Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Smackdown 08/08/08

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

Na początku zobaczyliśmy przypomnienie z ubiegło tygodniowego Cutting Edge którego gościem specjalnym był Mick Foley.

Foley nie był w stanie dzisiaj komentować gali, więc do Jima Rossa dosiadł się Tazz.

6 Diva Olympic Tag Team Match

Divas Champion Michelle McCool, Cherry & Maria vs. Natalya, Maryse & Victoria

Zawodniczki ubrane były odpowiednio jak: siatkarka, pięściarka, zawodniczka od jazdy na nartach (??), dżokejka, gimnastyczka i tenisistka. Po krótkiej walce Natalya założyła Marii Sharpshooter po czym ta druga się poddała.

Zwycięstwo: Natalya, Maryse & Victoria

Na backstage Curt Hawkins i Zack Ryder znaleźli pobitego Bama Neely. Kiedy do nieprzytomnego podszedł Chavo znalazł na nim czarna różę.

Non-Title Match

WWE Tag Team Champions Curt Hawkins & Zack Ryder vs. Jimmy Wang Yang & Shannon Moore

Końcówka: Moore wykonał crossbody Ryderowi i przystąpił do pinu. Tylko 2 count bo przeszkodził Hawkins. Od razu podbiegł do niego Yang, ale sędzia kazał wrócić do narożnika. Nie widział jak Edgeheads wykonują duble DDT na Moorze. Pin i zwycięstwo.

Zwycięzcy: WWE Tag Team Champions Curt Hawkins & Zack Ryder

Eve Torres przeprowadzała wywiad z MVP. Ten oficjalnie potwierdził swoją walkę z Jeffem Hardym na SummeSlam. Powiedział że będzie to łatwe zwycięstwo gdyż nie tylko on, ale również Jeff sam siebie pokona swoimi ryzykownymi akcjami.

Non-Title Match

U.S. Champion Shelton Benjamin vs. Jeff Hardy

Końcówka: Shelton wykonał Powerslam i przystąpił do pinu, ale tylko 2 count. Syzkował się do Paydirt ale Hardy skontrował w Twist of Fate. Potem dołożył Swanton Bomb i chciał pinować, ale na ring wbiegł MVP i zasadził Jeffowi Drive-by kick.

Zwycięzca: Jeff Hardy przez DQ

W gabinecie GMa Chavo przekonuje Vickie że to Undertaker jest odpowiedzialny za to co stało się Bamowi. Za chwile do pokoju wpada Hawkins i melduje że nigdzie nie znalazł Takera. Guerrero każą mu sprawdzić jeszcze parking.

Indian Broken Glass Arm Wrestling Contest

WWE Champion Triple H vs. The Great Khali (w. Runjin Singh)

Od zwykłego siłowania na rekę różni się tym, że ręka przegranego ląduje w odłamkach szkła.

Khali wziął mikrofon i powiedział coś do mistrza. Triple H przyznał że to było niezłe, ale i tak nic nie rozumie. Runjin przetłumaczył że Khali ostrzega Huntera żeby zrezygnował puki jeszcze może. Co prawda mierzył się już z wieloma wrestlerami to jeszce nigdy nie walczył z Punjabi Giantem. Triple H odpowiedział że Khali nigdy nie walczył z The Game. Zapowiedział że zamierza najpierw połamać przeciwnikowi nogi i gdy już będzie na jego poziomie pokona go. Na koniec dodał że ma jeszcze dwa słowa (publiczność wykrzyczała za niego) Suck It.

Zawodnicy zaczęli sie siłować. Na początku The Game był lepszy, ale za chwilę to Khali był bliski zwycięstwa. Gdy ponownie Triple H przejmował przewagę Great Khali wygrał przez Headbutt :D . Helmsley szybko skontrował i chciał wykonać Pedigree, ale się nie udało. Khali odpowiedział Brain chopem, a na koniec założył przeciwnikowi Khali Vice Grip. Na koniec Runjin powiedział że Khali ma dla Tripla dwa słowa: Game over.

Zobaczyliśmy znokałtowanego Hawkinsa, który podobnie jak Bam miał na sobie czarną różę. JR poinformował że w podobnych okolicznościach znaleziono Rydera.

Promo R-Trutha (nudne).

Chavo przekonywał Vickie że kolejnymi ofiarami może byc ona lub sam Chavo. Zaproponował żeby poprosić o pomoc jedyną odpowiednią osobę- Edga. Vickie była przeciwna, ale Chavo sam poszedł poszukać Edga.

Vladimir Kozlov vs. Jesse (w. Festus)

Lista jobberów dla Kozlova sie kończy, ciekawe kto będzie następny. Oczywiste szybkie zwycięstwo po headbutted.

