Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

ostatnio na serwisie [bip] [bip] [bip] przeczytalem ze Kurt Angle i Eddie Guerrero mieli male spiecie w szatni. Kurt podobno zalozyl Eddiemu face locka. Jestem ciekaw czy znana jest wam jakas inna bojka ktora miala miejsce na zapleczu poza gala a w wyniku ktorej wrestler posunal sie do czegos odwazniejszego. Np. Stone Cold wywalil komus Stunnera bo mu sie script nie spodobal.Albo Kevin Nash komus powerbomb.

A propo i tu pojawia sie pytanie nr 2.

W serwisie (fanfary) www.allmovie.com jak sie wpisze Hulk Hogan to okazuje sie ze Terry gral w najnowszym Punisherze. Gowno prawda ogladalem wczorjaa tego gniota i stwierdzam ze Hulka tam nie bylo. BYla natomiast postac wielkiego bandyty, rola nazywa sie The Russian. A gral go Kevin Nash. Czy to mogl byc Nash zwany Big Sexim.

https://forum.wrestling.pl/topic/1154-bojki/

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• sixter

1

• DDP

1

• SixKiller

1

• Dejv

1

Top użytkownicy w tym temacie

Pt. nr.1:

Z tego co wiem to kiedyś Bret Hart przywalił Shawn Michaelsowi z pięści a i samemu Vincowi sie podobno dostało w lampe ale nie znam okoliczności tego zajścia tak więc ktoś inny musi Ci na to odpowiedzieć.

Co do większych bójek jakie doszły (a były nie przewidziane oczywiście) to w FMW doszło do bójki pomiędzy (chyba} Mr.Gannosuke a Hakushim (Jinsei Shinzaki).Odrazu po walce pomiędzy Gannosuke i ??? a Hakushim a ??? (Kuroda??) jak sędzia "odklepał" oboje sie rzucili na siebie i musiano ich rodzielać (wrestlerzy z szatni przybiegli i ich rodzielali;taka ciekawostka:Horace który akurat w tym czasie walczył w FMW mimo że największy z wszystkich tych co tam akurat byli unikał tego aby rodzielać obu walczących panów).Gannosuke po wszystkim już łaził i darł sie po ludziach w szatni.Dokładnie nie pamiętam kto tam jeszcze walczył w tej walce tag teamów i o co poszło w każdym bądź razie z tego co pamiętam obaj panowie mówiąc delikatnie nie przepadali za sobą.

Co do pytania nr.2 to też widziałem ten film co mówisz jednak nie pamiętam aby tam grał Hogan a i Nasha też tam raczej nie widziałem (może dlatego że ten film mnie nie zaciekawił zbytnio bo nie jest zbyt dobry jak dla mnie :) ).

https://forum.wrestling.pl/topic/1154-bojki/#findComment-12900

Potwierdzam, faktycznie doszło do rekoczynów między Shawnem Michaelsem i Bretem Hartem, gdyż jak powszechnie wiadomo oboje nie lubili się tylko we wrestlingowym scenariuszu, ale i w prawdziwym życiu. Jeśli chodzi o McMahona to Hart uderzył go najmocniej jak mógł (sam tak stwierdził) po Survivor Series w 1997 i pamiętnym screw jobie. "Hitman" był wówczas naprawdę wściekły (i trudno się dziwić) i zniszczył bodajże przy okazji sprzęt za 20 000 $ (co zresztą widzieli Ci, którzy oglądali to co się działo bezpośrednio po walce Harta z Michaelsem). Zresztą po tej walce Hart napluł McMahonowi w twarz, co jest bardzo widoczne, a następnie palcem jakby zakreślił w powietrzu litery "W" "C" "W". Słyszałem również, że doszło do jakieś popychanek między Bam Bamem Bigelowem a Goldbergiem w siedzibie EA Sports podczas tworzenia gry WCW Mayhem. Wiadomość ta pojawiła się w gazecie Mega Sport, która nigdy chyba nie napisała poważnego artykułu o wrestlingu, co oznacza, że nie należy jej do końca traktować poważnie, ale jako mogłem o tym wspomnieć w formie ciekawostki. Fani, którzy oglądali WWE w 1999 r. czy home video D-Generation X na pewni widzieli akcję, w której członkowie tejże grupy wybrali się do siedziby WCW, gdzie chcieli uwolnośc z WCW Kevina Nasha i Scotta Halla. Wówczas może nie doszło do bójki, ale do zabawnej kłotni Triple H z Goldbergiem. Ten drugi był tak wsciekły (co zresztą jest dla niego charaktrystyczne), że darł się najgłośniej jak mógł na Triple H, a ten stał i się tylko śmiał, co ostatecznie dało komiczny efekt.
https://forum.wrestling.pl/topic/1154-bojki/#findComment-12917

ad1

DDP i Scott Steiner mieli kilka bojek miedzy soba.Wiem ze jedna wynikla z tego ze Kimberly nakiblowala na jedna z div WCW ze ma jakies nielegalne srodki w szatni czy tez je brala, cos w tym stylu i za to wyleciala z WCW (ta diva ktora bodajze byla Pasely). Scott lubil ja (pewnei dymal:P) i sie wkurwil na Kim i zaczal ja ganiac po budynku.Nastepnego Nitro DDP go zaatakowal i...dostal wpierdol :P Pozniej mial na gali limo. To bylo bodajze w 2000 roku.

ad2

Tak,Kevin Nash gral w Punisherze ruska. Hogana nie bylo :) na szczescie ;)

https://forum.wrestling.pl/topic/1154-bojki/#findComment-12994