Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Unforgiven 2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

eff Hardy miał zdobyć walizke MITB i prawdopodobnie byłby podwójnym mistrzem (IC i WWE)

Nie zawsze osoby które zdobywają walizkę tak szybko stają się nowymi champami. Popatrz np. na Kennedyiego. Trzyma walizkę już prawie półtorej roku. Więc Jeff miałby ta walizkę tylko dla pokazu a o pas walczyłby gdyby WWE go jeszcze bardziej przypushowało. I na pewno WWE nie dało by mu dwóch pasu :P Marzenia.

It's Easy Bein' Sleazy

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RR

13

• -Raven-

11

• luki

10

• thejehmes

9

Top użytkownicy w tym temacie

Popatrz np. na Kennedyiego. Trzyma walizkę już prawie półtorej roku.
Kennedy stracił tamtą walizkę na rzecz Edge'a.

Ja czekam tylko żeby Cryme time zdobyli TT champions. HBK vs Jericho wynik do przewidzenia. A z tym Ceną to dziwne. Jak ktoś wyżej pisał przecież Cena walczył na ostatnim RAW.

Cryme time powinno zdobyć Tag Team champions, Rey mysterio... co on tam robi? Zobaczymy dopiero na Unforgiven to co każdy chce zobaczyć a mianowicie co z maską Rey`a. Wiadomo że będzie ją miał, oby Rey nie został WHC bo to by była klapa totalna

hm pozostałem dwie walki były do przewidzenia tag team jest w WWE szmacony więc te pasy można zdobyć bez żadnego feud'u :???: Jericho vs HBK - jestem bardzo znudzony tym feud'em, zaczął się już tak trochę po WM-ce więc czy to nie za długo :???:
"Ten, który kocha staje się zaślepiony wobec przedmiotu swojej miłości"

17493022184a8bc5252ce62.jpg

• Urządzenie:  Android

John Cena kontuzjowany. Aż podskoczyłem z radości. Ale za chwilę- przecież on 7 dni temu temu walczył, więc 8 dni temu nie mógł nabawic się kontuzji. Pewnie wymyślą mu wejście z nikąd jak na RR. To juz nie napawa mnie radością. No ale cuż przynajmniej nie zobaczymy go w walce o pas.

Teraz (w trakcie RAW) czekamy na nowego uczestnika Championship Scramble. I sobie tak myśle kto to może być. I wymyśliłem 2 opcje

1. Nie wiadomo i dowiemy się przed walką na PPV

2. Randy Orton. Miał wypadek, którego nie było, na drafcie zapewniał że powróci szybciej niz się tego spodziewamy, tak więc może to być on.

Wychodzi Adamle i zapowiada piątego uczestnika- byłego World Heavyweight Championa (a nie mówiłem- myślę sobie) Reya Mysterio! No kurna za jednego mega face'a dostaliśmy drugiego.

Ale teraz pomyślmy z drugiej strony. Rey został przecież "zmasakrowany" przez Kane'a. BRM może przecież zrobić to znowu. I tak jest pewna ich walka na którymś PPV i nie jest konieczne żeby spotykali sie wcześniej. W takim wypadku ponownie zwolni sie miejsce w WHC matchu. Rey i Cena byliby kontuzjowani, więc kto ich zastąpi? RKO!

Ale to oczywiście tylko moje fantazje bo w WWE to na 99% się nie zdarzy.

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Ale za chwilę- przecież on 7 dni temu temu walczył, więc 8 dni temu nie mógł nabawic się kontuzji

Mógł - Cena doznaje urazu karku na SummerSlam, jednak wydaje mu się że to pikuś, bierze jakieś dropsy na poprawę samopoczucia i walczy na Raw. Jednak po poniedziałkowej walce Cena wciąż odczuwa skutki niedzielnego powerbomba, idzie do lekarza i wychodzi że uraz jest dużo poważniejszy niż się spodziewano. Jednak Cena to superstar tak więc przez cały tydzień nic o tym nie słychać, aż wreszcie wczoraj Cena razem z zarządem WWE dochodzi do wniosku że nie warto ryzykować i trzeba iść na urlop.

John Cena kontuzjowany. Aż podskoczyłem z radości.

wiadomosc o jego smierci pewnie bylaby dla ciebie jak wygrana w totka, tak?

money MONEY!! YE YEE MONEY MONEY! Pasy dla Cryme Tyme! Czy rodzi się Harlem Heat XXI wieku? Nieeeeeee :P Przesadziłem oczywiście, ale polubiłem ten team, przyzwoity w ringu, ciekawe i autentyczne wzorowanie się na chłopaków z getta. Szczerze, cieszę się że dostali tittle shot, może coś się ruszy w rywalizacji duetów w ogóle.

Rey Mysterio w Scramble?? Będzie latał, będzie raczej rzucany.

Kane i szczerze mówiąc jeśli walka będzie odbywać się tak Kane vs Batista i Rey, Cm Punk vs Jbl

Błagam, oby nie to (choć jest to całkiem realne). W takiej symulacji każdy powinien walczyć o swoje, jeśli się potwierdzi teza Krzycha, to ja dziękuje, wyłączam.

HBK vs J2K- mhhhhhh......to ja też podziękuje, za długo się to ciągnie, za dużo gadania, za mało akcji. Dali już sobie po razie, teraz niech wypiją z pół basa i koniec feudu, ile można?

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

HBK vs Y2J - Ile można ciągnąć jeden feud to się już nudne zrobiło. Tak jak powiedział RR za długo to się ciągnie , za dużo gadania , za mało akcji.

fajnie że Cryme Tyme dostaną wreszcie Title Shoty , ale myślę że ten feud trochę się pociągnie i Cryme Tyme wygrają za jakiś miesiąc , może dwa .

We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

John Cena kontuzjowany. Aż podskoczyłem z radości.

wiadomosc o jego smierci pewnie bylaby dla ciebie jak wygrana w totka, tak?

Uradowałem sie wiadomością że go nie będzie. Niczego złego dla mu nie życzę jeżeli o to Ci chodzi. Kontuzja= brak zawodnika w tv i tylko o to mi chodzi, a nie o to że jest chory czy coś.

DonCarlos, racja o tym nie pomyślałem. Bardzo prawdopodobne, że tak było.

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

• Reputacja:   396

PS.W moich oczach cena stracił już szacunek.

Cena stracił w Twoich oczach szacunek? A możesz napisać why? W moich oczach Cena właśnie zyskał... może nie tyle szacunek, ale z pewnością akceptację. WWE przestało już się kręcić wyłącznie wokół jego osoby, nie jest obecny w każdym najważniejszym feudzie, nie dominuje już przez 3/4 czasu swoich walk, jak trzeba - jobbuje, jak trzeba - przegrywa nawet czysto (z Tryplem, z Batistą), czegóż chcieć więcej? Ringowo Jaś jest średniakiem jak zawsze (chociaż i tak kasuje np. takiego Batistę z biegu), ale przy micu nadal potrafi porwać małolatów. Nie mam nic przeciwko Cenie w obecnej postaci, jeżeli nie przepushowują go to chłopina jest całkiem strawny. Cena jako silny uper midcarder lub jeden z wielu (a nie ten niezniszczalny, najlepszy, jedyny) main eventerów, to opcja spokojnie do zaakceptowania.

Żeby nie off-topować, powiem że widzę tylko 2 rozwiązania walki o pas HW brandu RAW. Pierwsza opcja to zwycięstwo Punka i umocnienie go w roli mistrza (póki co Vinnie jest z niego zadowolony, tak więc ja stawiałbym obecnie na tą opcję). Druga - to zwycięstwo Ceny, kontynuacja feudu (tym razem o pas) z Batistą i odwet Jaśka (tym razem to Drewniany będzie jobbował) za porażkę z SummerSlam. Co do pasa HW Smacka to - przy takim składzie oponentów - raczej nie ma bata by Trypel opuścił Unforgiven bez swojej błyskotki.

[ Dodano: 2008-08-26, 23:48 ]

P.S. Scenariusz z pasem dla Ceny odpada, bo BezCenny wyłapał kontuzję.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Reputacja:   24
  • Styl:  Ciemny

WWE przestało już się kręcić wyłącznie wokół jego osoby, nie jest obecny w każdym najważniejszym feudzie, nie dominuje już przez 3/4 czasu swoich walk, jak trzeba - jobbuje, jak trzeba - przegrywa nawet czysto (z Tryplem, z Batistą), czegóż chcieć więcej? Ringowo Jaś jest średniakiem jak zawsze (chociaż i tak kasuje np. takiego Batistę z biegu), ale przy micu nadal potrafi porwać małolatów. Nie mam nic przeciwko Cenie w obecnej postaci, jeżeli nie przepushowują go to chłopina jest całkiem strawny. Cena jako silny uper midcarder lub jeden z wielu (a nie ten niezniszczalny, najlepszy, jedyny) main eventerów, to opcja spokojnie do zaakceptowania.

I właśnie z tego samego powodu przestałem wymiotować na jego widok. Cena wreszcie stał się normalnym zawodnikiem, który przegrywa. W tej formie John mi nawet pasuje, choć mimo tego, że mic skille ma niezłe, to słuchać go nie lubię. Jego speeche mają moc, ale jest to sztucznie naciągana moc, co mi się nie podoba.

W sumie to nie mogło być innego rozwoju wydarzeń, w momencie gdy połowa widowni mu cheerowała, a druga połowa serwowała mu wielką salwę heatu. Monster push musiał w tym momencie się skończyć.

Jeszcze co do walki o WWE Title - nie sądze by Punk stracił pas w najbliższym czasie, chyba że na rzecz jakiegoś świetnego heela... którego do powrotu Ortona, na horyzoncie nie widać. Rzecz jasna musiało by to nastąpić podczas jakiegoś ciekawego feudu, na co się w WWE nie zanosi :)

Jak dla mnie Punk straci pas na 99%, nie widze opcji aby w nowej stypulacji WWE oboje mistrzowie obronili swoje tytuly (tripel jest pewniakiem na 110%). Zapewne nowym mistrzem zostanie Batista gdyz jako jedyny obecnie na RAW zaliczyl spory push.

• Reputacja:   396

Z osób które pozostały w walce o pas Punka - faktycznie tylko Batista ma obenie szanse by zgarnąć złoto (znowu przepushowują Drewnianego Dave'a), choć ja nadal się skłaniam ku opcji, że CM obroni tytuł (pewnie będzie tak, że Batista zaliczy 110 pinów podczas walki, w tym także może i na Punku, ale to CM zaliczy ten jedyny, ostatni pin i odjedzie w siną dal z pasem).

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Reputacja:   1

Potwierdzony Scramble Match o ECW Championship:

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/7938564

Nie przepadam za Johnem Morrisonem ale w takim meczu zeby go zabraklo przeciez to jest smeszne zeby dawac za niego Mizusa. Finlaya z ringu sciagnie pewnie Mike Knox. Do Chavo moze rowniez przyleciec Bourne chociaz to drugie juz jest nierealne. Moim zdaniem walka rozegra sie miedzy Chavo, Mattem no i champem oczywiscie Henrym. Nie przewiduje tu jakis niezwyklych fajerwrekow. Mysle ze Mark obroni tytul po przecietnej walce.