Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Unforgiven 2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Tag Team Championship match: Team Priceless vs Cryme Time

myśle ze tutaj pewniakiem są Cryme Time, po powrocie do WWE i tak długo nie dostawali pushu wiec to ich moment

ECW Scramble: Mark Henry vs Matt Hardy vs Miz vs Finley vs Chavo Guerrero

Tutaj stawiam na Finleya ewentualnie Matta, całkowicie bym się zawiódł gdyby wygrał The Miz

WWE Scramble: HHH vs Shelton Benjamin vs MVP vs Jeff Hardy vs THE Brian Kendrick

Myśle ze końcówka bedzie należała do Jeffa i MVP i wygra ją Enigma, chyba że Kendrick bedzie mial jakąć cwaną akcje pod koniec i uda mu sie wygrac,jak wiemy WWE lubi zaskakiwac a push dla Briana ostatnio był zaskakująco duzy

WHC Scramble: CM Punk vs Batista vs Kane vs JBL vs Mysterio

według mnie sa tylko dwie możliwości, albo Cookie Master utrzyma pas, albo wygra go wlasnie Mysterio

HBK vs Y2J

noo tutaj to mozemy sie spodziewac widowiska, jest to walka kończąca znakomity feud miedzy tymi dwoma zawodnikami.

stawiam na wygraną HBK

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RR

13

• -Raven-

11

• luki

10

• thejehmes

9

Top użytkownicy w tym temacie

Tag Team Championship Match : Rhodes & Dibiase vs Cryme Tyme - powiem krótko , byłbym bardzo zawiedziony gdyby Cryme Tyme nie zdobyl pasu , wiec typuja że to wlasnie oni zdobędą pas

ECW Scramble : Oby nie skończyło sie tak że znów ktoś pomaga Henremu , to juz byloby nudne , myśle ze walka sie rozegra miedzy Mattem i Markiem i ten drugi zachowa pas

WWE Scramble: HHH vs Shelton Benjamin vs MVP vs Jeff Hardy vs THE Brian Kendrick

Jakoś nie chce mi sie wierzyc ze HHH straci pas , wiec The Game wygrywa i potem feuduje z kimś "wielkim" typu Taker

WHC Scramble: CM Punk vs Batista vs Kane vs JBL vs Mysterio: Lol , Mysterio wraca po kontuzji i juz walczy o pas ? Batista moze powaznie zagrozic Punkowi , tu mi trudno wytypować

HBK vs Y2J : tu juz nie widze innej mozliwosci , HBK daje nauczke Jericho i wygrywa

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

Do Pepsi Plunge CM Punk nie wróci, niestety w WWE może być tylko Pedigree i tylko wykonywany przez jednego człowieka.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Do Pepsi Plunge CM Punk nie wróci, niestety w WWE może być tylko Pedigree i tylko wykonywany przez jednego człowieka.

I według mnie lepiej bo ta akcja za często mu nie wychodziła i wyglądało to raczej jak piledriver niż pedigree.

8363302634890420816486.jpg

Tag Team Championship Match : Team Priceless vs Cryme Tyme - Cryme Tyme bardziej zasługują na te pasy.Mieli słaby push od czasu powrotu do WWE, i myślę że wygrają.Chociaż z drugiej strony Team Priceless tak za długo tych pasów nie ma i już stracili na rzecz Ceny i Batisty , ale je nim odebrali.No cóż tak czy siak jestem za Cryme Tyme.

ECW Scramble : Według mnie będzie w tej walce górował Mark Henry , ale gdzieś pod koniec Hardy zrobi mu Twist Of Fate i spinuje w końcówce i zostanie nowym Champem.

WWE Scramble: HHH vs Shelton Benjamin vs MVP vs Jeff Hardy vs Brian Kendrick

tu będzie trochę trudny wybór , ale myślę że Jeff zdobędzie pas , albo Triple H obroni.Chociaż WWE może zrobić niespodziankę i to The Brian Kendrick zostanie nowym Championem.