Zwycięzca: Vladimir Kozlov

Chavo namawiał Vickie by była miła dla Edga, gdyz tylko on może ich uratowac.

The Brian Kendrick (w. Ezekiel) vs. Super Crazy

Od teraz już nie ma Briana Kendricka. Jest THE Brian Kendrick. Przedstawił swojego ochroniarza pełnym nazwiskiem- Ezekiel Jackson. Odnotować można że w końcu po drafcie pokazał się Super Crazy. Co prawda został przeniesiony do ECW, a zadebiutował na Smackdown co jest trochę dziwne. Miał na sobie koszukę ECW więc jednak zostanie w „extremalnym” brandzie. Z drugiej strony na wwe.com jest juz w rosterze SD! Dziwna sprawa.

Końcówka: Crazy wykonał tilt-a-whirl backbreaker i standing moonsault ale dało mu to tylko 2 count. Wchodził na naroznik, ale jego uwagę przykuł Ezekiel. W tym czasie The Brian Kendrick zepchnął przeciwnika z narożnika i szybko wykonał The Kendrick (Sliced Bread #2).

Zwycięzca: The Brian Kendrick

Edge wszedł do gabinetu Vickie. Przywitał się z Chavo, ale z żoną od razu zaczął się kłócić. Edge przypomniał jej że mimo wszystko są rodziną i powinni się trzymać razem, szczególnie dzisiaj. Mówi że ma plan i że razem muszą go wykonać po myśli Edga. Vickie niechętnie, ale się zgadza.

You think you know me!! Na ring przyszli Egde (wnosząc ze sobą dwa krzesła, jedno dla siebie i jedno dla Guerrero), Chavo i Vickie. The Rated–R Superstar zaczął wołać Undertakera na ring. Chavo na chwilę podał krzesło dla Edga, ten chciał mu je oddać, ale upuścił. Chavo schylił sie żeby je podnieść i wtedy dostał drugim krzesłem w plecy właśnie od Egda. Przywalił jeszcze raz leżącemu Chavito. Następnie wywalił wózek z Vickie. Edge mówił że powinna martwic się Undertakerem, ale nim. Stwierdził że Foley miał racje i że takiego Edga potrzebuje. Powiedział że jeżeli pójdzie do piekła to zabierze ze sobą Takera, La Familię, a w szczególności swoją żonę.

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• luki

2

• thejehmes

2

• ThomsoN_MDA

1

• Przemek_1991

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

No w końcu push dla Kendricka :) . Swoją drogą ten Ezekiel wygląda, trochę jak Mr.T. :lol:

lukibarca dobrze napisany raport fajnie się czyta. Ciekawa sprawa z tymi czarnymi różami ciekawe czy to Taker ;] ?

• Urządzenie:  Android

no wg mnie atak Edga na koniec i przemówienie że zaciągnie La Familie do piekła sugeruje że to raczej taker nie jest :D

ps. joga dzieki za opinie

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

No mi też się raporcik podoba ;) Fajnie że są ludzie którzy piszą, nie musze oglądać WWE :P Dzięki luki. ;)
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Reputacja:   1

Po tym co odwalił Edge na koniec szczerze wątpie czy to Taker. Pierwsza walka: Maria się ośmieszyła bo pomyliła pory roku, a po za tym całkiem dobry match jak na divy z WWE. Druga walka: Ładne drop kicki Yanga ale walka srednia. Walka trzecia: Wiało nudą były chwile kiedy wogole nie zwracalem uwagi na zawodnikow tylko na napisy ktore przelatywaly przez ekran i w dodatku dali im za duzo czasu. Czwarty ppojedynek: siłowanie na ręke bez pokaleczonej reki u jednego jak i u drugiego Khali poznecal sie troszke na Tryplu i do zobaczenia na summerslam. piata walka: dosyc szybko sie vladek upowal z jessem. Main Event?? Walka najlepsza na tej gali zasluzyla na TV Main Event.

Smack za dobrze nie wyszedl ale nie bylo tak zle 6/10

Wie ktoś może czy Undertaker pokarze się wcześniej niż na SummerSlam ? Mi się coś zdaje że Hunter straci czempionstwo :D Khali robił z nim co chciał :D

Biggmac_DBC - dokładnie potwierdzam Ciebie też się cieszę że raporty piszą ludzie którzy potrafią pisać. Nie muszę WWE ogladąć tygodniówek bo PPv oglądam ;] bardzo przyjemnie się raporciki czyta

Cóż , niemal identycznie kończą się walki Kendricka , przeciwnik wchodzi na line ochraniarz odwraca uwage a on kończy pojedynek . Szkoda Shanonowi Moore w ostatnim pojedynku w WWE nie dali wygrać ...

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg