Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Husar RP (6)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Po Gali Under Pressure V

Szatnia n.K.w

Z szatni właśnie wychodzi, ubrany w wojskowe spodnie i czarną koszulkę z białym napisem n.K.w. Chwilę rozgląda się po backstage, po czym zmierza w kierunku wyjścia z hali w Zakopanem. Po chwili dobiega do niego jednak jeden z reporterów HVW - Zbigniew Wierzchowski.

Zbigniew Wierzchowski:Dzień Dobry nazy....

Husar (przerywając reporterowi):Wiem, kim jesteś. Nazywasz się Zbigniew Wierzchowski i zapewne chcesz przeprowiadzić ze mną wywiad. Tak?

Zbigniew Wierzchowski (zbity z tropu):Taaak. A dokładniej chciałbym się dowiedzieć czegoś o Niż...

Husar (znowu wchodząc w słowo) :O Niższej Kulturze Wrestlingu. Tak się składa, że ja jestem liderem polskiej bojówki, czyli ludzi, którzy bronią honoru polski, po naszych "popisach" na wszelkiej maści imprezach np. EURO 2008. Natomiast Liderem N.K.W jest Nicky Damage, ( słysząc "Nicky Damage" Wierzchowski lekko się cofa, a jego twarz blednie) więc jeśli szukasz informacji na temat przyszłości NKW, a także tego, co będzie się działo już w krótce w HVW to odsyłam cię właśnie do Natural Born Champa.

Zbigniew Wierzchowski (przestraszony) :DDDzięękuje bbbarrdzooo.

Po czym odchodzi. Husar tylko delikatnie uśmiecha się, po czym jeszcze raz rozgląda się w jeszcze raz i znowu idze w stronę wyjścia...

27-08-2008 Lublin

Początek Pierwszej w Historii Gala Polskiej Szkoły Wrestlingu

Przy liczącej kilkaset osób (składającej się głównie z fanów mocnej metalowej muzyki) widowni, na ring kieruje się prezes szkoły Adam Drwalski, z mikrofonem w ręku.

Adam Drwalski:Witam wszystkich fanów wrestlingu, którzy zebrali się na gali naszej szkółki. Choć pierwszych adeptów zaczeliśmy szkolić już pół roku temu, dopiero dziś postanowiliśmy zaprezentować pierwsze oficjalne show. Za chwilę wyjdą wszyscy wrestlerzy, którzy wezmą udział w walkach na gali. Kto wie, być może za kilka lat, zawodnicy, którzy dziś występują przed wami zostaną gwiazdami większych polskich federacji. Może nawet dla niektórych znajdzie się miejsce w HVW!...

W tym momencie przy wejściu pojawiają się dwie gwiazdy (ta, jasne ;) ) wcześniej wymienionej federacji : Husar i Nicky Damage. obaj mają na sobie znane koszulki n.K.w, i obaj trzymają mikrofony. Chwilę tak stoją przy wejściu patrząc z uśmieszkiem na publiczność, która reaguje bardzo negatywnie na przedstawicieli Niższej Kultury Wrestingu. Ci wkońcu wchodzą na ring. Drwalski nie wie, co robić.

Husar (słysząc nieustające gwizdy i wyzwiska): Zamknąć się. Zamknąć ryje kurwa!

W końcu publiczność przestaje.

Nicky Damage ( w stronę Drwalskiego ):Ja też bardzo serdecznie cię witam panie Adamie Drwalski. Jak zapewne wiesz, ja - Nicky Damage, Husar i nieobecny niestety Johnny Thornpike jesteśmy zawodnikami federacji, o której przed chwilą wspomniałeś. Mianowicie HVW. Nie przyszliśmy się tu jednak chwalić, rozdawać autografy czy koszulki...

Husar:Jak to Tuan czy Chris Attitude i Jupiter mają w zwyczaju.

Nicky Damage:Otóż to. A wracając do tematu : Zapewne zastanawia się pan teraz: Skoro ci dwaj skurwiele, nie chcą rozdawać ani autografów, ani koszulek, to czego chcą? Prawda?

Adam Drwalski:Prawdę mówiąc, zastanawia mnie, dlaczego ochorna nie próbowała was zatrzymać...

Husar:A kto powiedział, że nie próbowała?! Próbowała, próbowała. Pokazalibyśmy jak ta próba się dla nich skończyła, ale niestety nie posiadacie tego wielkiego telebima coś-tam-tronu. Zresztą to tylko dobra nauczka dla ciebie, żeby na przyszłość nie oszczędzać na ochronie. Znam paru koksów z okolicy, i myślę, że za odpowiednią opłatę, zadbali by tutaj o porządek.

Nicky Damage:W każdym razie. Ja i Husar postanowiliśmy odwiedzić ciebie, gdyż jako założyciel tej szkoły wrestlingu, jest pan po części odpowiedzialny, za to co się stanie z jej absolwentami prawda? Prawda. Nie wiem, czy zna pan prezesa Balickiego. To spoko człowiek, dostarcza mi pieniędzy i tak dalej. Ale ma jedną, małą, ale kurewsko poważną w skutkach wadę. Zatrudnia każde ścierwo, które zgłosi się do federacji.

Husar:Np. Niejakie Dzieci Nocy, Theo i Maggot. Naprawdę wielka szkoda, że nie macie telebimu, bo bym wam pokazał, jak teraz wyglądają te dwa niedorobione pizdoczłapy, choć część publiczności spewnością conajmniej zasłabła by widząc tak kurewsko dużo krwi.

Nicky Damage: Chodzi nam o to, żeby przestał również pan przyjmować każdą cipę do swojej szkoły. Bo niestety większość twoich podopiecznych to maksymalne anty-talenty, o czym dzisiaj zapewne przekona się widownia. Potem tacy frajerzy, których próbujesz na siłę przedstawić właścicielom Polskich federacji jako "perspektywicznych wrestlerów" trafiają na przykład do HVW. Tam każdy z tych jebanych pionków najpierw dostaje szansę w Proving Group, aby fartem pokonać jeszcze większe beztalencia i usłyszeć od Biggmaczyńskiego, że ten ma dzisiaj dobry dzień i dostaną szansę walki na Under Pressure. W debiucie nie żadko dzięki szczęściu, któryś z tych pseudozapaśników znowu fartem, na przykład dzięki interwencji kogoś z zewnątrz wygrywa swoją pierwszą walkę!

Husar:I wtedy wszystko się zaczyna. Najgorsze kurwy dostają pokazywane są na backstage jako "ci, którym udało się przebić". A gdze czas dla takich zawodników jak członkowie n.K.w?!

Nicky Damage:Panie Drwalski, Ja, Husar i nieobecny Johnny Thornpike oskarżamy pana, o bezmyślne wystawianie ciot, do walki z zawodowymi wrestlerami. Czy ma pan coś na swoją obronę? ( Cały ogłupiały i przestraszony Drwalski wpatruje się tylko w dwóch wrestlerów) Widzę, że nie. Więc może ktoś z publiczność spróbuje się sprawdzić w roli twojeo adwokata?

Husar (do Nickiego bez mikrofonu): Wiesz, generalnie jedyny kontakt z metalami, jaki w życiu miałem, to od czasu do czasu śpuścić wpierdol takiemu ścierwu, i za bardzo nie mam ochotę jakąś debatę...

Nicky Damage (do Husara również bez mikrofonu):Nie pękaj (teraz normalnie) jest jakiś mądry?!

głos z tłumu: Tacy jesteście cwaniacy, ale nie każdy walczy tak brutalnie jak wy!

Nicky Damage:Noo, racja. Theo i Maggot też nie walczą brutalnie, i dla tego przegrali. Twardym trzeba być, nie miętkim! Zobacz na Husara. Pamiętam jak na Under Pressure II, wraz z pozostałymi zawodnikami naszego 4-way matchu, zaczeliśmy go obijać po za ringiem. Zrobiliśmy mu z ryja Hiroszimę. Ale jakoś kurwa nie przypominam sobie, żeby rozpaczał nad swoim losem.

Husar:NIe przesadzaj Damage. W życiu oberwałem już nie jedną bronią, i nawet jażeniówki Vlada nie są mi strasze. Natomiast Dzieci Nocy. Co oni przeszli w życiu. Raz se zdarli skórę na kolanie i już myślą że są hardcorowcami.

Nicky Damage:W tym biznesie trzeba się liczyć z bólem, szczególnie, jeśli trafi się na człowieka, który zwie się "Damage"!

Kolejny Głos z tłumu:Do n.K.w dołączył człowiek, z którym nie dawno rywalizowaliście, czy mam przez to rozumieć, że w ten sposób chcecie sobie załatwić ochronę na mecz o Tag Team titles? Boicie się porażki?

Husar:Wiedziałem, że takie tempe owłosione pały nie będą wiedziały co to znaczy obornić kogoś argumentami. Cała Polska się was wstydzi!

Nicky Damage:Thorn Mouth zrozumiał, że aby coś osiągnąć, musi odejść od prawego i sprawiedliwego niczym nasz pierdolony prezydent, Mamoru. Thornpike ma wszystkie cechy, które mogą sprawić, że w krótce nie tylko on będzie mówił na siebie "Icon". Co do drugiej części pytania. Johnny ma własną walkę i my mamy własną. Każdy z n.K.w jest w stanie udowdnić, że potrafi wygrać walkę bez interwencji. Z kurewsko dużą porcją brutalności, ale bez interwencji.

Kolejny głos z tłumu (tym razem jakiegoś dziecka):A po cholerę wy tu w ogóle przychodzicie. Mam nadzieję, że wasi przeciwnicy zmiotą was z powieszchni ziemi na Baltic Meyhem!I mam nadzieję, że dokonają tego prawdziwi wrestlerzy, którzy nie muszą oszukiwać aby wygrać!

NIcky chce odpowiedzieć, ale w momencie gdy otwiera usta, stojący za nim Husar uprzedza go.

