Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ty przeceniony pajacu :> (Chris RP)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   25
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

REVOLUTION REVOLUTION REVOLUTION REVOLUTION REVOLUTION REVOLUTION REVOLUTION REVOLUTION REVOLUTION

A już myśleliście, że revolucja zgaśnie.. że spóźnimy się na ostatni pociąg do galerii sław ? tak ? Nie doczekanie wasze! Jupiter i Chris "More" Attitude są cały czas na fali, która teraz dociera do wybrzeży Bałtyku.. do Mielna.. na HVW Baltic Mayhem 2008!

To wyżej to mówił lektor.. a my aktualnie widzimy jak Chris Attitude przechadza się plażą w Mielnie.

Chris "More" Attitude - To może było i (przekleństwo) lato.. ale zakończymy je z klasą. Tutaj w Mielnie.. bo czy ciemno czy jasno.. Mielno to będzie nasze miasto. Widzisz Psycho? Każdy może rymować (śmiech). Tak czy siak Bałtycka rozpierducha będzie tutaj w Mielnie.. gdzie plaża.. piasek.. morze. Można by rzec, że jestem tutaj u siebie.. na swoim domowym terenie. Wciągam ścieżkę tego morskiego powietrza i to mi większego kopa niż każde świństwo które ty Psycho wciągasz razem z swoim giermkiem TuanXem. I to powietrze.. ten klimat da mi siłę aby twojego pachołka pokonać. Wiele nie trzeba tutaj gadać TuanX, jesteś tylko pionkiem w grze wielkich w tym biznesie. Jesteś tylko wielkim cieniem za Psycho tutaj w HVW i myślisz, że on się przejmie jak przegrasz ze mną kolejny pojedynek ? Nie! Jemu będzie tylko zależało na wygranej z Konoe.. i jeszcze pewnie będzie oczekiwał abyś mu pomógł w tej walce. Pomożesz ? Poobijany.. poniżony.. przegrany! Jak morze zabiera coraz większe kawałki tej plaży tak ja zabiorę Ci chęć do wejścia ponownie na arenę tego PPV. Jak z tobą skończę to nie będziesz chciał już wracać w pobliże ringu. Zostawisz Psycho samego.. i Konoe skopie mu jego naćpany tyłek. Raz na zawsze.

Zbiera się większy wiaterek, a Chris z zadowolenie wciąga jeszcze troszkę świeżego powietrza.

Chris "More" Attitude - No właśnie Konoe.. ciężko odkryć jego zamiary.. z jednej strony należy mu sie respekt.. dba o kulturę współzawodnictwa.. brzydzi się prostactwem i metodami jakimi rozgrywają swoje gierki takie typy jak TuanX.. Z drugiej strony czy można mu ufać ? Nie czas jednak na takie dywagacje.. z Konoe Revolucje nic nie łączy. Jednak jeśli chodzi o pojedynek z Psycho One to ma nasze poparcie w powaleniu go na glebę i odliczeniu jeden dwa trzy. He He będziemy kibicować, oczywiście z zaplecza (uśmiech).

Idąc dalej po plaży.

Chris "More" Attitude - Idą dalej w moim wywodzie to wróćmy może do T-Rexa. Doceniam stary iż chcesz kolejny raz zobaczyć na własne oczy na czym polega wyższa kultura wrestlingu. Musiało Ci się spodobać to co wyprawiam z tobą w ringu. Zakrawa to na masochizm, ale to jednak w jakiś tam sposób doceniam. Jakby było powiedzenie "Skazany na porażkę" to właśnie Ciebie wskazywano by za wzór takiego stanu. Skazany na porażkę.. kolejną porażkę z Chrisem. Posłuchaj mnie teraz dokładnie to może jeszcze się wycofasz z tej walki :

Chris prosto do kamery z bliska.

Chris "More" Attitude - Tacy jak ty to już przeszłość w HVW, skończy się was czas. Jesteś żywym dinozaurem, a ja sprawę iż wyginiesz! Jak meteoryt spadnę na twój mały świat z bluzkami Tee Time i dredami i głupimi gadkami przy niby herbatce. Rozwalę twój mały światek w pył i po tym ludzie będą cię znali tylko ze zdjęć! Rozumiesz Tee? Masz szansę jeszcze się wycofać.. przejść na emeryturę.. rozpleść swoje dredy i wygodnie zasiąść w bujanym fotelu przed telewizorem. Inaczej obiecuje Ci iż wyginiesz stary, jak czarno-białe telewizory, oranżada w proszku czy talent u mandaryny. Chociaż ta ostatnia chyba nigdy go nie miała, zresztą jak ty umiejętności czysto wrestlingowych. I już ich nigdy nie posiądziesz, jakbyś był produktem w supermarkecie to byłbyś teraz w przecenie.

UWAGA! TUANX! Tylko 9.99! Promocja!

Tak chłopie, takich jak Ty nikt już nie zechce oglądać gdy z tobą skończę tutaj w Mielnie. A ostatnie twoje egzemplarze dodadzą do proszku do prania jako gratis. Ty przeceniony pajacu! Koniec nie jesteś dobrym graczem, jesteś tylko marną podróbką wrestlera i to ci udowodnię. Skasuję cię jak bilet w tramwaju, pojadę z tobą jeden przystanek i wyrzucę do śmietnika. Czeka cię odpływ.. 1 .. 2… 3! Revolucja za morze i za fale!

Koniec promo..

REVOLUTION REVOLUTION REVOLUTION REVOLUTION REVOLUTION REVOLUTION REVOLUTION REVOLUTION REVOLUTION

Jedno jest pewne, bez nas na tym PPV się nie obejdziesz. Promocja "Revolution" trwa! Trwa cały czas! Dziś przyjdź do klubu (nazwa klubu) i wygraj smycz Revolution w wiadomych kolorach. (dochodzi nas iż to co słyszymy to jakaś reklamówka w radiu). Rewolucja w Mielnie, tego jeszcze nie było.

Po chwili dochodzi do nas iż, jesteś my w samochodzie Chrisa który słucha tej reklamówki. Samochód nie pędzi gdzieś po autostradzie tylko powoli wjeżdża do Mielna.

Chris "More" Attitude - Cholerna droga, to ma mniejszą przepustowość niż Zakopianka po długim weekendzie.

Chris jedzie może z 20km/h stając co chwilę, nagle dobiega do niego młody człowiek.

Młody człowiek - Pan Attitude ?

Chris "More" Attitude - We własnej osobie.

Młody człowiek - Nie jestem pana fanem, nie chodzi o autograf ale chciałbym kilka słów dla lokalnej gazety. To taka inicjatywa młodych aby na czas wakacji wydawać tutaj gazetkę dla turystów… a teraz wiele osób przyjechało na HVW PPV. Takich tłumów dawno nie było w Mielnie.

Chris "More" Attitude - Nie przesadzasz, wrestling nie jest aż tak popularny.

Młody człowiek - Niszowy ?

Chris "More" Attitude - Nie wolno mi tego wyrazu używać (śmiech), ale wsiadaj do samochodu.. możesz zadać kilka pytań.

Młody człowiek - Tak czy siak, jak panu się podoba w Mielnie.

Chris "More" Attitude - Nie wiem, nie dojechałem jeszcze tam. Sam widzisz jak jest z dojazdem od strony Koszalina, od lat to samo.

Młody człowiek - Może o czymś bardziej wakacyjnym, jak spędzasz te wakacje ?

Chris "More" Attitude - Czyszcząc wrestling z takich osób jak TuanX. Tak na serio to nie mam zbyt wiele czasu, aby osiągnąć najwyższe cele w HVW muszę ciągle trenować i trzymać formę. Oczywiście trenuję razem z Jupiterem co przyznam jest dla mnie jeszcze lepsze niż trening w pojedynkę. Razem uczymy się od siebie swoich technik, taki trening z inną gwiazdą tego sportu jest bezcenny. Wszystkie godziny spędzone razem na doskonaleniu techniki to będzie procentować.. mam nadzieję iż już na najbliższym PPV.

Młody człowiek - Będziesz kibicował Jupiterowi w walce wieczoru?

Chris "More" Attitude - Oczywiście to ważna walka dla Revolution, jeśli się uda to nikt nas już nie powstrzyma w HVW. Zielono-źółta rewolucja obejmie wszystkie następne gale naszej kochanej federacji.

Młody człowiek - NIe obawiasz się, iż wygrana zblokuje twoje własne szanse na tytuł mistrza HVW.

Chris "More" Attitude - Nie myślę o tym, najważniejsze aby pas spoczywał w godnych rękach. A teraz tak oczywiście nie jest. Pas musi posiadać osoba która może być wzorem dla innych, a Jupiter to dobry kandydat na to miejsce. I wierzę iż na tym miejscu będzie spisywał się jak najlepiej.

Młody człowiek - Pomoże mu Pan w osiągnięciu tego celu ?

Chris "More" Attitude - Ja już mu pomogłem, wszystkie treningi razem. Wspieramy się na co dzień i to jest ważniejsze od każdej głupiej interwencji w trakcie walki.

Młody człowiek - Czyli będzie oglądał Pan walkę na zapleczu ?

Chris "More" Attitude - Tak, nie chce rozpraszać obu wrestlerów. Jednak jeśli ktoś znów będzie chciał zepsuć to wielkie widowisko to będzie miał ze mną doczynienia. Nie dopuszczę aby kolejna walka wieczoru została splugawiona przez jakiś run-in.

Chris wreszcie mija znak "Mielno",

Młody człowiek - Chyba już dojechaliśmy.

Chris "More" Attitude - To oznacza iż twój czas się skończył, prześlij to do mnie później do autoryzacji. Miłego dnia.

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie