Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RazorNewz #239

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Jakis czas temu Chris Daniels zapowiadal ze przeprowadza się do Florydy. Mialoby to ulatwic jego wystepy w federacji. Teraz jednak wycofal się z tej decyzji i będzie nadal mieszkal w Kaliforni.

Randy Orton miał obronic oas na Unforgiven jednak writerzy mocno naciskali na wygrana Triple H`a i ostatecznie on zostal nowym mistrzem RAW. Jako wytlumaczenie writerzy podaja to ze Randy Orton będzie efektowniejszy jeżeli będzie walczyl o tytul a nie bronil go. WWE nie czuje ze Randy Orton jest „over” z publicznoscia, i potrzebuje duzego popracia fanow. Poparcie fanow może zyskac poprzez „pogon” na tytulem i feud z Triple H`em.

W najblizszym czasie dojdzie do rozpadu tag teamu Paul London – Billy Kidman. Na House Showach już sa proby ich wspolnej walki, i obaj panowie prawdopodobnie zmierza się na No Mercy.

Na Unforgiven nie doszlodo zadnych powaznych kontuzji. Obolaly tylek ma Chris Jericho kiedy skaczac z drabiny nie trafil w Christiana.

Najwieksza klapa na Unforgieven była walka tysona Tomko ze Stevenem Richardsem. Wielu ludzi było tak znudzonych ta walka, ze do konca gali już się zdolali się ozywic.

Na RAW Batista zlamal nos. Nie przeszkodzi mu to jednak nie wystapi na wszystkich wczesniej planowanych galach.

Z WWE zostal zwolniony Jamie Noble.

TNA zaczelo prowadzic rozmowy ze Stingiem. Dotycza one oczywiście wystepu na 3-godzinnym PPV – Road Victory. Żadna umowa nie zostala jeszcze podpisana

Zarzad TNA prowadzi rozmowy z Kevinem Nashem i Scottem Hallem dotyczace ich wystepow w federacji. Puki co żaden kontrakt nie zostal podpisany. TNA interesuje się również osoba X-Paca. Sam Waltman pomimo ze w poniedziałek był na zapleczuy RAW powiedzial ze będzie wystepowal u boku Nasha i Halla, wiec możliwe ze zostalo już cos uzgodnione.

Wbrew charakterowi Johna Heidenreicha z którym wystepuje on aktualnie na Smackdown jest on jednym z najmilszych zawodnikow w szatni. John ma wielki szacunek do weteranow i chce się od nich uczyc techniki na ringu.

Ludzie będą mogli wybrac sobie przeciwnika dla Triple H`a na Taboo Tueasday. Będą mogli wybierac wśród nastepujacych zawodnikow: Chris Benoit, Orton, HBK, Chris Jericho, Edge, Christian i możliwe ze Ric Flair.

Steve Austin, Hulk Hogan, i Mick Foley nie będą obecni na zywo na przyszlym smackdown wbrew informacja na gali.

Gangrel i Viscera powrocili na ostatnim Smackdown do WWE aby pomoc JBL w walce z Undertakerem. Będą także obecni w przyszlym tygodniu, jednak nie zostala podpisana miedzy nimi a federacja żadna dlugoterminowa umowa.

14412508044c725aa0e19e.gif

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RazorR

2

• FH

2

• SixKiller

2

• Wee Man

2

Top użytkownicy w tym temacie

Co do tego newsa o Austinie, Hoganie i Foley'u - możliwe, że WWE nagra kilkuminutowe wypowiedzi tych wrestlerów i zostaną one wyemitowane w TV z okazji pięciolecia gali bo Foley jak Foley, ale Austin i Hogan live na tapingu SD! to w chwili obecniej raczej rzecz niemożliwa.

JEST!!!Gangrel i Viscera znowu w WWE!!Nie pytajcie mnie czemu ich lubię,na pewno nie za umiejętności,ale lubię i już!!Gangrel i jego Blood Bath i Viscera i jego.... brzuch :P Dla mnie Bomba! :lol: I Heidenreich miły człowiek który nikomu nie wadzi... buahahahah :lol:

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Wee Man wrestling to jest praca dal takich ludzi jak Heidenreich i taki zwykly Heidenreich w pracy UDAJE złego człowieka lecz po pracy jest dobrym człowiekiem rozumiesz!! Heidenreich udaje !

A teraz inaczej pomyśl głąbie wiesz co to jest Gimmnick...jak wiesz to powinienes wiedziec ze wrestler moze nie miec nic wspolnego z tym jaki ma Gimmick i taki Heidenreich moze w domu chodowac kocia rodzine rozpieszczac zone i pomogac sasiadom a gdy jest w pracy to wciela sie ( udaje ) kogos innego dlatego prosze nie pisz takich glupich postow bo to meczy i potem sie dziwisz i mowisz ze ja na ciebie najezdzam! to nie prawda ja nie moge czytac takich debilnych wypowiedzi dlatego tak reaguje

"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."

33412018941ee9d4524a0c.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Co do Heidenreicha to chyba nie bez powodu ktoś kiedyś powiedział o nim, cytuję: "zachowywał się jak upośledzony umysłowo Goldberg" kiedy po nieudanej dla niego walce ze Scottym 2 Hotty zrobił za kulisami pawdziwe show, uderzając głową o ścianę i wywnętrzając się na wszystkich... sam McMahon musiał go uspokoić.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Urban:spokojnie,ja wiem co to jest wrestling i wiem co to jest gimnick,ale znam tesh Heidenreicha,i wiem że nie zawsze był ,,przykładnym pracownikiem" miał napady szału i w ogóle....Cieszę się że zmienił podejście do pracy niech popracuje nad umiejętnościami i powinno być dobrze....

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Urban:spokojnie,ja wiem co to jest wrestling i wiem co to jest gimnick,ale znam tesh Heidenreicha,i wiem że nie zawsze był ,,przykładnym pracownikiem" miał napady szału i w ogóle....Cieszę się że zmienił podejście do pracy niech popracuje nad umiejętnościami i powinno być dobrze....

Ja oglądając Heidenreicha mam wrażenie, że za moment odwali jakiś shoot lub całkowicie spieprzy swoje spoty :):)

hehe zgadzam sie z FH :)

No i ciesze sie z pojawienia Viscery i Gangrela (kuna sentyment :P )

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

• Urządzenie:  Windows

a na ostatnim Samacku wygladal jakby dymal od tylca Michaelsa Cola :) serio mowie zobaczcie sami

14412508044c725aa0e19e.gif

• Reputacja:   1

Hehe post Razora przypomniał mi, że często jak chce napisać Michael piszę Michaels ;), a najczęsciej to już Michaels Shane :D... potem trzeba poprawki robić ;).

1005187806541accfacb3d6.jpg