Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Omnibus

Wrestling Quiz

Przemk0

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Kto wpadł na pomysł żeby Vince- a nie Cena jak planowano- wrzucił Erica Bischoffa do śmieciarki w segmencie ze zwolnieniem Bischoffa?

• Reputacja:   41
  • Urządzenie:  Android

Pewien były wrestler niedawno (2018) stanął na nogi i zakończył przygodę z dragami.

Występował w 3 najbardziej znanych , najbardziej popularnych wówczas federacjach, które wciąż istnieją ...i mają się dobrze?

W dwóch z nich posiadał pasy tt.

O kim mowa?

Nie. Obecnie jest trenerem fitness. Edytowane przez Caribbean Cool

• Reputacja:   0

Nie. Obecnie jest trenerem fitness.

It's he... it's DDP. ?

Również nie. Dopiero zaczyna.

[ Dodano: 2018-03-17, 23:27 ]

Chyba ostatnie podpowiedzi.

- wwe było jego pierwszą fedką.

-pasy zdobył w njpw i tna

• Reputacja:   1

Akurat przypadkiem wczoraj czytałem newsa że Travis "Tyson" Tomko otwiera fitness klub. Czy o nim mowa?

W spoilerze wstawiam wideo promujące otwarcie klubu, oraz link do tego newsa

[ Dodano: 2018-03-17, 23:31 ]

Po tych podpowiedziach jestem niemal pewny (jakieś 99.9%) że to chodzi o Travisa Tomko.

Jep. Chodzi o Tomko.

VillainLee zadajesz.

Jep. Chodzi o Tomko.

VillainLee zadajesz.

To skoro jesteśmy już przy zawodnikach którzy zerwali z nałogiem, to niech będzie coś w teorii prostszego.

Pewien zawodnik niedawno zerwał z uzależnieniem od leków przeciwbólowych, kupił nawet dom ze swoją żoną (która jest w ciąży) poprawił sylwetkę. Fakt że rzadko walczy (co często wypominają mu fani) no ale zarabiany hajs się zgadza co miesiąc na koncie :D

W sumie pytanie proste - jak nazywa się ten zawodnik?

Mike Kanellis?

Bingo panie dziejaszku!

Znaczy jedziesz dalej :grin:

Pewien wspaniały wrestler, który robił wiele genialnych walk na ppv w pewnym momencie swojej kariery był oskarzany o to, że nie stara się na live eventach i tam jego pojedynki są bardzo średnie. Przez to często WWE nie wyprzedawalo całej areny. O kogo chodzi?

• Reputacja:   611
  • Status:  Online

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• CzaQ
      Cholera sam reaktywowałem i sam pogrzebałem temat. Tak oczywiście chodziło o Maidenów.    Ekhm... możesz zadawać  
    • CzaQ
      Heh nie spodziewałem się ;d    W zajebistej komedii "Heavy Trip" śledzimy losy grupy grającej symphonic post-apocalyptic reindeer-grinding christ-abusing extreme-war-pagan fennoscandic metal.      Ale jak nazywa się ta kapela?     podpowiedź dla @ MattDevitto  - nie chodzi o Jasia Kapele  
    • HeymanGuy
      NJPW Road to The New Beginning 2025 - Day 2 Korakuen Hall, kultowa miejscówka, i kolejny krok na drodze do "New Beginning". Gala wypadła solidnie, ale jak to bywa z NJPW – nie każdy match musiał być petardą, chociaż było kilka naprawdę ciekawych momentów. Komentarz tylko po japońsku? Jasne, szkoda, ale przynajmniej klimat był na maxa. No i od razu widzimy, kto tu jest, a kogo nie ma – brak Finlaya, Cobba, TJP, El Phantasmo... plus kontuzjowani. A EVIL? Nie ma i niech tak zostanie. Zero tęsknoty. Hiroshi Tanahashi vs. Katsuya Murashima: Pierwsza walka i od razu mega pozytyw. Tanahashi daje każdemu z młodych lwów szansę na singlowy match? Uwielbiam to. Murashima – wielki, masywny, ma potencjał, i to widać. Moment z Boston Crabami z obu stron to taka klasyka, ale działa. Tanahashi to wiadomo – stary wyjadacz, który wie, jak podkręcić młodych, a Murashima dostał swoje pięć minut. Dobry start. Master Wato & Oleg Boltin & Toru Yano & Shoma Kato vs. House of Torture: House of Torture jak zawsze – chaos od pierwszej sekundy. Oleg to taki tank, że aż miło patrzeć, jak rzuca przeciwnikami jak workami kartofli. Szkoda, że Yujiro zgarnął pin nad Shomą, ale w sumie HoT musieli jakoś pokazać, że potrafią coś więcej niż biegać z pasami po walce. A właśnie – kradzież tych pasów? Klasyka HoT. Trochę tania drama, ale daje smaczku na kolejne epizody. United Empire vs. Ryusuke Taguchi & Shota Umino & Tomohiro Ishii: Akira i Ishii to mieszanka, którą chcę widzieć solo. Serio, te wymiany to highlight walki. Reszta trochę standardowa – Taguchi z humorem, Jakob miał swoje momenty, ale najbardziej jarały mnie te momenty Ishii vs Akira. Plus ten atak Great-O-Khana po walce? Typowe NJPW, żeby podkręcić feud. Nie narzekam. TMDK vs. El Desperado & Tomoaki Honma: Honma to gość, który może i ledwo się rusza, ale dalej ma swój fanbase. Hartley to bestia, a Kosei z tym swoim dropkickiem wyglądał jak młody wilk. Walka solidna, nic specjalnego, ale nie było nudy.  Los Ingobernables de Japon vs. BULLET CLUB War Dogs: LIJ i BCWD to zawsze sprawdzony przepis na dobrą walkę. Kidd i Yota wyglądali świetnie – to przyszłość NJPW, nie ma co do tego wątpliwości. Shingo i Moloney też mają świetną chemię. Bushi z pinem nad Gedo? Trochę meh, ale ktoś musiał to zakończyć. Walka miała tempo i energię, więc narzekać nie będę. TMDK vs. CHAOS: Zack Sabre Jr. to jak zawsze klasa sama w sobie. Ten moment, jak Yoh wylądował na stole komentatorskim – brutalne, ale efektowne. Goto też zrobił swoje, choć bardziej interesują mnie interakcje ZSJ z każdym przeciwnikiem. Walka była równa, a końcówka z szybkim pinem Eaglesa nad Yohem? Trochę zaskoczenie, ale w dobrym stylu. YOSHI-HASHI vs. Ryohei Oiwa: Główne danie wieczoru i przyznaję – podchodziłem do tego sceptycznie. Yoshi-Hashi to zawsze midcard, a Oiwa to młody, który dopiero się przebija. Ale co to była za walka! Tempo, emocje, i ta końcówka, gdzie Oiwa poszedł po clean pin nad Yoshi-Hashim? Mistrzostwo. Dokładnie taki wynik, jaki był potrzebny. NJPW musi budować nowe gwiazdy, a Oiwa pokazuje, że zasługuje na swoje miejsce na szczycie. To była solidna gala. Nie jakiś totalny banger, ale naprawdę dobrze się to oglądało. Najbardziej zapadły mi w pamięć walki Tanahashiego z Murashimą, LIJ vs. BCWD, no i oczywiście Oiwa vs. Yoshi-Hashi. NJPW powoli buduje nowe gwiazdy i widać, że mają plan – Shota, Yota, Kidd, Oiwa to przyszłość, a takich gości jak Sabre, Shingo czy Desperado trzymają, żeby utrzymać równowagę między doświadczeniem a młodością.
    • Attitude
      Za nami pierwszy odcinek TNA iMPACT po Genesis i jednocześnie pierwszy "na żywo" od ośmiu lat. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych wydarzeń z tego show. Na otwarcie gali powrócił Matt Cardona, który okazał się pierwszym rywalem Joe Hendry'ego jako mistrza TNA. Hendry pokonał potem Cardonę w walce wieczoru. W momencie gdy Matt sięgnął po pas mistrzowski, pojawił się Joe Layfield i wymierzył mu Clothesline From Hell. Link do filmu Cardona nie był zresztą jedynym zawodnikiem, który powrócił do TNA. W trakcie przemowy Mike'a Santany pojawił się także Mustafa Ali, który przekazał, że podpisał nowy kontrakt z organizacją. Link do filmu Kolejny raz w Impact Zone pojawiła się Cora Jade z NXT. Odwracając uwagę Mashy Slamovich przyczyniła się do porażki teamu Mashy i Spitfire z zespołem złożonym z Ash By Elegance, Heather By Elegance i Rosemary. Link do filmu Z NXT wystąpili także, zgodnie z zapowiedziami Fraxiom, którzy obronili pasy tag team NXT w pojedynku z Rascalz. Tu zaingerowali Wes Lee, Tyson Dupont i Tyriek Igwe. Josh Alexander zadeklarował, że nie zmienił planów i zamierza opuścić TNA. Jeżeli to prawda, to prawdopodobnie przyszłotygodniowa walka jego i Erica Younga z The Northern Armory będzie dla Alexandra ostatnią w TNA. Za tydzień: * Wes Lee vs. Ace Austin * Eric Young & Josh Alexander vs. The Northern Armory * Mustafa Ali vs. TBA * Show otworzy Nic NemethPrzeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • IIL
      AJ też skomentował ten jego wpis na X. Nie mogę dalej w to uwierzyć. Gdzieś zawsze liczyłem, że zobaczymy jeszcze jeden jedyny raz walkę AJ Styles vs Christopher Daniels...
  • Dodaj nową pozycję...