Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Twoja karta na Taboo Tuesday

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

pamietaj masz nieograniczone mozliwosci, umowmy sie posty w tym temacie moga byc "kosmiczne", chodzi oczywscie o wasze marzenia zwiazane z gala RAW. Nie ma zadnych restrykcji oczywscie do wyboru jest jedynie aktywny roster RAW.
https://forum.wrestling.pl/topic/1159-twoja-karta-na-taboo-tuesday/

• Odpowiedzi 16
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• sixter

4

• bignash

2

• Urban

2

• tomo

2

Top użytkownicy w tym temacie

Randy Orton vs. Evolution (handicap WWE champ. match)

Chris Benoit vs. Chris Jericho (Intercontinental champ. TLC match)

La Ressistance vs. Tajiri & Rhyno vs. Edge & Christian (Tag team champ. Cage Match)

Eric Bischoff vs. Vince McMahon (I quit match)

Eugene vs. Shelton Benjamin (No DQ)

Trish Stratus vs. Stacy Keibler (Bra & Panties :) )

Matt Hardy vs. Kane (Burried Alive match)

that's all 4 now :lol:

https://forum.wrestling.pl/topic/1159-twoja-karta-na-taboo-tuesday/#findComment-12935

Kane vs Triple H - Hell in the Cell

Chris Benoiy vs SHELTON BENJAMIN vs Chris Jericho vs HBK

Randy Orton vs Batista

Rick Flair vs Batista

Matt Hardy vs Tajiri

La Ressistance vs Tyson Tomko and Christian

Edge vs Rhyno

https://forum.wrestling.pl/topic/1159-twoja-karta-na-taboo-tuesday/#findComment-12939

Eugene vs. Bischoff przegrany nosi sukienkę

Chris Jericho vs. Shawn Michaels vs. Kane IC Title Three Way Match

Stacy Keibler vs. Trish Stratus Bra & Panties Match

Triple H vs. The Rock o World Heavyweight Title

Randy Orton vs. Shelton Benjamin

Chris Benoit vs. The Hurricane

Rhyno&Tajiri vs. La Resistance vs. Edge&Christian vs. Batista&Flair o Tag Titles

Chciałbym żeby:

Eugene wygrał,Bischoff musi nosić sukienkę przez powiedzmy miesiąc

IC Title żeby wygrał Kane pinując Y2J

Stacy Keibler wygrywa Bra&Panties Match,a po zwycięstwie i tak rozbiera się do majteczek i bikini :twisted:

The Rock pokonuje HHH'a i zostaje Heavyweight Championem (pewnie nawet nie wystąpi nasza gwiazda filmowa na Taboo Tuesday,ale jest częścią rosteru więc go ,,użyłem")

Orton pokonuje Benjamina i po walce podają sobie ręce.

Benoit i Hurricane remisują ze sobą.

Rhyno pinuje Flaira i Rhyno oraz Tajiri nowymi champami.

Tak ja to widzę :)

https://forum.wrestling.pl/topic/1159-twoja-karta-na-taboo-tuesday/#findComment-12942

• Reputacja:   1

4mann battle royal

[Triple H© vs Randy Orton vs Chris Benoit vs Ric Flair

WWE I-C championchips

Chris Jericho© vs Edge

Tag tean title mach

La resistance© vsShawn Michaels & The Rock

Kane vs Gene Snitsky (No DQ)

Eugene vs Eric Bischoff (juz jest ta walka) kiss my ass match

Batista vs Rhyno

Christian & Tyson Tomko vs Shelton Benjamin & Matt Hardy

Victoria vs Molly vs Trish vs Nidia bikini contest

https://forum.wrestling.pl/topic/1159-twoja-karta-na-taboo-tuesday/#findComment-12943

od razu mowie, glosuje za WWF'em z lat 97 kiedy to nie bylo podzielu na Faceow i helli.

