Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

W krzyżowym ogniu pytań (Chris Attitude)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   25
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

:: Wyjście z hali treningowej HVW ::

Widzimy jak z hali treningowej wychodzą dwa znani dobrze nam wrestlerzy Attitude i Jupiter. Obaj są w strojach treningowych i widać po spoconych koszulkach, że był to intensywny trening. Koszulki są wiadomego koloru.. tzn. białe :>

Chris "More" Attitude - Wiesz kto będzie twoim przeciwnikiem na HVW Under Pressure V?

Jupiter - Nie, a Ty?

Chris "More" Attitude (wzrusza ramionami) - Też, nie.

Jupiter - To chodźmy na piwo.

Chris "More" Attitude - Ok.

Po chwili oglądamy ogródek piwny na Krupówkach w Zakopanym w którym kłębi się masa ludzi i większość ma jakieś zeszyty oraz długopisy. Przekopujemy się z kamerą przez ten tłum i widzimy jak przy jednym ze stolików uśmiechnięci (nieco sztucznie) Jupiter i Chris rozdają autografy. Wrestlerzy gadają do siebie przez zęby.

Jupiter - Trzeba było jednak kupić w spożywczym i iść do hotelu.

Chris "More" Attitude (spogląda na pełną szklankę) - Jeszcze nawet łyka nie wziąłem.

Jupiter - I nie weźmiesz, nie możemy propagować alkoholu.

Chris "More" Attitude - Przed chwilą chłopakowi jednemu powiedziałem, że to oranżada.

Jeden z fanów - Dżupiter! Dżupiter! Jestem chciałbym abyś robił ze mną pokazy wrestlingu, ja już mam kilka za sobą.. z bratem i kolegami dawaliśmy występ w mojej szkole. Jestem największym znawcą wrestlingu w Polsce.

Głos z tyłu - Arek, Arek gdzie jesteś?

Jeden z fanów (wchodzi pod stolik) - Kryjcie mnie proszę.. to moi rodzice, jestem z nimi na wakacjach.

Jupiter - Ja się chyba jednak napiję.

Chris "More" Attitude - Ja też.

Video kończy się.

:: Klaudia Potocka stara się zrobić ambitny program ::

Jesteśmy w minimalistycznie udekorowanym studiu. Widzimy tylko dwa nowoczesne czerwone fotele i plastikowy stolik, w tle zaś szczątkowa dekoracja składająca się z jakiejś pomalowanej na biało dykty i znaczka HVW TV. Z tyłu słyszymy : 1.. 2.. Klaudia gotowa? 3 ! Czołówka.

Na ekranie pokazuje się czołówka programu jaki zaraz będziemy mieli okazję oglądać, wygląda ona mniej więcej jak "Rozmowy w Toku" z TVN.. z tą różnicą iż główną prowadzącą jest Klaudia Potocka i program nazywa się "W krzyżowym ogniu pytań". Czołówka sugeruje iż będzie to ostra bezkompromisowa publicystyka. Program zaczyna się, a Klaudia wchodzi pewnym krokiem do studia.

Klaudia Potocka - Nazywam się Klaudia Potocka i zapraszam na Krzyżowy ogień pytań. W dzisiejszym programie pod ostrzałem będzie Chris Attitude. Zapraszam!

Do studia wchodzi uśmiechnięty Chris i wita się z Potocką, publicznością i kamerą. On i prowadząca po chwili oklasków siadają na swoich miejscach.

Klaudia Potocka - Nie znasz swojego przeciwnika na najbliższej gali, ale za to wiesz z kim będziesz walczył na PPV. Tee Rex! 5 słów które Ci się z nim kojarzą.

Chris "More" Attitude - Eee.. Wrestler, HVW, Psycho, Children of Sensi, Konoe.

Klaudia Potocka - Liczyłam na troszkę inną odpowiedź, ale dobrze.. Konoe.. Dlaczego Konoe?

Chris "More" Attitude - Nie wiem, może dlatego że na ostatniej gali potraktował go Superkickiem czym nieco uratował nasze tyłki z Jupiterem.

Klaudia Potocka - .. czyli wdzięczność.. rozumie.. zmiana pytania.. paliłeś trawkę w czasie szkolnych lat?

Chris "More" Attitude - Co?

Klaudia Potocka - To ogień krzyżowych pytań. Odpowiadaj.

Chris "More" Attitude - Ee.. no nie.. dlaczego miałbym.. (Chris przytomnieje).. I pamiętajcie dzieciaki, narkotyki to zło, możecie stać się takim nieudacznikami jak Psycho One.

