Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Cyber Sunday 2008 [Spoilers]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Nie wiem dlaczego nie ma jeszcze tematu o następnym PPV.

Potwierdzono już 5 walk:

WWE Championship:

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/8295530

Kto będzie przeciwnikiem Triple H'a:

- Jeff Hardy

- Vladimir Kozlov

- Triple Threat Match

World Heavyweight Championship:

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/8258080

Kto będzie Special Guest Referee w pojedynku Chris Jericho vs Batista:

- Stone Cold Steve Austin

- Shawn Michaels

- Randy Orton

Kane vs Rey Mysterio

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/8282886

Jaka będzie stypulacja tego matchu:

- Fall Counts Anywhere

- No Holds Barred

- Two out of three falls

Walkę tą dałem w spojlerze ponieważ potwierdzono ją na dzisiejszym RAW.

Intercontinental Championship Match:

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/8265094

Kto będzie przeciwnikiem Santino Marelli:

- Roody Piper

- Goldust

- The Honky Tonk Man

Undertaker vs Big Show

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/8326664

Jaka stypulacja będzie w tym pojedynku:

- Knockout Match

- I Quit Match

- Last Man Standing Match

Zacznijmy więc od walki o WWE Championship. Tutaj najlepszym rozwiazaniem bylby Triple Threat Match, ponieważ WWE powinna dać szansę Kozlovowi i pierwszy wystep na PPV. WHC Championship i miła niespodzianka SCSA może być sędzią tego pojedynku :D Oczywiscie WWE Universe głosowała by na niego raz HBK'a i wydaje mi się że to on będzie special guest referee. Rzecz jasna bookerzy WWE, nie maja wiekszych pomysłów na Y2J i HBK'a i beda dalej ciagneli feud. Jesli HBK zostal by wybrany wracamy (byc moze) do feudu Batista vs HBK vs Y2J i sadze ze bookerzy WWE bardziej postaraja sie kiedy to nastąpi. Wczorajsza potwierdzona walka Reya vs Kane'a troszke mnie pocieszyla. Po nieudanej walce na No Mercy i DQ Kane'a, wkonu Big Red Machine bedzie mogl czaskac krzesłem małego Reya az do woli. Tu muszę pochwalić Board of WWE ;) Intercontinental Championship - Santino ma ciekawych rywali, podajze dwoch Hall of Famerów - Pipera i Honky Tonk Mana (nie jestem pewny czy ten drugi został przyjęty do HoF) i Goldusta. Sam nie wiem jak ocenić tego trzeciego ponieważ nigdy jego walk nie oglądałem, jednak z wielką przyjemnością chciałbym obejrzeć w tej walce Honky Tonk Mana i zeby rekordzista trzymania IC przegrał z Santinem po... El Kabong :D No i ostatnie walka Taker vs Big Show - walka na poprzednim PPV średnia ale to PPV moze byc wyjatkowe, ci dwaj zawodnicy nie maja jeszcze stypulacji ale mozemy sie domyslac z jedna z nich moze byc... taka jedna stypulacja nie pamietam nazwy w której koles musi zakopac drugiego kolesia i Undertaker był uczestnikiem wielu takich walk. Przewiduje tu jeszcze Last Man Standing Match.

ECW Championship:

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/8343826

Fani wybierają kto będzie przeciwnikiem Matta Hardyego:

- Mark Henry

- Finlay

- Evan Bourne

Ahhhh ta trzecia opcja bardzo mi się podoba i raczej nie mam żadnych watpliwosci ze Vince wstawi tu tego utalentowanego wrestlera ;)

Divas Halloween Costume Contest:

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/8343842

Nie wiem czy tu fani głosują ale mamy takie kandydatkiz których fani wybiorą tylko 3: Women's Champion Beth Phoenix, Divas Champion Michelle McCool, Brie Bella, Candice Michelle, Eve, Jillian, Katie Lea Burchill, Kelly Kelly, Layla, Lena Yada, Maria, Maryse, Melina, Natalya, Tiffany, Victoria and Mickie James.

Moze nie walka ale warto poogladac :D moim typem bedzie Tiffany :P Kelly Kelly i Eve ale jak znam zycie bedzie to Maria, Mickie i Candice <--- chociaz i tak niezła trójka

Pick a Tag Team:

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/8343814

Fani wybierają jaki chcą zobaczyć match Tag Teamów:

- John Morrison & The Miz vs Cryme Tyme

- Mixed Tag Team Match: Layla & William Regal vs Mickie James & Jamie Noble

- World Tag Team Championship: Cody Rhodes & Ted DiBiase © vs CM Punk & Kofi Kingston

Njabardziej podoba mi się opcja trzecia, CM Punka mieli dać właśnie do Midcardu i zeby walczył o tytuł Tag Teamów.

United States Championship:

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/8389184

Fani wybierają oponenta dla Sheltona Benjamina:

- R-Truth

- MVP

- Festus

SMS-owanie rozpocznie się 15 min przed rozpoczęciem gali.

Oponenci całkiem nieźli szczególnie ten ostatni :D Moze Festus zdobedzie pierwszy pas indywidualny w WWE? Jednak najwieksze szanse ma tu R-Truth i jesli go wybiorą to przewiduję tu jednak wygrana Gold Standarta.

Miłej dyskusji życzę ;)

Edytowane przez miszcz_94
  • Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• thejehmes

8

• miszcz_94

7

• RR

7

• -Raven-

5

Top użytkownicy w tym temacie

A wiec zacznę

Wwe Championship - Ciekawy byłby pojedynek triple threat match.Triple H zatrzyma pas.Nie ma mowy żeby mu go odebrali.Straci go na WM (podejrzewam).

World Heavyweight Championship:

Hmmm.myśle ze Y2J także nie straci pasa.za krótko go trzyma (chyba przez 2-3 ppv)

Stypulacja jest ciekawa a kandydaci na Reffree sa nizli.

Kane vs Rey Mysterio - myśle że rey przegra w walce Fall Counts Anywhere.pewnie wyjda za hale . Kane zrobi chokeslam na beton i 1..2...3...

Intercontinental Championship Match: myśle ze santino straci swój pas na rzecz ...............Goldusta?!

Undertaker vs Big Show - Ciekawy był by Casket match.Według mnie Dead man tym razem wygra

15733752564c2c578fdaea8.jpg

WWE Championship - Tak jak każdy mówi będzie TTM, dadzą szansę Kozlovowi który pofeuduję z HHH ale dla mnie bardziej możliwa jest wygrana Kozlova na Royal Rumble lecz na RR można spodziewać się Jaśka... Zobaczymy, jak narazie stawiam na Triple Threat Match.

WHC Championship - Tutaj ciekawa rzecz... Nie jestem do końca pewien, ale tutaj postawię na Randy`ego Ortona. Spójrzcie na plakat Survivor Series... Według mne na SS będzie walka Team Ortona i Team Chrisa ponieważ potoczy się między nimi feud.

Mysterio vs. Kane - wytłumaczcie mi stypulację Two out of three falls poinieważ nie znam się za bardzo na stypulacjach to wtedy obstawię, lecz jak narazie obstawiam na Falls Count Anywhere i chokeslam z jakiegoś budynku, tira, lub czegoś ;]

Intercontinental Championship - tą walkę zrobią według mnie komiczną, będzie kilka śmiesznych sytuacji ale to tylko według mnie :) Chciałbym zobaczyć Rody Piper`a w tej walce

No i Big Show vs. Undertaker - i tutaj odrazu zwracam się do miszcz_94 Buried Alive... raczej tej walki tu nie będzie, za krótko feud by sie toczył. Taka walka pasowała by do Armageddon i chętnie na Aramgeddon zobaczyłbym tą walkę. Może zrobią stypulacje Casket? Hell In A Cell? a może Iron Match ;] ?

2 out 3 falls to stypulacja, w której wygrywa zawodnik, który zdobył dwa falle. Dajmy na to Cena odliczył Ortona, Orton odliczył Cenę, a więc każdy ma po jednym fallu. Wygrywa ten który zaliczy drugi fall.

