Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RAW Fantasy 28/07/2008

Kto powinien zostac nowym GM na RAW ?  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto powinien zostac nowym GM na RAW ?

• William Regal
      0
    • Eric Bischoff
      3
    • Ric Flair
      1
    • Shane McMahon
      3
    • Inny
      3

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

DARK Match'e

Johnny Thornpike pokonał Santno Marelle

Snitsky pokonał Deuce'a

AJ Styles pokonał Jamie'go Noble'a

Widzimy urywki z ostatniego RAW , walka o pas WHC pomiędzy Batista a Punkiem. Urywki się kończą.

THEME RAW

Pokaz fajerwerków i olbrzymi cheer publiczności.

Micheal Cole : Dobry wieczór , witamy państwa przed telewizorami z Tampa Bay w stanie Floryda. Michael Cole i Jerry ''The King'' Lawyer. Jerry cóż to będzie za noc.

Jerry Lawyer : Otóż to , Shane McMahon dzisiaj tutaj będzie i przekaże od ojca wiadomości.

Słyszymy theme Batisty ''I Walk Alone'' , Dave przy ogromnym cheerze publiczności wchodzi na ring w przeciwieństwie do publiki , Batista nie wygląda na szczęśliwego , bierze mikrofon.

Batista : Cale moje szczęście z wizyty w Tampa Bay (cheer) niweluje fakt ze powinienem stać tutaj jako wasz World Heavyweight Champion. (kolejny cheer) Lecz od poprzedniej niedzieli coś mi w tym przeszkadza , wpierw był to ten sick freak Kane (cheer pomieszany z heatem) a potem przeszkodził mi John Bradshaw Layfield (Heat). Punk , do Ciebie te słowa , proszę , nie , oczekuje naszej walki na Summerslam. I żeby nikt nam nie przeszkadzał uważam ze steel cage match to dobry pomysł. (Wielki cheer)

Na ring przy przy akompaniamencie Cody'ego Rhodes'a i Ted'a DiBiase'a juniora wchodzi JBL. Publika reaguje jednomyślnie , wygwizduje wchodzących.

John Bradshaw Layfield : Batista , miałeś już swoje dwie szanse , nie obchodzi mnie kto Tobie przeszkadzał , zmarnowałeś je. Koniec , na Summerslam to ja ''The Wrestling God'' będę walczył o pas który mi się należy , czy zgadzasz się czy nie.

Publika buczy a w titantronie pojawia sie John Cena , teraz to wielki cheer.

John Cena : Wow , wow , wow , woooow. Spokojnie John , Dave. Wszyscy wiemy czego pragnie publika. Fatal Four Way for World Heavyweight Championship. (Obok Ceny pojawia sie CM Punk)

CM Punk : Zatem ustalone.

JBL i Batista nie wyglądają na zadowolonych , ale słyszymy theme Williama Regala.

Jerry Lawyer : What? Regal wraca na RAW?

Michael Cole : W końcu Mr.Kennedy jest w Smackdown a Mr.McMahon powiedział albo William albo Ken.

William Regal : Gentelmans , jako wasz GM...(Przerywa mu theme Eric'a Bischoff'a)

Eric Bischoff : William muszę Cie zmartwić , ale to ja , wracam na RAW by posprzątać ten burdel , który zacząłeś. (Wooo...wiemy kto pojawił się na arenie.)

Ric Flair : Wooo...Hi Dave , witajcie panowie chce wam przekazać ze Nature Boy Ric Flair również dostał wiadomość o posprzątaniu RAW.

Cala trojka zaczyna się kłócić , Batista , John Bradshaw Layfield , John Cena i CM Punk nie wiedza co się dzieje.

Michael Cole : Czy to oznacza , ze mamy trzech General Managerów ?

Jerry Lawyer : Nie wiem Michael , ale to jest co najmniej dziwne.

''Here's Come The money''... Shane O'Mac wchodzi na arenę , publika nie wie jak zareagować.

Shane McMahon : Panowie , spokój , wraz z siostra prosiliśmy żeby współpracować czy to takie trudne? (Odwraca się do JBL'a i Batisty). Najpierw do was i do tych w titantronie. Dzisiaj odbędzie sie 10- Man Over The Top Rope Battle Royal który wyłoni nowego no.1 contendera for World Heavyweight Championship. (cheer publiki i niezadowolenie JBL'a , Batisty i Ceny) Lecz nie wszyscy , Batista i Cena , możecie tylko pomarzyć o walce w tym Battle Royalu. (Heat publiki , Cena i Batista nie mogą w to uwierzyć, Shane odwraca się do Regala , Bischoff'a i Flaira) A co do was na stronie WWE.com odbędzie się ankieta , za tydzień dowiemy się kto będzie nowym GM. I ostatnia sprawa...skoro ECW nie jest Hardcore'owe to czemu RAW nie może być? WWE Hardcore Championship wraca do WWE. A na razie to ja będę pełnił funkcje GM.

