Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Who is suicide ? (spoiler)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Ale chyba wszyscy o tym wiedzą (przynajmniej powinni)... Trzeba było pokazać chociaż Code Red'a, a nie SunsetFlip Meliny.... Ze względów czysto technicznych... Jest po prostu dużo lepiej wykonany.

Jeśli chodzi o Suicide'a to zupełnie nie mam pojęcia kto to może być, ale jestem pewień, że to nie Amazing Red, bo wykonałby tego SunsetFlipa.... Ale dropkick ma wspaniały...

@down:

Dokładni Bigg.... powinien się wstydzić :P

Edytowane przez Simson
  • Odpowiedzi 180
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• KIL

24

• Second

15

• djtusty

12

• Hrystek

11

Top użytkownicy w tym temacie

Melinka też nieźle go wykonała, nie ma się co czepiać. Kimkolwiek jest Sui powinien się wstydzić ze divka z wwe lepiej odwala finishera :P
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Reputacja:   1

Wielka aferę zrobiliście z jednego małego błędu, czy to nie przesada ?

15974308365193fac7b7921.jpg

Generalnie TNA nie oglądam więc mnie ten Suicide ani ziębi ani grzeje...z tym że od kilku miesięcy ciągneli ten wątek, rozbuchali nadzieje itd a tu pojawia się owy mściciel i pierdoli finsihera, troche to śmieszne jak dla mnie ;)
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

Nie obraziłbym sie gdyby wyszedł Yoshi Tonic aka Code Red. Wybaczyłbym brak podwójnego headscissors ale kurna wyszla dupa. Sui powinien odrazu na MEM sie rzucać (nie wstąpywać do Frontline, ot być "ostatnim sprawiedliwym")

gdyby na Angle'u zrobił :

http://pl.youtube.com/watch?v=KvuxjShSqrs

byłbym zadowolony.

• 2 tygodnie później...

Jak wszyscy wiemy Kaz czyli Suicide jest kontuzjowany i zastanawiano się czy zmienić go na kogoś innego i widać podjęto stosowną decyzję gdyż na czwartkowym Impacie pojawił się Suicide, którym moim zdaniem został Senshi

edit

Nie powiedziałem, że to na pewno Senshi (trochę źle to napisałem więc przepraszam), ale uważam tak gdyż Suicide poruszał się jak on. Niby to nic ale dlatego użyłem słowa najprawdopodobniej.

Edytowane przez Dziejo

20032177924871c71b3f2e9.jpg

Po kiego grzyba dajesz to w spoiler skoro to temat właśnie o suicidzie, to po pierwsze.

Po drugie, skąd wiesz, że to Senshi??

Senshi (Low Ki?) Nie przeszedł przypadkiem d WWE? Czytałem coś gdzieś, że nawet Rey nakręcał writerów,żeby zrobić z nim feud gdzie Senshi będzie zamaskowany.

Dałem clip z Meliną z tego powodu o którym napisał Biggmac.

213559901458cecbdd39123.jpg

Czy tylko mi się wydaję że na iMPACT!'cie z 25.12 był jakiś inny Suicide? Moim zdaniem lepszy, choć pierwszy (KAZ) robił fajniejszego dropkicka.

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android

Zgodzę się. Wydaje się od razu jakiś masywniejszy, lepiej zdudowany. Bez wątpienia to inna postać.

Czytałem fajną ciekawostkę odnośnie Suicide'a. Otóż, gdzieś za granicą (chyba Wrestling Observer ale mogę się mylić) napisał iż na backstage'u żartuje się, że TNA ubierze Danielsa w strój Suicide'a i karze mu trzeci raz przegrać w Feast or Fired Matchu :twisted:

hehe, na youtube panuję powszechna opinia że Suicide to Kaz, że on tylko udaję kontuzję. Jak dla mnie jest on za duży na amazing reda. (achhh gdyby on powrócił) Low Ki o sorry Senshi był już na testach w WWE (czytałem gdzieś) więc on odpada. Daniels też to raczej nie jest bo gdy skończyła się jego przygoda z curry manem (walizka) sądzę że Fallen Angel powróci już we własnej osobie. w takim razie kim jest suicide ? odpowiedź - NIE MAM POJĘCIA ! chociarz jeżeli miał bym już strzelać to był by to :

a)nowy zawodnik

b) Kaz który tylko udawał kontuzje

KANE THE BIG RED MACHINE IS BACK!!!!

