Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Poplątane myśli i projekt rewolucji(Shawn Endeverafter RP)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Pociąg Pospieszny,godzina 15.00,okolice Słupska...

W przedziale widzimy samotnego Shawna,który głeboko nad czymś rozmyśla..

Dlaczego akurat to dzieje się wtedy,kiedy przygotowania do pay per view Baltic Mayhem idą pełną parą?

Dlaczego akurat dzisiaj,2 dni przed galą,dzieją się takie rzeczy?Czyżby oni nie mogli sobie poradzić

z tak prostym zadaniem?Dzwonią,płaczą w telefon,że robota im nie idzie,błagają o pomoc.

Jak w filmie katastroficznym...

Ale czy to taka wielka katastrofa?Przekonam się,jak dojadę na miejsce...

W pewnym momencie do przedziału wchodzi,nie kto inny jak Paul Limboback,manager Shawna.

Shawn-Paul!Jak miło Cie widzieć,ale mówiłem,że jadę sam!

Paul-Nie zostawiłbym Cię samego,zwłaszcza na 2 dni przed galą...Dokąd ty jedziesz?

Shawn-Przepraszam Cie Paul,ale nie mogę Ci tego tutaj powiedzieć.Zobaczysz jak dojedziemy na miejsce...

Paul-Ma to jakiś związek z wrestlingiem?

Shawn-Powiedzmy,że tak...

Paul-Muszę z tobą porozmawiać o naszej tajemnicy(wyciąga z kieszeni pogiętą żółtą karteczkę).Pamiętasz to?

Shawn-Tak,to jest kartka,którą dałeś mi przed ostatnią walką...Wyrzuciłem ja przed wejściem na ring...

Paul-No właśnie!Przez ten twój głupi pomysł przegrałeś walkę!Czy masz coś na swoję usprawie...

Shawn-Jesteśmy na miejscu.

Paul-Co?

Shawn-Jesteśmy na miejscu.Łobez,to tutaj znajduję się to o czym ty myślisz.

Paul-Czyli to tutaj jest gdzieś schowana ta twoja tajemnica?

Shawn-Tak

Wyruszyli w drogę do hotelu...

Paul nie może się dowiedzieć,o co tutaj chodzi.Musze go jakoś wykołować.Ale jak?On cały czas mnie śledzi.

Nie mogę nawet swobodnie wyjść do kibla,bo zaraz on pyta się mnie,co ja robię.Muszę utrzymać projekt w tajemnicy,do czasu,aż wystąpie na następnej gali i obwieszczę ją całemu światu.Projekt,dzięki którem,Shawn stanie się bogiem wrestlingu,głównym promotorem i tym,który daje się we znaki nawet czempionom.Czyli jednym słowem stanę się mistrzem...

Paul-Shawn,dlaczego się nie odzywasz?

Shawn-Myślę nad galą.Obmyślam swoją taktykę na walkę...

Paul-Właśnie przed chwilą dostałem telefon od Klaudii Potockiej i pytała sie czy nie mogła by jutro przeprowadzić z tobą wywiadu?Co mam odpisać?

Shawn-Powiedz,że zgadzam się na to...

Dotarli do hotelu.Rozpakowali się,a następnie Shawn zaprosił Paula do baru.

Bar Agnieszki,godzina 21.27

Shawn-Co chciałbyś zamówić,Paul?

Paul-Prosiłbym małe piwo...

Shawn-Tylko małe?Weź duże...

Paul-Przecież wiesz,jak alkochol na mnie działa...No dobrze,nie dam się kuśić więcej,wezme duże...

Shawn-(w myślach)I bardzo dobrze...

Bar Agnieszki,godzina 23.12

Paul-Shawn,jachsedodomu...

Shawn-Już Cię tam zabieram(do kelnera)Proszę,tutaj zapłata i dobranoc...

Paul-Dobranoss...

Hotel Hevelius,godzina 0.02

Shawn-Paul,prosze idź się umyć i połóż się spać...

Paul-Dobszee...

Hotel Hevelius,godzina 9.05

Shawn-(budzi Paula)Paul,Paul,o obudziłeś się.Zbieramy sie do Gdańska...

Paul-Która godzina?O kurwa,ale boli mnie głowa...Co ja wczoraj robiłem?

Shawn-Zabawiłeś się trochę...

Nareszcie z głowy,teraz można wracać do Gdańska.Projekt bezpieczny,nikt o nim nie wie.Ujawnię go na następnej gali.

