Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Smackdown

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

(theme SD) Fajerwerki

Jim ross - A więc zaczynamy pierwsze SD! po SummerSlam

Tazz - Tak, Możemy zacząć

Na Titantronie pojawia się UnderTaker i mówi że przyjdzie po jego dusze...I zabierze do piekła. Obok niego pojawia się Vickkie i pyta o kogo chodzi na to Taker nie odpowiada i odchodzi.

Na ring wchodzi Kozlov i mówi że dalej czeka na lepszego przecwnika....Może hmmmm..... Big show. Show pojawia się na ringu i mówi chciałeś to jestem Kozlov uderza Big'a i panowie zaczynają się bić Pojawia się GM SD! Vickie Guerrero Mówi że jak tak bardzo chciecie to spotkacie się dziś w meczu extreme rules match. Vickie się śmieje i odchodzi.

1 Walka.

Natalya vs. Torrie Wilson

Końcowka walki - Torrie Wykonuje spining DDT i próbuje pinu 1...2...Two count i nic Natalya Zaćmiona stoi i Torrie Biegnie w jej strone lecz Natalya zaskakuje ją i wykonuje Nattie by nature i pinuje do trzech...

Backstage - Edge rozmawia z Hawkinsem i Ryderem

Edge - Chłopaki musicie się ciągle starać żebyście nie stracili Pasów.

Zack - (śmiech) nie ma szans żebyśmy je stracili Nagle atakują ją Colonowie Edge ucieka a Colonowie pastwią się nad Ryderem i Hawkinsem.

2 walka

Handicap match - Umaga vs. The Colon's

Zaczyna Primo I Umaga. Umaga obkłada rywala i wykonuje kilka ciosów. Primo Leży w rogu przy którym jest Carlito i zmienia się z nim Carlito Wskakuje na ring i i bije umage po twarzy lecz Samoan buldoger nie przewraca się. Umaga Krzyczy i wyklonuje samoan drop. 1...2...Two count bo Primpo wskakuje z rogu na nich. Następnie Primo zostaje na ringu i seria ciosów

Umaga - yeahhhhhhhhhhh

Primo - uuuuuuuuuuuuuu

i tak przez chwile lecz jeen mocniejszy cios Prima i Umaga zaczyna się chwiać zmiana carlito I primo Carlito od tylu robi backstabbera i pinuje 1...2...3... Winner this match przez pinfall the colons!!!

Backstage - Primo i carlito rozmawiają z vickie o swym zwycięstwie i Vickie mówi że na kolejnym SD zmierzą się z Hawkinsem i Ryderem o tag team champions!!!

3 walka mr.kennedy vs.Edge

Tazz : Walka zapowiada się bardzo ciekawa bo obydwoje prezentują podobny poziom umiejętności na kogo stawiasz Jim?? Ja na Kennedy'ego

Jim : moim zdaniem wygra Edge

Zaczynają kilka uderzeń pięścia ken dostaje od przeciwnika suplexa i pin 1..2.. Two count edge odbija się od lin i mamy clotesline znowu pin 1..2... widzimy poważną przewage Edge'a lecz nagle Mr. kennedy wykonuje suplex i kilka uderzen w skron proba green bay plunge lecz nie udana edge przymierza się do spear'a biegnie I kennedy wyskakuje w góre i mamy kenton bomb i pin 1..2..3. Mamy zwycięzce Mr....Keneeeeeedy.

I następna zapowiedziana 4 już walka

Kozlov vs. Big show extreme rules match

od razu do ataku bardzo ostra walka show od razu wykonuje chokeslam lecz kozlov łapie się lin kilka ciosow w skropń i headbutt 1..2... kozlov zawiedziony wychpdzi za ring po krzesło i bije nimpin 1...2... nic two count big show się denerwuje scodziu po stół kładzie na nim kozlova i wyskakuje z rogu na niego lecz kozlov się oduswa i mamy pin 1...2...3. Winner this match vladimir KOZLOV

i na tym kończy się Friday night SD!!

[ Dodano: 2008-09-26, 12:40 ]

oceniajcie ta gale w skali 1-10...

Edytowane przez Koper137
Moja Galeria wejdź i zostaw Komenta !

JESTEM HARDKOREM !

Może potrzebujesz zaproszenia na LOCKERZ.COM ? Wal do mnie !

