Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Sergiej RP

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

http://images37.fotosik.pl/4/17c7933f59e04655.jpg

Pamiętnik....

23.08.2009....

Już wiem... szykują się ciężkie chwile... Jack Ross, Flying Man, Theo, Maggot, Steven Diesel, Silent Hunter, Shawn Endeverafter, Ritari i ja... w jednym ringu... w tym samym czasie...

Jack Ross... Na pewno mocny przeciwnik, ale czy nie za młody, jego minusem może być brak doświadczenia 21 lat, tak mało a tak dużo, satanista, mroczny jak i przerażający, mnie nie przestraszy...

The Flying Man... Latać?? Hmmmmm mknąć w powietrzu z prędkością światła, niezniszczalna machina, ale czy nie do zniszczenia?? Coś co lata musi też umieć spadać, tak jak to The Flying Man spadnie w naszej walce na ppv...

Theo... porywczy, żywiołowy, wulgarny??? Czyż to go może nie przerosnąć?? Może lepiej jest się skupić na walce a nie atakować na oślep, swą prawdziwą formę pokaże na ppv....

Maggot... hmmm długo można byłoby się zastanawiać aby odkryć w nim jego wadę, co ma z tego że jest niekulturalny?? Lekki- łatwy do zepchnięcia, ale do tego wysoki, wysoki + chudy dobre zestawienie ale czy to mu pomoże w starciu z innymi???

Steven Diesel... lekki + niski – co może mieć z tego w walce z prawdziwymi kolosami, oraz technikami, może jednak pokaże na co go stać pokaże jak potrafi wykorzystać asortyment swych ciosów, nie lubi przegrywać?? Może podczas walki będzie przegrywał a to go zdekoncentruje???

Slient Hunter... potężny wysoki mężczyzna, hmmm czego mu brak?? Stylowy hardcore man a więc czy dobrze będzie się czuł w zwyczajnym pojedynku??

Shawn Endeverafter... średni wzrostem wielki duchem???? xD może jest zbyt ufny, wszystko zależy od tego jak z formą trafi na ppv może być najlepszy może być najgorszy...

Ritari... Nie będę tu szukał bezsensownych zastrzeżeń jest to dobry przeciwnik, ale czy zdoła reszcie udowodni na gali....

Widzimy jak ktoś do pamiętnika którego mogliśmy zobaczyć dokłada pióro i podpisuje się:

HVW wrestler Sergiej....

Kamera oddala się od pamiętnika i ukazuje nam dwie postacie, jedną z laptopem a drugą siedzącą i popijającą kawę, druga osoba to Sergiej który uzupełnia swój pamiętnik.

-(pierwsza osoba) Panie Sergiej możemy zaczynać.

Sergiej zamyka pamiętnik i przysłuchuje się pierwszej osobie:

-(pierwsza osoba) Witamy państwa, dziś na dworze wieje, ale mimo to w „dzień dobry TVN” zawsze znajdziecie rozrywkę dla siebie, dziś moim gościem będzie zawodnik HVW Sergiej porozmawiamy z nim... a z resztą sami zobaczycie o czym będziemy rozmawiać, Sergiej witam Cię!!

-(Sergiej) Kłaniam się nisko

-(pierwsza osoba)mamy trzy dni do gali co sądzisz o pojedynku który stoczysz na ppv??

-(Sergiej) A co mam takiego sądzić?? Uważam że nie powinno się przykładać uwagi do tego że jest to ppv a do tego że jest to pojedynek a nie ważne kiedy i gdzie pojedynki trzeba wygrywać...

-(pierwsza osoba) Mimo to swój pierwszy pojedynek przegrałeś...

-(Sergiej) Było minęło teraz trzeba stoczyć drugi pojedynek...

-(pierwsza osoba) Wszyscy uważają że nie jesteś najlepszy wśród swoich rywali...

-(Sergiej) A czemu tak twierdzą?

