Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Nowy procesor zamiast playstation

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Mój kolega kupił kompa za 9000 zł to dopiero bydlak . Dziękuje za porady ale jednak zdecydowałem sie na kupno playstation tylko muszę czekać aż będzie w komisie w moim mieście . hardy14, Też bym kupił na allegro ale boje się że zostanę oszukany . A ma ktoś może playstation na sprzedarz ?
  • Odpowiedzi 19
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Edge1992

5

• Goldberg

3

• KIL

2

• Hrystek

2

Top użytkownicy w tym temacie

jak playstation przekracza cene 300zl to masz gwarancje ze gdyby byl kit zwracaja ci 80% tego co zaplaciles,wiec gdyby byl np laser zepsuty bys go jeszcze wymienil i byś miał na inne Wrestlingi:))

21192775494683c785933b5.jpg

• 2 miesiące temu...

A na moim kompie odpalił bym SvR ten piersze z 2005 roku... Lub sVr 2006?/

Mój komp ;

Karta Graficzna - Asus AH3650 Series 512 mB

Procek - AMD Sempron 2500+GHZ

Ram - 1 ghz

pomóżcie

Moja Galeria wejdź i zostaw Komenta !

JESTEM HARDKOREM !

Może potrzebujesz zaproszenia na LOCKERZ.COM ? Wal do mnie !

237781014a3abb4a587b4.jpg

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

A nie możesz sobie sam sprawdzić?? Tylko odkopywać stare tematy??

Ale dobra, ogólnie to przydałby się do tego jeszcze jakiś 2 rdzeniowy procek, grafika nawet dobra, ram troche mało.

PS. Ram'y podaje się w MB, a nie w MHz.

Tak offtopowo masz jakieś 90 % szans żeby odpalić . Ale proponowałbym już zamknąć temat bo chyba już wszystko tutaj sobie powiedzieliśmy . Żeby zapobiec takim postom jak użytkownika Koper'a137
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Lesnar do końca kariery nie chce już przegrać ani jednej walki. Tak więc plotki o Femim czy Guntherze czy nawet Rollinsa możemy zaliczyć do wspomnień. Lesnar zawalczy z kimś kogo będzie musiał pokonać i wydaje mi się że jest taki jeden, któremu to nie zrobi różnicy. Tak, wydaje mi się że jest… YEAH!  
    • KyRenLo
      Gdybym miał oceniać całość, to pewnie u mnie wyglądałoby to tak: DMC5 DMC1/DMC3 DMC4 DMC2 Pewnie większość grających ma dosyć podobne odczucia. Ano było coś takiego. Też mi jakoś przesadnie nie przypadło do gustu. Dorzucam dwie fotki. Nie wiem, czy ktoś będzie kojarzył drugą grę. Pewnie nie:
    • Kaczy316
      Historycznie HIAC Cody vs Drew byłoby o wiele lepsze od tego co dostajemy teraz, bo miałoby jakąś podbudowę mimo wszystko, a teraz dostajemy Cody vs Orton, Dream Match, ale....na szybko, takie na szybko nigdy nie jest dobrym rozwiązaniem, chyba, że mieliby jakiekolwiek interakcję w trakcie road to WM i WWE od początku by to traktowało jako plan B w razie co, a tak to zerowe interakcję w trakcie Road To WM, nie pamiętam kiedy ostatnio mieli jakąkolwiek interakcję, chyba w okolicach zeszłorocznego
    • Grok
      Shotzi Blackheart zostaje w MLW – federacji, która stała się jej domem po odejściu z WWE. Choć szczegóły kontraktu nie zostały ujawnione, ogłoszono dziś, że Blackheart przedłużyła umowę z MLW. Zadebiutowała w MLW w czerwcu 2025 roku i obecnie trzyma MLW Women’s Featherweight Championship, który zdobyła od Shoko Nakajima w lutym. Udowodnienie, że może prowadzić dywizję kobiet, to jeden z głównych powodów, dla których Blackheart zdecydowała się przedłużyć kontrakt z MLW. Blackheart opuścił
    • Grok
      Dustin Rhodes nie jest zainteresowany powrotem do WWE jako zawodnik, ale czułby się zaszczycony wprowadzeniem do WWE Hall of Fame pewnego dnia. 56-letni Rhodes jest związany z AEW od 2019 roku i ma długoterminowy kontrakt z tą federacją zarówno jako zawodnik, jak i osoba pracująca za kulisami. Uważa, że w AEW przeżywa najlepszy okres w karierze i nie jest zainteresowany powrotem do swojej starej gimmicku Goldust. Rhodes przyjąłby zaproszenie do Hall of Fame, gdyby WWE je złożyło. „Zdecydowan
  • Dodaj nową pozycję...