Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNEW #1

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

The Rock vs Undertaker

Słyszmy Theme The Rock'a

Po nim wchodzi The Undertaker i spogląda na The Rock'a.

Sędzia karze uderzyć w gong.The Rock biegnie na Taker'a , ale nadziewa się na Big Boot'a.Undertaker podnosi Rock;a wpycha do narożnika i wykonuje serię punchów.The Undertaker podnosi The Rock'a i wykonuje Irish Whip , ale The Rock kontruje.The Rock próbuje Back Body Drop , ale Undertaker wykonuje Running DDT.The Undertaker podnosi The Rock'a , ale The Rock atakuje Taker'a serią punchów w brzuch i wykonuje mu The People's DDT. Próba Pinu 1...2... The Undertaker kick outuje.The Rock podnosi Taker'a pcha go do narożnika i wykonuje Irish whip , ale taker konturje i wykonuje Corner Cothesline.Undertaker wchodzi na narożnik Zeskakuje z niego chce wykonać Flying leg Drop ,lecz Rock się odsuwa .... Czeka aż Undertaker się podniesie i mamy Clotheslina ,w The Rock'a wstąpiła nadludzka siła ... Podnosi Taker'a ,wpycha do narożnika i mamy Clothesline To Corner... Rock obija Taker serią punchów ,wyciąga z narożnika ,odbija od lin Taker biegnie na Rock ,lecz Rock wykonuje Back Body Drop ... Rock wykonuje swojego Taunta i mamy People Elbow !The Rock czeka aż Undertaker wstanie i próbuje wykonać Rock Bottom , ale Taker'a atakuje go łokciem w szyje.The Rock puszcza Taker'a , ale ten łapie go za szyję.The Rock kopie Taker'a w brzuch i wykonuje mu People's DDT.Pin 1...2... Undertaker kick otuje.The Rock zmęczony łapie się za głowe zniedowierzenia.The Rock podnosi Taker'a i wykonuje mu Irish Whip.Próbuje Back Body , ale otrzymuje Running DDT.Pin 1...2...The Undertaker podnosi The Rock'a i wsadza jego głowę w krocze , ale The Rock wykonuje Back Body Drop.The Rock czeka aż Undertaker wstanie.The Rock próbuje Rock Bottom , lecz Taker ponownie uderza go łokciem w szyje.The Undertaker łapię The Rock'a za szyję i wykonuje mu Chokeslam.Pin 1...2... The Undertaker patrzy zniedowierzeniem.Wstaje pokazuje białe oczy i wykonuje swój taunt(kciukiem przejeżdza sobie po szyji)The Rock w tym czasie wstał.The Undertaker wykonuje mu Tombstone Pelidriver Pin 1...2...3...

Jeff Hardy vs Matt Hardy

Jeff mówi do Matt'a że dziś walczą przeciwką sobie.Matt kiwa głową i potwierdza jego słowa.

Andrew: Dziś możemy się spodziewać wielkiego Show , co o tym myślisz James ?

James: O tak bracia Hardy umiął zrobić wielkie Show.Wolałbym ich jednak widzieć razem niż przeciwko.

Andrew: Tak ja też.

Jeff wykonuje Matt'owi Arm Drag.Matt także. I tak wkółko.

Matt : Stop!!!

Jeff : O co chodzi ?

Matt: Publiczność przyszła tu oglądać wielkie walki , a nie nasze oszdzędzanie się nawzajem.

Jeff :Masz rację !!!

Jeff wykonuje Jumping Back Kick.Jeff podnosi Matt'a pcha go do narożnika po czym atakuje go serią kick'ów.Matt siedzi w narożniku.Jeff chwyta się narożnika i odbija się nogami od Matt'a.Próba Pinu 1...2... Matt kick'otuje.Jeff pcha go do narożnika i wykonuje Irish Whip , ale Matt kontruje Jeff wchodzi na narożnik i wykonuje Wishper In The Wind.Pin 1...2... Matt kick'otuje.Jeff podnosi brat i wykonuje mu Body Slam ... Jeff czeka na Matta chce wyonać Twist of Fate ,lecz Matt unika i mamy Enziguiri ...Jeff pada na matę ,gdy Matt Wskakuje na narożnik zeskakuje i Moonsoult!... Pin: 1...2 Jeff kick out'uje . Tym razem Matt czeka aż Jeff Wstanie ,chce wykonać Twist of Fate ,gdyż Jeff kopie matt'a w brzuch chwyta i mamy Suplex ... Jeff zakłada Matt'owi Spine Line ! Matt jest bliski odklepania ,czy dojdzie do lin ? czy ? Tak doszedł ,sędzia liczy 1..2..3 Jeff Zrywa submisiiona ... Czeka aż Matt Wstanie i Wykonuje mu Twist of Fate ! Wskakuje na narożnik i Swantom Bomb ! Pin: 1..2..3 ! Zwycięzcą walki i Pretendentem do mistrza TNEW zostaje Jeff Hardy !

CM Punk:Dziędobry GM , przedstawiam ci moje show.Podoba ci się?

Hrystek: Hmm. Jak narazie może być.

CM Punk: Cieszę się , a dalczego nie ma z tobą tag teampartnera Dave'a?

Hrystek:Tego nie wiem

CM Punk :Niestety , ale ja też , no cóż czy jak na razię podoba się gala , bez najwarzniejszego pojedynku?

Hrystek:Tak idzie ponad moje myśli.

CM Punk:Z tego też się cieszę , a i Hrystek co tak stoisz usiądź na kanapie.

Hrystek:Jeśli nalegasz (Hrystek siada)

CM Punk:Jestem ciekawy co myślisz o moim pojedynku z ortonem.Kto jest dla ciebie faworytem lub kogo faworyzujesz?

Hrystek: Jako GM nie mogę nikogo faworyzować.

CM Punk: A szkoda , no ale co myślisz o walce?

Hrystek:Na pewno będzie ona świetna.Myśle że zrobicie wielkie show.

CM Punk: Dzięki , czy będzie coś ciekawego na koniec gali czy moja walka kończy galę?

Hrystek :Nie mogę ci powiedzieć.Tak twoja walka to Main Event.

CM Punk:Hmmm , może kawy albo herbaty robi się póżno a widzę że przymykasz już oczy.

Hrystek: O tak po proszę kawy.Od rana z Dave'em pracowaliśmy.

CM Punk :Już się robi.Sędzia jedną kawe prosze ile słodzisz?

Hrystek: Dwie.Może masz do mnie jakieś ważne pytanie.

CM Punk: Heh , mam po co stworzyłeś ten TT z GM Davem czy to oznacza że będziecie nie długo walczyli?PO co ten Tag Team.Wytłumacz nam.

Hrystek: Nie nie będziemy walczyli.Ten Tag Team jest żeby podkreślić naszą władze w tej federacji.

CM Punk: Co się z nim będzie działo przez lata?

Hrystek : Nic.Jesteśmy przyjaciółmi więc stworzyliśmy tag team.

CM Punk : A jeżeli skończy się wsza przyjaźń wraz z zakończeniem waszej kariery.Przeznaczycie komuś ten Tag?

Hrystek: Na pewno naszym następcom (możliwe że synom)

CM Punk : Cieszę się , a co planujeciie miec synów?<śmiech>.

Hrystek: Ja się w sprawy Dave'a nie mieszam , ale ja tak.

CM Punk: Miła sprawa.No masz kawe.Smakuje?

Hrystek: Wow.Co to za kawa.

CM Punk: ErsPunkers.A co zła?

Hrystek:Właśnie o to chodzi że nie.

CM Punk:To się straszliwie cieszę.Myślę że pora na to ,a byś powiedział czy planujecie już następną gale?

Hrystek: wszystko okaże się jutro ponieważ dowiemy się kto jest predentem do tytułów.

CM Punk:Rozumiem , a jeżeli już jesteśmy przy galach to jak poszła sprzedarz blietó i gadżetów na tę galę?

Hrystek : Byłem miło zaskoczony 1/4 biletów poszła już w pierwszym dniu , drugim już było wysprzedane 3/4 biletów , a dziś patrzyłem jak ludzie z opuszczonymi głowami opuszczają halę

CM Punk : Ale przecież gala się jeszcze nie skończyła.

