Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

tee time . ( tuan x )

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

tee troche nie dął rady więc wrzucam za niego .

/* Realizowane w TeeStyle tj . stała , nieruchoma kamera , trójkolorowy obraz (czarny-biały/złoty-szary) */

Złociste światło słoneczne pada z prawej strony w środek całkiem ciemnego pomieszczenia , przebijając sie przez unoszący sie w powietrzu kurz i dym jointów . Dzięki temu jednak jesteśmy w stanie dostrzec kilka rzeczy , z których zdecydopwanie największą uwagę przykuwa lekko kołyszący się , czarny worek z kilkoma pozszywanymi dziurami . Kołysze się coraz mocniej i mocniej , a Ty orientujesz sie w pewnej chwili , że to zapewne od uderzeń postaci ( które teraz zaczynasz słyszeć , najpierw jakbby z oddali , coraz głośniej i głośniej aż w końcu słyszysz wszystko głośno i wyraźnie , zupełnie jakbyś wracał powoli do siebie po ciężkim nokaucie ... ) , która przed chwilą bokserskim krokiem wyskoczyła zza niego . Zakapturzona postać , ubrana w szersze , czarne dresowe spodenki i czerwone rękawice bokserskie , bez koszulki , prezentując ciemnej karnacjii , doskonale umięśnioną i budzącą jebany respekt niczym lokomotywa klatke piersiową , porusza się krokiem dostawnym wokół worka , nieustannie wyprowadzając kombinacje ciosów , na zmianę znikając w ciemności z lewej strony ekranu i pojawiając się z prawej , oświetlonej części pomieszczenia . Z początku dochodzą nas tylko dźwięki powstałe w wyniku spotkania się skór rękawicy i worka oraz odgłos regularnego oddechu boksera . Teraz fonię wzbogaca głos...

głos ( który wydaje Ci sie , że znasz ale ... ) : Wstajesz o piątej rano , przestrzegasz diety , katujesz się , poświęcasz wszystko aby osiągnąc swe marzenia ale po co ? Przecież po jakimś czasie ambicja przemija , jesteś przetrenowany , masz wszystkiego dośc , czujesz zmęczenie i narastającą złość na wszystkich , którzy Cie do tego doprowadzili , na wrogów ale też i sprzymierzeńców , którzy nie zawsze potrafią stanąć w Twojej obronie i nie zawsze potrafią dobrze Cie zaasekurować , ambicje zastępuje chęć pokazania , że jesteś najlepszy , a przecież sam doskonale wiesz , że nie jesteś i nigdy nie będziesz najlepszy , walczysz sam ze sobą aż w końcu .. ( akcentuje ) rezygnujesz .

W trakcie , gdy wysłuchiwaliśmy tych słów ciosy , które spadały na worek były coraz szybsze , mocniejsze , tak , jak gdyby w człowieku , który napierdalał w worek narastała złość , chęć zniszczenia wszystkiego , co napotka na swojej drodze , cios , drugi , trzeci po czym postać chwyta za worek , odrywa go od sufitu i rzuca na trugi koniec pomieszczenia z siłą tak wielką , że worek uderza oo ściane i głucho spada na ziemie . Postać z opuszczoną głową rusza w strone kamery , przechodząc przez oświetlone części pomieszczenia dostrzec możesz charakterystyczne mlecznobiałe dready i wiesz już , że to wielki , wkurwiony czarnuch idzie po Ciebie . po chwili tee staje już na tyle blisko kamery , że widzisz tylko jego twarz i mlecznobiałe dready ...

tee : Każde poświecenie jest tak długo warte swej ceny jak długo jak istnieje ambicja .. ale gdy jej nie ma trzeba ją znaleźć w samym sobie albo zastąpić ... pieniędzmi ( głośny smiech , Tuan odpala jointa i otwiera piwo ) . To całe PPV .. tylko po to by zbić ciecia ? Przyjechać do Mielna , spalić lolka z białym , zjeść parę bułek , wybrać się na galę , spalić lolka z białym , wygrać walkę , odebrać wypłatę , spalić lolka z białym i wrócic do domu ? Kolejny pasjonujący dzień ? W płuco za to .

