Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Unforgiven 2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

http://www.bankfotek.pl/image/124558.jpeg

Unforgiven 2008

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/7940062

World Heavyweight Championship Scramble

CM Punk© vs. Rey Mysterio vs. Batista vs. Kane vs. JBL

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/7925268

WWE Championship Scramble

Triple H© vs.Shelton Benjamin vs. Jeff Hardy vs. MVP vs. The Brian Kendrick

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/7939536

Unsanctioned Match

HBK vs.Chris Jericho

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/7939396

World Tag Team Championship Match

Cody Rhodes & Ted DiBiase© vs. Cryme Tyme

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/7938564

ECW Championship Scramble

Chavo Guerrero vs. Matt Hardy vs. Mark Henry© vs. Finlay vs. The Miz

http://images32.fotosik.pl/354/7b5f77c7d1151ca0.jpg

Divas Championship Match

Michelle Mcool vs. Maryse

Co można powiedzieć o obecnych walkach...hmm? Stybulacja którą WWE zastosowało w tych meczach może być nawet ciekawa(Walka trwa 20min. Jeśli ktoś zrobi komuś PIN do 3 zdobywa pas ale walka trwa nadal.Ostatni który spinuje i nie pozwoli innym kogoś spinować po upływie 20 minut. wygrywa walkę i zdobywa pas[może też przez subbmision])

Spełniły się nasze oczekiwania co do walki "CM Punk© vs. John Cena vs. Batista vs. Kane vs. JBL" Chyba każdy obstawiał, że to się tak skończy. WWE już się za bardzo czytelne zrobiło :P Przewidywalne pomysły bookerów. Mam nadzieje, że WWE rozkręci po Unforgiven ten feud jeszcze dalej. Cieszyłbym się gdyby to Kane zdobył pas ale to jednak nie możliwe :( Punk musi go jeszcze potrzymać i nawet lepiej. Bo zmieniając co tydzień właścicieli, pas zeszmaciłby się.

Podobna sytuacja z Tryplem. Wiadomo, że potrzyma ten pas najdalej do WM25. Chyba, że ktoś mu go wcześniej odbierze. I będzie feudował z tym panem aż do Wrestlemani na której go mu odbierze. Pożyjemy zobaczymy. Ja w tej walce obstawiam bynajmniej na HHH bo spośród tych panów żaden mi jeszcze na champa nie pasuje.

Co walki Chris'a Jericho z HBK to chyba dobry pomysł, żeby ciągnąć ten feud dalej. Ciekawy feud by był gdyby do niego bardziej wkręcili żonę Shawn'a. Jakiś romans czy coś w tym stylu. Ta walka na Unforgiven musiała się odbyć na 100% po tym jak Jericho zniszczył Show HBK na SS. Mam nadzieje, że ten feud WWE spróbuje bardziej rozkręcić i wyjdzie z tego coś ciekawego.

Noo... chyba tą walkę będę musiał obejrzeć. Ciesze się, że Cryme Times w końcu dostali title shota lecz wątpię, żeby go tak od razu zgarnęli. Walkę pewnie wygra Cody i Ted lecz może po tej walce na jakiejś tygodniówce przejmą inicjatywę Cryme Times i zdobędą na RAW te pasy. Na razie póki co nie wybiegajmy w przeszłość aż tak daleko. Zobaczymy co się stanie na Unforgiven.

Edytowane przez Shadow

It's Easy Bein' Sleazy

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RR

13

• -Raven-

11

• luki

10

• thejehmes

9

Top użytkownicy w tym temacie

Championschip Scrable :grin: fajnie się zapowiada i myślę że to (mimo że jest mniej wielkich main eventerów) walka smackdown się lepiej zaprezentuje, może każdy sądzić że HHH wygra ale radzę pamiętać że WWE lubi robić niespodzianki może też być sytuacja że Undertaker rozpier*oli La Familię i zacznie feud z HHH o pas, stosunkowo to HHH ma już dść długi czas pas, może teraz ktoś mu go odbierze, a może aps jest zarezerwowany dla U-Takera :smile: Co do walki raw to wg. mnie nie zapowiada się interesująco, im więcej gwiazd tym gorzej najlepiej jakby był dwóch main eventerów i reszta z mid'u, pewnie CM Punk obroni pas, ale wg. mnie niedługo go straci i nie będzie zbyt liczącą się postacią w WWE mimo że zasługuje na coś więcej bo mimo że ma pas WHC to wg. mnie jego push jest taki sam nie dość że w main eventach nie występuje to jego walki nie są dobrze bookowane. To tyle na razie z mojej strony :)
"Ten, który kocha staje się zaślepiony wobec przedmiotu swojej miłości"

17493022184a8bc5252ce62.jpg

• Reputacja:   1

Zgadzam sie z domino, walka o WWE Championship bedzie bardziej interesująca, jest dziwnie obsadzona i jest tylko dwoch mega super stars (Hardy & HHH). WHC Title - znow dali JBL'a :/ Cena i Batista beda sobie jeszcze wyjasniali i wlaczy sie do tego Kane czyli praktycznie walka rozegra sie miedzy CM Punkiem i JBL'em czyli mamy walke stracona i dobrze jakbym sie mylil. Jak narazie dwie walki i wzieli sporo gwiazd i nie wiem jakie matche WWE wykombinuje. Z pewnosci bedzie cos z div moze Scrable for Diva's Championship? :P Mam nadzieje rowniez ze na gali pojawi sie Undertaker i dadza mu jakiegos godnego przeciwnika (moze Kozlov? :lol:). Poki co nie ma o czym sie wypowiadac. Po tym tygodniu powinny byc juz te 4 walki.

• Urządzenie:  Android

Może troszkę za wcześniej temat założyłem ale już mamy dwie walki od których dyskusja może się zacząć.
Nie chodzi o to że za wcześnie, ale jak ten temat założyłeś. Dałeś 2 zdjęcia w spoilerze (po huja spoiler?), nawet nie napisałeś kto na kogo, o co, jaka stypulacja. Nie zacząłeś nawet dyskusji tylko "jest temat więc piszcie". Tak więc jedyna Twoja rola to taka że jestes wyświetlany jako założyciela tematu. Przeciez nie o to tu chodzi. Spójrz sobie tutaj czy tutaj . Tak mają wyglądać pierwsze posty dyskusji o PPV. Nie umiesz tak? To nic nie pisz i poczekaj aż zrobi to ktoś kto umie. W prawie każdym temacie o PPV ktos zwraca na to uwagę, a za mieiąc znowu to samo.

Na temat gali się nie wypowiem, bo jak na razie nie ma się o czym wypowiadać.

Edit

Teraz jest bardzo fajnie, zarzuty odwołane.

Edytowane przez luki

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

Nie chodzi o to że za wcześnie, ale jak ten temat założyłeś. Dałeś 2 zdjęcia w spoilerze (po huja spoiler?), nawet nie napisałeś kto na kogo, o co, jaka stypulacja. Nie zacząłeś nawet dyskusji tylko "jest temat więc piszcie". Tak więc jedyna Twoja rola to taka że jestes wyświetlany jako założyciela tematu. Przeciez nie o to tu chodzi. Spójrz sobie tutaj czy tutaj . Tak mają wyglądać pierwsze posty dyskusji o PPV. Nie umiesz tak? To nic nie pisz i poczekaj aż zrobi to ktoś kto umie. W prawie każdym temacie o PPV ktos zwraca na to uwagę, a za mieiąc znowu to samo.

Nie, nie umiem. Już miczu zrobiłem tak i chciałem zrobić to wcześniej tyle, że musiałem wyłączyć kompa. Następnym razem dopisze, że edytuje posta i będzie bez "huja".

Dziękuje za uwagę,

Shadow

It's Easy Bein' Sleazy

Walki mogą byc dobre, mogą być jaja......ale WWE cos czuje, że gówno rozpisze:(.

Ciekawe są pozycje mistrzów. Mistrz wagi ciężkiej........jest najlżejszy w stawce, będzie bronił dopiero swojego 2 tytułu w tej federacji, może być interesująco, zagatkowa będzie forma Kane'a, w masce czy bez (w innych dyskusjach wszyscy użytkownicy naszego forum rozpisują się o takiej możliwości), JBL będzie latał z Closeline from Hell, BAtista chyba będzie chciał na szybko pinnować po spearze, a Cena? Co jak co, ale 4 chłopa nie weżmnie na FU :D :P

Walka o mistrzostwo WWE będzie chyba wyglądała- BIJ MISTRZA!! Triple H jest najbardziej doświadczony, najsilniejszy, największy i chyba młode wilki tytułu mu nie odbiorą. Kedrick nic nie zrobi, juz sama jego obecnośc jest totalnie zaskakująca (jako worek treningowy), nie wierze w aż tak wielki push dla Hardiego, po tej walce zajmnie się pewnie feudem z Benjaminem. MVP mistrzem.....nie teraz, choć może wejść za skóre the Game'owi, mogą dalje rywalizować o pas w dwójkę, bez dodatkowych panów.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

w kilku zdaniach:

pas heavyweight moze wygrac kazdy, pas wwe championship moze wygrac jeden. coz, na smackdownie na ten moment nikt procz triple h'a nie jest wypromowany do tego stopnia, by mogl przejac majstra (nawet jeff, ktory i tak jest chyba uwiklany w feud z henrym i atlasem, wiec tez raczej odpada), a nie wierze w jakies super sensacyjne rozstrzygniecia. nie wierze tez, ze te kilka tygodni poprzedzajace unforgiven zmienia moja opinie :) zapewne na ktoryms smackdownie zabookowany bedzie 6-man tag match z uczestnikami scrambles: faces (z dwoma hardymi, co by bylo po rowno) vs heels lub tenze handicap match (bez matta).

[url=http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=29914]UFC: it's damn real! - pierwsze diary o MMA[/url]

[url=http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=18744]Ring of Honor: Trochę inny booking.[/url]

ZAPRASZAM!

Według mnie pas WWE Champ napewno zostanie w rękach Triple H co do tego nie ma nawet o czym dyskutować.

Pas WHC chyba zmieni posiadacza sądze że dostanie go Cena(wiem że nie lubi go specjalnie nasze forum ale on w stanach jest wypromowany i dla większości ludzi z tamtąd wiarygodnym championem) albo Batista.

PS.W moich oczach cena stracił już szacunek.

19355529494bc0e6f3e8556.gif

Dobrze by było żeby Kane zdobył pas, ale pewnie Cena dostanie pas, co prawda u nas nikt go nie lubi ale w USA jest postrzegany jako gwiazda.

Co do drugiego meczu to Triple H na 100% nie starci pasa niestety ;/

Chciałbym żeby go hardy Pokonał ale nie ma co się łudzić nasz mistrz pas będzie trzymał jeszcze długo.

Ciekawe w jakiej walce umieszczą Undertakera :D

Bender: "Go Bender go Bender go Bender!"

...::: "Bite my shiny metal ass!" :::...

...::: http://www.ddwwrestling.pl/ :::...

109617953449e4d49ae3d10.jpg

• Reputacja:   24
  • Styl:  Ciemny

Zasada mówiąca o tym, że pas może wielokrotnie zmienić właściciela w trakcie tych 20 minut oznacza tylko jedno - w walce o WWE Title bez wątpienia zobaczymy kilku 'nowych' mistrzów. Stawiałbym na Cene i Batistę, po czym pas wróci w jakiś sposób do Punka. W drugim Scramble'u raczej tak nie będzie - bo z całej ekipy tylko Hardy na tą chwilę mógłby choć przez 5 minut potrzymać pas. Reszta nie ma odpowiedniego pushu, chociaż ostatnio w WWE to wcale nic nie znaczy;]

Sam pomysł na Scramble jest w porządku, aczkolwiek już przypominają mi się czasy Hardcore Title'a, który niektórzy wrestlerzy zdobywali kilkukrotnie jednego dnia. Dziś mają oni po 20 reignów :twisted: Troche to niefajne :D

Na ostatnim Smackdown Triple H pozbawił szans udziału w walce Khali'ego, więc pewnie zobaczymy interwencję ze strony Hindusa. Dla mnie pomysł Scramble Matchu jest również ok, ale wydaje mi się, że jak na 5 zawodników 20 min to trochę mało czasu.

