Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Igrzyska Olimpijskie- Pekin 2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Mamy srebrny medal! Czwórki wiooślarskie dały nam ten medal. Gratulacje Polacy!

[ Dodano: 2008-08-17, 10:57 ]

A teraz złoto! czwórka podwójna wioślarska wygrała swój wyścig! Taaak! 4 medal na IO!

Edytowane przez nttn
  • Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• nttn

6

• miszcz_94

6

• thejehmes

5

• Hrystek

5

Top użytkownicy w tym temacie

nie_tak_tak_nie napisał(a):
Czwórki kajakarskie
  nie_tak_tak_nie napisał(a):
czwórka podwójna kajakarska

Wioślarskie jak co, ale co do tematu bez sternika wagi lekkiej zaskoczyła mnie miło, a Terminatorzy zrobili to co trzeba, nie dali szans i o to chodzi.

Dzięki, że mnie poprawiłeś ;) Ja podobnie jak Tyy byłem zaskoczony srebrem ale o złoto byłem prawie pewny.

Nie ma za co :) Brąz w zapasach dla Polki! Kolejne miłe zaskoczenie, ale fajnie, że w zapasach. Gratulacje!

Srebrny medal dla Kołeckiego w ciężarach. Atakował rekord olimpijski, ale nie udało się. I tak wielkie brawa dla niego.

Szymon Kołecki po tych kontuzjach zaprezentowal sie swietnie a ten Kazach był bardzo dobry po tym jak podniósł 226 kg juz nikt nie mogl mu zagrozic. Jutro kolejne bardzo duze szanse na medale np. Pyrek, Rogowska, Blanik, Plawgo.

No ruszyliśmy z medalami. Oby tak dalej i obyśmy jak najwięcej medali zdobyli. Na tabeli medalowej zajmujemy 16 miejsce ! Dzisiaj w tym biegu kobiet na 100 metrów podejżewałem że będzie niespodzianka. I trzy reprezentantki Jamajki na podium :roll:

Polska vs Sborna: 3:2 < :razz: udało się ograć, choć emocje do końca, i te kłótnie między siatkarzami w pewnym czasie. Wspaniale też grali zmiennicy (Możdżonek,Wika), Guma nie zawiódł, Wlazły się rozkręcał i pd koniec grał dobrze. Kadziewicz kończył a Winiarski pokazał pełnie możliwości. Świetny mecz :)

10136801454e08b07ab2e86.jpg

Leszek Blanik został mistrzem olimpijskim i dał polsce trzecie złoto na tych igrzyskach.

19355529494bc0e6f3e8556.gif

Mamy osmy medal!!! Piotr Małachowski zdobył srebro w rzucie dyskiem! BRAWO!!! Jednak nie jest tak zle w tym Pekinie. W ostatnim rzucie zdekoncentrowal sie bardzo poniewaz dowiedzial sie wczesniej ze ma zapewnione srebro.

Mieliśmy już szanse na złoto no cóż , ale srebro też nie najgorsze.
We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Popiłem trochę wczoraj, budzę się w południe, a tam...siatkarze i szczypiorniści odpadli w ćwierćfinałach, brak słów, liczyłem na obie ekipy, a tu takie rozczarowanie.

15974308365193fac7b7921.jpg

• Urządzenie:  Android

Kurzce dzis jest czarny dzien dla polskich reprezentantow sportow druzynowych. Wielka szkoda bo tak jak Bonkol liczylem na obie ekipy i niestety sie nie udalo:/

11210267854ec833ae4df82.jpg

• Urządzenie:  Windows

Najbardziej szkoda mi siatkarzy, oni zachwycali swą grą, ale cóż poradzić. :roll:

Ja tak samo jak Amarru, bardziej ubolewam nad przegraną siatkarzy bo oni się jeszcze jako tako starali.
We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

Ja wiem czy ręczni się nie starali? Próbowali awansować, ale Islandczycy grali dobrze (ich bramkarz był zajebisty). Po prostu to co graliśmy dziś nie wystarczyło na rywali.
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: DDT King Of DDT 2025 Final!! Data: 25.05.2025 Federacja: DDT Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Korakuen Hall Format: Live Platforma: Wrestle Universe Official video: Link Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Battleground 2025 Data: 25.05.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Premium Live Event Lokalizacja: Tampa, Florida, USA Arena: Yuengling Center Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Double Or Nothing 2025 - The Buy In Data: 25.05.2025 Federacja: All Elite Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Glendale, Arizona, USA Arena: Desert Diamond Arena Format: Live Platforma: YouTube.com Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: KPW Vs. PWM Blazing Saddles Data: 25.05.2025 Federacja: Kaiju Pro Wrestling, Pro Wrestling Magic Typ: Event Lokalizacja: Bristol, Connecticut, USA Arena: The Lincoln Room Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Double Or Nothing 2025 Data: 25.05.2025 Federacja: All Elite Wrestling Typ: Pay Per View Lokalizacja: Glendale, Arizona, USA Arena: Desert Diamond Arena Format: Live Platforma: PPV Sender Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
  • Dodaj nową pozycję...