Michael Cole : Co za niesamowita nowina.

Jerry Lawyer : Hardcore wraca do RAW , ile zmian.

REKLAMY

Kamera po reklamach przenosi nas na stanowisko komentatorów.

Jerry Lawyer : Co za wieczór się szykuje Cole , znamy już dwie walki. 10 Man over the top rope battle royal oraz Hardcore Match for Hardcore Championship.

Michael Cole : Dokładnie , wieczór zapowiada się ciekawie.

Kamera przenosi nas na ring gdzie stoi Lilian Garcia.

Lilian Garcia : Following contest is getting for one fall. Introduce first from San Diego , ważący 280 lbs. , Chuck Palumbo.

Jerry Lawyer : Chuck Palumbo , to jego debiut na RAW.

Michael Cole : Zobaczymy jak potoczą się tutaj jego losy.

Lilian Garcia : And his opponent. Pochodzący z Edmond w stanie Oklahoma , ważący 242 lbs. , Charlie Haas.

Jerry Lawyer : Młody utalentowany zapaśnik , Charlie Haas.

Michael Cole : Wraz z Sheltonem Benjaminem tworzyli świetną drużynę na Smackdown.

ZWYCIĘZCA : CHARLIE HAAS Po ''Folding Neck'' (back submission)

Michael Cole : Debiut Chuck'a Palumbo na RAW nie wyszedł szczególnie udanie.

Jerry Lawyer : Michael On jeszcze się odkuje na pewno.

REKLAMA SATURDAY'S MAIN EVENT

Kamera przenosi nas z powrotem na gale. Dokładnie do pokoju Shane'a McMahon'a. Shane siedzi wygodnie na kanapie. Do pokoju wchodzą Tag mistrzowie Cody Rhodes i Ted DiBiase.

Shane McMahon : Panowie , panowie General Manager'a jeszcze nie ma.

Ted DiBiase : Wiemy , ale my do McMahona (Shane dal znak by kontynuować). Jerry Lawyer i Jim Duggan. Tak zwane legendy. Zadarli z nami , daj nam z nimi walkę.

Shane McMahon : (Od Razu) Jasne , ale na moich zasadach panowie. Macie swoja walkę ale to później.

Kamera jeszcze raz pokazuje twarze mistrzów po czym przenosi na ring gdzie stoi Lilian Garcia.

Lilian Garcia : Following Tag Team contest is getting for one fall. Najpierw pochodzący Chelsea w Anglii. Katie Lea i Paul Burchill's.

Michael Cole : Pochodzący z Anglii Burchillowie słyną ze swojej agresywności. Jerry co taki smutny? Walczysz dzisiaj , ale to nie powód do zmartwień.

Jerry Lawyer : Martwi mnie bardziej to co powiedział Shane. Na jego zasadach...

Lilian Garcia : And Their opponents , Mickie James and Kofi Kingston.

ZWYCIĘZCY : Mickie James i Kofi Kingston po ''Trouble in Paradise''

Michael Cole : Proszę państwa widzieliśmy właśnie jak Intercontinental i Woman's Champion pokonują anglików. Jerry Lawyer przygotowuje się do swojej walki. A przed nami jeszcze na pewno walka o no.1 contender for World Heavyweight Championship oraz hardcore match o Hardcore Championship. Dzisiejsze RAW przejdzie do historii.

Kamera przenosi nas na backstage gdzie Todd Grisham stoi wraz z ... Kane'm.

Todd Grisham : Proszę państwa stoi obok mnie mój dzisiejszy gość Kane. (Todd spogląda się na Kane'a z trwoga.) Kane wszyscy zastanawiają się co masz w worku. Czy odpowiesz?

Kane : (Śmieje się po czym odchodzi.)

Kamera przenosi nas na ring.

Lilian Garcia : Following contest is getting for one fall. Introduce first from Washington D.C. ważący 290lbs. ... Batista.

Michael Cole : Dzisiaj Batista i John Cena zostali oficjalnie odsunięci od World Heavyweight Championship.

Lilian Garcia : And his opponent. Pochodzący z West Newburry , Mass. Ważący 240lbs.....John Cena.

WYNIK : NO CONTEST (W trakcie walki wtargnął Kane i z pomocą krzesła zmasakrował Cene i Batiste pozostawiając ich krwawiących na ringu.)

Michael Cole : To nie prawdopodobne , Kane po raz kolejny przeszkodził w walce Batisty , tym razem zostawił po sobie krwawy ślad.

Służby medyczne zajmują się Cena i Batista a kamera pokazuje nam sławy które są na arenie. Shaq O'Neal z dziećmi oraz Adam Sandler. Słyszymy Theme Shane'a McMahona. Shane O'mac wolnym krokiem zbliżał się na ring. Minal nosze z zapaśnikami , przybił parę piątek i wszedł na ring.

Shane McMahon : Proszę państwa , następna walka to będzie Tag Team match. Ale warunki są proste po pierwsze to ja będę sędzią tej walki , po drugie....Losers leave's RAW.

Michael Cole : What? Kariera dwóch legend wisi na włosku. A to już za chwile.

REKLAMY

Kamera przenosi nas na ring gdzie już stoją wszyscy zawodnicy. Shane każe rozpocząć walkę.

WYNIK : Double Count Out (Podczas brawlu miedzy Dugganem i Rhodes'em poza ringiem , Shane w bardzo szybkim tempie odliczył do 10. )

Shane McMahon : Przykro mi panowie , od dzisiaj Pasy Tag Team są Vacant a wasza czwórka bez kontraktu na RAW.

Michael Cole : Jerry ''The King'' Lawyer , Jim Duggan i młode pokolenie zostało właśnie zwolnione z RAW. Proszę państwa to nie jest sen , to nie są żarty , Shane McMahon właśnie wywalił czterech ludzi z czerwonego brandu.

Na ringu widzimy właśnie jak cala czwórka kłóci się z Shane'm , ten uśmiechnięty pokazuje na wyjście, gdzie pojawiają się służby porządkowe , widać ze załamani zawodnicy muszą pogodzić się z McMahonem. Kamera przenosi nas na backstage gdzie Batista i Cena dochodzą do siebie po ataku Big Red Machine.

Batista : Ten sick freak Kane znowu zaatakował mnie. Co ten cholerny człowiek sobie myśli. Ale tym razem przesadził , zobaczy mój gniew nie jest czymś delikatnym , ogień z jego piekła to zwykle ognisko w przeciwieństwie do mojego gniewu. (Dave chwyta się za głowę.) Zobaczy jeszcze...

Kamera przenosi nas na ring gdzie stoi Lilian Garcia. Obok ringu stoi gablotka z Hardcore Championship. Stary design pasa może przypomnieć świetne walki z Mickiem Foley'em w roli głównej.

Lilian Garcia : Following Hardcore Match is getting for one fall. Introduce first , pochodzący z Mobile Alabama ważący 235lbs. Hardcore Holly. Oraz jego przeciwnik , pochodzący z Battle Creek w stanie Michigan , ważący 237lbs. Mr. Monday Night RAW Roooob Vaaaan Daaaaam.

Michael Cole : What? Rob Van Dam powrócił na poniedziałkowy ring. Rob po długiej przerwie zagościł w WWE i od razu dostaje title shot'a.

ZWYCIĘZCA I NOWY HARDCORE CHAMPION : ROB VAN DAM (Po Five Star Frog Splash wykonanym z drabiny na przeciwnika lezącego na stole.)

Michael Cole : Co za walka , wspaniały powrót RVD i wspaniały powrót Hardcore Championship.

Kamera pokazuje nam znow biuro Shane'a McMahona.

Shane McMahon : (Rozmawiajac przez telefon) Tak tez zostaniesz dodany do ankiety , tak to ma być niespodzianka tak? Ale jak maja na Ciebie glosować jeśli nie będą wiedzieli kto Ty jesteś? Aha czyli jak nie będą chcieli tamtych wyborów to wybiorą Ciebie. Dobra zobaczymy jak to będzie. No to na razie.