Jeszcze dzisiaj muszę zdążyć na wywiad z Klaudią.A jeszczę muszę wpaść do domu,rozpakować się i przygotować się do wywiadu.Mam nadzieje,że Paul nie powie nikomu o tym projekcie,mógłby wtedy zniszczyć cały plan.Mój wspaniały plan...

Pociąg Pośpieszny,godzina 12.15,okolice Gdyni

Paul-O czym tak głęboko myślisz?

Shawn-Przygotowuję się do wywiadu...

Paul-Do tego z Klaudią?Ja nic nie pamiętam...

Shawn-Tak,do tego z Klaudią,i nie dziw się,że nic nie pamiętasz,jak ty wczoraj ledwo gadałeś...

Paul-Nigdy więcej alkocholu,mam nadzieje,zę jesteś przygotowany do walki?

Shawn-Trenowałem,męczyłem się,ale jestem gotowy...

Paul-A oglądałeś igrzyska?Popatrz na siatkarzy...

Zagłebili się w rozmowie do samego Gdańska...

Dom Shawna,godzina 15.00

Klaudia Potocka-Witam państwa w dom słynnego wrestlera High Voltage Wrestling,Shawna Endeverafter'a!Mam zamiar przeprowadzić z nim wywiad.Witaj Shawn!

Shawn-Witaj,Klaudio!

Klaudia-Jak to jest być wrestlerem w tej niesamowitej organizacji?Jak sie czujesz z tym ciężarem na swoich barkach?

Shawn-No cóż tu powiedzieć,wrestling to naprawdę ciężka praca.Jest się trochę wymęczonym,ale zadowolony ze swoich osiągów.

Klaudia-Chodzą plotki,że właśnie przygotowujesz się do jakiejś niesamowitej gali pay per view Baltic Mayhem!Co możesz nam powiedzieć o twoich przygotowaniach?

Shawn-To naprawdę ciężka praca.Takie gale wymagają wysiłku,trening jest absolutnie wykańczający!Trzeba podciągnąć siłę,kondycję,a także technikę.Taki trening to nie przelewki.

Klaudia-Masz wystąpić w Provin Ground,w meczu Battle Royal.Co sądzisz o takich pojedynkach?

Shawn-Niestety,Battle Royal to ciężki kawałek chleba.Trzeba mieć dużo siły na wszystkich wrestlerów.Nas w ringu będzie dziesiątka.To niesamowicie dużo.Mam nadzieje,że moi przeciwnicy są na to przygotowani.

Klaudia-Właśnie,przeciwnicy.Co o nich sądzisz?

Shawn-Jack Ross-niesamowicie silny człowiek,przeżył już dużo w swoim życiu.Mysle,ze jest tutaj faworytem.The Flying Man-nie można ciągle latać,w końcu będzie pierwszy upadek.Sergiej-nie wiem co o nim powiedzieć.Przeszedł dużo,tak samo jak Avos.Theo-Mroczny władca,to nie brzmi dobrze...Maggot-nie lubi face'ów,to może się zmienić.Steven Diesel-brutal,jutrzejszego wieczoru stanie się potulny jak baranek.Silent Hunter-demoniczny,brutalny,brak mi słów.Ritari-o nim się nie wypowiem...

Klaudia-Czy wygrasz?Czy będziesz walczył z twoimi przeciwnikami?

Shawn-Tak,będę walczył...

Tuż przed galą...

Shawn przebiera się w szatni...

Dzisiejszy dzień,będzie sądem nad moja osobą.To dzisiaj okaże się czy jestem godny występowania w HVW.Mam nadzieje,że wszystko ułoży sie po mojej myśli.Teraz muszę tam wyjść i pokazać im,że to ja jestem potencjalnym zwycięzcą.Dzisiejsza walka należy do mnie...

Migotają niebieskie i czerwone światła,nagle w górę wylatują żółte i zielone race,rozbrzmiewa Drowning Pool-Killin Me

i na ring wchodzi Shawn Endeverafter.

Shawn-Koniec muzyki,STOP(krzyknął).Mam wam cos ważnego do powiedzenia(cheer publiki).Dzisiaj mam zamiar wygrać tą walkę,dzisiejszego wieczoru to ja zwycięże.A dlaczego?Bo ja to Seriously Man!(Cheer Publiki).Moi przeciwnicy nie mają szans,dzisiaj to ja wygram,dzisiaj to ja będę mistrzem Provin Ground!(cheer publiki)To ja dostanę szanse na pokazanie się na Baltic Mayhem,to ja zawalczę z prawdziwym przeciwnikiem!Nie to,żebym nie doceniał moich dzisiejszych przeciwników,poprostu rozpierają mnie emocję,rozpiera mnie energia,gdyż ja wkrótce stanę się czempionem!(cheer)Dlaczego tak sądzę?Zostaniecie oświeceni dzisiejszego wieczoru,a plan całkiem poznacie na następnej gali.A tymczasem-Mój przeciwniku-Don't try this.bo i'm the Seriously Man!(cheer)

Shawn schodzi z ringu,przy swoim theme,przybija piątki i wchodzi do szatni aby przygotować się do walki...