237781014a3abb4a587b4.jpg

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• HcK

1

• zduna2610

1

• Esespe

1

• EndeverafteR

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

Ocena: 2=. Walki dziwnie opisane, błedy w pisaniu

scodziu
skropń

clotesline
.. Jeszcze kilka błędów słaby backstage.. Po pierwszej walce już nie chce się czytać dalej gali.. Myślałem, że jeszcze coś mnie zaskoczy ale... tak jak się domyślałem nic... Mam dla Ciebie radę... Nie dawaj gali bez poprawionych błędów i takich krótkich walk, popraw Backstage.. jak mamy tutaj...

7894118684ede4cf290d46.jpg

Na razie jakoś nie widzę,żeby coś z tego było.Radzę czytaj Diary innych,walki PRZEDZIWNIE napisane,jak wspomniał użytkownik wyżej,słaby backstage,BŁĘDY,BŁĘDY,BŁĘDY!

Ocena-2 i dam do tego + na zachętę :)

"Chłopaki musicie się ciągle starać żebyście nie stracili Pasów."

Ortografia sie kłania . Czytajac to co chwile widzialem jakies literówki ;/

15733752564c2c578fdaea8.jpg

od razu do ataku bardzo ostra walka show od razu wykonuje chokeslam lecz kozlov łapie się lin kilka ciosow w skropń i headbutt 1..2... kozlov zawiedziony wychpdzi za ring po krzesło i bije nimpin 1...2... nic two count big show się denerwuje scodziu po stół kładzie na nim kozlova i wyskakuje z rogu na niego lecz kozlov się oduswa i mamy pin 1...2...3. Winner this match vladimir KOZLOV

Wytłumacz mi jak to się stało że kozlov pinował Show'a a chwila poźniej bez żadnej akcji ani nic w tym stylu show kładł go na stole.

Słaba gala na zachęte dam 3

19355529494bc0e6f3e8556.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Grins
      Panowie jeśli dziś zawalą i zrobią jakiś paździerz, to mam nadzieje że na początku roku tam wbije The Rock na kopach do tej firmy i coś z tym zrobi, może i AEW nie jest na takiej pozycji jak WWE ale z pewnością The Rock też tam coś podejrzy od konkurencji jak u nich działa produkt, jeśli są już plotki że The Rock kręci nosem że chujowo produkt jest rozpisywany to prędzej czy później wybuchnie tam jakiś kwas na zapleczu, poza tym pisałem już wcześniej na początku roku było info że Hunter sam z du
    • MattDevitto
      World Tag League 2025 (VII) Dzisiaj na szybko: War Dragons (Drilla Moloney & Shingo Takagi) vs. House Of Torture (Chase Owens & Yujiro Takahashi) - nic ciekawego. Owens z Yujiro to nie jest czołówka moich ulubieńców, a w połączeniu z HoT ciężko się ich po prostu ogląda...Za to Moloney z tygodnia na tydzień robi na mnie coraz lepsze wrażenie, Satoshi Kojima & Taichi vs. House Of Torture (Don Fale & EVIL) - vintage House of Torture El Desperado & Shuji Ishik
    • VictorV2
      Nie zdziwiłbym się gdyby WWE też nie wiedziało co WWE ugotuje na koniec Myślę ze co do Jade, to niefortunny timing bo reszta kobiecej elity jest uwiązana w ten jakże arcyważny i pasjonujący War Games match. Tylko że nawet po nim...Charlotte i Alexa mam wrażenie będą dalej uwiązane z Kabuki Warriors i cokolwiek to jest co złożyli z Nai i Lash, wygląda na to że Rhea pomoże Priest'owi z jego problemami, AJ będzie pracować z Becky...i...uhmmm...hmmmm...w sumie to tak...Jade nie ma z kim pracow
    • Attitude
      Nazwa gali: HKPW Live At The Black Rabbit Data: 27.11.2025 Federacja: Hard Knox Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Limerick, Ireland Arena: The Black Rabbit Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: AJPW Real World Tag League 2025 - Dzień 3 Data: 29.11.2025 Federacja: All Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Kumamoto, Japan Arena: Kumamoto City Food Exchange Hall Publiczność: 378 Format: Live Data emisji: 28.11.2025 Platforma: AJPW.tv Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
  • Dodaj nową pozycję...