Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Omnibus

Wrestling Quiz

Przemk0

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   263
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

• Reputacja:   0

Jako że nie mam totalnie pomysłu to coś łatwego. Do kogo poprzednio należała muzyka z theme songu Street Proftis?

• Reputacja:   1

W lipcu 1996r do Kevina Nasha i Scotta Halla dołączył Hulk Hogan. Była to wielka niespodzianka dla większości. Na zapleczu oraz w całym biznesie mówiło się wcześniej, że ktoś inny połączy siły z The Outsiders. Kogo wskazywano?

Chyba miał to być Sting, jeśli Hogan nie pojawiłby się na czas na gali BatB.

• Reputacja:   1

Nie do końca. W pierwszej chwili spekulowano, że będzie to ktoś inny, ale blisko jesteś...

• Reputacja:   3
  • Urządzenie:  Macintosh

No dobra, to może czas rozruszać ponownie omnibusa? Kolega wyżej miał ponad tydzień na zadanie pytania...

To może, żeby nie było, że wpieprzam się komuś w pytanie to zadam coś, na co każdy zna odpowiedź: Kto pojawił się jednego wieczoru na RAW w długich włosach i na Nitro w krótkich? Kiedy to się wydarzyło (przynajmniej rok) i jak tego dkonał?

Rick Rude, 1997. RAW było nagrywane wcześniej, a Nitro leciało na żywo.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• SixKiller
      Czasem muszę się uszczypnąć, bo nie mogę uwierzyć, że Streeta nie ma... Poznaliśmy się na zlocie przy okazji DDW, ale na dobre zakumplowaliśmy się kilka lat później, gdy ja mieszkałem już w Warszawie, a Street do Warszawy wrócił. Byliśmy w stałym kontakcie, bardzo często ze sobą rozmawialiśmy, w tym o sprawach prywatnych. Wciągnął mnie w kartofliska (niskie ligi piłkarskie), a ja go w MMA. Umawialiśmy się na oglądanie to jednego, to drugiego. Potem doszły gale PpW - byliśmy jedną ekipą ze Streetem i Przemkiem. Będzie mi go cholernie brakowało. Ne ma drugiego takiego wariata, który zaproponowałby mi wycieczkę do jakiegoś totalnie przypadkowego miejsca tylko po to, żeby zobaczyć stadion. Albo z którym można się było zdzwonić o 11 w nocy i pogadać o tym, co śmiesznego się obejrzało w internecie. Nie tak miało być... Ostatni raz widzieliśmy się w połowie listopada - byliśmy (a jakże) na meczu. Ostatnie wiadomości wymieniliśmy dzień przed wigilią. Potem już niestety nie mógł odpisać... Dzięki za wszystkie wspólne chwile, Street - spoczywaj w pokoju.  
    • -Raven-
      To raczej było nierealne, ale mogli mu zmontować pożegnalną walkę z Danielsonem, gdzie znowu wjechałby do ringu w sutannie i lenonkach
    • KPWrestling
      Wyniki gali KPW Arena 27: Nowe porządki Eryk Lesak pokonał Leona Lato Zefir pokonał Calluma Becka Michał Fux pokonał David Oliwa i Filipa Fuxa TOMCZAK pokonał GREGa Chemik pokonał Michaela Schenkenberga Dziękujemy za przybycie i gorący doping! Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • HeymanGuy
      Tak czy inaczej obie odpowiedzi bym przyjął Poprawnie
    • CzaQ
      Chodzi o Tekkena i Mishima Zaibatsu? Ale chyba w filmie inaczej się to nazywało... Tekken Corporation?
  • Dodaj nową pozycję...