-(pierwsza osoba) Przegrałeś swoją pierwszą walkę w HVW...

-(Sergiej) To była tylko rozgrzewka przed starciem na ppv...

-(pierwsza osoba) Czy jesteś odpowiednio przygotowany do pojedynku, ostatnio mało pokazałeś?

-(Sergiej) Jestem przygotowany tak jak uważam za słuszne, uważam że ważniejsze jet to co w środku człowieka a nie to co widać na zewnątrz....

-(pierwsza osoba) Ale HVW to wrestling czyli sport gdzie na zewnątrz trzeba się wykazać...

-(Sergiej) Nie!! przeciwnika można pokonać poprzez rozum nie tylko przez siłę!

-(pierwsza osoba) No dobrze niech ci będzie, kolejna sprawa jedna z gazet swojemu wierszu nadała tytuł „Sergiej”...

-(Sergiej) No i co z tego??

-(pierwza osoba) Treść może być dla ciebie obraźliwa to kawałek tekstu:

Sergiej spogląda w laptop gdzie pokazany jest urywek gazety p.t. ****** :

„Dupa - każdy ma to coś z tyłu, nosi to ze sobą wszędzie, czasem z dumą, czasem ze wstydem. Dupa tylko z pozoru gówno robi, a niektórzy twierdzą, że wokół niej obraca się cały świat. Dupę wynalazł uczony radziecki Wołow. Dlatego mówimy: "dupa Wołowa". Inni twierdzą, że dupę wynalazł Sergiej. Ci z kolei rozmawiają o dupie Sergieja”

-(Sergiej) Głupota ludzka nie zna granic...

-(pierwsza osoba) Czy takie teksty pana nie zniechęcają...

-(Sergiej) Ale niby czemu miałyby mnie zniechęcać?

-(pierwsza osoba) Ja się tylko pytam...

-(Sergiej) Ja także.

-(pierwsza osoba) Dobrze mniejsza z tym przejdźmy do następnego pytania, jak ocenia pan swoich przeciwników?

-(Sergiej) Każdy wrestler jak każdy każdego da się pokonać z każdym można przegrać, wystarczy moment nieuwagi, chwila słabości, każdy ma przez to takie same szanse, przez całą walkę trzeba utrzymać maks koncentracji i nie zwątpić w swój sukces w tym sporcie nie ma lepszych i gorszych są jedni i tacy sami...

-(pierwsza osoba) Dzisiaj spotkałam jednego z twoich rywali mówił o tobie że się ciebie nie boi i ze z tobą na pewno wygrał....

-(Sergiej) A ja tak nie myślę o żadnym ze swoich rywali, mimo że niektórzy mogą być w gorszej dyspozycji nikogo nie można przekreślać...

-(pierwsza osoba)Dobrze to na tyle gdyż mamy ograniczenia czasowe ale mamay do ciebie prośbę...

-(Sergiej) Nie wiem czy uda mi się ją spełnić

-(pierwsza osoba) Jak wiesz na końcu programu „Dzień dobry TVN” zawsze ktoś coś robi na dachu, chcielibyśmy abyś stoczył walkę zapaśniczą z jednym amatorem którego do nas zaprosiliśmy, czy jesteś wstanie to zrobić?

-(Sergiej) Króciutki pokaz umiejętności bo walka może mnie osłabić przed galą...

-(pierwsza osoba) Dobrze nie ma sprawy, zapraszamy cię do budynku TVN'u

Pod koniec programu Sergiej tak jak obiecał dał parę lekcji na dachu budynku...

Chcesz zobaczyć Sergieja w akcji?? Mielno HVW ppv Baltic Mayhem, „Dzień dobry TVN” schodzi z anteny...