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• EndeverafteR

4

• estevez

1

• Shadow

1

• Ja Myung Agissi

1

Top użytkownicy w tym temacie

RP dobry. Cała tajemniczość i w ogóle... Jedno mi się nie spodobało... Jak można się upić po jednym piwie? :P

Jak można się upić po jednym piwie? :P

Mało w życiu widziałeś :twisted:

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

Jak można się upić po jednym piwie?
Mało w życiu widziałeś

Można sie upic i kieliszkiem szampana :D

A tak ogólnie no to porządnie to napisałeś.

19355529494bc0e6f3e8556.gif

Jak ma słabą głowę a wypije "granata" to możliwe, że się upije.

RP dobre, nie mogę powiedzieć, że wyśmienite bo widziałem kilka błędów dotyczących pomyłek w zdaniach-troszkę źle,nie które konstruujesz.

Cóż jeśli chodzi o czytanie to jestem zadowolony bo tak mnie wciągnęło, że o dziwo przeczytałem do końca. Tylko czasem mi się to zdarza bo jakoś nie mam chęci czytać poeamatyckich zwrotów. No gdybym zaczął czytać wszystkie RP od początku to może bym zrozumiał o co chodzi. Ale tak to nie.

Niech wygra lepsze RP.

It's Easy Bein' Sleazy

Fakt,pisałem to wczoraj wieczorem i 2 dni temu,a byłem juz nieżle zmęczony,także błędy są,nie zaprzeczam.

Hmm...nie no Endeverafter Twój pomysł mi się spodobał...tajemniczość jest bardzo cenna w moich ocach...mam nadzieję, że oczywiście masz pomysł na całość tej tajemniczości a nie rzucasz słowami ot tak :)

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

Zobaczysz na następnej gali...

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

.tajemniczość jest bardzo cenna w moich ocach...mam nadzieję, że oczywiście masz pomysł na całość tej tajemniczości a nie rzucasz słowami ot tak

Prawda, jeśli to dobrze wykorzystasz, to wyjdzie ci to na dobre. Póki co musze się przyczepić do konstrukcji tekstu, przede wszystkim interpunkcja. Myślę, że pomoże ci krótki poradnik od Sixkillera ;]

Spację stawiamy tylko po:

- kropce (np. wyraz1._Wyraz2)

- przecinku (np. wyraz1,_wyraz2)

- dwukropku (np. wyraz1:_wyraz2)

- średniku (np. wyraz1;_wyraz2)

- wykrzykniku (np. wyraz1!_Wyraz2)

- pytajniku (np. wyraz1? Wyraz2)

- wielokropku (np. wyraz1... wyraz2 lub wyraz1... Wyraz2 jeżeli wielokropek kończy zdanie)

Spację stawiamy tylko przed:

- nawiasem i cudzysłowem, o ile znajdują się bezpośrednio przed ww. znakami (np. wyraz1_(wyraz2)!, wyraz1_”wyraz2”?)

Spację stawiamy przed i po:

- myślniku (np. wyraz1_–_wyraz2)

- nawiasem i cudzysłowem, o ile nie znajdują się bezpośrednią przed rzeczonymi znakami (np. wyraz1_(wyraz2)_wyraz3, wyraz1_„wyraz2”_wyraz3)

Spacji nie stawiamy:

- wewnątrz nawiasów i cudzysłowów (np. wyraz1_(_wyraz2_)_wyraz3, wyraz1_„_wyraz2_”_wyraz3)

Dzięki,est,poradnik się przyda. :)

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Ale motyw gościu jedzie pociągiem, wpada manager pyta się gdzie jedzie i za chwilę (dosłownie po 6 zdaniach) są już na miejscu :lol:

Klaudia-Czy wygrasz? Czy będziesz walczył z twoimi przeciwnikami?

Shawn-Tak,będę walczył...

Leżę :twisted: Dowaliłeś z tymi pytaniami.. I odpowiedzią :P

16476371734edf391100c30.jpg