Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Cyber Sunday 2008 [Spoilers]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

hardy boyz, w divach ludzie sms-ują na swoją faworytkę i trzy najlepsze obejrzymy w

strojach halloween ;)

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• thejehmes

8

• miszcz_94

7

• RR

7

• -Raven-

5

Top użytkownicy w tym temacie

WWE Championship- jak słusznie wspomnieliście powinnysmy zobaczyc Triple threat match , mysle że raczej Kozlov jobbnie by potem z Jeffem kontynuowac feud

World Heavyweight Championship- Jericho raczej pasa nie straci , myśle że to zbyt szybko było , ale widowisko mam nadzieje że będzie dobre . Fajnie byłoby też zobaczyć Stona Colda nawet jeśli miałby pełnić role sędziego .

Undertaker vs Big Show- licze na mały rewanżyk Undertakera w meczu Last standing man oraz jakieś hardcorowe akcje

Tag Team Match- Tu raczej możemy sie spodziewać matchu Punk / Kingston vs Rhodes /Dibiase , ale gdyby wstawili Noble'a to też bym się nie obraził bo to całkiem niezły wrestler ktory z pewnością zasługuje na udział w PPV. Gdyby Rhodes i Dibiase starcili pasy skakałbym z radości , bo mam odruch wymiotny jak na ich patrzę i nic na to poradze .

ECW Championship- chciałbym zobaczyć w akcji Evana Bourne ( o pasie nie mówie bo to zbyt mało prawdopodobne ) ale chyba wieksze szanse ma Finlay na udział w tym pojedynku .

Reszta walk mnie nie interesuje.

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

Mam pytanie

co to za stypulacja - No Holds Barred i na czym polega??

15733752564c2c578fdaea8.jpg

W tej stypulacji wszystko jest dozwolone, nie ma dyskwalifikacji. Często wykorzysywane są schodki na ring, krzesła i tego typu przedmioty.

WWE Champion : Myślę że będzie walka HHH vs Hardy bo Triple H musi obronić tytuł a Kozlov nie może narazie przerwać swojego streaku.

WHC: Stone Cold

IC: Dla Santino nadaje się Goldust

Taker vs Show : Chciałbym LMS

Tag Team : Walka w której wezmą udział Kofi i CM Punk

Potwierdzono nową walkę na Cyber Sunday

United States Championship:

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/8389184

Fani wybierają oponenta dla Sheltona Benjamina:

- R-Truth

- MVP

- Festus

SMS-owanie rozpocznie się 15 min przed rozpoczęciem gali.

Oponenci całkiem nieźli szczególnie ten ostatni :D Moze Festus zdobedzie pierwszy pas indywidualny w WWE? Jednak najwieksze szanse ma tu R-Truth i jesli go wybiorą to przewiduję tu jednak wygrana Gold Standarta.

Ja bym chciał żeby pas wrócił do MVP. Jakoś ostatnio go polubiłem. Ale najprawdopodobniejsza opcja to R-Truth.

10136801454e08b07ab2e86.jpg

Gold Standard vs...R-Truth, nie ma innej opcji. US championship ponownie dla MVP? Nie, ten pan stoi w miejscu, to widać. Festus jako mistrz? Tak tak tak tak!!! Świetny w ringu,ale jak już kiedyś napisałem, nie da się wypromować kolesia z gimmickiem Niedorozwoja na mistrza. No chyba że robimy sobie nadal jaja z IC championship lub tak jak kiedyś żartem było Hardcore championship. RAtunkiem dla FEstusa jest koniec teamu z Jesse'ym, jakiś heelturn.....sam nie wiem. Żal mi jego pozycji, chyba bardziej niż CM Punka (o czym w innym temacie:) )

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

WWE: TTM zwyciezca Kozlov poniewaz jest to jedyny prawdziwie walczacy wrestler ost wygra HHH jesli to bedzie walka z hardym

WHC: 100% SCSA poprostu to jest powrot Stone Colda i bedzie sedziowal jak na WXX

IC: Napewno to nie bedzie HTM poniewaz jest kontuzjowany mysle ze bedzie to Rody lub Goldust i Santino speka i pomoze mu Beth bo pasa raczej nie straci

Taker vs Big: LMS chcialbym zeby wygral Taker ale kto wie co sie wydazy

TT: CM i Kofi nowi mistrzowie zapewne

ECW: Hardy vs Bourne wygra Matt

USC: Shelton zmierzy sie z R-Truth i zapewne wygra bo R-Truth nie jest tak dobry jak Shelton

10064128234e286220b890c.jpg

I juz zaglosowanem.

Taker vs Big Show na I quit match

SB vs MVP (lubie tego kolesia)

Zastanawiam sie tylko czym ma sie roznic Knockout match od LMS. Przeciez w obu chodzi o to, by jeden drugiego znokaultowal....

Big Show na ost smacku pokazal jak to bedzie wygladac i czym bedzie sie roznic:>

ja tez glosowalem,wczoraj na R-Trutha i LMS

10064128234e286220b890c.jpg

Ja tez sie przyznam głosowałem i zagłosowałem tak samo jak og1719 ;) Last Man Standing wygląda tu najlepiej z tych stypulacji a na PPV chciałbym zobaczyć R-Trutha ;)

Mówiąc o walce Big Show vs Taker weźcie pod uwagę, że obojętnie, w jakiej stypulacji odbędzie się walka, to jej finisz będzie jeden. Czy to Knockout Match, czy I Quit czy LMS - ktoś zostanie pewnie znokautowany , wiec wg mnie stypulacja nie ma tutaj większego znaczenia.

A czym się różni Knockout od LMS? Chyba tylko szybszym liczeniem w pierwszym przypadku. Bo innej różnicy nie widzę.

WWE Championship:

Uważam że Triple Threat Match bedzie najodpowiedniejszy. Kozlovowi markuje juz od jego pierwszych wygranych nad jobberami :) A perspektywa dlugiego feudu z HHH czy Hardym bardzo mnie cieszy. Tak czy siak: wygrana HHH.

World Heavyweight Championship:

Tylko i wylacznie Orton. Austin kompletnie mnie kreci, w zeszlym roku byla tragedia. Ja chce widziec stronniczosc sedziego w tej walce. Jak w ogole to mialoby wygladac ze Cold sprzedaje stunnera Jericho albo Batiscie? Przeciez to nie jest wiarygodne nawet dla dzieci, ze niby Stefek siedzi sobie w domciu przed tv i sledzi WWE? Nie nie nie ! Orton najlepsza opcja!

Undertaker vs Big Show

Wydaje mi sie ze to calkiem ciekawy feud. Big Show jest kreowany na jeszcze wiekszego niz jest w rzeczywistosci :twisted: Haha KO na Takerze? No prosze, nigdy bym nie pomyslal. Chcialbym zobaczyc I Quit Match bo uwazam ze Ci wrestlerzy zrobili by calkiem dobry show w tego rodzaju gimmick matchu. Undertaker to moj idol, markuje mu do dziś ale chcialbym zeby przegral i dopiero za trzecim razem "zniszczyl" Big Showa

Reszte walk przewijam. Ewentualnie finish walki Kane i 619

If you down with me, say HELL YEAH

If you like what you see say HELL YEAH

If you came to get busy say HELL YEAH

If you down with 'Stone Cold' say HELL YEAH

1908827817489de724c55b2.jpg