Jakoś nie chce mi sie wierzyc ze HHH straci pas , wiec The Game wygrywa i potem feuduje z kimś "wielkim" typu Taker

WHC Scramble: CM Punk vs Batista vs Kane vs JBL vs Mysterio : Mysterio co on tu robi ? Na pewno nie zostanie WHC.Hmm. trudny wybór.Nowym Champem myślę że zostanie Kane.Jak nie Kane to na pewno CM Punk obroni swój pas ponieważ dobrze sprawdza się jako Champion i Vince świetnie trawił dając mu pas WHC.

HBK vs Y2J : Tutaj raczej jest pewne że wygra HBK , chociaż WWE może zrobić nam niespodziankę.

We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

WWE Scramble match :Triple H vs The Brain Kendrick vs Jeff Hardy vs MVP vs Shelton Benjamin-Według mnie walka rozegra się między Hardym a HHH,wygra Jeff,ponieważ jeszcze nigdy nie posiadał pasa WWE.

WHC Scramble match :CM Punk vs Batista vs Kane vs JBL vs Rey Mysterio-Tutaj sytuacja jest jasna wygra Rey,ponieważ wrócił po kontuzji i jeszcze ta sprawa ,że on nie żyje i nagle wygrywa to jest proste.

ECW Scramble match:Mark Henry vs Matt Hardy vs Chavo vs The Mizz vs Finlay-Walka rozogra sie tylko dwoma wrestlerami Matt oraz Henry wygra zdecydowanie Matt , bo próbował juz tyle razy pokonać Marka ale sie nie udało i teraz jest czas na zemste.Wygra Matt.

Tag Team Championship:The Pricelles vs Cryme Time-Krótko.Na 100% wygra Shad and JTG nie po to ukradli im pasy , żeby teraz przegrac.

HBK va Y2J: Pewne ,że wygra HBK i jest to okazja do zakończenia tego głupiego feudu.

Brakuje mi tu jeszcze dwóch walk.

Kofi Kingston vs Santino Marella o ITC Champion.

Jesse and Festus vs Curt Hawkins and Zack Ryder.

:razz:

Because I'm Awesome!

"Żądasz mądrej odpowiedzi, musisz równie mądrze pytać"

[you] Zalookaj http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?p=283487#283487

Sygna by Filipoo

7038755254e0e4aa33eb75.jpg

Tag Team Champion The Pricelles vs Cryme Time

Według mnie pewniakami są Cryme Tyme - odkąd wrócili na Raw kręcili się przy mistrzach w walkach JBL vs Cena

ECW Scramble

Matt vs Henry i według mnie to ten drugi jeszcze raz obroni pas , inni nie będą się liczyć

WHC Scramble

Serce mówi CM Punk , rozum Batista a nadzieja daje wierzyć że będzie to Kane

WWE Scramble

Tutaj czterech zawodników się będzie bić na końcu wejdzie HHH i wygra pozostając mistrzem

HBK vs Y2J

Bardzo długi feud i tu możliwe są dwa zakończenia wygrywa HBK - koniec feudu albo wygrywa Y2J i feud zostanie pociągnięty

The Pricelles vs Cryme Time

Myślę że title shot dla CT jest spowodowany ulatniającą się "czarną" publicznością, ale raduje mnie to, bo tym samym zwiększa się szansa na pasy dla JTG i Shada.

ECW Scramble

Uważam ten mecz jak wszyscy za g(ł)ówną atrakcję Unforgiven :lol: . Obejrzę ostatnią minutę tej pasjonującej walki :P .

WHC Scramble

Tu sytuacja wydaje się najbardziej skomplikowana, ale GPS :lol: będzie ostatnim finisherem jaki zobaczymy w tym meczu.

WWE Scramble

Mam trzech faworytów:1.Hunter 2.Hearst 3.Helmsley :lol:

HBK vs Y2J

Feud długi ale wg mnie nr 2 pod względem jakości w tym roku. Skoro no-DQ to wydaje mi się, że albo HBK ponownie kończy karierę albo Y2J idzie na urlop.

108940769154394f4e4b6a0.jpg

• Reputacja:   396
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

WHC Scramble match :CM Punk vs Batista vs Kane vs JBL vs Rey Mysterio-Tutaj sytuacja jest jasna wygra Rey,ponieważ wrócił po kontuzji i jeszcze ta sprawa ,że on nie żyje i nagle wygrywa to jest proste.