Husar:Na Baltic Meyhem, zobaczysz gówniarzu rzeźnię, w wykonaniu prawdziwego patrioty i człowieka urodzonego, do zadawania obrażeń! Możesz mi wierzyć, że nie ważne kim będą nasi przeciwnicy! Nie będą oni walczyć o Pasy, tylko o przetrwanie!A jeśli nie przetrwają, to ich śmierć, będzie naprawdę daleka od naturalnej! Ja i Nicky Damage wykończymy ich! Nie potrzebujemy jarzeniówek, kastetów, kijów bejzbolowych, kijów bejzbolowych obwiązanych drutem kolczastym, noży do krojenia pizzy, haków, kosiarek, czy kurwa broni palnej, aby zniszczyć rywali. Zmieciemy przeciwników, niczym Lech Poznań zmiótł Grass-dziurawych-pedałów-coś-tam Zurych, niczym Wisła zmiotła Żydów z Jerozolimy. Nie ważne, czy na naszej drodze staną Theo i Maggot, Destroyer i Iron Hearth,czy Polish Eagle i Nas Jazzowski,czy Jupiter i Chris "More" Attitude,czy Psycho One i TuanX, Ricky Banks i jego wesoła świta ochroniarzy, Biggmaczyński i Balicki,czy Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji, Piotr Świerczewski i Radosław Majdan,czy Lech i Jarosław Kaczyński, George Bush i Wladimir Putin, czy sam kurwa Allach i jego wielki i mały Dżihad. Zniszczymy wszystkich. Nie boimy się nikogo. Niewiem kogo tam na nas szykuja, ale to nie ważne. Jak dla mnie to mogą sciągnąć nawet obcego IV i Predatora. W ciągu swojej kariery międzynarodowego chuligana, obrywałem w życiu wszystkim, od pięści i łańcuchów, po tasaki i miecze samurajskie. Tak kurwa. Miecze samurajskie. Chrowaccy hool's mają fantazje. Nasza walka nie ma żadnej hardcorowej stypulacji, ale to nie zmienia faktu, że to będzie rzeź. Rzeź niewinnych. Ta walka pokaże, że n.K.w rozpoczyna krucjatę przeciw słabym wrestlerom. Najpierw Thorn Mouth zmiecie wszystkich w swoim Cage of Terror matchu i zgarnie tytuł Pro Pain, masakrując przy tym swoich rywali, a następnie Ja i Nicky zrobimy to samo z naszymi przeciwnikami. udowodnimy, że High Voltage Wrestling, dominuje nie efektowna walka, a brutalność.Dosłownie Niższa Kultura Wrestlingu. High Voltage Wrestling zostanie oczyszczone ze słabych wrestlerów, bo High Voltage Wrestling to nie jest federacja dla słabych wrestlerów!

Nicky Damage (z uśmiechem na twarzy):Pozosotaje mi powiedzieć tylko kurwa jedno słowo, które napewno każdy zna z wieczornych paciorków: AMEN! Możecie kontynuować "show"

Po kilku chwilach obaj wrestlerzy znikają z hali, a gdy Adam Drwalski upewnia się, że już ich nigdzie nie ma, daje sygnał do rozpoczęcia programu. Tak jak zapowiadał na początku wyjdą wszyscy uczniowie.Każdy z nich ma jednak naciele lub ubraniu czarny, nie żadko lekko zmyty, zrobiony sprejem napis n.K.W...

Wszelkie komentarze, Krytyka itepe, itede. mile widziana

Edytowane przez AGNKP
  • Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• AGNKP

2

• pablo modjo

1

• damiandziki

1

• ajfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

Najlepszy Twój RP. Świetnie odegrany gimmick na "zawodach". Dużo gadania to bardzo dobrze. Brutalna N.K.W bardzo mi się podoba. Myślę że jeśli modjo da RPa no swoim nominalnym poziomie zgarniecie pasy.

10136801454e08b07ab2e86.jpg

Muszę Ci powiedzieć że z RP na RP robisz coraz większe postępy. Bardzo ciekawy pomysł na przedstawienie ideałów N.K.W. Coś czuję że ta stajnia na długo zapisze się w pamięci e-fedówców (głównie początkujących 8) ). Twój końcowy speech mnie powalił :) Kawał dobrej roboty :)

8363302634890420816486.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Niezły pomysł z tą szkołą wrestlingu. Speech Husara też niczego sobie. Ekstraklasa to i może nie jest (podobnie jak moje RP) ale walnąłeś solidnego RP.

Dobra robota, lecimy po pasy :)

16476371734edf391100c30.jpg

Niewiem czy jest łatwiej pisać RP gdy można użyć swojego kolegę ze stajni ale RP jest dobry. Jak na Tag Team Champions, to może być.

Niewiem czy jest łatwiej pisać RP gdy można użyć swojego kolegę ze stajni ale RP jest dobry. Jak na Tag Team Champions, to może być.

Jeśli ten "kolega" jest liderem stajni ( a Nicky Damage jest) to trudno go pominąć :) .

Hmm sądze, że pasy wygracie bez problemu :) to raz a dwa rozbawiłeś mnie z porównaniem Mamoru do "prezydenta" :D...może nie ma super fajerwerków ale zdecydowanie mogę powiedzieć, że jest to solidny erp :)

Hmm a może chcesz ze mna powalczyć co ?? :)

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg