Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Carlito wciąż niezadowolony, Diana Hart, Takeshi Morishima,

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Znowu pojawiły się pogłoski o odejściu Carlito. Od czasu zmiany brandu, z której wrestler był zadowolony, ani razu nie pojawił się jeszcze w telewizji. Pracuje jednak na houseshows w nowej fryzurze. Ostatnio kiedy Carlito prosił o zwolnienie mówiło się, że chce się związać z federacjami AAA lub NWE. Ostatnio federacja ...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-carlito-wciaz-niezadowolony-diana-hart.html
https://forum.wrestling.pl/topic/11532-carlito-wci%C4%85%C5%BC-niezadowolony-diana-hart-takeshi-morishima/

• Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• theGrimRipper

1

• Bonkol

1

• luki

1

• miszcz_94

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jeżeli na liście 10 najbardziej bezużytecznych div Cherry jest dopiero 10 to cieszę sie że pozostałych (oprócz Ashley) nie znam :)

• Urządzenie:  Windows

Ashley bezużyteczna???

IGN niech spie*dala :/

Carlito w pewnym momencie na RAW był postacią bardzo wyrazistą, robił postępy w ringu, był coraz bardziej over z publiką, a później jakby się coś zacięło...Jego walki można byłoby skomentować w jeden sposób "same old shit". Do tego doszedł fakt, że coraz częściej miał pretensje do zarządu i bardzo możliwe, że już niedługo zostanie zwolniony.

Co do listy div, to zgadzam się z prawie każdym punktem. Tak, Grim wiem, że markujesz Ashley, ale WWE więcej wydało na jej promocje sesji w Playboyu i operacje jakie musiała przejść niż było z niej pożytku ;)

Nie zgadzam się z numerem 3, storyline z Ryan Shamrock wspominam całkiem miło hehe ;)

Na miejscu Carlito wkurzyłbym się i otwarcie bym powiedział: ODCHODZĘ! Co do house showu żal - na normalnej gali RAW nie chca zrobic Steel Cage Match a na takim house show robią no dobra wkoncu to Madison Squarde Garden ale to i tak jest smieszne. Co do tej listy Div - znam tylko dwie :lol:

Ja tak samo znam tylko dwie.Ja właśnie się już zastanawiałem co jest carlito zawieszony czy jakaś kontuzja.Dawno go nie widziałem.

Niech ten Carlito da sobie spokój z WWE.Od pewnego czasu wyraźnie "robią go w pręta" a dalszy etap już znamy:brak ciekawych storylinów oraz życzenie powodzenia w przyszłości zawodowej poprzedzone wcześniej

hasłem: YOU'RE FIIIRRREEED!!!!Tyle że pewnie nieco łagodniej poza kulisami :) więc Carlito-lepiej SPLIT TO THE PEOPLE WHO DON'T WANNA BE

COOL!!!

Lepiej by było jak by Stone Cold zakończył oficjalnie karierę na Royal Rumble.

Ale fajnie by było go zobaczyć znowu w ringu.

Ciekawe kto będzie jego ofiarą ( ups miałem na myśli przeciwnikiem :D)

Calito się nie dziwię od czasu draftu nie widziałem go ani razu nie gali . A zasługuje przynajmniej na regularne występy na galach . Lepiej będzie dla niego jak przejdzie do innej federacji np. do TNA bo tu w WWE jest bardzo niedoceniany. Identyczna sytuacja jest z Chuckiem Palumbo, całkiem niezłym wrestlerem , po drafcie słuch o nim zaginąl.

Z tym Carlito nawet odwalili jazdę na ostatnim Raw...

Zamiast Carlita wstawili Charliego Haasa - w ubraniu Carlito który miał zawalczyć przeciwko Primo Colonowi w jego debiucie...

Gotix masz racje odwalili jazde z "Charlito" szczerze mowiac zdenerwowalem sie tym bo daże Carlito szacunkiem i lubie jego Gimmick i powinni wkoncu mu dac szanse zadebiutowac.... Moze wystawili Haasa zeby walczyl przeciwko bratu Carlito i szykuja jakis feud na lini Carlito vs Haas :)

Nicole Bass była zawsze "świetna" :P zawsze jak wchodziłą do ringu aż ciarki przechodziły Mnie po plecach :) .

Apropo ciekawe co sie dzieje aktualnie z Sister Sherri .

Całkowicie znikneła ze sceny.

Nicole Bass była zawsze "świetna" :P zawsze jak wchodziłą do ringu aż ciarki przechodziły Mnie po plecach :) a wogóle to sie zgadzam z listą.

Nicole Bass była zawsze "świetna" :P zawsze jak wchodziłą do ringu aż ciarki przechodziły Mnie po plecach :) a wogóle to sie zgadzam z listą.