Klaudia Potocka - Ten program nadawany jest po 22.. więc nie musisz adresować swoich wypowiedzi do najmłodszych. Interesuje mnie prawda, tylko naga prawda.

Chris "More" Attitude (poważnie) - Nie.. nie paliłem.

Klaudia Potocka - A alkohol ?

Chris "More" Attitude - Co to za program?

Klaudia Potocka - W krzyżowym ogniu pytań. A więc, czyżbym dotknęła czuły punkt.

Chris "More" Attitude - Nie, zresztą ostatnio to nawet z Jupiterem piwa się nie możemy napić.

Klaudia Potocka - A właśnie, gdzie twój partner. Miał dołączyć do Ciebie w tym programie, ale ponoć coś go zatrzymało w Gdańsku.

Chris "More" Attitude - Ma spotkanie z uczniami w Arka szkole.

Klaudia Potocka - Hę?

Chris "More" Attitude - Nie pytaj lepiej.

Klaudia Potocka - Kim jest Arek ?

Chris "More" Attitude - Nie chcesz wiedzieć.

Klaudia Potocka - Robi się ciekawie. Proszę państwa (wstaje) kim jest tajemniczy Arek. Nowy manager (Chris łapie się za głowę), sekretna przyjaźń z przed lat, a może nowy wrestler. W krzyżowym ogniu pytań, Chris Attitude.. po reklamach!

[ Przerwa reklamowa ]

Klaudia Potocka - Witam ponownie w krzyżowym ogniu pytań.

Chris "More" Attitude - Ułłł yeee!

Klaudia Potocka - Co to było?

Chris "More" Attitude - Co?

Klaudia Potocka - No to ułł yeee!?

Chris "More" Attitude - A nic nic oglądałem ostatnio "Z archiwum polskiego wrestlingu".

Klaudia Potocka - Ok. Na czym to ja skończyłam.

Chris "More" Attitude - Eee.. na najbliższym Under Pressure. Pięć bodajże.

Klaudia Potocka - Uuu wrestler nie pamięta numeru gali.. prochy?

Chris "More" Attitude - Umrę tutaj chyba.

Klaudia Potocka - To byłby temat, ale do rzeczy. Nie znasz swojego przeciwnika, jak się przygotujesz.

Chris "More" Attitude - Zapalę, wypiję wódy galon i wciągnę coś nosem. (Oczy Klaudii pojaśniały)

Klaudia Potocka - Naprawdę?

Chris "More" Attitude - Tak.. zapalę świeczkę za tego kto będzie miał nieszczęście się ze mną spotkać. Wypiję wody galon, bo woda to moje paliwo, a na ringu wciągnę nosem swojego przeciwnika i wypluję.. 1... 2... 3.. Odpływ.

Klaudia Potocka - Chyba odjazd..

Chris "More" Attitude - Nie nie to nie PKP to siła fal.

Klaudia Potocka - Właśnie dlaczego za morze i za fale?

Chris "More" Attitude - Urodziłem się nad morzem i całą swoją siłę czerpię z niego. Utożsamiam się z nim, chcę być jak ono sprawiedliwe i silne. Człowiek nie ma szans z morzem i tak samo moi przeciwnicy nie mają szans ze mną. Może czasem im się wydaje, że przetrwali sztorm ale to tylko ułuda... bo prawdziwe tornado jeszcze ich czeka.

Klaudia Potocka - Zaczynasz filozofować, a to ma być krótka seria pytań. Ostrzał.

Chris "More" Attitude - Tylko nie zaczynaj znów o narkotykach... (Klaudia próbuje coś powiedzieć) ... ani o gorzale.

Klaudia Potocka - Ok. Zatem może Tee Rex jeszcze raz, tym razem bez 5ciu skojarzeń. Może tym razem wydusisz z siebie coś ciekawego.

Chris "More" Attitude - Tee Rex.. Tee time.. Przerwa na herbatkę? Tak powinieneś sobie zrobić przerwę, ale od wrestlingu. Założyć wreszcie grube bambosze i zasiąść na kanapie.. bo inaczej uważaj.. na tej kanapie usadzi Cię sam Chris More Attitude. Kompleks Chris jaki masz zrodzi się w prawdziwy problem i nie zaśniesz tych obrazów w twojej głowie. Obrazków z kolejnego lania które Ci sprawię.

Klaudia Potocka (przerywa Chrisowi) - Podobają Ci się dredy?

Chris "More" Attitude - Nie.. ale jak ktoś myje to ujdzie.