Mysterio znalazł się tylko dlatego w tej walce, bo BezCenny wyłapał kontuzję i musieli do pojedynku wstawić jakąś w miarę "mocną" (pod względem wypromowania) personę. Fakt, że Rey jest tam przez przypadek - automatycznie wyklucza go z grona osób, które mogą wygrać match. W tym pojedynku będzie liczył się raczej tylko Punk (stawiam, że Vince mu nie zabierze jeszcze pasa, bo jest zadowolony z niego jako Champa i tego jak CM'a kupują fani) i Batista (baaardzo mocno ostatnio promowany). Stawiam jednak, że Batista i Rey zajmą się Kane'em a CM wykończy ponownie JBL'a i zachowa pas.

Odnośnie walki Tagów - nie ma bata by Cryme Tyme pojechali Rhodes'a & DiBiase. Nie po to dawali młodym ponownie odzyskać pasy i podłożyli im Batistę i Cenę, by teraz zajobbować ich team'owi, który może cieszy się sympatią tu na forum (mi osobiście lata. Nie budzi we mnie większych emocji. Trącą mi trochę zrzynką z Los Guerreros, kiedy to Eddie i Chavo także podprowadzali różne rzeczy oponentom) ale w WWE - gówno znaczy.

HBK vs. Jericho - czy ktoś przy zdrowych zmysłach postawiłby tu choć paczkę chipsów na wygraną Jericho?

ECW Scramble - raczej Henry zachowa pas (zapewne za pomocą Atlasa) chyba że ktoś wpadł na pomysł, by zrobić mistrza z Matta Hardy'ego (ja go osobiście nie widzę w tej roli. Henry'ego z resztą również nie widzę;>>>), ale wątpię.

SmackDown Scramble - tu raczej na bank kasę można stawiać na Game'a. Myślę, że zachowa pas i niedługo (po skończonym feudzie Jeffa z Sheltonem) rozpocznie program z Jeff'em Hardy, który wisi przecież Tryplowi jedno jobbowanie za czyste podłożenie się Huntera w ich walce 1 na 1 (tak jak wielokrotnie wspominałem - HHH ma długą i dobrą pamięć...). No chyba, że Hunter zaplanował sobie podbić o jeden punkt statystykę mistrzowską i straci pas (interwencja Khali'ego) np. na rzecz Jeffa, Hardy pofeuduje miesiąc-dwa z Sheltonem, poczym gładziutko zajobbuje z tytułu Hunterowi.

Można też ewentualnie brać pod uwagę ploty (przecieki odnośnie Unforgiven), że podobno Vickie by podlizać się Takerowi ma mu dać title shota ze zwycięzcą SmackDown Scramble jeszcze na tym samym PPV... Jeżeli faktycznie tak by miało być, to raczej odpada Hunter jako zwycięzca, bo Trypel raczej nie zajobbuje Grabarzowi po raz drugi (raz już to zrobił na WM'ce) i to z pasa, a Taker raczej nie podłoży się "zmęczonemu" ciężkim SmackDown Scramble Hunterowi (było by to na maksa naciągane). Chyba, że Scramble'a wygra Trypel i skantuje Takera przechodząc heelturn. Jeżeli weźmiemy pod uwagę tą opcję z dodatkowym shot'em dla Takera, to pojawia nam się sporo nowych możliwości odnośnie Smack'owego Scramble'a...

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

ej ale weźcie pod uwage że jeśli SD! WWE Champions Scramble będzie jako ostatnie a zaraz po tym będzie nie zapowiedziana walka to może zrobią tak że Thripel będzie zmęczony po poprzednim pojedynku i przegra z Takerem po 5 minutach

"spoiler" nie sluzy do ukrywania swoich przypuszczeń /Luk

Edytowane przez Krzychu

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

• Reputacja:   396
  • Urządzenie:  Windows

to może zrobią tak że Thripel będzie zmęczony po poprzednim pojedynku i przegra z Takerem po 5 minutach

Wątpię żeby Trypel kolejny raz podłożył się Grabarzowi (tym bardziej że nie trawią się w realu), chyba że... Hunter wytargował sobie u Vince'a rewanż i odzyskanie pasa (+ przerwanie winning streak'u) na WrestleManii.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Hunter wytargował sobie u Vince'a rewanż i odzyskanie pasa (+ przerwanie winning streak'u) na WrestleManii

