Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Omnibus

Wrestling Quiz

Przemk0

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

W jaki sposób Chris Jericho wymyślił nazwę "Jerichoholicy" ? Po co było mu to potrzebne?
  • 1 miesiąc temu...

powiedzmy że po to żeby kupili go ówcześni fani WCW - 'Jerichoholicy' to fani Y2J'a, coś na wzór 'Hulkomaniaków' Hogana

Jak wymyślił ową nazwę? Szukając w słowniku wpadł na alkoholics. I zamienił to na Jerichoholics. Było mu to potrzebne aby mógł się wyróżnić. Tak samo jak Hulk Hogan...

Brawo! Chodziło mi o ten słownik. Dallas jedziesz dalej

Pytanie bardzo proste. Kto pracował jako agent przy walce Austin'a i Rock'a na WM 19 i czego dokładnie chciał Austin?
  • 2 miesiące temu...

• Reputacja:   606
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Android

Pat Patterson był agentem. Austin mimo problemów zdrowotnych chciał stoczyć swoją ostatnią walkę na poziomie i podłożyć się czysto Rock'owi.
  • 5 miesięcy temu...

• Reputacja:   1

Zada ktoś jakąś zagadkę? Omnibus stoi już prawie pół roku...

Który wrestler wg storyline'u wziął sobie przerwę od występów, żeby wziąć udział w testach piłkarskich w klubie. Jaki to był klub?

Desmond Wolfe, Chelsea Londyn

Pod jakim imieniem występował w TNA Michael Cole?

Osobę zgadłeś, ale pod tym imieniem występował w innych federacjach. W TNA nazywał się inaczej. Edytowane przez urbino

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Mr_Hardy
      Tych jedynek i zer by nie było, gdyby ta gala nie odbywała się w tym miejscu i nie miała takiego zbudowanego hype'u. Jako normalna gala gdzie indziej by się obroniła.
    • MattDevitto
      Z całym twoim postem jak najbardziej się zgadzam, ale mimo wszystko te zera i jedynki na cm to przesada. Widziałem wiele gorszych gal, które miały znacznie wyższe oceny. Niestety hype ich przygniótł i myślę, że jeszcze długo ta gala będzie odbijać się na wizerunku GCW...
    • Mr_Hardy
      GCW The People Vs. GCW 2025 (19.01.2025) Oj, Panie Brett, oj, oj. Hype był duży, a gala wyszła mega długa i słaba. Dodatkowe jakieś przytyki do federacji, która niedawno tam organizowała galę, i może jeszcze do innych. "Wyprzedana" hala itd. Psss, rozdawanie biletów za darmo. Czytałem, że się do tego nie przyznawał, ale są w internecie na to dowody. Przede wszystkim inna "konfiguracja". Nie chodzi mi tu o jakieś hejty czy coś, tylko o to, by nie zakłamywać jak polityk. Oczywiście, jak inne federacje zawyżają liczby sprzedanych biletów i inne rzeczy, to też nie jest ok. GCW zapakowało Hammerstein Ballroom po sam korek ludźmi, tak samo jak kartę. A jeszcze co do Bretta, to mam takie wrażenie, że dopadł go syndrom Pana Pawłowskiego, który chce być drugim Vincem, a Lauderdale Paule Haymanem z czasów ECW. Wracając do walk - za dużo tego było napakowane. Koniec końców wyszła zwyczajna gala GCW, a to, że była pompowana, bo odbywała się w legendarnym miejscu, to efekt końcowy jest jeszcze słabszy. Moim zdaniem wyszło dużo gorzej niż za pierwszym razem. Jeszcze ta kontuzja Allie... Na pewno nie będę oglądał regularnie GCW, nie będę nawet próbował.  Rating na Cagematch kompletnie mnie nie dziwi.
    • KPWrestling
      Wszystkie bilety na galę KPW Arena 27: Nowe porządki zostały sprzedane! Do zobaczenia jutro! Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • Przemk0
      Z spraw organizacyjnych to z @ SixKiller  jedziemy jutro na pogrzeb do rodzinnej miejscowości Piotrka (Świdnika). Mamy zamówiony już wieniec z napisem: "Żegnają przyjaciele z forum wrestlingu i wspólnych zlotów" Streetovs zawsze też był kibicem i miał w sercu Avię Świdnik, więc symbolicznie podjedziemy też pod stadion  Zresztą na tym pierwszym zlocie dużo pamiętam gadaliśmy o sprawach kibicowskich i opowiadał nam jak to jest być kibicem mniejszego klubu jak Avia. Generalnie Streetovs przecinał się przez moje życie na rozmaitych zlotach i spotkaniach przez prawie 17 lat (!)... Zaczęło się od zlotu w Szczecinie i później były, a to wyjazdy na WWE w Polsce, a to wizyta w Budapeszcie na HCW, wyjazdy na DDW, wyjazd do Londynu, a skończyło się na wyjściach w Warszawie na PpW w ostatnich latach. Szok, że już z @ SixKiller  nie pójdziemy we 3 na PPW albo na jakiś mecz w Warszawie. Liczyłem, że jak się zrobi cieplej to ruszymy na jakieś kartoflisko albo mecz Polonii.  Smutek i złość   Piotrek w masce Ligera na pierwszym zlocie (ps. Maskę to DDP przeniósł z tego co pamiętam):
  • Dodaj nową pozycję...