1. Triple H vs Maven world heavyweight championship count out anywhere czy jak to sie tam nazywa. Maven wcale nie jest moim ulubiencem ale dostrzegam w nim potencjal i mozliwsc zaskoczenia on nie pokazal jeszcze na co go stac ale przedewszystkim nie skompromitowal sie niczym. dlaczego count out anywhere, bo chcilabym aby Mavenowi ktos pomogl w wygraniu tytulu. To o czym pisze to kosmos, bo nikt nie da jakiemu Mavenowi najwaznieszego tytulu na swiecie, ale mnie by taki obrot spraw sie bardzo podobal. tym kims kto pomogl by Mavenowi zdobyc tytul mistrza swiata bylby The Rock ktory ropoczal by tym swoj feud z Triple H'em. Chetnie widzial bym go w tej walce zamiast mavena, ale badzmy realistami Rock kreci filmy.

2.Christian vs HBK IC championship (Christian wczesniej wygral tytul i kontuzjowal Y2J'a)

3. Randy Orton vs Ric Flair (match poprzedzony dobrym feudem)

4. Kane vs Gene Snitzki buried allvie match

5. Batista vs Rhyno no DQ match

6. Shalton Benjamin vs Chris Benoit 2 out of 3 falls

7. Trish Stratus vs Victoria vs Stacy Kiebler vs Christy vs Gail Kim wet shirt contest

8. Sorry za przesade . Eugene vs Eric Bishoff taki match bedzie, ale ja bym osobiscie dal Ericowi spokoj bo go lubie.

9. La resistance vs Coach and Garison Cade.

https://forum.wrestling.pl/topic/1159-twoja-karta-na-taboo-tuesday/#findComment-12948

1 - Rik Flair & Batista vs HHH (HandiCap Match)

2 - Eugene vs the Rock

3 - Kane vs Matt Hardy & HBK & Lita & Trish (chokeslam match-trzeba na każdym zawodniku wykonać chokeslam.. w skrócie: Kane musi pierdachnąć każdy z tych korpusów:D:D:D na matę WITH AUTHORITY!!!)... wiem jestem potworem. ale scenariusz moj mówi: KANE MA WYGRAĆ!!

4 - Shelton Benjamin vs Chris Benoit vs William Regal vs Chris Jericho vs Shawn Michaels vs Mark Henry (Intercontinental Championship Battle Royal)

5 - Rhyno & Tajiri vs Edge & Christian vs La Resistance:/ vs Coach & Garrison Cade vs ????????? ...........jeszcze jakiś tag team:P (Elimination Chamber Tag Team Match lub Ladder Match)

6 - Eric Bishoff vs ...........vs .......... vs .......... (Who's Gonna Be GM of RAW Match - Fatal FourWay:) )

7 - Al Snow vs Maven vs Mick Foley vs Tyson Tomko (Undisputed Hardcore Champion)

8 - po raz drugi: Kane vs Jim Ross & Jerry Lawler (nienawidze tych dwóch dupków.. komentatorzy po ch*** fest:/ )... aha zapomniałem.. nie wiem jak nazwac to... moze Elimination Handicap Match [(jesli Te dwa ćwoki.. to trudno.. (ale script mówi mi ze KANE wygra:D:D:D ).. a jesli wygra Kane i spinuje jednego to jeszcze musi rozpykać i drugiego dziadka:) ]...hmmm ale najkrócej nazwac to tak... Handicap ale stipulation: Kane musi spinować obu:)

pomysla brakuje mi :/:(((

Edytowane przez bignash
https://forum.wrestling.pl/topic/1159-twoja-karta-na-taboo-tuesday/#findComment-12975

o stary Maven world heavyweight championem :P to bylby dopiero koszmar
https://forum.wrestling.pl/topic/1159-twoja-karta-na-taboo-tuesday/#findComment-12978