Cały czas mam w pamięci 5-men WWE Title Match z Night Of Champions 2007 - kiedy to walkę 5 zawodników zabookowano na 12 minut, a każdy z wrestlerów wykonał po 3 akcje - mecz skończył sie w momencie, gdy tak naprawdę zaczął się rozkręcac. 25 minut to wg mnie minimum trwania takiego pojedynku.

• Reputacja:   1

Potwierdzone walki na Unforgiven z RAW:

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/7939536

Feud zaczyna sie robic nudny i najlepszym zakonczeniem byloby zwycisetwo HBK'a i dał znak fanom ze zostaje. Przydałaby sie jakas fajna stypulacja chociazby "NO DQ"

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/7939396

Wkoncu title shot dla Cryme Tyme bylo to do przewidzenia po tym jak ukradli pasy. Myśle ze walka bedzie ladna no i licze na zwyciestwo Shada i JTG.

ZMIANA!!! SPOILER Z RAW NIE KLIKAC JAK NIEOGLADALISCIE!!!:

Przyszedl Mike Adamle i powiedzial ze John Cena doznał kontuzji i przez pewien czas nie bylo dla niego zastepcy. Adamle przyszedl za jakis czas drugi raz i powiedzial ze za Cene na Unfrogiven ujrzymy... REYA MYSTERIO!!! Fajnie to wymyślili zobaczymy jak będzie wygladala walka miedzy nim a Kanem no i... Batistą z którym się bardzo kumpluje

Aha i pytanie dla tych co ogladali. Czy Cenie wyskoczył dysk na SS po tym jak skoczył z ropsów i Batista nagle wykonał na nim power bomb?

Fajnie ze Cryme Tyme dostanie szanse walki o pas. Bo na Rhodes'a i na Dibiasa nie moge juz dluzej patrzec. WWE Championship Scramble , tu raczej Triple H zachowa pas , choc jakies urozmaicenie z pewnością by sie przydalo . Chris Jericho vs HBK - tu juz WWE mogło coś innego wymyśleć , ten feud wg . mnie ciekawy byl jeszce miesiac temu teraz zwyczajnie zaczyna mnie nudzic.

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Sam pomysł na Scramble jest w porządku, aczkolwiek już przypominają mi się czasy Hardcore Title'a, który niektórzy wrestlerzy zdobywali kilkukrotnie jednego dnia. Dziś mają oni po 20 reignów :twisted: Troche to niefajne :D

Przecież Adamlie, a także chyba Vickie mówili o tym, że jedynie wrestler który będzie posiadał pas po 20 minutach zostanie 'uwieczniony' jako champ. Wszystkie zmiany tytułu poza tą ostateczną nie zostaną nigdzie zaksięgowanie : )))

WWE Championship Scramble wg mnie przyszlość Thriple H jako Campa nie jest taka pewna pamiętajmy że to Jeff Hardy miał zdobyć walizke MITB i prawdopodobnie byłby podwójnym mistrzem (IC i WWE) więc teraz może chcą wrócić do pushu dla Hardego

WHC Scramble - Cena ma kontuzje ??? a jeszcze w zeszłym tygodniu wygrał Handicap Match przeciwo WTT Champions Rhodse i DiBiase pewnie wymyślili to bo John chciał wolne a w ten sposób można wrzucić Rey'a do walki w której jest Kane i szczerze mówiąc jeśli walka będzie odbywać się tak Kane vs Batista i Rey, Cm Punk vs Jbl to może być ciekawie ja jeszcze nie obstawiam zwycięscy poczekam co będzie na następnych RAW

Rhodse DiBiaste vs Cryme Tyme - licze na wygraną Cryme Tyme jak i większość na forum

HBK vs Y2J - wszyscy wiemy co się zdarzy wygra HBK i wraca do wrestlingu (WWE nie mogłoy wymyśleć czegoś innego szczerze bardzo bym chciał się mylić ale żeby jednak HBK wrócił)

to tyle czekam na SD! i ECW (pewnie rewanż Hardego i Henrego)

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg