Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Thorn Evil (Johnny Thornpike RP#5)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Zwykła telewizja , zwykła rodzina , zwykły dzień. Rodzina ogląda sobie rodzinę Bundy , co mają robić , lepiej pośmiać się z innych niż z siebie. Nagle...reklamy , cóż rzecz codzienna , pokazują nowe proszki , płyny do tkanin , przeceny w hipermarkecie...oraz....oraz widzów przykuło do telewizorów. Promo HVW , PPV Baltic Mayhem. Promo ukazuje piękne polskie morze , ring na środku plaży , wrzeszczących fanów. Oraz po kolei zapaśników oraz ich przeciwników. Mamy Vaclava i Jupitera , Konoe i Psycho One , Tuan X oraz Chris'a Attitude , Scorpa i Nilsena...nagle obraz zaczyna ściemniać....ludzie przed telewizorami myślą że coś jest nie tak ... zaczynają stukać i regulować telewizor....nagle na ekranie pojawiają się trzy litery....N....K....W. Ekran pokazuje trzy sylwetki , Nicky Damage , Husar oraz najnowszy członek stajni...Johnny Thornpike. Pokazywane są urywki przygody z HVW całej trójki. Najbrutalniejsze zagrania wyżej wymienionych. Akcja na parkingu Damage'a , akcja po walce Husara oraz zadyma w łazience w wykonaniu Thornpike'a. Kamera po chwili ukazuje ich połączenie czyli walkę Thornpike'a z Banksem. Kamera pokazuje nam teraz jak Thornpike podchodzi do niej z czarnym sprayem i maluje n.K.w....transmisja się urywa.

Konferencja prasowa przed Baltic Mayhem

Widzimy jak gwiazdy HVW siedzą wygodnie przy stole. Po środku siedzi oczywiście prezes Balicki i jego pomagier Bigmaczyński. Każdy z zapaśników wyglądał co najmniej schludnie. Wyróżniali się oczywiście Vlad , który swoim niechlujstwem bije rekordy. Dalej Husar który zamiast w garnitur ubrał markowy dres oraz kilku innych zapaśników siedziało ubranych nie najlepiej. Z drugiej strony siedzieli dziennikarze oraz działacze prasowi. Pytania zostały zadawane pierw prezesowi oraz mistrzowi. W końcu jeden z dziennikarzy zadał pytanie do trójki siedzącej trochę na uboczu. Przedstawiciele n.K.w mieli jak dotąd gdzieś całą tą konferencję przeszkadzając i głośno rozmawiając na tematy co najmniej taboo. Jeden z dziennikarzy zwrócił im uwagę i zadał pytanie.

Dziennikarz : Przepraszam , panowie z n.K.w , takie pytanie mam do panów Husara i Damage'a , czy wiecie kto jest waszym przeciwnikiem?

Nicky Damage : A kogo to obchodzi? (Damage spogląda na dziennikarza...Johnny Thornpike chwyta za mikrofon.)

Johnny Thornpike : Tak na prawdę obojętnie czy będzie to Banks i jego przydupasy , czy może Balicki i jego chłopak. Moonsault boy czy inny pierdoła , racja jest jedna , na Baltic Mayhem na pewno okaże się kto jest najlepszą drużyną w HVW.

Dziennikarz : A co do pana , panie Thornpike? Walczy pan w Cage of Terror Match o Pro Pain Championship. Trzech innych przeciwników , klatka i pan. Nie pomogą panu w niej przyjaciele z n.K.w. Nie tym razem.

Johnny Thornpike : Nie pomogą? Nie doceniasz mnie oraz moich towarzyszy. Żadna klatka im nie groźna , ale tak na poważnie. Mówisz że ilu przeciwników? Trzech? W klatce? Nawet nie wyobrażasz sobie jakie piekło mogę wywołać w małej klatce z przeciwnikami , wszystko dozwolone , żadnych zakazów , żadnych reguł. Jest to miejsce stworzone dla mnie , miejsce stworzone dla przyszłego Pro Pain Championa Thorn Mouth'a. A przeciwnicy? Najpierw nasz obecny Pro Pain champion , Konrad Oleśnicki. Człowiek który z Biblią sypia po nocach , człowiek który ma tak popierdolone w głowie że nawet wasza władza jest przy nim normalna. Nie wiem jak On mógł zdobyć mistrzostwo...Jednak muszę mu coś powiedzieć...słuchasz mnie Konrad? (Spogląda się na Oleśnickiego który siedzi gdzieś nie opodal) I choćbym szedł ciemną ulicą, Twojej mordy się nie ulęknę, bo jestem największym skurwysynem w tej pierdolonej federacji. Kogo tam dalej mamy? Venomus , wielki skurczybyk z małym mózgiem , myśli że jest jak Venom ze Spider Mana. Młodziak który walczy w tej walce żeby matka go na obiad nie zawołała , wiemy wstyd. (Johnny nasłuchuje czegoś obok.) A tak następny jest Devron Fere...Fara....Fujara. Człowiek który sam nawet o sobie mówi że jest pieprzonym idiotą , wiesz co Devron? Nie będę nic o Tobie mówił , Ty już sam wszystko wyjaśniłeś. Oraz zostaje nam ostatni przeciwnik Curtis Woods , powiem szczerze , że jest to jedyny przeciwnik który mógłby mi czyścić buty. Człowiek który myśli że jest królem...na to chyba była jakaś promocja...cóż Mamoru jeszcze był do zniesienia , ale ten typ który woła Oooooh yeah....ludzie give me a break. Cóż myślę że to będzie prawdziwy main event.

Dziennikarz : Myśli pan że zdoła wygrać?

Johnny Thornpike w tej chwili wstał i podszedł do dziennikarza. Chwycił go za jego tanią marynarkę i podniósł trochę do góry. Uśmiechnął się przy tym na tyle diabolicznie żeby przestraszyć człowieka. Po chwili rzucił go na stół który roztrzaskał się pod ciężarem. Ochrona zareagowała nadzwyczajnie szybko...lecz członkowie n.K.w szybko poradzili sobie z nimi. Thornpike chwycił mikrofon.

Johnny Thornpike : Czy wygram? To chyba oczywiste tak samo jak to że Nicky wraz z Husarem będą Tag mistrzami. Posłuchaj mnie uważnie chłopcze. Są takie rzeczy na które nikt inny nie ma wpływu. Tak samo jak to że Król zdejmie maskę swojemu przeciwnikowi , to że Scorp rozpierdoli tego jak mu tam....nie pamiętam. Tak samo jest w moim przypadku....nie lubią jak gram nieczysto? Sędziowie sprawdzają mnie przed każdą walką. A i tak wrzucają mnie do klatki? Wszystko jest dozwolone? To że oni też wszystko mogą...gówno mnie to obchodzi. Stoły...drabiny...krzesła...to jest mój świat. Tak więc....oczekujcie nieoczekiwanego. I'm The Icon and You have nothing to do with it.

Johnny zostawił w końcu dziennikarza i wstał otrzepując swoją markową marynarkę. Poprawił krawat po czym wraz z n.K.w opuścili pomieszczenie....

Szkoła Wrestlingu HVW

Na ringu pod okiem trenera Arkadiusza Wemanowskiego trenuje dwóch niezbyt utalentowanych chłopaków. Jeden wygląda jak wielki hindus...wygląda jakby mógł rękoma zmiażdżyć arbuza. Drugi zaś jest od niego o wiele mniejszy nosi kolorową maskę i ma masę tatuaży. Trener co chwile mówi im co robią źle. Że duży jest za wolny i w ogóle nie trafia swojego przeciwnika, a że ten mały chyba ostatnio za dużo wpierniczył pączków. Walka kończy się inni uczniowie zaczynają klaskać i wiwatować.

Uczeń : Jesteście świetni.

Uczeń 2 : Będziecie niedługo przyszłością HVW

Uczeń : Będziecie walczyć o te pasy jak Niki i Huszar , jak Skurp czy Waceksław.

Nagle jakaś postać wychodzi z cienia i zaczyna klaskać.Blond włosy lekki zarost. Elegancko ubrany mężczyzna z cynicznym uśmiechem zaczyna klaskać. Uczniowie od razu rozpoznali profesjonalnego zapaśnika pracującego w HVW , Johnny "Thorn Mouth" Thornpike zawitał do szkoły High Wrestling Voltage.

Johnny Thornpike : (Nadal klaszcząc) Brawo , brawo no po prostu dawno się tak nie uśmiałem , jesteście lepsi niż ten no...Jeff Dunham. On się śmieje z samego siebie wy w sumie też. Będziecie walczyć o pasy tak? Karzeł w masce wytatuowany jak wokalista Arki Satana oraz wielki orangutan...co jajko ukręcisz? A w dodatku wielce profesjonalny trener. Słuchaj...kolego powinieneś trenować młodych zawodników sumo a nie tutaj kurwa pierdolisz farmazony. (Johnny wchodzi na ring i staje obok trenera. Spogląda się na niego i omal nie pada ze śmiechu.) Nie dość że mały i gruby to wiesz co? Stoję tutaj jakieś dziesięć sekund i jak otwierasz usta coś mi tutaj zalatuje męskimi organami. (Trener zaczyna się złościć , zaczyna wykrzykiwać...coś o widelcach i moonsaultach.) Co mi tutaj pieprzysz? (Trener zamierza zaatakować Johnny'ego , ten się uchyla przed atakiem , widać jak coś nakłada na rękę. Wemanowski się odwraca i co za Thorn Shot. Teraz podchodzi do niego dryblas. Zaczyna coś do niego gadać plując przy tym strasznie. Johnny spogląda się znudzony na wielkoluda...co za low blow. Johnny zaatakował olbrzyma i od razu powalił. Spogląda teraz na najmniejszego , ten klęknął przy narożniku i zaczął płakać.) Ludzie....wy chcecie zostać zapaśnikami...powiem ja wam coś...(Mężczyzna zszedł z ringu i coś poszukał w końcu znalazł , wszedł spokojnie na ring i pokazał plastikowy worek.) Wiecie co to jest? Wiecie...cóż jeśli chcecie poznać co kryje się w środku? (Uczniowie chyba jednak nie chcą widać jak zaczynają opuszczać swoje miejsca , sala szybko opustoszała , został tylko trener leżący na środku maty.) Co za kabaret....kurwa....

Johnny zszedł z ringu i udał się do wyjścia śmiejąc się głośno...

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

1

• Venomus

1

• AGNKP

1

• The Icon

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Trochę przykrótko wyszło ( choć lepiej, żeby było krótko, niż pisać jak Król :P )co nie zmienia faktu że RP jak najbardziej na poziomie. Walka zapowiada się w miarę ciekawie i prawie pewne, że Konrad straci pas (chyba nie oddał RPa). Mam nadzieję, że Pro pain title dostanie się w ręce członka nKw.

Johnny Thornpike w tej chwili wstał i podszedł do dziennikarza. Chwycił go za jego tanią marynarkę i podniósł trochę do góry. Uśmiechnął się przy tym na tyle diabolicznie żeby przestraszyć człowieka. Po chwili rzucił go na stół który roztrzaskał się pod ciężarem. Ochrona zareagowała nadzwyczajnie szybko...lecz członkowie n.K.w szybko poradzili sobie z nimi. Thornpike chwycił mikrofon.

Znowu kogoś nawalacie? Nuuuda. W co drugiej albo więcej erpozce jest coś takiego.

Dlatego właśnie powstało Stowarzyszenie Przeciwko Agresji Wobec Dresów (SPAWD). A że dziennikarz? Who gives a shit... :D

nWo 4 life!

Just 2 sweet!

861576481480fa62cbd549.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Trochę przesadziłeś z tym dziennikarzem hehe :lol:

16476371734edf391100c30.jpg

Znowu kogoś nawalacie? Nuuuda. W co drugiej albo więcej erpozce jest coś takiego.

Dlatego właśnie powstało Stowarzyszenie Przeciwko Agresji Wobec Dresów (SPAWD). A że dziennikarz? Who gives a shit... :D

Mam dziwne wrażenie że czeka nas dres invasion angle 8) Może to doprowadzić do podziału sił w HVW :twisted: W końcu nasz patriota jest idolem tej "subkultury" pewnie 8)

8363302634890420816486.jpg