Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

kmL : Grafika

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

kmL, wiem ze to smuż, smużyłeś postac pod spodem, ustawiajac warstwe na linear dodge, screen, ewentualnie soft light, albo overlay, pamietam jak i ja tak robilem, i dla mnie tez było to kiedys super, no ale teraz jest to średnio ładne, ja tylko wyrażam swoje zdanie a to czy mi wierzysz czy nie to naprawde mało mnie obchodzi, a po za tym po co miał bym kłamac ?

A tak nawiasem mówiąc smuż ma wtapiac postac w tło tu tego nie widze.

• Odpowiedzi 170
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• kmL

60

• zduna2610

25

• Shadow

15

• Codebreaker-

10

Top użytkownicy w tym temacie

Nie wiem po co . Myśle raczej że to również kwestia gustu jednym się podoba drugim nie . W sumie to też prosiłbym o rady . pzdr ;)

Nie każdy cut-out da radę dobrze wtopić to też trzeba brać pod uwagę.

Sig z Jeff'em - Zdecydowanie za jasna postać Hardy'ego, brak jednolitości (nie zawsze musi być ale w tym przypadku kolorystyka jest do bani), wtapianie smudgem jak najbardziej udane, widać w nie których miejscach wtopienie postaci jednak zbyt jasno to wygląda, a wszystko przez gradient - tylko tego mi brakuje. Brushe trochę za bardzo nie pasują i jakoś nie mają tu wielkiego znaczenia, może lepiej by to wyglądało gdybyś zrobił tło całe białe lub środkowy gradient map zmienił na jaśniejszy ( nie zawsze też używaj go na początku bo źle to wygląda na koniec, nie umiesz zatuszować tego), napisy jeszcze w miarę ale też mało widoczne i trochę rozmyte. Ocena 6/10

It's Easy Bein' Sleazy

Kl4wN , skoro jesteś taki dobry to załuz swoją galerie ;]

A wracając do tematu mi się podobają te ostatnie prace tylko jak napisał Kl4wN ten smuge wokół postaci trochę mi nie pasuje a oprócz tego masz troche puste tło po bokach za każdą prace daję 7,5/10

19355529494bc0e6f3e8556.gif

zduna2610, heh tutaj praktycznie same tagi z wrestlerami a ja nie mam żadnej, a ostatnio zajmuje się logami, no i nie przybyłem tu by zakładac galerie tylko pogadac, poczytac o wrestlingu, a od prac mam forum graficzne :)

kmL sry za Spam ;)

Ja nie mogę co wam odbiło ? Ja wierzę na słowo Kl4wN, i nie musi mi tego nawet udowadniać, jeśli nawet nie ocenił twojej pracy w tym niby "graficznym" języku to czemu niby ma kłamać, że tworzy grafikę. Poza tym większość z was myśli, że ocenia językiem graficznym a tak naprawdę to co wy piszecie nie ma sensu. Przyznam, że jeszcze parę tygodni temu sam tak robiłem, dzięki uprzejmości PrzemkO nie popełniam teraz tego błędu. Poza tym nawet jakby nie robił w Photoshopie to chyba go to nie zwalnia od oceniania.

Kl4wN , skoro jesteś taki dobry to załuz swoją galerie ;]

Gdzie napisał, że jest taki dobry ? Niech robi jak mu się żywnie podoba, jak zechce to założy galerię jak nie to nie.

Wielce przepraszam za ten post nijak wpływający do tematu jednak musiałem powiedzieć co myślę.

It's Easy Bein' Sleazy

szkoda ze wszystkie tła są tak monotonne ale pomysł mi się podoba

:D

Kl4wN, pokaż swoje nowe prace jakieś, chętnie zobaczę jaki zrobiłeś postęp od czasu kiedy razem zaczynaliśmy :P

bo nie wątpię że spory

Nowa praca robiona kiedys ale dopiero teraz ją wrzucam .. :

http://i41.tinypic.com/jrsj8z.jpg

tak , ale następnym razem pisz na PW . A żeby nie oftopować oto moja nowa praca ( dla mnie ):

http://i39.tinypic.com/dc4i9d.jpg

Trochę dziwne wtopienie. Oraz ta mina Edga przypomina mi on trochę małpę no ale cóż jeżeli chodzi o wykonanie to. Braca ma mało ciekawe tło i jest ono trochę puste. Oraz nie wtopiony napis. Ramka w moim odczuciu jest za szeroka no ale cóż nie wiem jak by to wyglądał z chudą. Ogólnie praca i styl nie najgorszy ale musisz go dopracować 6/10.

19355529494bc0e6f3e8556.gif

Tło identyczne jak u Rocka, render słabo wtopiony, napis i ramka leżą.. słabo.. 5/10

12501231434d3da85730ba0.png

zle wtopienie rendera w tlo,tlo puste,zbyt duza ramka, ogolnie slaba 5/10 za checi

10064128234e286220b890c.jpg

Tło identyczne jak u Rocka , napis i ramka leżą... słabo

Co jest złego w tym , że tło jest takie samo ? i nie rozumiem " napis i ramka leżą ... słabo " rozumiem , że napis może być w złym miejscu ale ramka ?

Ramka jest git. Chociaz odrobine za chuda moim zdaniem :P

Ogolnie chodzi o to, ze ta praca nie ma tego czegos w sobie :P to wtopienie nie pasuje do tla
napis i ramka leżą.. słabo..
mysle ze chodzi o to ze kiepski napis i ramka, a slabo to ocenka pracy :twisted:

10064128234e286220b890c.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• VictorV2
      Dziekuję za zwrócenie uwagi, faktycznie.   Myślałem jak to zrobić i doszedłem do wniosku że zeedytuje poprzedni post, żeby zachować kolejność. Wyszedł długi post, ale będzie chyba lepiej niż mieszanie kolejności ^^
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW World Tag League 2025 - Dzień 12 Data: 07.12.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Matsuyama, Ehime, Japan Arena: Ehime General Sports Park Gymnasium Publiczność: 1.354 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: NOAH Kaito Kiyomiya 10 Year Anniversary Show ~ Mad Decade ~ Data: 07.12.2025 Federacja: Pro Wrestling NOAH Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Korakuen Hall Publiczność: 1.290 Format: Live Platforma: Abema TV / Wrestle Universe Komentarz: Hikaru Inoue, Katsuya Ichikawa, Akitoshi Saito, Junji Shiono & Keiji Muto Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: DDT Go Update 2025 Data: 03.12.2025 Federacja: DDT Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Shinjuku FACE Format: Live Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: Marigold True Victory - Dzień 5 (Afternoon Show) Data: 06.12.2025 Federacja: Dream Star Fighting Marigold Typ: Online Stream Lokalizacja: Sapporo, Hokkaido, Japan Arena: APA Hotel & Resort Sapporo Publiczność: 356 Format: Taped Data emisji: 09.12.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
  • Dodaj nową pozycję...