Ludzieee, nieeeeee, jeśli ta passa zostanie przerwana, to będzie koniec legendy (jeśli Undertaker ma zostac pokonany na Wrestlemanii, to według mnie w ostatniej walce w swojej karierze) Choć zięć szefa niestety może takie rozwiązanie sobie ustawić, o którym pisze Raven

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Doszła nam kolejna walka tym razem to Divas Champiosnhip

http://images32.fotosik.pl/354/7b5f77c7d1151ca0.jpg

Michael McCool(jeśli popełniłem błąd poprawcie mnie) :P vs Maryse

Tu myśle że McCool obroni swój Pas, Choć Maryse może nas zaskoczyć

...

1736281364ae4b3be08ef9.jpg

• Reputacja:   1

Co tu duzo mowic: face blondi vs hell blondi no i zwyciestwo Michelle. Mam nadzieje ze divy pokaza sie z dobrej strony... chociaz znajac WWE to bedzie walka krotka i slaba.

WWE Championship Scramble

W tej walce mysle ze jak narazie niema godnego zawodnika ktory moglby zastapic obecnego WWE Champa, J.Hardy jak dlamnie jest malo wiarygodny tak jak jego brat imo za slabo sprzedaja swoje ciosy, Shelton ostatnio wojuje ostro najpierw pas U.S. pozniej main evet z HHH, ale 2 pasy dla upper mid cardera razcej nie i tym bardziej WWE pas, MVP oraz Brian Kendrick najbardziej jak juz by mial pas zmienic wlasciciela to ich obstawiam, ale tak jak wyzej pisalem WWE Title nie zmieni wlasciciela no chyba ze bedzie taki motyw ze Vickie Guerrero da title shota dla Takera po zakonczonym Scramble to by bylo dosyc ciekawe.

World Heavyweight Championship Scramble

CM Punk jako WHC Chemp jakos mi sie nie widzi fakt faktem lubie nowe twarze jako WWE lub WHC Champ ale jakos on do gustu mi nei przypadl, Rey Mysterio nie ma opcji zeby wygral ten match po kontuzji i od razu push jaki chyba nikt nigdy nie dostal czyli wygrana pasa NoWay ;) zapchajdziura za Janka, Kane hmm chyba najbardziej obstawiana postac przezemnie ktora mialaby wygrac WHC Title, Batista oraz JBL napewno beda mieli pas w tym matchu to nie ulega watpliwosci ale mysle wlasnie ze jak zegarek bedzie sie konczyl ;) to Kane zostanie z pasem.

ECW Championship Scramble

W zaszadzie nie ogladam ECW wiem tylko co sie tam dzieje z Newsow na Attitude oraz stronie WWE, ale Mark Henry raczej pasa nie straci no chyba ze na rzecz Matta Hardyego za kotrym nie przepadam i ktory jest pushowany dobrze do roli ECW Champa reszta to tzw zapchajdziury :) IMO.

Divas Championship Match

Co mozna o tym napisac, niewazne kto wygra i tak bede zadowolony, Michelle McCool jak i Maryse sa bardzo piekne i bym chyba zaczal wierzyc w Boga jezeli ktorejs byl spadly gatki lub pekl stanik xDDDD.

Shawn Michaels vs. Chris Jericho

Tak sie zastanawiam ten feud juz trwa kila miesiecy, ciekawe czy kiedys sie skonczy, non stop jest przedluzany jakies kontuzje to przerwy lub urlop ehh, jak dlamnie HBK moglby w koncu wygrac i zakonczyc ten glupi feud IMO.

World Tag Team Champions Cody Rhodes & Ted DiBiase vs. Cryme Tyme

Po ostatnim RAW mozna bylo wywnioskowac ze Priceless Team nie straca pasow na Unforgiven 08, mozna bylo zauwazyc, po tym jak Orton sprzedal liscia dla Cody Rhodes i w jaki sposob odebrali pasy, szkoda liczylem ze Cryme Tyme szybko zdobeda jakies Tag pasy no ale coz zobaczymy na Unforgiven co sie wydarzy.

"Behold to the creator of the new world"