Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Unforgiven 2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Miz ma walczyć o pas.......żenada, totalnie nie rozumiem pushu dla tego frajera, jesli zdobędzie tytuł, to będę krzyczał przez balkon ECW (Ekstrymalnie Chujowy Wrestling):D:D

Jeśli dobrze pamiętam jakaś osoba wyrażała się tak o Ortonie i co ?

Warn poleciał.

It's Easy Bein' Sleazy

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RR

13

• -Raven-

11

• luki

10

• thejehmes

9

Top użytkownicy w tym temacie

Jeśli WWE nie odpowiada za wydarzenia w ringu to powinno to zakończyć feud jakimś ciekawym końcem... Może udawana śmierć kogos? Coś w stylu Undertaker podpala Edge`a. Fajnie by było gdyby to była walka roku... Będzie co oglądać!

Nie pamiętam jaka będzie kolejność,ale:

Tag Team Championship match: Team Priceless vs Cryme Time

Cryme Time Jest ok i mam nadzieję,że zdobędą te pasy. Generalnie każdemu teamowi bym tu kibicował,byle Rhodes'a i Dibiase'a odsunęli.Ewidentny przykład na to,że wystarczy mieć sławnego ojca... O ile inni (np. Orton czy Dustin Rhodes) jakoś potrafili wyrobić sobie markę,to tym dwóm brakuje wszytkiego.

ECW Scramble: Mark Henry vs Matt Hardy vs Miz vs Finley vs Chavo Guerrero

Kiepski skład.Walka wsadzona po to,by ECW był broniony. Nie spodziewam się niespodzianek. Henry zatrzyma pas,a feud z Hardy'm będzie trwał.

WWE Scramble: HHH vs Shelton Benjamin vs MVP vs Jeff Hardy vs THE Brian Kendrick

Skład nawet nieźle dobrany pod względem umiejętności. Walka będzie kręciła się trochę wokół feudu MVP vs Jeff Hardy. Poza tym push dla Kendricka, sorry The Briana Kendricka do mnie nie przemawia. Jeszcze jakaś walka o U.S Belt, ale o WWE? HHH potrzyma jeszcze pas,ale potrzebuje jakiegoś konkretnego feudu.

WHC Scramble: CM Punk vs Batista vs Kane vs JBL vs Mysterio

Cały czas próbuję się przekonać do Punka jako champa,ale nie mogę.WIem,że ma być prowadzony jako underdog niedoceniany przez rywali,ale jak widzę to jego GTS to aż mnie skręca. Walka ciekawi mnie ze względu na Kane'a i Mysterio. Nie to,żeby wziął mnie ten feud,ale jestem ciekaw do czego on doprowadzi. JBL jak zwykle pomyłka...

HBK vs Y2J

To może być najlepszy albo najbardziej rozczarowujący mecz. Innej opcji nie ma. Tym bardziej,że jest Main Eventem.

Co poza tym? Nie uwzględnili na Unforgiven ani BigShow'a, ani Undertakera, ani Edge'a. Sporo może się więc wydarzyć w WWE Scramble. Obstawiam pojawienie się BigShow'a i początek feudu z HHH. Pytanie natomiast co z Takerem. Zakładając,że jego feud z Edge'em się zakończył (?)co z nim teraz zrobić? Jeśli szykują HHH vs Taker na Wrestlemanię,to ich feud zacznie się nie wcześniej niż na Survivor Series,choć osobiście obstawiałbym Royal Rumble (kolejne zwycięstwo Takera na Royal'u?).

Jeśli Unforgiven będzie trało ze 2 godziny, to walki już zapowiedziane będą miały ok. 1,5h. Czyli zostaje półgodziny,gdzie wejdą proma,reklamy itp. Czy jest jeszcze szansa na jakąś walkę?

213559901458cecbdd39123.jpg

Dobra to może i ja obstawię? Najbardziej mnie dziwi brak walki o Intercontinental oraz Womens i Diva Champion ;/ Zrobili pas Div o który raz walczono na PPV żal ;]

Kibicuje Cryme Time chociaż wątpie że Priceless stracą pasy...

ECW Scramble: Mark Henry vs Matt Hardy vs Miz vs Finley vs Chavo Guerrero

Kiepski skład, nie wiem po co tutaj Chavo... Ale wkońcu ci zawodnicy to główna obsada ECW ;] Henry potrzyma jeszcze pas...

WWE Scramble: HHH vs Shelton Benjamin vs MVP vs Jeff Hardy vs THE Brian Kendrick

Walka bedzie dotyczyła MVP Hardy i Sheltona. Bo wkońcu chyba feud jest między nimi, nie? Myślę że Triple H potrzyma jeszcze pas przez kilka PPV ;]

WHC Scramble: CM Punk vs Batista vs Kane vs JBL vs Mysterio

Tutaj czasami może wygrać JBL, według mnie za dużo sie kręci wokół tego pasu. Świetni zawodnicy oprócz Mysterio... Na RAW ani widu ani słychu o nim, dowiemy się o jego masce na Unforgiven ;]

HBK vs Y2J

Liczę na świetną walkę. WWE nie odpowiada za wydarzenia w tej walce, powinna być świetna walka z elementami hardcore`u. Jak dla mnie krwi nie powinno zbraknąć w tej walce. Głos na Y2J ;]

Nightwatcher , dla mnie Punk jest jednym z najbardziej wiarygodnych champów . Wedlug mie WWE trafiło w dziesiątce dajac mu pas WHC . Dlaczego ? Zobacz jak on walczy z teoretycznie silniejszymi od siebie przeciwnikami ( np . Batista , Kane ) , wg. mnie genialnie wtedy obiera sobie strategie , jakies uniki , kopniaki i tak wytwarza sobie nad nimi przewage . Dlatego wole go a nie jakis killerow , ktorzy od razu wszystkich by roz*******ili na ringu.

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

myśle że możemy dostać jeszcze z 1 no może 2 walki na o IC

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

No powinna być jeszcze jedna walka. Bo ile jest tych walk? 5... mało jak na PPV. Rozumiem że długie walki ale powinni dodać jeszcze jedną.

• Reputacja:   1

joga94, na Royal Rumble w tym roku tez bylo piec walk ale jedna trwala godzine oczywiscie 30-Man Royal Rumble Match. Spoko jeszcze powinni wrzucic jakies Divy no i czekamy na Undertakera.

dla mnie Punk jest jednym z najbardziej wiarygodnych champów

Dla mnie również. Cieszyłem sie jak dziecko, kiedy w końcu wykorzystał walizeczkę z pieniędzmi. On teraz cały czas potwierdza, że ten pas mu się należy, nie dostał go za nazwisko, on cały czas czekał na ten tytuł, pioł sie w góre systematycznie wszędzie, gdzie był. Ring of Honor, ECW, RAW...Punk to dobrze wykorzystany Mr. Money in the Bank, który teraz jako champ może zjobbować każdemu, ale i z każdym może wygrać. Źle robi GTS? No dobrze, nie ma takiej masy i siły by podnieść każdego, to chyba jedyny z jego istotnych minusów.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

• Reputacja:   396
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

np. mnie ja nie znaosze Morrisona za to Miza lubie i współczuje mu że musiał być w tagu z John'em

Przyznam szczerze, że wciśnięcie tak utalentowanego zawodnika jak Morrison do Tagu z takim ringowym beztalenciem jak Miz to policzek dla tego pierwszego. Gołym okiem widać jaki stosunek ma Vince do byłych Champów ECW. Miz powinien dalej wywiady przeprowadzać jak kiedyś, bo w ringu ledwo się go na trzeźwo da oglądać (trzeba się najpierw zmiękczyć kilkoma browarami :twisted: )

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Myślę, że Cryme Time wygra ten mecz ale Priceless mają dosyć krótko pas.

ECW Scramble: Mark Henry vs Matt Hardy vs Miz vs Finlay vs Chavo Guerrero

Walka moze okazac sie jedna z gorszych walk na tym PPV. Kiepsko dobrali zawodnikow do walki... Mark Henry wygra...

WWE Scramble: HHH vs Shelton Benjamin vs MVP vs Jeff Hardy vs The Brian Kendrick

Ta walka moze dac duzo emocji i mysle, ze do konca walki nie bedzie wiadome kto zostanie WWE Championem... Przydalaby sie zmiana posiadacza pasa. Moze Shelton na podwójnego mistrza? Nie... Moze MVP? Raczej nie... Moze Jeff? Hm.. Moze... Kendrick? Wątpie...

HBK vs Y2J

Walka musi byc najlepsza walak na PPV. My tego wymagamy... Feud kręci się długo i powinni dac ostatnia najlepsza walke... A nie naciagac ten feud jak Mode na Sukces... HBK wygra, bo musi pokazac Chrisowi, ze nie nalezy uderzac zony Shawna...

Źle robi GTS? No dobrze, nie ma takiej masy i siły by podnieść każdego, to chyba jedyny z jego istotnych minusów.

KENTA też nie ma zbyt dużej masy ani też siły a nie przypominam sobie ani jednego GTS'a w jego wykonaniu, który byłby zjebany. Powinni albo zmienić Punkowi finisher, bo ten na większych oponentach kijowo mu wychodzi (a wiadomo, że u wujka Vince dywizja HW, gdzie teraz wepchnęli Punka, to sporawe chłopaki) albo zapodać jeszcze jakiś drugi - najlepiej submision.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

Ma niby Anaconda Vice, ale dawno nie widziałem tego w jego wykonaniu...

Ma niby Anaconda Vice, ale dawno nie widziałem tego w jego wykonaniu...

Jasne, że ma i jak najbardziej by tu pasował, z tym że wykonywał go chyba tylko w Indys, bo u Vince'a nie widziałem by skończył jakąś walkę po tym submision'nie.

Chyba przez pol roku po debiucie w ECW to byla jego akcja konczaca ;]