Stoimy przed budynkiem gdzie zaraz rozpocznie się gala HVW, podjeżdża limuzyna, szofer otwiera drzwi a z niej wysiada wrestler HVW Sergiej, zaraz za nim idzie jego trener John Hernandes kierują sie w kierunku drzwi gdy nagle zza drzwi wychodzi jeden z przeciwników Sergieja na dzisiejszej gali, wymienili wrogie spojrzenia i tamten szturchnął barkiem Sergieja, w konsekwencji czego ninja upadł.

-(John Hernandes) Co robisz ty głupcze zaraz ci zęby z mordy powyrywam no co się tak gapisz??? Łyso?? chodź peniasz się?? ta???

-(Sergiej) Trenerze nie ma sensu myśli że siła wszystko zdoła ale myli się...

-(Hernandes) Za grosz wstydu nie ma!

-(Piotr Kraśko xD) Panie Sergiej może kilka słów do kamery???

-(Hernandes) Mój zawodnik nie ma ochoty teraz rozmawiać...

Trener Sergieja John Hernandes idzie korytarzem i wchodzi do drzwi z numerem 101, na podłodze kamera ukazuje nam Sergieja medytującego

-(Hernandes) Sergiej wystarczy medytacji myślę że jesteś na maksa skupiony...

-(Sergiej) Tak trenerze

-(Hernandes) Zaraz zaczynasz walkę dalej myślę że nie jesteś przygotowany do tej walki najlepiej...

-(Sergiej) Jestem trenerze jestem...

-(Hernandes)Może powinniśmy jeszcze coś zrobić może w naszych treningach czegoś zabrakło...

-(Sergiej) Na pewno nie....

-(Hernandes) Może powinniśmy przygotować jakąś tajną broń...

-(Sergiej) Ja mam tajną broń na której nigdy się nie zawiodłem...

-(Hernandes) Co to takiego??

-(Sergiej) Nie ważne...

-(Hernandes) Trenerowi musisz powiedzieć... O twój theme, leć na ring i zawalcz jak najlepiej potrafisz...

-(Sergiej) Powinieneś wiedzieć trenerze że moja tajna broń to działający mózg i czyste serce....

Sergiej odchodzi... Słyszymy Hernandesa mruczącego pod nosem:

-(Hernandes) Za dużo Harry'ego Potter'a się naoglądał biedak, ale może ma racje...

http://images45.fotosik.pl/4/fa43fc23116a4c07.jpg

W robieniu RP nie jestem mocny także proszę aby w ocenianiu nie być surowy :-)

Edytowane przez domino
"Ten, który kocha staje się zaślepiony wobec przedmiotu swojej miłości"

17493022184a8bc5252ce62.jpg

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• domino

2

• Avos

1

• ajfan

1

• EndeverafteR

1

Top użytkownicy w tym temacie

No ale z tego co widzę to tylko Promo. Czyli musisz napisać jeszcze RPa. A co do Proma to nie powiem całkiem niezłe.

Ps. Jeśli się pomyliłeś i to jest RP to zmień nazwę na Sergiej RP.

PS.2 Niech wygra najlepszy.

10136801454e08b07ab2e86.jpg

Promo (RP?) dość ciekawe. Dużo rozmowy, i dobrze. Dobra rehabilitacja, po poprzednim, nieudanym. Może się powtórzę, ale niech wygra najlepszy. :)

PS. Zapraszam do komentowania mojego RP'a ;]

Widzę,że o mnie nie zapomniałeś :) .Jak to było? "może byc najlepszy,może być najgorszy".Niech wygra lepszy

Oczywiście chodzi o RP myli mi się to bo na na angielskich forach często widzę promo więc sorry oczywiście jest to RP dzięki za oceny, a tych którzy nic nie napsialli zapraszam do komentowania :-)
"Ten, który kocha staje się zaślepiony wobec przedmiotu swojej miłości"

17493022184a8bc5252ce62.jpg

RP... dobre wedlug mnie, fajnie ukazałeś speach (tylko krótko)... niech wygra najlepszy...
Lay down your soul, to the god's rock 'n' roll!