Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wyjazd do Berlina na House Show WWE - Listopad 2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   24
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Powiedz mi jaki to koszt takim busem?

O ile pamiętam cena jest w granicach 50zł w jedną stronę (+- 10zł w zależności od przewoźnika). Jest jeszcze inna opcja.. tzw. Brandenburg-Berlin-Ticket za 26Euro. Na ten bilet może jechać do 5 osób i poruszać się na terenie Brandenburgii i samego Berlina od 9 do 3ciej w nocy. Zatem mozna pojechac i wrocic za 26Euro. Wiadomo im wiecej osob jezdzie w grupie tym taniej, czyli przy 5 osobach to wychodzi 5Euro (17zl) za podroz do Berlina (jazde po Berlinie) i spowrotem.

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

19

• Zaku1234

5

• DDP

4

• dirk

4

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Hmmm, trzeba sie zastanowic. Tak naprawde to jakbym mial ekipe do samochodu to jechalbym nim. Teraz na metallice w 2 strony wyszlo 60 zł na łebka wiec nieduzo. Kwestia to czy znajda sie 3 osoby chetne, do tego ja jade z bydgoszczy wiec tylko po drodze mozna kogos zabrac, ewentualnie z pobliskich miejscowosci. Jechalismy przez kołbaskowo wiec kolo szczecina, Przemk0 jakbys skombinowal chetnych jeszcze jakis to mozna pomyslec o aucie ;) No zobaczymy...

To będzie w sobotę tak??

I mam pytanie czy będzie można kupić bilet przed wejściem na galę?

I czy ostatnio( 2 lata temu :D) były wolne miejsca 1 rzędzie?

Bender: "Go Bender go Bender go Bender!"

...::: "Bite my shiny metal ass!" :::...

...::: http://www.ddwwrestling.pl/ :::...

109617953449e4d49ae3d10.jpg

I mam pytanie czy będzie można kupić bilet przed wejściem na galę?

I czy ostatnio( 2 lata temu ) były wolne miejsca 1 rzędzie?

2 Lata temu można było przed wejściem kupić.. tak jak mówiłem hala była zapełniona może w 50% jeśli nie mniej.. tak więc szacuje, że nie powinno być problemów. Szczególnie, że O2 World ma pojemnosc kilka tysięcy większą od Max-Schmeling-Halle.

He he o 1 rzędzie zapomnij już teraz wykupione wszystko.

Przemko właśnie na takim HS to bardziej są przemówienia itp czy walki? I ile to trwa około?

Głównie walki, jeśli już ktoś wali jakiś speech to przed walką na ringu.

Trwa.. hmm o ile mnie pamięć nie myli to razem z przerwą ze 2.5-3h.

Tak patrze na ceny biletow i pkp i autobusowych do berlina i zaczyna mi sie nie oplacac jechac takimi srodkami komunikacji. Za samochod paliwo zaplace 240 zł, gdzie za pociag z Bydgoszczy do Berlina w 2 strony to kolo ~180 zł, a autokarem ~210. Tak wiec coraz bardziej sie zastanawiam nad pojechaniem samochodem. Wtedy bym cie zabral Przemk0 z szczecina. Ty powiedz mi masz prawo jazdy? ;)

Tak się teraz zastanawiam, jeśli na takim show w Berlinie było ledwie połowa te dwa lata temu to co może być w Dortmundzie... 25% ??? To może źle wróżyć na przyszłość bo jeśli WWE zobaczy tą frekfencje to w następnych latach już nie przyjadą

Ty powiedz mi masz prawo jazdy?

Mam.

Przemk0, chciałbym się zapytać, czy było więcej walk czy więcej gadaniny w stylu "Hello Germany!" "Hello Berlin"? Wogóle jak reagowali na entrance jakiegos wrestlera czy była cisza i tylko pare oklasków?

Reagowali prawie tak jak w USA.. Kurt wchodzil to bylo głośne "You suck! You suck!". Generalnie publika reagowała w języku angielskim. Było nawet raz "TNA TNA" :) Więcej walk, ale widać było iż część była głównie nastawiona na interakcje i zabawianie publiki.. np: Finlay mocno jechał po Niemcach..

Tak się teraz zastanawiam, jeśli na takim show w Berlinie było ledwie połowa te dwa lata temu to co może być w Dortmundzie... 25% ??? To może źle wróżyć na przyszłość bo jeśli WWE zobaczy tą frekfencje to w następnych latach już nie przyjadą

Nie przesadzałbym.. to wszystko pewnie zależy od regionu.. a akurat w Północnej-Westfalii działa WXW które organizuje gale także w pobliskim Oberhausen... więc nie skreślałbym Dortmundu.

A na wejście na galę jest jakiś limit wiekowy czy coś?

• 2 tygodnie później...

A na wejście na galę jest jakiś limit wiekowy czy coś?

Nie interesowałem się tym.. ale chyba nie ma skoro WWE stawia właśnie na dosyć młodą widownię.

---

Napisałem do hali O2 i dowiedziałem się kilka rzeczy :

* WWE nie udostępniło rozkładu siedzeń online, więc zakup przez neta równa się zdanie na kogoś kto wybierze nam "najlepsze miejsce". Rozkład siedzeń można zobaczyć też w sklepach z biletami w Niemczech. Poglądowo można zobaczyć jak wyglądają sektory patrząc na inną mapę siedzeń.. np: przy walce Klitshko, bo mapa sektorów jest zawsze taka sama.. a siedziska na parkiecie i tak są już wyprzedane.

Wejdźcie na stronę : http://www.eventim.de/cgi-bin/TINFO.DLL?fun=TDETAILB&affiliate=otw&doc=funktion/fun_deb_sta&key=258383$517263

Obok napisu "Klicken Sie auf das Logo um die Saalplanbuchung zu starten" trzeba kliknąc na obrazek i wyświetli się plan hali. Klikając na sektor można zobaczyć dokładnie siedzenia.

http://img510.imageshack.us/img510/2599/halatr9.jpg

* Wszystkie miejsca są numerowane (jak w kinie), więc nie ma wejściówki tylko na sektor tylko ma się bilet na dokładne miejsce.

* Jeśli bilety nie zostaną wyprzedane to będą dostępne w kasach w dniu imprezy.

Moja propozycja jest taka, że mogę podskoczyć do Berlina i kupić bilety większej ilości osób. Wtedy będziemy siedzieć razem.. no i sam wybiorę bilety więc będziemy mieli pewność, że nie dostaniemy jakiegoś gównianego miejsca. Podróż do Berlina będzie mnie kosztowała maks. 26Euro.. czyli i tak taniej niż wysyłka z eventim.. a podzieli się to też na ilość osób którym będę kupował bilety.

Przemk0 to jeśli byś jechał i kupował to ja jeszcze mogę się zastanowić... A ile na 100% by kosztowało to miejsce za które zapłacisz ?

PO kiedy będziesz jechał do tego Berlina?

Muszę jeszcze dogadać się z kuzynem czy na pewno jedzie...

Przemk0 to jeśli byś jechał i kupował to ja jeszcze mogę się zastanowić... A ile na 100% by kosztowało to miejsce za które zapłacisz ?

Ja za nic nikomu nie będę płacił, mogę tylko pomoć w zdobyciu biletu. Sobie raczej kupowałbym jeden z tańszych za 50-60Euro.

PO kiedy będziesz jechał do tego Berlina?

Prawdopodobnie 18 lub 19 Października albo tydzień później.

Hmmm... 150 zł ;] Na bilet to jeszcze bym się zgodził, gorzej z transportem... Mieszkam po drugiej stronie Polski :/