Lilian Garcia : Following cotest is 10-Man Over The Top Rope Battle Royal for number one contender for World Heavyweight Championship. Kolejno na ring wchodzą uczestnicy tej walki , pochodzący z Manhasset New York , ważący 231 lbs. Chris Jericho (Heat publiki) , pochodzący z New York City , ważący 290lbs. John ''Bradshaw'' Layfield. (Jeszcze większy heat publiki.). Ważący 326lbs. Kane. (Cheer pomieszany z heat'em) Pochodzący z Nashville , Tenn. ważący 261lbs. Lance Cade(Heat) , Pochodzący z San Diego , ważący 165lbs. Rey Mysterio(cheer) , pochodzący z New York City , ważący 237 lbs. Matt Striker , pochodzący z Austin , Texas , ważący 205lbs. Paul London , pochodzący z Warver Robins , Ca. , ważący 270lbs. Ron Simmons (DAMN) , Pochodzący z Blackpool , England , ważący 245 lbs. William Regal oraz pochodzący z Las Vegas , Nevada , ważący 260lbs. Val Venis.

Michael Cole : Dziesięciu zawodników których celem jest zdobycie Title Shot'a na Summerslam. No Pinfalls no submissions jedyny sposób by przegrać to zostać wyrzuconym z ringu przez innego zawodnika.

ZWYCIĘZCA I NOWY No.1 CONTENDER FOR World Heavyweight Championship : KANE (Wyeliminował wszystkich dziewięciu przeciwników.)

Transmisja urywa się...

----------------------------------

- Jako ze jestem na wakacjach to po prostu walk nie miałem jak pisać. Stawiam na razie na ''E'' Czyli entertainment.

- Proszę o komentarze :)

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• luki

2

• The Icon

2

• krzysinho

1

• nekrophage

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Nie wiem czy to jest gala. zamiast walk tylko wyniki :???: segmenty i speeche swietne ale skup sie na walkach
http://wywiady-psw.blogspot.com/ - mój blog Wywiady PSW

366034736498156ba4f22c.jpg

Po za tym co napisał kolega wyżej, brak jakiegokolwiek formatowania... Wielki minus, słaba gala :) Zacznij pisać pełne walki...

AJ Styles
?? Jak rozumiem to jest kontynuacja obecnego RAW więc skąd tu AJ??
Lilian Garcia : Following contest is getting for one fall. Introduce first from San Diego , ważący 280 lbs. ,
Niczego gorszego od najgorszych początkujących bookerów nie widziałem. Po pierwsze po jakiego grzyba mamy czytać jak zapowiada się zawodników po drugie czemu po angielsku??

Kolejna kwestia to brak walk. Co jest? Przecież we wrestlingu to właśnie o nie chodzi.

Mr. Monday Night RAW Roooob Vaaaan Daaaaam
Mr. Monday Night bez RAW.

Gdybyś napisał walki i darował se te beznadziejne zapowiadanie zawodników byłoby bardzo dobrze. Segmenty bardzo dobrze wyszły, ale gala wrestlingu to nie tylko segmenty. nie widząc walk jest to takie nijakie.

Gdyby walki były to ocena byłaby 8-9/10, a że jest bez nich to co najwyżej 3,5/10

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

Zgadzam się z moimi przedmówcami, gala wyszła by świetna gdybyś napisał walki oraz gdybyś aż tak nie małpował po WWE jakbyś wymyślił nowe feudy itd to by było naprawdę spoko ;]

Bardzo dziekuje za wszystkie komentarze , wezme sobie je do serca. Prowadze e feda wiec nie bojcie sie o walki , po prostu jestem na wakacjach i nie mam weny co do walk. Chcialem sprawdzic sie w pisaniu RAW widze ze kiepsko , tak wiec odpuszcze sobie RAW , SD czy ECW a zajme sie czyms nowym.....wkrotce :)

A gdzie tam kiepsko? Bardzo dobrze ci idzie. Tak odskoczyc od rzeczywistości, jednoczesnie nie przeginajac rzadko kiedy sie widzi. Ja bym ci proponowal co najmniej jedną kontynuację tej gali tym razem z walkami. Edytowane przez luki

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

Bardzo dobrze ci idzie

Ci

zadko

Rzadko

Ja bym ci proponowal

Ci a może lepiej "Tobie"

Jednak odnosząc się do samej gali to rzeczywiście jest ona zbudowana z prawie samych segmentów. ICON dobrze wiem, że potrafisz pisać walki :D

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

• 1 miesiąc temu...

No niezla gala niezla ale mozna dawac zamiast samych wynikow opisy walks ; :P
Moja Galeria wejdź i zostaw Komenta !

JESTEM HARDKOREM !

Może potrzebujesz zaproszenia na LOCKERZ.COM ? Wal do mnie !

237781014a3abb4a587b4.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
  • Dodaj nową pozycję...