1419621144495d19336d7e5.jpg

TNA ubierze Danielsa w strój Suicide'a i karze mu trzeci raz przegrać w Feast or Fired Matchu
:D To by było dobre :D Moim zdaniem walizka Fired powstała tylko dla Danielsa :D

Low Ki o sorry Senshi był już na testach w WWE (czytałem gdzieś) więc on odpada
Niby czemu?? Podpisał konrakt? Nie, więc ja bym go nie wykluczał.

Czytałem, że Senshi podobno był na backstage'u na Impact niedawno, więc Senshi jest jedną z możliwości.

Przed świętami natknąłem się na spoilery dotyczące Impaktu z 8 stycznia więc wydaje mi się, że TNA nagrało przed świętami wszystkie programy do Genesis i dało dla wrestlerów dłuższe wolne. Poza tym w ten weekend Kurt, Big Sexy, MMG i Team 3D (i przy okazji też Low Ki) wystepują na gali New Japan w Japonii co raczej potwierdza, że wrestlerzy mają teraz wolne.

Nie wiadomo na tapingu którego Impaktu kontuzji doznał Suicide więc możliwem, że oglądamy jeszcze Kaza przed kontuzją.

W to, że Low Ki jest Suicidem wątpię. Ostatnio często walczy w indys i w Japonii (w weekend będzie bronił IWGP Junior Heavyweight Championship), więc nie sądzę aby to było TNA na rękę.

8340093214bd433ee67ca9.jpg

Nie wiadomo na tapingu którego Impaktu kontuzji doznał Suicide więc możliwem, że oglądamy jeszcze Kaza przed kontuzją.
To że Suicidem jest kto inny opieramy na tym, że Samobójca inaczej się zachowuje w ringu, robi innego, tego samego dropkicka (od 25.12), a nie o informacjach o kontuzji tego czy innego zawodnika. :P

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Kaczy316
      Money In The Bank czas zacząć! Jedynie 4 walki w karcie, ale wypowiadałem się już o całym show w predykcjach, więc zaczynamy!   1.Alexa Bliss vs Rhea Ripley vs Roxanne Perez vs Giulia vs Naomi vs Stephanie Vaquer, Women's Money In The Bank Ladder Match W sumie liczyłem na męski Ladder Match jako opener, ale ten jest jeszcze lepszy, niemniej jednak szansę na cash in w ME trochę spadają przez to, ale to walka, która moim zdaniem skradnie show to albo Becky vs Lyra, kobiety dzisiaj górą! Liczę na Perez! Świetna walka i wyszło lepiej niż chciałem nawet jeśli chodzi o zwyciężczynie oj tak Naomi to genialny i najlepszy dla mnie wybór był, myślałem, że pójdą bardziej w Perez albo Stephanie, a ostatecznie Naomi i genialnie, zasłużyła za ostatnie miesiące i jest genialnym heelem, bardzo dużo spotów, fajny Springboard Moonsault na drabinę od Perez, Devil's Kiss na drabinie od Stephanie wyglądało maśniutko, podwójne Code Red na drabinach genialne potem Sister Abigail DDT i Riptide od Ripley i Alexy, a drabina to botcher, ja bym zwolnił, nie chciała się złożyć przy akcji kiedy Ripley leżała w środku, a Giulia i Perez próbowały ją złożyć, żeby zaatakować Ripley, ogólnie fajna współpraca Giulii i Roxanne i fajnie wyglądała Ripley przykryta drabinami i to chyba był Pat z tekstem "UNDERTAKER GIVES UP FROM THE LADDERS!" Dobre dobre, mega dobra walka, świetna zwyciężczyni, a to może oznaczać jedno, Knight albo ma dzisiaj mega duże szansę albo Rollins wygrywa....czyli w sumie nic się nie zmieniło w kwestii męskiego ladder matchu xD, ale dobrze, że Naomi wygrała, mega mnie to ucieszyło, około 25-26 minut genialnego pojedynku.   2.Dominik Mysterio vs Octagon Jr., Intercontinental Championship Singles Match No ciekawi mnie jak wyjdzie ten pojedynek, Dom raczej tytułu nie straci, ale walka może być przyjemna.....serio? 5-6 minut? Mniej niż na tygodniówce? Ja wiem, że fajnie pokazać zawodników innej federacji i promowanie Meksyku i tak dalej, ale kurde dalibyście więcej czasu niż 5-6 minut i to na PLE, taki pojedynek to na tygodniówkę, a nie na Money In The Bank no i mamy minusa, ale dobrze, że Dom obronił, chociaż to było pewne, ale walka nie dość, że dodana na ostatnią chwilę to krótka, totalnie nic nie wniosła no ja bym już wolał dać te kilka minut innej walce.   3.Lyra Valkyria vs Becky Lynch, Women's Intercontinental Championship Singles Match If Lynch loses, she can no longer challenge for the title for as long as Valkyria is champion. If Valkyria loses, she will be forced to raise Lynch's hand and acknowledge Lynch as the better woman. Długa stypulacja, ale pasuję do tego pojedynku, nie wiem czy skradną show, bo kobiecy ladder match był świetny, ale nie wątpię w Becky i Lyrę, na pewno dadzą niesamowity pojedynek i liczę na Ciebie Lyra! Panie od początku się na siebie rzuciły oj czuć nienawiść! No i mamy to Becky jednak wygrała, pewnie żeby przedłużyć feud, szczególnie, że wygrała w podobny sposób co Lyra na Backlash, także na Evolution dostaniemy ostateczne starcie tej dwójki i bardzo dobrze, bo nie mam dość, ta walka była genialna i trylogia tutaj siedzi mocno, czy ja się cofnąłem do NXT 2k15? Tak się  czułem przy tej walce, świetny pojedynek tak samo dobry jak ten z Backlash, a może i lepszy, niesamowite około 16 minutowe starcie, mega dużo emocji, Panie odnalazły idealne tempo dla siebie nie za szybkie nie za wolne, oj niesamowity pojedynek czekam na ich ostateczne starcie, może jakiś Iron Woman Match? Pasowałaby ta stypka do tej rywalizacji, a po walce Lyra musiała zrobić dokładnie to czego oczekiwała od niej stypulacja ustalona wcześniej, a nawet więcej, bo jeszcze atak po walce i nie było to heelowe, a zrozumiałe, rywalizacja trwa a najlepsze! Nie wiem czy nie była to lepsza walka od openeru mimo wszystko, ciężko ocenić.   