Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWF No Mercy - oficjalny temat z downloadem

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Hmm, na oficjalnej stronie zadnego mempaka do NM (chyba ze zle szukam), a na forum znalazlem tylko jakas porade z ktorej nic nie wynika dla mnie.
  • Odpowiedzi 459
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• KIL

32

• Ziomal

29

• misiek082

24

• rey619misterio

21

Top użytkownicy w tym temacie

Ponawiam pytanie! Enzu a ty wiesz cos o tych pomieszanych Movesetach?
Cut my life into pieces this is my last resort

488890395537658f580056.jpg

Łukasz ja ci pomogę. Musisz załadować plugin. Poczytaj o tym na pierwszej stronie.

11850980234cc18113816b0.jpg

Ok, ale skad go sciagnac?

• 2 miesiące temu...

No właśnie nie wiem. Link z pierwszej strony wygasł. Ma ktoś może te pluginy?

• 1 miesiąc temu...

Otóż ja mam coś takiego : Gdy wchodze do gry zaznaczam wszystkie cheaty wszystko dobrze gra sie włącza ale problem w tym , że wszyscy wrestlerzy mają pomylone kolorowe stroje , gale mi nie działają , pasy są stare itp. prosze o pomoc i odpowiedz.

PS. Mój 1 post ;))

@edit

Już wiem o co chodzi mógłby ktoś plugin z 1 strony (graphic) dac na inny serwer ? bo link wygasly. Dieki z góry .

@edit

O Boże sory że tak edytuje , już naprawilem to co mialem ale taki problem jest : gdy wchodze do gry pisze mi zeby nacisnąć start (u mnie Enter) klikam , czekam musze kliknąć 2 raz dopiero sie wlacza , wybieram exhibition i gdy mam wybrac zawodnikow to jest zielony ekran , wybieram byle jak włącza sie walka , i albo nie ma ringu albo zawodników pomozecie ?

Mógłby mi ktos odpowiedziec?

[ Dodano: 2012-06-05, 12:34 ]

Dziekuje wszystkim za odpowiedz .. Forum jest idealne .. C:

tomcio808, widocznie masz złe pluginy, może źle wgrane, a może niekompletne. Te z pierwszej strony są dobre, ale niestety nikt nie ma linków ;/.

I wlasnie w tym jest problem . Sciągnąłem ten plugin sam (widzialem po nazwie) i to samo ;//.

PS. Dzieki za odp. i jezeli ktos moglby mi pomoc to bardzo bym prosil ;)

Witam, mam pytanie, czy w WWF No Mercy można wyjąć spod ringu krzesełko czy coś w No DQ matchu? Gdzie znajde jakiś przedmiot?

LASTRIDER, musisz podejść do barierek przed kibicami, nacisnąć strzałkę w ich kierunku i któryś z przycisków akcji. U mnie to był chyba X.

• 4 tygodnie później...

Wodnik1992 napisał(a):

Z tymi pluginami mam dalej to samo czyli : Gdy wchodze do gry zaznaczam wszystkie cheaty wszystko dobrze gra sie włącza ale problem w tym , że wszyscy wrestlerzy mają pomylone kolorowe stroje , gale mi nie działają , pasy są stare itp. prosze o pomoc i odpowiedz.

Moglby mi ktos pomoc ? Ale konkretna odp.

Tomcio808 ja ci pomoge

W WWF No Mercy jest tak ze niektore Cheaty ze soba nie współgrają. NIe zaznaczaj wszyzstkich bo wyjdzie z tego taka kaszana jaka masz. Musisz pokombinowac. Napisz jakie Cheaty zaznaczasz. Znam sie to pomoge

tomcio808 żeby mody działały musisz mieć wgrany Plugin Rice Video 6.11

Po drugie piszesz że masz pomylone stroje

W Project64 wejdź w : Options / Configure Graphics Plugin

Odznacz opcje Hide Advanced Options

Przejdź do Texture Filters

Tam zaznacz : Load Hi-res texture if available

Naciśnij Ok odpal WWF No Mercy powinno zacząć się ładowanie po kilku sekundach minutach (zależy od modu ) pokaże się ekran gry

A gdyby ktoś był zainteresowany modem FBK 2012 zapraszam tu : WWE SvR 2012 by FBK

Don't you see the writing on the wall ?