Hrystek : Tak , ale bilety poszły.

CM Punk : Może ty masz jeszcze jakieś pytania do mnie ?

Hrystek : Tak mam jedno. Masz jakąś specjalną taktykę do pokonania Orton'a ?

CM Punk : Nie mam nie potrzebna mi.

Hrystek: Co zamierzasz robić jako Champ.Będziesz go bronił czy oddasz go w pierwszej walcę ?

CM Punk : Będe go bronić za wszelką cenę.

Hrystek : Do ciebie już nie mam rzadnych pytań.

CM Punk : Niestety , ale musimy już kończyc ponieważ za 10 minut moja walka a jeszcze muszę się przygotowac.Dzięki za rozmowe.

Hrystek : Dzięki za zaproszenie.

Big Daddy vs Stone Cold vs Triple H vs Kane

-Reklama-

Do ringu wchodzi ostatni potrzebny do rozpoczęcia walki wresler ,czyli The Big Red Machine Kane ,więc zaczynamy 4 man Battle Royal !... Austin ,Triple H i Kane rzucili się w trójkę na Big Daddy V ! Kane wykonał Big Boot na Big Daddy ,podnosi Big Daddy chce go wyrzucić ,lecz Big Daddy broni się łokciem i zagmatłany kane otrzymuje Clothesline gdy kane z Big Daddym ,się klinczują ,to Triple H obija serią punchów Austina.Big Daddy odpycha Kane'a.Triple H'a rzuca się na Big Daddy'ego , ale otrzymuje od Daddy'ego Viscera Driver , tak samo jak każdy.Big Daddy wykonuje Austin'owi Viscera Drop.Big Daddy podnosi Austina i próbuje go wypchnąć , lecz na pomoc Austin'owi lecą Kane i Triple H.Trójka próbuje wypchnąć Big Daddy'ego.Big Daddy za linami , ale każdy otrzymuje od niego poteżny punch.Kane który otrzymał go jako pierwszy pod chodzi do Daddy'ego i atakuje go serią punchów.Daddy traci powoli równowagę.Trójka odbija się od lin i rzuca się na Big Daddy'ego.Big Daddy za ringiem.Kane odrazu zaczyna atakować serią punchów Austin'a , ale Triple H próbuje wypchnąć Kane'a.Kane ratuje się łokciem.Triple H bierze rozbieg , ale Kane wykonuje mu Back Body Drop.Austin czeka aż Kane się odwróci i wykonuje mu Stone Cold Stunner.Triple H wstaje i wykonuje Austin'owi Pedigree.Triple H Podnosi Austina i wyrzuca go za ring! W ringu zostali już tylko Kane i Triple H ,kto wygra to niesamowite starcie !... Triple H podnosi Kane'a próbuje go wypchnąć za liny lecz Kane ,Wali łokciem po głowie Triple H!... Kane wykonuje Body Slam na Triple H. Wskakuje na narożnik ,czeka aż Tripe H wstanie i wykonuje mu Flying Clothesline ,Kane czeka aż Triple H wstanie wykonuje swojego taunta Czeka i mamy Chokeslam ! Kane przejeżdża palcem po szyji i mamy Tombstone Piledriver! Podnosi Triple H i bez problemu wyrzuca HHH'a za górną liną !

Randy Orton vs CM Punk

Słyszymy theme Randy Orton'a.Randiego zaczał atakować CM Punk.CM Punk wepchnął Randiego na ring.CM Punk czeka aż Orton wstanie.CM Punk odbija się od lin i wykonuje Orton'owi Spinning Diving Clothesline.

Andrew:CM Punk chyba jest wściekły na Orton'a za to co zrobił jego żonie.

James: O tak ja bym był i to bardzo.