Klaudia Potocka - Myślisz, że Tee dba o nie?

Chris "More" Attitude - A skąd ja mogę wiedzieć.

Klaudia Potocka - Może Hair vs Hair match? Twoja blond fryzura kontra dredy Tee Rexa?

Chris "More" Attitude (myśli chwilę) - Troszkę szkoda byłoby ogolić głowę.

Klaudia Potocka - Przecież jesteś pewny swego, pewny wygranej.

Chris "More" Attitude - Niczego nigdy nie można być pewnym, ale kto nie ryzykuje ten nie ma. Słuchaj Tee, Potocka ma rację.. jeśli się nie boisz.. postaw na szalę swoje dredy.. a z przyjemnością ogolę Ci ten głupi łeb!

Klaudia Potocka (wyraźnie zadowolona z siebie) - Program zaczyna się rozwijać, zatem czyżby na PPV Hair vs Hair match. To wszystko zależy od Vlad Biggmaczyńskiego. Znając jego zamiłowanie do hardcoru to powinien się zgodzić.

Chris "More" Attitude - Kompetentny to on zbytnio nie jest, ale może.. zresztą nie ważne czy z włosami na szali czy nie.. i tak Tee zginie od mojego wrestlingowego oręża.

Klaudia Potocka - czyli?

Chris "More" Attitude - Mojej szybkości i techniki.

Klaudia Potocka - No dobrze to może wróćmy do tematu tajemniczego Arka.

Chris "More" Attitude - Wychodzę.

Klaudia Potocka - Nie nie czekaj. To może jakie masz plany na wakacje.

Chris "More" Attitude - Po dzisiejszym programie to.. mniej występować w HVW TV.

Klaudia Potocka - Niestety formuła programu jest bezlitosna, nie mogę być miękka.

Chris "More" Attitude - Ja też, dlatego dziękuję za zaproszenie mnie to tego programu. I zobaczymy się na Under Pressure 5!

Klaudia Potocka (ratuje sytuację) - Nasz czas się kończy.

Chris "More" Attitude - Dziękuję.

Klaudia Potocka - Dziś w krzyżowym ogniu pytań był Chris More Attitude! Dziękuję państwu w studiu i przed telewizorami. Dobranoc!

Transmisja kończy się..

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

2

• damiandziki

2

• AGNKP

2

• Ja Myung Agissi

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

A tam, nawiązanie, do "największego znawcy wrestlingu w Polsce jest przereklamowane" :P

Tak nawiasem mówiąc, myślałem, że Chris Attitude, jest nieco poważniejszy, ale sam RP napisany bardzo fajnie, i do tego nietrzeba mieć słownika, żeby go zrozumieć, tak jak u niektóych :lol:

Przemk0 fajny , zabawny erp napisałeś no i to odwołanie do Arka :D. Hmm AGNKP a co Ci dokładnie nie pasuje w erpie Vaclava ja wszystko rozumiem. :)

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

RP Chrisa jak zwykle świetny - widać tu ogromne doświadczenie :) Najlepszy oczywiście tekst o pokazie w szkole Arka 8) Spadłem z krzesła :D Edytowane przez damiandziki

8363302634890420816486.jpg

Jakiego Jupitera??? :P

• Reputacja:   25
  • Styl:  Jasny

Tak nawiasem mówiąc, myślałem, że Chris Attitude, jest nieco poważniejszy, ale sam RP napisany bardzo fajnie, i do tego nietrzeba mieć słownika, żeby go zrozumieć, tak jak u niektóych

Jest poważniejszy, ale teraz mamy okres wakacyjny.. przeciwnika konkretnego nie mam.. więc postanowiłem troszkę luźniej podejść do RP. Nawiązywanie do Arka może i przereklamowane ale zrobiłem to pod wpływem UP4 gdzie takie właśnie nawiązanie pojawiło się..

Miałem nadzieję wstawić nieco uśmiechu na wasze twarze :)

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

no i udało się :) , bo według mnie RP bardzo dobry, fajny pomysł z tym talk showem. I pomysł z Arkiem jeszcze nie przereklamowany :P (wg. mnie)

10136801454e08b07ab2e86.jpg

RP jak najbardziej. Od razu wyczuwalny jest luzacki klimacik. I oto chodzi. Wakacje są i trzeba czasem podejść do tematu bez zajadliwości haha... Pozdro Przemk0 :)

53541565549537ccb6a05f.jpg

Jakiego Jupitera??? :P

Zdarza się 8) Już zmieniłem 8)

8363302634890420816486.jpg

:)

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg