Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler sierpnia

Kto powinien zostać wrestlerem miesiąca?  

59 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto powinien zostać wrestlerem miesiąca?

• Batista
      2
    • Chris Jericho
      3
    • The Undertaker
      8
    • Evan Bourne
      8
    • Samoa Joe
      1
    • Petey Williams
      1
    • Edge
      36

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Głos na Edga za walkę z takerem i heel turn

sorki za offtop ale mi się wydaje że Edge cały czas był heelem a przed tą walką troche "ześwirował" dlatego zagłosowałem na Takera za świetną walke na SS i powrót oczywiście

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

• Odpowiedzi 25
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• K-PEL-K

2

• Valur

2

• domino

1

• sinmaker87

1

Top użytkownicy w tym temacie

[x] Edge

Chyba najlepszy Jego miesiąc w tym roku. Świetne speeche, świetna metamorfoza podczas rozmowy z Foleyem, świetnie odgrywał rolę heel'a psychola i przysłowiowa wisienka na torcie czyli HIAC na SummerSlam.

9591089054c460696b3c7d.jpg

mój głos leci na Evana Bourne za dobry poczatek w wwe.Wreszcie jest ktos kto jest High-flyerem i technikiem.

15733752564c2c578fdaea8.jpg

• Urządzenie:  Windows

Kurcze.... Edge, czy Taker... Egde za stanie się prawdziwym heelem, Taker za return..... Oboje za Summerslamowy HIAC.... Ale raczej Edge, bo miał jeszcze segment z Mickiem.

A tak poza konkursem muszę wyróżnić Batistę, chyba trochę poćwiczył ostatnio, bo pozytywnie mnie zadziwił w ostatnim miesiącu..... nie jest to może jakaś super forma, ale w porównaniu tego co Dave pokazuje teraz do tego co pokazywał jeszcze z pół roku temu to jest o niebo lepiej.

• Reputacja:   375
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Głos na Edge'a - to był jego miesiąc. Świetne promo'a, wiodąca postać na Smacku, rewelacyjne sięgnięcie "w głąb siebie" i wydobycie starego, dobrego (brutalnego, bezwzględnego, nie znającego strachu) Edge'a a poza tym - zajebisty HIAC z Takerem oraz przyjęcie niezłych Bump'ów. Zdecydowanie Edge!

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

W moim wyborze nie uwzględniłem nikogo ze Smackdown! ponieważ w sierpniu nie widziałem żadnej tygodniówki tego brandu, a jedna walka na Summerslam to dla mnie za mało.

Wahałem się pomiędzy Batistą a Jericho.

Animal nie przegrał w sierpniu na RAW no i czysto pokonał Cene, co jest jednak jakimś osiągnięciem, mimo że to już nie był Cenaminator.

Jericho grał wyrafinowaną i bardzo opanowaną postac jako heel, pokonał czysto na RAW CM Punka (jeszcze wtedy mistrza), a potem przyczynił sie w głównym stopniu do pokonania go raz jeszcze w Handicap Match'u wraz z JBLem. Do tego konfrontacja z Shawnem Michaelsem na Summerslam, "podkręcająca" nieco ten feud i w moich oczach czyniąca go ciekawszym.

Mój głos leci na Jericho, choc sądząc po argumentacji reszty, gdybym widział choc 2 odcinki Smacka, postawiłbym pewnie na Edge'a.

Ja powiem krótko. Każdy roster miałby swojego wrestlera miesiąca, dlatego wytypuje jednego najlepszego z konkretnego rosteru:

RAW:

BATISTA-bo ten koleś jest machiną do rozwalania. Gładzi każdego kto mu wejdzie w drogę, dopina swego w każdym calu. Niejeden w RAWie się go obawia. J. Ceny niema więc w ten czas on tam rozkłada po kątach kolesi. Cóż, na scramble to on jest dla mnie zwycięscą.

SMACK DOWN:

TRIPLE H- wiadomo, scramble mecz wygrał bez kropli potu. Mistrz WWE, co tu więcej gadać...

ECW:

EVAN BOURNE- Nowa nadzieja ECW, wschodząca gwiazda WWE, która naprawdę ma wielkie możliwości w tym breandzie. Myślę, że to bliski kandydat do tytułu ECW champa.

TNA:

STING- cóż, mało mogę powiedzieć o tej federacji, tak szczerze to prawie jej nie oglądam. Dlaczego Sting? Po prostu to on mi się kojarzy z tym biznesem jak na ten miesiąc.

Pozdrawiam fanów wrestlingu :D

HUSTLE

LOYALTY

RESPECT

166610022549806dab42cb3.jpg

scramble mecz wygrał bez kropli potu
Cóż, na scramble to on jest dla mnie zwycięscą.

Co do Scramble'ów to one miały miejsce we wrześniu, a głosujemy na zawodnika sierpnia.

sory mój błąd, ale brałem pod uwagę tamten ppv

HUSTLE

LOYALTY

RESPECT

166610022549806dab42cb3.jpg

Jericho grał wyrafinowaną i bardzo opanowaną postac jako heel, pokonał czysto na RAW CM Punka (jeszcze wtedy mistrza),

CZYSTO? widziałeś samą końcówke gdyby nie ten pajac co wszedł z Chrisem to przegrałby te walke przecież

• Reputacja:   1

Edge, zanim go piekło pochłonęło ;)
"This liver gave me an excellent additional 8 year run" - Superstar Billy Graham

156748212945e09151e9b78.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...