tuan przypala jointa , dym stopniowo rozprzestrzenia się po pomieszczeniu tworząc wielka chmurę przez którą z ytrudem przebija się słońce .

tuan : It’s Tee Time , hah , każdy ma swoja cene , płacisz dużo zielonych papierów , ja przyjeżdżam i tłumacze ręcznie od kogo przychodze i dlaczego akurat do danej osoby , proste , si ? Jednak chyba nie jest to takie banalne bo jeden blond włosy pedałek wciąż nie może zrozumieć . Chris „ More ” Attitude , wielki pan protoplasta od siedmiu boleści wyższej kultury Wrestlingu . Prawda jest taka , że jesteś śmieszny jak twój marny face , Ty i ten drugi pajac z innej planety saturn , uran , jowisz . jesteście jak dwa marne ciule , wierzycie w wielkie czyny i wielką moc dobra , pff , co to , kolejny tandetny film z arnoldem gubernatorem ? to co dobre jest nudne a Wy jesteście starymi dzieciuchami . Chris jesteś zdziwiony , że przeszkodziłem z Twojej walce z Scorpem ?? na prawde jestes aż tak głupi , pajacu ? no jesteś ? chyba tak bo każdy ma swoją cene . Jedni zarabiają żeby przeżyć , a ja zarabiam żeby się kąpać w euro , spać z funtami i w koncu nabijać poduszki dolarami , a Ty wielki surferze od pizdy strony , mam przykrą wiadomość : Czas surferów się już skonczył , hmm pamiętasz film o tym tytule ? odgrzewany placek ziemniaczany z 2005 roku , a teraz jaki mamy rok ? no jaki ?? 2008 . więc czas na świeżżżutką bułeczke za 3 euro z 2008 roku . 8) Jesteś 3 lata w plecy , jesteś na czasie jak dziewice z bobrem między nogami . Wyjdź kiedy masz czas , kiedy daje Ci szanse i kiedy mam na to ochote szmato . Altruista jak sam na siebie mówisz , hmm , piękne słowo brzmi tak , tak dumnie . ja nie jestem wielkim psychologiem ale wiem , że pod skórką luzaka i człowieka o wielkiej kulturze siedzi zwykły gnom . Pasujesz do HVW jak Jurand ze Spychowa do reklamy soczewek kontaktowych . Wyjdz i nie pokazuj swej głupiej mordy bo najpierw na nią napluje a potem tak ją poprzestawiam , że nawet dziwki w zakątku katyńskim cię nie poznają . Masz czas - pmyśl o ile potrafisz trollu , a może jesteś rasistą co , no może ?? nienawidź mnie szmato teraz bo jestem mulatem , twoim celem , zabij w sobie te żenującą dobroć , dobroć kolorowego pajaca w przestarzałych gaciach , wsadź sobie w dupe deske surfingową to może ci pomoże .

Tuan otwiera jedna z butelek , okazuje się , że jest to Carlsberg . Popija powoli odpalając drugiego jointa .

Tuan X : Przyjemności , każdy ma inne , moje widzisz teraz i zobaczysz na PPV jak Cie skasuje szmato . zesrasz się , a nic nie zrobisz drobnomieszczański pedale , będę cie kopal i kopal i kopał aż przestanisz cieszyć swoją jasną morde . każdy cios będzie wchodził jak w masło . Pierdolisz „ Za morze za fale ” , chuj z twoimi falami bo jebnie Cie prawdziwy huragan , prawdziwe tornado , prawdziwe jebane tsunami ! mlecznobiałe tsunami , które zwie się TuanX !! Dostaniesz taką lekcje wrestlingu , jakiej nigdy nie doświadczyłeś . Najlepszego westlingu . zapewniam , tee can do that .

tuan gasi jointa a kamera stopniowo traci obraz .

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mu

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• mu

mu 1 odpowiedź