Orton w narożniku.CM Punk wykonuje Knee Strike , a następnie bulldog.CM Punk czeka aż Orton wstanie.CM Punk próbuje wykonać mu GTS , ale Orton ze skakuje z CM Punk'a i pcha go na liny.Randy próbuje wykonać Back Body Drop , ale Punk sprytnie wykorzystuje pozycje Orton'a i wykonuje mu Welcome To Chichago.Pin 1... 2... Randy kick outuje.Punk podnosi orton wykonuje kilka kicków zakończonych Enziguiri ! Punk wykonuje Ortonowi Tiltawhirl Backbreaker ,po którym wchodzi na narożnik i mamy Catapult Sommersault Senton ... Punk dostał dodatkowej Adrenaliny po tym gdy jego żonie Randy wykonał RKO !.

Punk wpycha Ortona do narożnika ,chce wykonać Knee Strike ,lecz Orton się odsuwa i wykonuje Europen Uppercut ... Randy podnosi CM Punk'a i wykonuje mu Gutwrench Elevated Neckbreaker ... Orton wpycha Punka do narożnika chce wykonać Clothesline to Corner ,lecz Punk unika i wykonuje Enziguiri po którym Orton wpada do narożnika !... Punki bierze rozbieg ,lecz nagle gasną światła i słychać piekelną Muzykę !... W ringu ukazuje się DeadMan - The Undertaker ,chce wykonać podwójnego Chokeslam'a ,lecz Punk unika I Taker wykonuje Chokeslam tylko Ortono'wi ... Undertaker zapomniał o CM Punk'u ,który bierze go na barki i mamy GTS - Go To Sleep Jeff Hardy wchodzi i wykonuje Swantom Bomb.Sędzia wraca do ringu ,gdy Punk pinuje Ortona - 1..2..3 - Here's Winner and The New TNEW Champion - CM Punk !

Edytowane przez Hrystek
We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hrystek

2

• Biggmac

1

• thekgdm

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Przede wszystkim to nie jest e-fed a diary ;)
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

Tak,ale gala jest mojego autorstwa więc pomyślałem że mały wrzut nikomu nie zaszkodzi.

Oceniać bo mam jeszcze parę gal.

We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

Tak,ale gala jest mojego autorstwa więc pomyślałem że mały wrzut nikomu nie zaszkodzi.

:lol: a co to ma do tego, że nie jest to e-fed? Ogarnij się trochę. Poza tym w diary jak zwykle są używani Ci sami wrestlerzy, więc nawet już się tego nie chce czytać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Bastian
      1. CM Punk, Cody Rhodes, The Usos (Jey Uso and Jimmy Uso), and Roman Reigns 2. Rhea Ripley, Iyo Sky, Alexa Bliss, Charlotte Flair, and AJ Lee 3. Dominik Mysterio 4. Stephanie Vaquer (c)  
    • Jeffrey Nero
      1. CM Punk, Cody Rhodes, The Usos (Jey Uso and Jimmy Uso), and Roman Reigns vs. The Vision (Bron Breakker and Bronson Reed), Logan Paul, Drew McIntyre, and Brock Lesnar (with Paul Heyman) - Men's WarGames match 2. Rhea Ripley, Iyo Sky, Alexa Bliss, Charlotte Flair, and AJ Lee vs. Nia Jax, Lash Legend, The Kabuki Warriors (Asuka and Kairi Sane), and Becky LynchWomen's -  WarGames match 3. John Cena (c) vs. Dominik Mysterio - Singles match for the WWE Intercontinental Championship 4
    • Kejrol
      1. The Vision (Bron Breakker and Bronson Reed), Logan Paul, Drew McIntyre, and Brock Lesnar (with Paul Heyman) 2. Rhea Ripley, Iyo Sky, Alexa Bliss, Charlotte Flair, and AJ Lee 3. John Cena (c) 4. Stephanie Vaquer (c)   
    • KyRenLo
      Godziny zostały do ostatniego pojedynku (Gala Premium rzecz jasna – Później już zostaje tylko finałowa walka na WWE Saturday Night's Main Event) legendarnego Johna Ceny, który to zmierzy się z Dominikem Mysterio. Żeby oddać Cenie hołd wrzucam jego pojedynek z dawnych lat. Rywal akurat nieprzypadkowy. Nigdy tego nie widziałem. Fajny klimat trzeba przyznać.
    • Mr_Hardy
      Walka słaba, ale theme song do którego wychodził przeciwnik Mondo to chyba theme El Generico.
  • Dodaj nową pozycję...