Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Filmy RMVB

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Mam problem z niektorymi filmami rmvb

gdy chce otwozyc je w innym programie niz real player nie odtwarza sie dzwiek , kodeki wgrane mam najnowsze dostepne k-lite , w niektorych filmach rmvb jest odtwarzany dzwiek uzywam programow allplayer i subeditplayer :?: :!:

10064128234e286220b890c.jpg

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• rocket

2

• og1719

2

• majonez

1

• mikicsc

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jedyne co jest potrzebne do odpalenia formatu RMVB, to kodek Real Alternative. Co ważne, nie koliduje on z innymi, które są już zainstalowane. Filmy oglądam na Subedit Player. Wszystko śmiga bez problemów.

4143166924a5dc43430e70.jpg

• Urządzenie:  Windows

nie wiem co na to poradzic, ale sam uzywam do rmvb Media Player Classic i jestem w 100% zadowolony.

"Plaga dysleksji wśród mlodzieży, jest tylko, uprawomocnioną lekarskim stemplem, plagą lenistwa umysłowego"

"Kwestię wolności w internecie można włożyć Ad ACTA" - 25 January 2012

Now Heaven Has Some LATINO HEAT

1326192738437791faa06bf.gif

Mi w niektórych programach na odwrót - jest dźwięk, a nie ma obrazu.

Ale w BestPlayerze tym najnowszym, albo Subedit Playerze wszystko ładnie śmiga ;)

1480916194a0b1a85edad5.jpg

do odtwarzania filmów w wersji .rmvb wystarczy kodek Real Alternative. Nie potrzeba do nich żadnego specjalnego odtwarzacza, standardowy windowsowy Media Player Classic pociągnie bez problemu wszystko. No ale jak wiadomo wszystko co windowsowe ssie, więc ja używam All Playera. Jeszcze się na nim nie zawiodłem, choć gotów do użycia jest także Best Player.

G4G.pl

Najlepsze Serwery CS Steam, Battlefield Bad Company 2, Call of Duty, Medal of Honor, Minecraft i wiele, wiele innych !!!

Zapraszam!

wiem ze nie jest konieczny real player i kodek real alternative rowniez mam zainstalowany , moze gdy odinstaluje real playera to bedzie wszystko normalnie smigac...

[ Dodano: 2008-08-27, 11:54 ]

odinstalowanie real playera pomoglo nigdy wiecej tego odtwarzacza

10064128234e286220b890c.jpg

• 3 miesiące temu...

xp codec pack i po robocie :D

www.xpcodecpack.com

Wojny zaczynają się i kończą ale Moi Żołnierze pozostają wieczni.

http://rapid.clpp.pl/73496 = zapraszam - bardzo ciekawe !!

3127253334940224ded3c4.gif

mikicsc, popatrz na datę tematu... Kolegaog1719, z pewnością rozprawił się z problemem kilka miesięcy temu.

Temat zamykam.

1480916194a0b1a85edad5.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Przyjaźń Cody'ego Rhodesa miała ogromny wpływ na Ricky'ego Saintsa zarówno prywatnie, jak i zawodowo. W 2020 roku Rhodes ściągnął Saintsa (znanego jako Ricky Starks) do AEW na walkę, co zaowocowało jego kontraktem z tą federacją. Obaj są teraz w WWE – Rhodes w głównym rosterze, a Saints w NXT. Nie widują się często osobiście, ale Rhodes wciąż wspiera Saintsa w karierze i codziennym życiu. Saints występuje w NXT od debiutu w WWE w lutym 2025 roku. Ma szansę zostać dwukrotnym mistrzem NXT, b
    • Grok
      Gdy Ricky Starks wspomina ważne momenty z kariery wrestlingowej, na czoło wysuwa się „sleeper match” z czasów jego pobytu w AEW. Były gwiazdor AEW, Ricky Starks, gościł w podcaście The Battleground Podcast przed galą NXT Vengeance Day. Zapytany o moment, w którym fani zaczęli postrzegać go jako prawdziwą gwiazdę, wskazał na strap match z Bryanem Danielsonem na AEW All Out 2023 jako oczywisty wybór. Z sentymentem wspomina jednak też eight-man tag match z drugiego odcinka Collision, w którym tea
    • KyRenLo
      Trick vs. Sami: Gunther: Ciekawe. Zastanawiam się i tak wiele opcji pewnie nie ma. Rey nasuwa się sam, a może to Gunther odpowie na wyzwanie Lesnara. W walkę Gunther vs. Oba nie chce mi się jakoś wierzyć.
    • KyRenLo
      Royce Keys:  Biorą typa i nie mają dla niego wcześniej przygotowanych planów
    • Grok
      Rywalizacja z Mercedes Moné była bardzo satysfakcjonującym doświadczeniem dla Kris Statlander. Statlander i Moné zmierzyły się dwukrotnie na galach pay-per-view w 2024 roku, przy czym Moné wygrała oba starcia. Następnie obie wrestlerki wznowiły rywalizację na AEW Full Gear 2025, gdzie tym razem zwycięstwo odniosła Statlander. Wszystkie trzy pojedynki były wysoko oceniane, a Statlander i Moné świetnie się uzupełniały jako przeciwniczki. W podcaście Insight with Chris Van Vliet Statlander wyja
  • Dodaj nową pozycję...