Your in way over your head

You're gonna drown in the things that you said.

Time has come and gone for words.

A thousand threats I've heard before.

But words are cheap, but lies are big to take.

84874422050f08803e865e.jpg

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 81 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 000 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 556 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 878 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• -Raven-
      Uważam, że to bardzo prawdopodobne i mocno będące w "gimmicku" obecnego Owensa. Tym bardziej podejrzane jest, że mowa była o tym, że od 4 miesięcy Kev zmagał się z tą kontuzją szyi (a więc nie jest to coś co wyskoczyło ostatnio) i dopiero teraz lekarze zalecili mu operację. Gdyby byłoby tak faktycznie i WWE wiedziało o tym od 4 miechów, to nie szliby w tą walkę jak w ogień, tylko postawili na inne zestawienie lub czekali jak najdłużej z ogłoszeniem tego pojedynku. W końcu to WrestleMania i nie mogą sobie pozwolić na tego typu ryzyko. Podejrzewam, że w najbliższym czasie Owens zaatakuje Ortona i okaże się, że "wszystkich zrobił w chuja".
    • Aigor
      1. Nick Wayne and CRU (Action Andretti and Lio Rush) vs. AR Fox and Top Flight (Dante Martin and Darius Martin) - Trios match 2. Max Caster vs. TBA - Singles match 3. Jon Moxley (c) vs. Swerve Strickland (with Prince Nana) - Singles match for the AEW World Championship 4. "Timeless" Toni Storm (c) (with Luther) vs. Megan Bayne - Singles match for the AEW Women's World Championship 5. Kenny Omega (c) vs. Ricochet vs. "Speedball" Mike Bailey - Three-way match for the AEW International Championship 6. Death Riders (Claudio Castagnoli, Pac, and Wheeler Yuta) (c) vs. Rated FTR (Cope, Cash Wheeler, and Dax Harwood) - Trios match for the AEW World Trios Championship 7. Chris Jericho (title) vs. Bandido (mask) - Title vs. Mask match for the ROH World Championship 8. Daniel Garcia (c) vs. Adam Cole - Singles match for the AEW TNT Championship This match has no time limit and no outside interference is permitted. 9. The Hurt Syndicate (Bobby Lashley and Shelton Benjamin) (c) (with MVP) vs. The Learning Tree (Big Bill and Bryan Keith) - Tag team match for the AEW World Tag Team Championship 10. Will Ospreay vs. Kevin Knight - Men's Owen Hart Cup Tournament Quarterfinal match 11. Mercedes Moné vs. Julia Hart - Women's Owen Hart Cup Tournament Quarterfinal match 12. Kyle Fletcher vs. Mark Briscoe - Men's Owen Hart Cup Tournament Quarterfinal match  
    • GGGGG9707
      Myślę, że WWE raczej ostrożnie podchodzi do tematu poważnych kontuzji po tym co spotkało Edge'a czy Big E i raczej by się w udawanie poważnej kontuzji nie bawili. Nawet jak Owens wyautowywał np. Ortona to komentarzy mówili że Orton odniósł neck injury i że go nie ma, tu u Owensa było więcej szczegółów (że musi przejść operacje i takie tam), sam o tym powiedział. Ale oczywiście świetnie by było gdyby był jednak w stanie walczyć.
    • Manieq
      1. Nick Wayne and CRU (Action Andretti and Lio Rush) 2. TBA 3. Swerve Strickland 4. Toni Storm 5. Kenny Omega (c) 6. Death Riders (Claudio Castagnoli, Pac, and Wheeler Yuta) (c) 7.  Bandido  8. Adam Cole 9. The Hurt Syndicate (Bobby Lashley and Shelton Benjamin) (c)  10. Will Ospreay  11. Mercedes Moné  12. Kyle Fletcher
    • Grins
      A to wtedy zmienia postać rzeczy, myślałem że to będzie jakiś open challenge, ale tak czy siak są już plotki że Wyatt Sicks ma dostać jakiś większy segment na WrestleManii   Poza tym internet zasypały plotki że Black ma być rywalem Ortona na WrestleManii, mam nadzieje że nie okaże się to prawdą bo obu szkoda udupić a to było by przejebane jakby Black ujebał tuż po powrocie. 
  • Dodaj nową pozycję...