Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Omnibus

Wrestling Quiz

Przemk0

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

To ja zdefiuniuje to tutaj, gdyż jeszcze nie pomyślałem nad pytaniem. House Show to gala tylko dla publiczności, nie pokazywana w TV, zazwyczaj na House Showach nie dzieje sie nic, co mogłoby mieć wplyw na dalsze losy scenariusza. Mówię zazwyczaj, gdyż jakiś czas temu Booker T stracil na takiej gali IC Title, no ale ogólnie na House Showach do żadnych większych incydentów nie dochodzi. Pojęcie PPV House Show nie istnieje, chodzi o In Your House. To była (bo już jej nie ma) gala o statusie nieco mniejszym niż normalne PPV, odbywało się różnie, raz na miesiac, raz na dwa miesiące, a zdarzyło się także, że w miesiącu były dwa IYH. Było ich łącznie 26, do największych należały te, które później uzyskały status samodzielnego PPV - Judgement Day, Fully Loaded, Unforgiven, Over the Edge oraz No Way Out. PPV Show to gala organizowana w dzisiejszych czasach raz na miesiąc, największa gala miesiaca. Niegdyś były 4 PPV na rok, z biegiem czasu ich liczba wzrastała. Dziś jesli policzymy gale takie jak InsurreXtion czy Rebellion mamy 14 PPV w roku, w tym dwie wymienione przeze mnie gale mają niższy status niż comiesięczne PPV. Największym PPV WWE jest oczywiście WrestleMania. Na PPV mają zazwyczaj swój koniec feudy, zmieny tytułów i wszystkie inne bardzo istotne rzeczy.

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Reputacja:   0

Pytanie nie było troche ale bardzo zamieszane. W tym wprowadzało w cholerny błąd.

IYH nigdy nie było haus Showem.

1872433537428f0b46b98ce.gif

chyba House Showem :P, no ale faktem jest że nie bylo, miało status PPV.

SixKiller dziekuje jak zwykle za wyczerpujaca odpowiedz, co nie zmienia faktu ZE PYTANIE BYLO ZAGMATWANE - proponuje powolac KSRM !!!!

Komisja Sledcza Razor Media!

1) Czy jest mozliwe zadawanie pytan o nie jasnej tresci ?

2) w jakim celu to pytanie w takiej formie zostalo zadane ?

3) kto zyskal na tym pytaniu ?

Uwazam ze szanowna KSRM powinan sie zajac to sprawa i wyjasnic przebieg i logicznie wytlumaczyc sens zadanego pytania

a tak na powaznie - Szoł mast goł on - wiec SixKiller zadawaj to pytanie :-)

78269406145f2cb280ea01.jpg

Jezu, robicie wielki problem z niczego. Coz, moj blad ze zadaje pytanie pod wplywem alkoholu. Stad ten blad. Sixkiller: zadaj kolejne pytanie i sie uspokoi towarzystwo :)
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

To jak już jesteśmy przy IYH to prosze podać nazwę tego, które zorganizowano specjalnie pod feud Shawna Michaelsa z Dieselem. Ma ono dość charakterystyczna nazwę więc osoby, które wiedzą nie będą miały problemu z odpowiedzia, a te które nie wiedzą pewnie się domyślą.

dokładnie o ten chodziło, Twoja kolej.

Cos czuje ze bedzie nowe pytanie. Wiem ze Benoit cos tam wygral ale tylko tyle. Bylo to bodajze w 1994 roku.
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Benoit i Jericho też z tego co kojarzę. Ale kto jeszcze hmmmmmm.

1872433537428f0b46b98ce.gif

Chris Benoit

Jushin "Thunder" Liger

Chris Benoit jako Wild Pegasus

Jushin "Thunder" Liger

to jezd moja i prawidlowa odpowiedz

sorka zapomnialem podac kogo pokonali:

Jushin "Thunder" Liger pokonal Cima w 2000 roku

Jushin "Thunder" Liger pokonal Gedo w 1995 roku

a Chris Benoit jako Wild Pegasus pokonal The Great Sasuke w 1994 roku

nie doczytalem pytanka :-) ale juz jest ok

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 81 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 000 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 556 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 878 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Tomos
      Nadal uważam się za fana AEW. Nadal trudniej ogląda mi się tygodniówki ich, niż te od Nochala (bo tam sobie przeskipuję walki do segmentów, 40 minut i gala obejrzana, a Dynamite muszę całe, bo dostaję wrestling na poziomie PPV). Nadal uważam, że mają materiał na to, żeby być realną alternatywą dla WWE (chociaż nie bezpośrednią konkurencją, target jednak inny). No ale bez jaj z tym głównym tytułem, tak bardzo nie miałem ochoty oglądać tej gali, że obczaiłem sobie na szybko końcówkę w autobusie do pracy - no nie warto było, tak oryginalny booking ostatnio widziałem jak Roman był mistrzem, tyle że tam przynajmniej same walki JAKOŚ się broniły. Zmarnowali taki piękny moment Hangmana DLA PRZEGRANEJ. Jeśli Khan serio czeka, aż Darby wróci z tego everestu, żeby zrzucić pas na niego, to ma funkcjonujące może pół mózgu. To nie był idealny moment, żeby Swerve wygrał ten pas, ale teraz każdy moment jest dobry, bo na ja przykład chciałbym sobie w końcu zobaczyć najładniejszy pas w dzisiejszym prowrestlingu (nie mówiąc o powiewie świeżości w main eventach). Jeszcze kończą takim gównem całe PPV. 'Aaa, szkoda kurwa gadać, szkoda szszczempić ryja.' A jeszcze jak sobie ten idiota wymyśli, żeby Mercedes wygrała sobie kolejny pas, a nie Hayter, to ja w ogóle nie wiem co zrobię. Chyba nawet napiszę jakiś komentarz na facebooku AEW.
    • Attitude
      Nazwa gali: Marigold Spring Victory Series - Dzień 9 Data: 06.04.2025 Federacja: Dream Star Fighting Marigold Typ: Online Stream Lokalizacja: Kobe, Hyogo, Japan Arena: Kobe Sambo Hall Publiczność: 253 Format: Taped Data emisji: 08.04.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynasty 2025 Data: 06.04.2025 Federacja: All Elite Wrestling Typ: Pay Per View Lokalizacja: Philadelphia, Pennsylvania, USA Arena: Liacouras Center Format: Live Platforma: TrillerTV Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynasty 2025 - Zero Hour Data: 06.04.2025 Federacja: All Elite Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Philadelphia, Pennsylvania, USA Arena: Liacouras Center Format: Live Platforma: YouTube.com Komentarz: Excalibur, Tony Schiavone & Matt Menard Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: Marigold Spring Victory Series - Dzień 8 Data: 05.04.2025 Federacja: Dream Star Fighting Marigold Typ: Online Stream Lokalizacja: Kyoto, Japan Arena: KBS Hall Format: Taped Data emisji: 07.04.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
  • Dodaj nową pozycję...