4.Seth Rollins vs LA Knight vs Solo Sikoa vs Penta vs El Grande Americano vs Andrade, Men's Money In The Bank Ladder Match Kolejny pojedynek, walka może wyjść bardzo dobrze i pytanie jak ostatecznie zostanie to rozwiązane, kto wygra i czy zobaczymy dzisiaj cash in? We Will See LET'S GO KNIGHT! Piękny początek z osobami, które zaatakowały Rollinsa, bo na SD zostały zaatakowane przez niego samego i jego stajnie, ładne chanty "We Want Gable!" Też bym go chciał xD. Świetna około 33,5 minutowa walka ile tutaj było story tellingu ile przyjemnych akcji spotów i wrestlingu ogólnie, kurde kolejny Money In The Bank Ladder Match, który był naprawdę świetny do oglądania, Mexican Destroyer na drabinę to jest coś co zapamiętam na długo, odwrócenie się Jacoba od Solo w końcu, pojawili się Bron i Bronson, jedyne co to brakowało mi tutaj Romualda lub Punka, ale w zeszłym roku Punk też przeszkodził Drew dopiero podczas cash inu, więc zobaczymy jak to będzie w tym roku, walka oddała niesamowicie, na razie wszystkie walki poza tą o tytuł IC dodaną z niczego to są świetne i bardzo wyrównane poziomem, naprawdę ciężko ocenić najlepszą, a wygrana Rollinsa no cóż, jedyny sensowny zwycięzca tak naprawdę, ale to oznacza, że możemy zobaczyć cash in już dzisiaj bądź na Raw po walce Jeya z Guntherem, ale zobaczymy, ja się na razie dobrze bawię.   Turnieje KOTR i QOTR rozpoczną się na Raw, powróci Nikki Bella, Jey vs Gunther o WHC, może być dobrze.   5.Cody Rhodes & Jey Uso vs John Cena & Logan Paul, Tag Team Match No i w sumie dostajemy ME, jeśli nic kluczowego tu się nie wydarzy to uważam, że gale powinien zamykać męski ladder match, ale nie zdziwi mnie jeśli dostajemy to w ME tylko dlatego, bo Cena i Cody. Dobra Panowie się rozkręcili w okolicach 14 minuty, można oglądać xD. CO JEST XDDDDD 24 Minuty walki, której pierwsze 14 minut dla mnie do kosza, ale ostatnie 10 minut przyjemne, fajny chaos i na koniec powrót Trutha WTF xDDD Fajnie to wyszło naprawdę fajnie, spodziewałem się jakiegoś main eventera, a dostajemy R-Trutha xDDD Ale no nie powiem zaskoczyli mega i dobrze to wyszło oj dobrze i ostatecznie Rhodes i Jey to wygrywają no chociaż jeden typ mi dobrze wleciał xD, połowa walki do skipa trochę mniejsza połowa oglądalna, fajny spot z Truthem no ogólnie wyszło w porządku, myślałem, że będzie gorzej, ale brak cash inu niestety, szkoda, ale spodziewałem się, że mogą tego nie zrobić.   Match Of The Night: 4.Seth Rollins vs LA Knight vs Solo Sikoa vs Penta vs El Grande Americano vs Andrade, Men's Money In The Bank Ladder Match Plusy: Women's Money In The Bank Ladder Match i najlepsza możliwa zwyciężczyni na ten okres Lyra vs Becky II i kontynuacja rywalizacji! Men's Money In The Bank Ladder Match Main event i odwet Trutha na Cenie   Minusy: Walka o tytuł Interkontynentalny   Podsumowanie: Ogólnie gala pod względem walk naprawdę przyjemna, a chyba tego głównie oczekuję się od gal PLE prawda? Pod względem story też rozwiązania dla mnie były sensowne, powiem tak, każda walka, która była normalnie zapowiedziana to wyszła nawet powyżej moich oczekiwań, jedynie starcie o tytuł IC było po prostu totalnym zapychaczem co było czuć mocno, dodane na ostatnią chwilę, ale reszta gali no muszę przyznać ja jestem usatysfakcjonowany i czekam na to jak będzie to wszystko wyglądało z Sethem i Naomi, czy walizki zostaną szybko wykorzystane, czy Pan i Pani Money In The Bank jednak postanowią nas trzymać w niepewności? No ogólnie jest ciekawie mimo wszystko i Truth vs Cena na NoC pewnie o tytuł tym razem.
    • Attitude
      Nazwa gali: PpW Ledwo Legalne V Data: 07.06.2025 Federacja: PpW Ewenement Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Warszawa, Mazowieckie, Polska Arena: Minska 65 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: AAA x WWE Worlds Collide 2025 Data: 07.06.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment, Lucha Libre AAA World Wide Typ: Online Stream Lokalizacja: Inglewood, California, USA Arena: The Kia Forum Format: Live Platforma: YouTube.com Komentarz: Corey Graves & Konnan Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Money In The Bank 2025 Data: 07.06.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Premium Live Event Lokalizacja: Inglewood, California, USA Arena: Intuit Dome Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Michael Cole, Pat McAfee & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • -Raven-
      1. LA Knight 2. Naomi 3. Cody Rhodes and Jey Uso 4. Becky Lynch  
  • Dodaj nową pozycję...