Dzięki za wytłumaczenie :). Lecz nadal stawiam na Falls Count Anywhere i chokeslam z budynku lub czegoś co położone jest na znacznej wysokości ;] Może po walce Kane zerwie maskę? Chociaż w to raczej wątpie.

Ja także pozwolę sobie napisać kilka zdań na temat podanych walk:

-WWE championschip: Nie zaglądałem na WWE ale tam chyba nie ma wyników dotychczasowych głosowań a głosowania tak czy siak są tylko dla zbicia kasy a i tka bookerzy to co będą chcieli zrobić to zrobią, stawiam na three man match i raczej wygraną HHH po czym rozpocznie się feud Kozlov vs Hardy a HHH dostanie jakiegoś nowego rywala.

-WHC championschip: Cóż, jestem ciekawy kto będzie sędzią tego pojedynku stawiać nie będę bo każdy ma takie same szanse:

Orton- Ppo powrocie w ogóle nie jest push'owany, może ma to być dla niego moment wybicia.

HBK- wiadomo- kontynuowanie jego feudu z y2j'em

SCSA- Ma on dostać feud który pociągnie się aż do WM więc on też ma szanse.

IN championschip: Obojętnie kto będzie przeciwnikiem Santino to i tak walka będzie miała charakter żartobliwy, nie spodziewam się jakiegoś wielkiego wrestlingu.

U-Taker vs Big Show: Myślę że walka będzie niezła obojętnie jaką stypulację wybiorą...

Póki co karta zapowiada się interesująco :)

"Ten, który kocha staje się zaślepiony wobec przedmiotu swojej miłości"

17493022184a8bc5252ce62.jpg

domino - z tego co mi wiadomo to w tym roku głosować można tylko i wyłącznie za pomocą sms-ów, ale zaraz sprawdzę i upewnię się ;]

Może zabookuja fajna finish walki Rey vs Kane bo to co na No Mercy zrobili to przesada.Tak jak mówi joga może chokslam z hali do kontenera z piachem :D

15733752564c2c578fdaea8.jpg

WWE Championship-Mam nadzieję że będzie to Triple Threat Match i wygra go Jeff.Niech HHH już straci pas.

WHC championschip-Według mnie sędzią będzie HBK i znów pofeuduje z Chris'em,ale SCSA i Orton też mają szansę.

Mysterio vs. Kane-Będzie to Fall Counts Anywhere i wygra ją Kane.

Intercontinental Championship-Przeciwnikiem Marelli będzie najpewniej Tonky Honk Man,który przerwie passe Santina.Chyba że WWE zrobi tak że na CS Santino pokona Goldusta,lub Roddy Piper'a.Na następnym zależy kto walczył wcześniej,a potem passe Marelli przerwie Tonky Honk Man,ale by było fajnie :P

Big Show vs. Undertaker-Ta stypulacja będzie o wiele łagodniejsza niż Buried Alive Match.Hmmm. Może Last Man Standing,albo Casket Match ???Tak czy siak tym razem wygra Taker.

We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

A w walce Big Show vs. Undertaker może dadzą stypulację Triple Threat Match with Special Guest, później wszyscy wchodza i Taker i Big Show czekają na przeciwnika a tu słychać You think you know me... ;] Spoko by było :) A niech ktoś sprawdzi czy można za pomocą strony www.wwe.com głosować bo mi coś nie wchodzi?

WWE Championship-Mnie się wydaje,że będzie TTM,mam nadzieje,że wygra Jeff,HHH'owi mówię już stanowczo NIE!!

WHC-Jak ja bym chciał,aby to SCSA sędziował,myślę,że wygra Chris,ale może ewentualnie dojść do wkroczenia tego kogoś na ring :D

IC-heh,Roody is back!Ogólnie myślę,że walka będzie lekko humorystyczna :D

Kane vs. Mysterio-Falls Count Anywhere.Chokeslam z kontenera i dead.

Undertaker vs. Big Show-Za wcześnie na Buried Alive,dobra pora na Casket Match :D.Myślę,że wygra Show.

joga94,też bym tak chciał,wszystko jest możliwe :lol:

Po ECW pojawiły się nowe walki i contesty:

ECW Championship:

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/8343826

Fani wybierają kto będzie przeciwnikiem Matta Hardyego:

- Mark Henry

- Finlay

- Evan Bourne

Ahhhh ta trzecia opcja bardzo mi się podoba i raczej nie mam żadnych watpliwosci ze Vince wstawi tu tego utalentowanego wrestlera ;)

Divas Halloween Costume Contest:

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/8343842

Nie wiem czy tu fani głosują ale mamy takie kandydatkiz których fani wybiorą tylko 3: Women's Champion Beth Phoenix, Divas Champion Michelle McCool, Brie Bella, Candice Michelle, Eve, Jillian, Katie Lea Burchill, Kelly Kelly, Layla, Lena Yada, Maria, Maryse, Melina, Natalya, Tiffany, Victoria and Mickie James.

Moze nie walka ale warto poogladac :D moim typem bedzie Tiffany :P Kelly Kelly i Eve ale jak znam zycie bedzie to Maria, Mickie i Candice <--- chociaz i tak niezła trójka

Pick a Tag Team:

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/8343814

Fani wybierają jaki chcą zobaczyć match Tag Teamów:

- John Morrison & The Miz vs Cryme Tyme

- Mixed Tag Team Match: Layla & William Regal vs Mickie James & Jamie Noble

- World Tag Team Championship: Cody Rhodes & Ted DiBiase © vs CM Punk & Kofi Kingston.

Jestem jak najbardziej za tym trzecim rozwiazaniem. Wygląda ciekawie i mozliwe jest zwyciestwo Cm Punka i Kofiego. Po za tym propozycja nr 2 wyglada dennie a nr 1 moze niezle ale walka z pewnoscia bedzie srednia.

Po za tym propozycja nr 2 wyglada dennie

What? Mickie James - Dennie?! Chyba śmiesz sobie żartować :) To chyba najlepsza (razem z Natalyą) zapaśniczka w WWE. Regal i Noble też są zajefajni w ringu. Może Layla taka sobie, ale myślę, że będzie spoko, więc nie ma się tu czego bać, ta walka na pewno miałaby spore widowisko.

I jeszcze coś... Dlaczego dali np. Morrison i Miz vs. Cryme Tyme, skoro Carlito i Primo czekają na obronę pasów. Coś mi się tu nie podoba :D

WWE Champions - myśle że będzie to walka Jeff vs HHH gdyż rusek nie przypadł do gustu Amerykanom - chciałbym żeby tym razem Jeff wygrał

WHC - nie widze innej możliwości niż SCSA i będzie to ostatnie pojawienie się w WWE przed zakończeniem kariery prawdopodobnie na WM - ale gdyby sędzią został HBK to na pewno wygra Batista

Inter Championship - skoro Goldustowi skończył się kontrakt w TNA a nie przedłużył z nią to pewnie on będzie prezciwnikiem Marelli, wygra i podpisze kontrakt z WWE

Walka TT - typuje walke Kofi i CM Punk vs Cody Rhodes & Ted DiBiase © - myśle że wygrają CM i Kofi i będą nowymi WTTC

Big Show vs Underteker - nie ważne jaka stypulacja wygra Taker

Rey vs Kane - myśle że wygra Ulubieniec dzieci Rey - stypulacja to będzie raczej Fall Counts Anywhere

[ Dodano: 2008-10-15, 10:13 ]

Jeszcze zapomniałem o ECW Champions - myśle że przeciwnikiem będzie Evan Bourne ale wygra Matt

A Divas Halloween Costume Contest: będą Mickie James, Candice Michelle i Michale 'McColl

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

Divas Halloween Costume będzie chyba polegało na tym że głosuje się podczas gali ;]

W walce Matt Hardy vs. chciałbym zobaczyć Evana Bourne`a, utalentowany wrestler ;]

W pick tag team Tutaj raczej trzecia opcja będzie wybrana lecz Punk i Kofi nie wygrają jeszcze pasów.