Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler sierpnia

Kto powinien zostać wrestlerem miesiąca?  

59 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto powinien zostać wrestlerem miesiąca?

• Batista
      2
    • Chris Jericho
      3
    • The Undertaker
      8
    • Evan Bourne
      8
    • Samoa Joe
      1
    • Petey Williams
      1
    • Edge
      36

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Głos na Edga za walkę z takerem i heel turn

sorki za offtop ale mi się wydaje że Edge cały czas był heelem a przed tą walką troche "ześwirował" dlatego zagłosowałem na Takera za świetną walke na SS i powrót oczywiście

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

• Odpowiedzi 25
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• K-PEL-K

2

• Valur

2

• domino

1

• sinmaker87

1

Top użytkownicy w tym temacie

[x] Edge

Chyba najlepszy Jego miesiąc w tym roku. Świetne speeche, świetna metamorfoza podczas rozmowy z Foleyem, świetnie odgrywał rolę heel'a psychola i przysłowiowa wisienka na torcie czyli HIAC na SummerSlam.

9591089054c460696b3c7d.jpg

mój głos leci na Evana Bourne za dobry poczatek w wwe.Wreszcie jest ktos kto jest High-flyerem i technikiem.

15733752564c2c578fdaea8.jpg

• Urządzenie:  Windows

Kurcze.... Edge, czy Taker... Egde za stanie się prawdziwym heelem, Taker za return..... Oboje za Summerslamowy HIAC.... Ale raczej Edge, bo miał jeszcze segment z Mickiem.

A tak poza konkursem muszę wyróżnić Batistę, chyba trochę poćwiczył ostatnio, bo pozytywnie mnie zadziwił w ostatnim miesiącu..... nie jest to może jakaś super forma, ale w porównaniu tego co Dave pokazuje teraz do tego co pokazywał jeszcze z pół roku temu to jest o niebo lepiej.

• Reputacja:   375
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Głos na Edge'a - to był jego miesiąc. Świetne promo'a, wiodąca postać na Smacku, rewelacyjne sięgnięcie "w głąb siebie" i wydobycie starego, dobrego (brutalnego, bezwzględnego, nie znającego strachu) Edge'a a poza tym - zajebisty HIAC z Takerem oraz przyjęcie niezłych Bump'ów. Zdecydowanie Edge!

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

W moim wyborze nie uwzględniłem nikogo ze Smackdown! ponieważ w sierpniu nie widziałem żadnej tygodniówki tego brandu, a jedna walka na Summerslam to dla mnie za mało.

Wahałem się pomiędzy Batistą a Jericho.

Animal nie przegrał w sierpniu na RAW no i czysto pokonał Cene, co jest jednak jakimś osiągnięciem, mimo że to już nie był Cenaminator.

Jericho grał wyrafinowaną i bardzo opanowaną postac jako heel, pokonał czysto na RAW CM Punka (jeszcze wtedy mistrza), a potem przyczynił sie w głównym stopniu do pokonania go raz jeszcze w Handicap Match'u wraz z JBLem. Do tego konfrontacja z Shawnem Michaelsem na Summerslam, "podkręcająca" nieco ten feud i w moich oczach czyniąca go ciekawszym.

Mój głos leci na Jericho, choc sądząc po argumentacji reszty, gdybym widział choc 2 odcinki Smacka, postawiłbym pewnie na Edge'a.

Ja powiem krótko. Każdy roster miałby swojego wrestlera miesiąca, dlatego wytypuje jednego najlepszego z konkretnego rosteru:

RAW:

BATISTA-bo ten koleś jest machiną do rozwalania. Gładzi każdego kto mu wejdzie w drogę, dopina swego w każdym calu. Niejeden w RAWie się go obawia. J. Ceny niema więc w ten czas on tam rozkłada po kątach kolesi. Cóż, na scramble to on jest dla mnie zwycięscą.

SMACK DOWN:

TRIPLE H- wiadomo, scramble mecz wygrał bez kropli potu. Mistrz WWE, co tu więcej gadać...

ECW:

EVAN BOURNE- Nowa nadzieja ECW, wschodząca gwiazda WWE, która naprawdę ma wielkie możliwości w tym breandzie. Myślę, że to bliski kandydat do tytułu ECW champa.

TNA:

STING- cóż, mało mogę powiedzieć o tej federacji, tak szczerze to prawie jej nie oglądam. Dlaczego Sting? Po prostu to on mi się kojarzy z tym biznesem jak na ten miesiąc.

Pozdrawiam fanów wrestlingu :D

HUSTLE

LOYALTY

RESPECT

166610022549806dab42cb3.jpg

scramble mecz wygrał bez kropli potu
Cóż, na scramble to on jest dla mnie zwycięscą.

Co do Scramble'ów to one miały miejsce we wrześniu, a głosujemy na zawodnika sierpnia.

sory mój błąd, ale brałem pod uwagę tamten ppv

HUSTLE

LOYALTY

RESPECT

166610022549806dab42cb3.jpg

Jericho grał wyrafinowaną i bardzo opanowaną postac jako heel, pokonał czysto na RAW CM Punka (jeszcze wtedy mistrza),

CZYSTO? widziałeś samą końcówke gdyby nie ten pajac co wszedł z Chrisem to przegrałby te walke przecież

• Reputacja:   1

Edge, zanim go piekło pochłonęło ;)
"This liver gave me an excellent additional 8 year run" - Superstar Billy Graham

156748212945e09151e9b78.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Bastian
      Czyżby to było ostatnie RAW w karierze AJ Stylesa? Nadrabiamy!  Było kilkanaście miesięcy na to, aby ogarnąć pierwszą w historii WWE walkę CM Punk - AJ Styles. Jedyne, na co było stać federację to walka na RAW niemal na koniec kariery AJ'a, którą przerwał w dodatku Finn Balor  Irlandczyk będzie chyba takim przyjemnym przystankiem dla Punka aż do WM42. Na Royal Rumble walki Phil nie dostał, Elimination Chamber w Chicago, więc trzeba coś ogarnąć.   Swoją drogą, szkoda, że po tym, jak odebrano
    • IIL
      Ciampa is All Elite 🙂
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynamite #330 Data: 28.01.2026 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Cedar Park, Texas, USA Arena: H-E-B Center At Cedar Park Format: Live Platforma: TBS Komentarz: Excalibur, Taz, Tony Schiavone, Don Callis & Stokely Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusj
    • Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
  • Dodaj nową pozycję...