1. Triple H vs Chris Jericho (title vs title submission match) lub Triple H vs Randy Orton vs... Rhyno (niestety ale mu markuję:)) od main eventu, zależy reszta gali - walka Trypla z Jericho byłaby naprawdę dobra, trochę krwi, brutalności, i co najważniejsze - clean finish. Jericho obrywa ale zostaje mistrzem. Triple H vs Rhyno vs Randy Orton to main event który byłby ciekawy tylko dla mnie ;) Lubię Rhyno (aczkolwiek nigdy tytułu nie dostanie) lubię też Ortona, i nienawidzę HHH'a, dlatego w tym wypadku postawiłbym na Ortona. Finish wygląda tak, że Rhyno chcąc wykonać speara na Ortonie ostatecznie powali na glebę Trypla, natomiast Orton pinuje Rhyno po wykonaniu RKO, jednak nie po jednym, a po dwóch :) W taki sposób HHH nie straci wiele ze swego wizerunku bo nie zostanie bezpośrednio spinowany, Rhyno pokaże, że jest silnym SOB gdyż będzie potrzeba aż 2 RKO aby go spinować, a Randy zyska dwóch dość wiarygodnych przeciwników.

2. Chris Jericho vs Edge - IC title, lub zamiast Jericho, Rhyno czy Orton - Jericho vs Edge byłoby ciekawe, ale wolałbym chyba mały rewanż Edge vs Orton, mieli już przyzwoitą walkę, natomiast Rhyno vs Edge byłoby beznadziejne, ale jeżeli już to Rhyno jako monster heel wygrywa :)))

3. Chris Benoit vs Matt Hardy - 14 minut solidnego wrestlingu, okazja do wypromowania Hardy'ego, jako finish dałbym remis po np. źle wykonanym german suplexie. Tak nie ucierpi ani Benoit ani Hardy, a ten drugi będzie bardziej "wiarygodny". Poza tym, to szansa na dość ciekawy feud.

4. Shawn Michaels vs Steven Richards - finisher match - jakieś 18 minut, dużo nie trafionych superkicków, sądzę, że po dobrze wypromowanym feudzie (w którym Richards odgrywałby rolę Michaelsa z lat 92-95), byłby to naprawdę co najmniej solidny pojedynek. Lubię Richardsa, i według mnie jest marnowany jak cholera.

5. Ric Flair & Batista vs William Regal & Shelton Benjamin - Benjamin pinuje Flaira po tym jak Batista się od niego odwraca, max 12 minut, następnie rodzi się konflikt Flair vs Batista (hmm, trochę mi to pachnie Flair vs Vader:)) który jest szansą na wypromowanie Batisty.

6. Kane vs Coachman & Lawler - przegrany opuszcza WWE - wygrana Kane'a oczywiście, Lawler & Coach - bye bye, typowy squash (max 6-7 minut) z odrobiną krwi któregoś z walczących. I Coacha i Lawlera ostatnio nie trawię. Kane musiałby być w tej wacle facem, proponuję feud podczas którego Coach & Lawler nabijają się z jego twarzy w licznych komentarzach itp., co ostatecznie doprowadzi do nerwowości naszego "Big Red Daddy" :P

7. Christian vs Val Venis - cage match - jeżeli Venis umiał poprowadzić do solidnej walki Rikishiego to tym bardziej uda mu się z Christianem, na koniec chciałbym zobaczyć Money Shot ze szczytu klatki :) Poza tym, myślę, że Venis przy odpowiednim gimmicku mógłby sporo zyskać, gdyż jest bardzo przyzwoitym workerem, a Christan świetnie nadaje się do jego wypromowania.

8. Tajiri vs Al Snow (o ile powróci do wrestlingu) - Double Tables, jeżeli nie to Tajiri vs The Hurricane vs Maven - three way elimination match (dałbym im jakieś 14 minut) - w pierwszym przypadku, mogłaby wyjść bardzo dobra walka, natomiast w 2, już nieco gorsza. Maven & Hurricane musieliby przyjąć w tej walce jakieś bumpsy, dlatego najlepiej, gdyby był to No DQ match. W pierwszym przypadku jako zwycięzcę widzę Snowa który po walce decyduje się na kontynuowanie kariery lub zawieszenie butów na kołku, w drugim Tajiriego.

Głównym minusem mojej gali jest mała ilość tag team matchów, ale kto by w nich uczestniczył? Nie brałem pod uwagę Rocka & Foleya gdyż dla mnie to już nie są wrestlerzy tylko zwyczajne "gwiazdeczki" walczące od święta. Nie interesuje mnie też udział Div, jak chcę kobiet w szpongach to zapuszczam Pamiętnik Czerwonego Pantofelka :)

https://forum.wrestling.pl/topic/1159-twoja-karta-na-taboo-tuesday/#findComment-12981

widze ze wielu z nas widzialoby Rhyna wyzej niz jest obecnie. Po kilku jego ostatnich walkach w midcardzie, w konfrontacji z innymi mowie oczywiscei o Resistancach, Rhyno wypada naprawde dobrze.
https://forum.wrestling.pl/topic/1159-twoja-karta-na-taboo-tuesday/#findComment-12983

Sa juz 2 prawie pewne walki na Taboo Tuesday a mianowicie:

1. Triple H vs Shawn albo Edge albo Chris Benoit o pas oczywiscie

2. Bischoff vs Eugene gdzie przegrany : jest golony na lyso

musi chodzis w sukience

musi cos dla wygranego zrobic

Ps. Jak podac wyniki najnowszego RAW?????

https://forum.wrestling.pl/topic/1159-twoja-karta-na-taboo-tuesday/#findComment-12988

HHH vs Kane vs Benoit vs Orton - World Title

Edge vs Y2J vs HBK - IC title

Shelton Benjamin vs The Rock

Batista vs Rhyno vs Test

https://forum.wrestling.pl/topic/1159-twoja-karta-na-taboo-tuesday/#findComment-13029

• Urządzenie:  Windows

Kane Vs Triple H Casket Match

Randy Orton Vs Batista

Chris Benoit Vs Chris Jericho Vs Christian Vs Edge (4 Way Intercontinental Championship)

La Ressitance Vs Eugene Handicape Match

Trish Stratus Vs Ta Nowa Diva

Shalton Benjamin Vs Matt Hardy

Rhyno Vs Tajiri

Flair Vs Coach Lamer match

https://forum.wrestling.pl/topic/1159-twoja-karta-na-taboo-tuesday/#findComment-13031

Ja sie tylko wypowiem o Main Evencie walce Benoit-HHH w No DQ

Jakaś 18 minuta walki obaj sa juz bardzo zmaczenia i chca tylko spinowac rywala nagle Banoit wykonuje crossface na HHH lecz wbiega evotution i zaczyna dobijac Benoit krew z Chrisa leje sie litrami a HHH sie smieje i szykuje sie do spinowania Benoit lecz nagle slychac...If ya smelllll...........i wbiega The Rock lecz nie radzi sobie z 3 rywalami i Evolution szybko radzi sobie z tym rywalem i HHH znowu chce spinowac Benoit lecz nagle slychac odglos tlukacego sie szkła i wchodzi Stone Cold ktory zaczyna zozbijac Evolution w tym czasie wstaje Rock i Benoit i wypedzaja z ringu Batiste i Flaira i miedzy nimi zostal tylko Triple i najpierw dostaje German Suplex od Banoit potem Stunner od Austina i na koniec People Elbow od Rocka po tej serii Benoit zaklada na HHH i czekeka az ten sie podda a Rock i Austin pilnuja aby zaden z Evolution nie przeszkadzal i HHH sie poddaje a nowych mistrzem zostaje Chris Benoit

Po tej walce rozpoczyna sie feud Orton-Benoit

Wszystko jest mozliwe o ile Austin wroci ( jest szansa ale napewno nie tak szybko )

https://forum.wrestling.pl/topic/1159-twoja-karta-na-taboo-tuesday/#findComment-13136

szanuje marzenia ale to Urban jest wyjatkowo wybujale, choc mozliwe ale bardzo maloprawdopodobne, niemal tak prawdopodobne jak uderzenie w ziemie asteroidy.
https://forum.wrestling.pl/topic/1159-twoja-karta-na-taboo-tuesday/#findComment-13228