie miał. Za to Hardy #2 bardzo dobrze pokazał się na Unforgiven i później ładnie pociągnął feud z mistrzem (wtopił już w październiku). Tak więc mój głos na Jeffa.

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

Koslov zrobił tak wielkie postępy, o jakich nawet nie myślałem. Jeszcze nie dawno rozwalał tylko jobberów. We wrześniu zaczął rozwalać HHH, i to mi się podoba. Głos na niego.

Głos na Kozlova, szybkie śmignięcie do Main Eventów gdzie rozwala kazdego. Jego pozycja w WWE urosła prawie do 100% tylko ze brakuje mu pasa mistrzowskiego. Ale niebawem niebawem...

Głos na Kozlova w krótkim czasie doszedł do ME (żadna walka Jeff'a i Triple H'a nie mogła o być się bez niego).
We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

Tak jak wyżej - głos na Kozlova. Bardzo szybko stał się kimś znaczącym w tej opowieści...

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

jak wszyscy glos na Vladimira. Wielki postep jaki wykonal jest dla mnie zaskoczeniem myslalem ze Vince wyhodowal kolejnego Khaliego a tu taka niespodzianka :shock:
http://wywiady-psw.blogspot.com/ - mój blog Wywiady PSW

366034736498156ba4f22c.jpg

Na Kozlova, szybko zaczął się liczyć w stawce, co zresztą dobrze bo przynajmniej ktoś nowy.
"Łatwiej jest się staczać, niż staczać walkę codzień.."

5870264874924971869009.jpg

Głos na Kozlova, myślałem że będzie to koleś który będzie pokonywał tylko jobberów, a gdy przyjdzie czas na pierwszego lepszego Main Eventera to już zostanie pokonany, a tu we wrześniu niespodzianka, gdy zaczął po walkach niszczyć najlepszych i w tej chwili nawet szansa na WWE Champion.

5546442554918299d934f8.jpg

Sam nie wierzę, że to mówię ale głos leci na Jeff'a Hardy'ego. Dobry miesiąc, świetne walki. Na Unforgiven planowana przegrana, ale niewiele mu brakowało do pokonania Trypla. Szkoda tylko, że promują go na słodkiego face.

Jericho według mnie prezentuje się lepiej w tym miesiącu, Podobnie jak HBK. A Kozlova chcę zobaczyć w walce z Hardym lub Tryplem bo we wrześniu nie widziałem go w żadnej poważnej walce, ale promują go świetnie :grin:

8340093214bd433ee67ca9.jpg

Głosuje na Vladka, bo zrobił postęp (podobno niedawno miał tyle wspólnego z wrs co Big Show z high flyingiem). Interesujący zawodnik, ciekawe proma, fajnie oddające gimmick, a więc głos na Vladka.

Jak większość, którzy tutaj napisali - głos na Kozlova. Zaczął rozwalać każdego, ma potencjał na świetnego Power Wrestlera i zaczyna go wykorzystywać.

Wg. mnie Kozlov wkracza do największych ale nic szczególnego jeszcze nie pokazał, nie przepadam za Jeff'em ale głos leci na niego, w zeszłym miesiącu nikt się zbyt nie wyróżnił, ale Hardy stoczył dobrą walkę z HHH i może troszeczkę odbił się z mid cardu w którym siedział od czasu draftu :)
"Ten, który kocha staje się zaślepiony wobec przedmiotu swojej miłości"

17493022184a8bc5252ce62.jpg

Glos na Kozlova za jego duzy postep oraz to ze ozywil Smackdown ktory obecnie jest duzo ciekawszy niz reszta cotygodniowych show, Jeff tez sie swietnie spisal, a Jericho byl podstawiony wiec bez komentarza co do jego postawy, lepszy byl HBK

10064128234e286220b890c.jpg

Z tych kandydatów jedyny, który jako tako zasługuje na miano wrestlera miesiące jest Kozlov, za awans do Main Eventów.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Słyszałem plotkę o kolejnym tajnym spotkaniu w Orlando T. Khana z niejakim Shanem McMahonem, który od marca ma zostać pierwszym w historii GM AEW.
    • Jeffrey Nero
      Nigdy nie mów nigdy w wrestlingu...
    • IIL
      AJ'a czeka co najwyżej transfer do TNA. Byłby to generalnie genialny pomysł - przegrana z Guntherem na Rumble i "odejście" od WWE, ale za to definitywne zakończenie kariery w ich rozwojówce. Styles mógłby zdobyć tam w poetycki sposób jeszcze raz główny pas, itd i pojawić się kilka razy w tym roku, co bardzo wywindowałoby ten brand do góry.  Na AEW i walkę z Omegą oraz reunion z Bucksami nie ma szans.  
    • Jeffrey Nero
      Tak tylko to wrzucę   
    • GGGGG9707
      Mi się właśnie wydaje że to doprowadzi do odejścia Balora. Od kontuzji Doma było mówione że do RR zdąży wrócić więc jego wejście w walce jest niemal pewne (co nie będzie jakąś dużą niespodzianką bo wszystkie informacje podawały że na Rumble wróci). Balor nie przypadkowo dowiedział się na RAW że nie ma dla niego miejsca w RR Matchu a do tego te promo Liv do Balora. Typuję że albo Dom będzie w RR Matchu i go koncertowo przegra co zdenerwuje Finna że znowu Dom dostaje szansę mimo że ma już pas albo
  • Dodaj nową pozycję...